Strip σε μικρή ηλικία.και τώρα τι κάνω?

kasinios27

New Member
Για σας παιδιά, συγχαρητήρια στο forum και σε όλους σας που μας δίνεται τόσες πολύτιμες πληροφορίες και γνώμες.Εδώ και δύο μήνες ανακάλυψα το forum.Είμαι σε αδιέξοδο εδώ και πολύ καιρό για αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να γράψω.Είναι η πρώτη φορά που γράφω οπότε μην με πάρετε από τα ''μαλλιά'' αν κάνω κάποιο λάθος.
Η ιστορία μου:
Έκανα ένα strip το 2012 σε Έλληνα γιατρό στην ηλικία των 23 και μάλλον ήταν νωρίς για μμ.Το έκανα χωρίς να σκεφτώ πολλά και να ενημερωθώ αρκετά γιατί πρώτον με διαβεβαίωσαν ''γνωστοί'' ότι ήταν ο καλύτερος στην Ελλάδα και δεύτερον γιατί είχα κόψει το regain που το χρησιμοποιούσα για 1.5 χρόνο (από την στιγμή που κατάλαβα ότι μου πέφτουν τα μαλλιά δλδ) και αρχίσανε να φεύγουν σαν τρελά.Εκεί ήταν που με έπιασε απελπισία και αφού ήμουν ευάλωτος ήμουν και ένα εύκολο θύμα.Αποφάσισα να κάνω όσο το δυνατό γρηγορότερα ώστε να μην το καταλάβει κανείς ότι έχω κάνει μμ.
Αρχικά πήγε καλά γιατί είχα ήδη και τα μαμά μαλλιά αλλά στην συνέχεια άρχισαν να πέφτουν τα μαμά και να μένουν μόνο αυτά της μμ με κορυφαίο σημείο της τριχόπτωσης μου στα 25-26 τώρα είμαι 27 και νομίζω ότι είμαι ποίο σταθερός αλλά και ποίο άδειος.
Εν το μεταξύ λίγο καιρό μετά την μμ άρχισε να με πιάνει εμμονή ότι φαίνεται και ότι όλοι κοιτάνε το κεφάλι μου και τα σχετικά.Έτσι κατέληξα να μην βγάζω το καπέλο από το κεφάλι μου χωρίς να έχω κάποιο εμφανή θέμα αρχικά.Αλλά όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωνε το πρόβλημα και τώρα φαντάζει αδύνατο να βγάλω το καπέλο αφού μαζί με το πρόβλημα μεγάλωσε κατά πολύ και η εμμονή μου.Παιδιά έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να κάνω.Από την μια θέλω να τα ξυρίσω και να πάνε στο δι@ολο αλλά έχω μια ουλή δώρο από τον ντόκτορα να καμαρώνει και από την άλλη έχω κουραστεί με όλη αυτή την ιστορία με τις μμ και κάνε μια τώρα και μετά από τρία χρόνια και άλλη.και αν δεν πετύχει?Τι θα φοράω μια ζωή ένα καπέλο?Ειλικρινά με έχει γ@μ!ση όλο το θέμα και δεν έχω έναν άνθρωπο που να συμπάσχει και να με καταλαβαίνει για να το συζητήσω μαζί του και να μου δώσει μια σωστή συμβουλή.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γράφω.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Μπορείς να κάνεις εμφύτευση στην ουλή ακόμη και από γένια. Οι 2 κυπριακές κλινικές το κάνουν αυτό με επιτυχία. Με αυτόν τον τροπο (ίσως χρειαστείς 2 μεταμοσχεύσεις) θα φαίνεται πολύ λιγότερο η ουλή και θα νιώθεις καλύτερα. Βέβαια δεν θα εξαφανιστεί ποτέ τελείως. Από την άλλη σίγουρα έχεις καλή δότρια να βάλεις στο κεφάλι και να γεμίσεις κάπως.

kasinios27

New Member
Zotrix σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου.Πιστεύω πως τώρα είμαι σίγουρα nw4 κάπως καμουφλαρισμένο με τα μαλλάκια της μμ αλλά και με την βοήθεια των πλαϊνών.Σίγουρα θα χρειαζόμουν 2 μμ μια για Α και Β και μια για crown και ουλή.Μετά όμως τέλος δότρια και άλλα 15000 ευρό + 3000 που έδωσα για την προηγούμενη 18000 ευρό και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί το πρόβλημα μου και λόγο ηλικίας.Είναι ένα μεγάλο ποσό και μια δύσκολη απόφαση.

andy.k

Active member
Για εμένα, εφόσον σε απασχολεί τόσο πολυ το προβλημα σου, λυσε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να θελω να φανώ επιπολαιος, και αδιάφορος για το μέλλον, τα 25-35 είναι τοπ ηλικία φιλε, είναι κριμα να χάνεις πράγματα επειδή σε κρατάει πίσω, όