Strip σε μικρή ηλικία.και τώρα τι κάνω?

zotrix

Active Member
Ζotrix νομίζω υπερβάλλεις...δε ξερω αν ο Bεκρης μπορεί να καλύψει ουλές από strip με επιτυχία, ωστόσο στο θέμα "Δημήτρης" με τα grafts που έβαλε, ο τύπος πέτυχε 100%. Οκ ο Μήτσος εύκολη περίπτωση, όμως το αποτέλεσμα δε το λες κακό ή
μετριό σε καμία περιπτωση.Δλδ εσύ τώρα αν δεις καποιον σα το Δημήτρη στο δρόμο, θα πεις " κοιτά τον καημενο, πως του σφαξανε το κεφάλι?"...αν ναι παω πάσο κ εγω που τον έχω δει από κοντά... Ίσως να είναι θέμα προσδοκιών του καθενός οκ...
είναι θέμα προσδοκιών όπως λες. Απαξ και εκείνος είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του (το οποίο προφανώς και δεν το θεωρώ σφάξιμο), εγώ πάω πάσο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kasinios27

New Member
Γεια σε όλους.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων που δείχνετε.Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στο pc οπότε θα σας απαντάω κάπως μαζεμένα.
 

kasinios27

New Member
Για εμένα, εφόσον σε απασχολεί τόσο πολυ το προβλημα σου, λυσε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να θελω να φανώ επιπολαιος, και αδιάφορος για το μέλλον, τα 25-35 είναι τοπ ηλικία φιλε, είναι κριμα να χάνεις πράγματα επειδή σε κρατάει πίσω, όχι το πρόβλημα σου, αλλά ή ψυχολογία σου...οπότε λυσε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...ποιος είναι αυτός δε θα στο πω εγω(
γνώμη μου ειναι να λύσεις το
πρόβλημα όχι με επιθετικούς
χειρισμούς και μεγάλες
πυκνότητες για να αποφύγεις
την εξάντληση της δοτριας από
τόσο νωρίς αλλα αυτό θα το
αποφασισεις εσύ), απλά εγω σου
λέω να το λύσεις εφόσον δε
μπορείς να το ξεπεράσεις απο
ψυχολογικής απόψεως...αν
βάλεις κ φωτο σίγουρα θα
μπορούσαμε να πούμε
περισσότερα...πάντως είναι πολύ
άτυχοι όσοι παρουσιάζουν
πρόβλημα μικροί- πριν τα 25...γτ
αν γίνουν κινήσεις τότε, πολλές
φορές είναι βιαστικές... Ωστόσο
Εφόσον ή πρώτη μμ πήγε καλά(ποσά gts εβαλες?) απλά εχεις μπει νωρίς στο χορό... Δοτρια εχεις σίγουρα...αυτό που πρέπει να δεις προσεκτικά είναι ή προδιάθεση σου(κληρονομικότητα) να εκτιμησεις όσο το δυνατον για τι
nw προορίζεται κ να λύσεις το θέμα έχοντας ως σημείο αναφοράς εκείνο το τελικό στάδιο...βέβαια πάντα συναρτηση οικονομικής δυνατότητας κ διάθεσης ( μπορεί σε 10 χρόνια να μη σε νοιάζει καν)...
Συμφωνώ σε όλα όσα λες.Ήδη έχω χάσει ή καλύτερα θα έλεγα έχω αφήσει να πάνε πίσω αρκετά πράγματα στην ζωή μου λόγο ψυχολογίας.Το να έκανα κάτι ποίο "απλωμένο" είναι μέσα στις σκέψεις μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό για ένα φυσικό αποτέλεσμα.Θα προσπαθήσω να βάλω φωτο άμεσα λέω να κουρέψω πρώτα λίγο τα πλαϊνά για να δείτε πως φαίνεται η γραμμή από το strip με νορμάλ σκάλα(δεν ξέρω διαστάσεις σε cm) δεν φαίνεται κάτι με μικρή σκάλα όμως φαίνεται.Η πρώτη μμ θεωρώ ότι πήγε μέτρια αλλά θα σας το αναλύσω αργότερα αυτό.Δεν ξέρω πόσα grafts μπήκανε γιατί δεν μου είπε.Δότρια πιστεύω ότι έχω καλή και έχω κληρονομικότητα.Το να εκτιμήσω για πόσο nw προορίζομαι δεν ήξερα ότι μπορώ να το μάθω και τώρα που μου το είπες θα το ψάξω.Να μια καλή πληροφορία.Στην Θεσσαλονίκη μπορώ να το τσεκάρω αυτό?andy σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.
 

kasinios27

New Member
Δημήτρη το τοπικ μου φαίνεται αρκετά δεσμευτικό.Εδώ κόλλησα με το καπέλο με το τοπικ φαντάσου σίγουρη εξάρτηση.Στο τέλος θα βάζω τοπικ και καπέλο μαζί για έξτρα καμουφλάζ :) αστειεύομαι.Τώρα που το λες όμως ίσως να το χρησιμοποιήσω σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις ;).Ευχαριστώ.
 

andy.k

Active member
Δεν υπάρχει δυστυχως ακριβής τρόπος να προσδιορίσεις το nw για το οποίο προορίζεσαι...μόνο ενδείξεις...κληρονομικότητα κυρίως, χωρίς όμως να είναι απόλυτο σε καμία περιπτωση...απλά αν όλο σου το σοι είναι nw7...,ε εκεί αντιλαμβάνεται ότι δε θα πας να
κανείς dense packing με 3500 gts στα 23 σου επειδή άνοιξαν
λίγο οι κροταφοι, γιατί μετά θα τον "πιεις" πανηγυρικά... Γι αυτό σου μιλάω για συντηρητική προσέγγιση...δε θα δείχνεις καραφλας, θα δείχνεις στη χειροτερη κάποιος με λίγο αραιό
μαλλι...από το να εχεις 2/κροτάφους ΤΕΖΑ και να πέσουν όλα τ αλλά σε 15 χρονια και να είναι σα το βελζεβουλ, καλύτερα ένα μέτριο αποδεκτό αποτέλεσμα...και αργότερα το ξαναβλεπεις...γνώμη μου πάντα...
 

kasinios27

New Member
εμένα με ενδιαφέρει ο κάθε ένας συνάδελφος σαν τον kasinios να διαβάζει κάποιες ορθές και πρακτικές συμβουλές
Είναι πολύ ενθαρρυντικό που το forum έχει πολλά άτομα με τέτοιο χαρακτήρα και προθέσεις.Ένας από τους λόγους για τους οποίους μπήκα σε αυτή την διαδικασία.
Piro η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό δεν είναι και το δυνατό μου χαρτί.Εάν έβαζα μόνο πίσω πάλι δεν θα μπορούσα να ξυρίσω εντελώς το κεφάλι μου.Αν εννοείς να τα πάρω με μια μικρή σκάλα τότε σίγουρα θα χρειαζόμουν και μια διόρθωση στην hairline αφού ο κύριος μου άφησε ένα μικρό κενό στην άκρη και γενικότερα με τόσο κοντό μαλλί δεν φαίνεται πολύ φυσικό το αποτέλεσμα.Όσο αναφορά τώρα το μικρό κενό έγινε γιατί αυτός μου έκανε το strip (μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλεία στην τομή και στα ράμματα) και άνοιξε και τις τρύπες.Μετά έφυγε και άφησε την βοηθό του να μου τοποθετήσει τα grafts.Αυτή ξεκίνησε από πάνω προς τα κάτω καταλήγοντας στην hairline χωρίς να έχει κάνει το απαραίτητο "κουμάντο" και έτσι η αριστερή ακρούλα έμεινε χωρίς.Πολύ μικρό είναι αλλά τεράστιο λάθος.
Έχω επισκεφτεί κάποιους γιατρούς αλλά μετρήσεις δεν έκανα.Όσο για τον Γεωργ!ου πως μπορώ να μάθω πότε έρχεται και που?Θα έρθει και Θεσσαλονίκη?
 

kasinios27

New Member
Πιστεύω πως προορίζομαι για 6αρι παππούδες και οι δύο φουλ πατέρας αρκετά θα έλεγα αλλά όχι παράλογο για την ηλικία.Αυτή την συντηρητική προσέγγιση πως την εννοείς?Να τα απλώσω ή να κάνω μία μπροστά και αργότερα μια πίσω?
 

kasinios27

New Member
Το όνομα του γιατρού bruno είναι γκ$$ρας.Δεν θεωρώ το αποτέλεσμα κακό αλλά πολύ μέτριο και πρόχειρο.Δεν μου είπε ότι είμαι μικρός αλλά μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστώ και δεύτερη στο μέλλον.Μου είπε για την ουλή αλλά δεν μου είπε για την fue.Σε αυτό όμως που μου είπε ψέμματα είναι ότι θα μου δώσει λύση.Για αυτό και δεν με ένοιαζε τότε η ουλή αφού δεν θα χρειαζόταν ποτέ να τα κουρέψω όλα και να φανεί.Έλεγα τότε.
Αντικειμενικά όμως εγώ είμαι αυτός φταίει γιατί πήγα "αδιάβαστος" και όχι ο επαγγελματίας χειρούργος μμ.
 

andy.k

Active member
Λέγοντας συντηρητικη προσέγγιση εννοώ να κανείς μικρά session κ πιο πολλά σε βάθος χρονου, παρά 1 μεγάλο , πχ να κανείς ένα session 2000 με 2500 gts max, να διορθώσεις την κατάσταση με πυκνωση σε μεγάλο ποσοστό κ μετά από 5-6 χρόνια να κανείς μικρότερο session διορθωτικα... Μπορεί να κανείς κ άλλες 3 έτσι αν εχεις καλή δοτρια, να σπάσεις το κόστος σε δόσεις κ όχι εφάπαξ ποσό τωρα κ να στοχεύεις κάθε φορά εκεί που προκυπτει αραιωση...
 

kasinios27

New Member
Με 2500 gts πιστεύεις ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα σε nw4?Με τι τοποθέτηση των gts?Μόνο hairline(θέλει οπωσδήποτε διόρθωση αν πρόκειται να προχωρήσω σε μμ) και προς τα πίσω χωρίς το crown ή γενικά σε όλο το μήκος του προβλήματος.Αν προτείνεις το δεύτερο μήπως είναι λίγα τα 2500?
 

dimitris50423

Well-Known Member
Βαλε μια φωτο να δουμε ως που παει η αραιωση kasinios.
εισαι οπως βλεπεις τη φωτογραφια μου στο πριν η χειροτερα? εγω εβαλα 2300 γκραφτς αλλα εχω σχετικα καλη τριχα και πετυχα υψηλη φυτρωση σε αυτα που εβαλα.
αν εχεις μεγαλο προβλημα και προδιαθεση για να μεγαλωσει και αλλο εγω στη θεση σου θα εβαζα σε ολη την περιοχη με λιγο μεγαλυτερη πυκνοτητα στη hairline για καλυτερο αισθητικα αποτελεσμα.
ετσι και θα πιασεις καλα ποσοστα φυτρωσης λογω του οτι δεν θα τοποθετηθουν πυκνα με κινδυνο τραυματισμου καποιων μοσχευματων και αργοτερα αν ξαναχρειαστεις δεν θα εχεις ξεμεινει απο δοτρια και θα εχεις καβα για διορθωση. ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kasinios27

New Member
Λοιπόν σας παραθέτω κάποιες φωτο για να έχετε μια εικόνα του θέματος ώστε να μπορείτε να κρίνετε καλύτερα την κατάσταση.
 

kasinios27

New Member
Εδώ είναι κάπως "τακτοποιημένα"
 

Συνημμένα

  • DSC01767.JPG
    DSC01767.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 140
  • DSC01764.JPG
    DSC01764.JPG
    2.6 MB · Προβολές: 126
  • DSC01769.JPG
    DSC01769.JPG
    2.7 MB · Προβολές: 125
  • DSC01770.JPG
    DSC01770.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 124
  • DSC01660.JPG
    DSC01660.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 120

kasinios27

New Member
Και η δότρια
 

Συνημμένα

  • DSC01726.JPG
    DSC01726.JPG
    2.6 MB · Προβολές: 107
  • DSC01748.JPG
    DSC01748.JPG
    2.6 MB · Προβολές: 131
  • DSC01746.JPG
    DSC01746.JPG
    2.7 MB · Προβολές: 105

bruno1989

Active Member
Δοτρια έχεις καλή θα σου πουν και οι ειδικοί βέβαια. Μην βιαστείς μόνο σκέψου τις επιλογές σου μπες στιός παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων και οποία κλινικη πιστεύεις ότι είναι σταθερή και δεις αντιπροσώπευτικα αποτελέσματα κάνε μια επίσκεψη. Και αν έχεις budget σκέψου το για έξω. (Κύπρο η σε κορυφαίους γιατρούς που είναι safe) ταπεινή μου συμβουλή μην βιαστείς δεύτερη φορά. Φιλικά. .
 

kasinios27

New Member
Δεν πρόκειται να πάω στα τυφλά ξανά.Όσο μπορώ μπαίνω στις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων και κάνω την έρευνα μου.Το budget είναι ένα από τα θέματα αλλά άμα είναι σωστό το αποτέλεσμα και μπορώ να κυκλοφορώ σαν άνθρωπος κάπως θα τα βολέψω.Η αλήθεια είναι ότι επισκέφτηκα κάποιους γιατρούς για να πάρω γνώμη και μου είπαν και αυτή ότι είναι καλή η δότρια αλλά όχι σε όλο της το μέρος γιατί από ότι φαίνεται το crown θα ανοίξει στο μέλλον.Ειλικρινά δεν ξέρω πως να κινηθώ γιατί η δότρια στην τελική μπορεί να μην φτάνει να καλύψει το πρόβλημα και από πάνω έχω και την ουλή.
 

Δημητρης38

Active Member
To crown σου θα ανοιξει οπως φαινεται στην (DSC01748.JPG) φωτο.
Εχει σχηματιστει η 2η γραμμη που με τα χρονια ελπιζω να μην σου κατεβασει και τα πτερυγια χαμηλα και σε παει για NW6-7.
Συνηθως τα μεγαλα σε επιφανεια αλωπεκιας crown, επιφερουν και μεγαλα NW.
Εισαι και μικρος σε ηλικια γμτ.

Χρειαζεσαι καλο Γιατρο και ωριμη σκεψη.
Μην βιαστεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kasinios27

New Member
Γεια σε όλους.
Αυτές τις μέρες συνεχίζω την έρευνα μου και προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο γίνεται περισσότερο.Ανέβασα αρκετές φωτο ώστε να σας δώσω πιο ακριβής εικόνα του προβλήματος μου.Πιστεύω ότι οι πληροφορίες μου είναι κατατοπιστικές για να καταλάβετε την κατάσταση πιο ολοκληρωμένα.
Θα ήθελα να σας ζητήσω να μπείτε λίγο στην θέση μου και να μου πείτε το τι θα κάνατε εσείς στην δικιά μου περίπτωση.
Πιστεύω ότι οι γνώμες σας θα με βοηθήσουν αρκετά.

Υ.Γ. Δεκτή η κάθε άποψη όσο σκληρή και αν είναι.
 
Μπλουζα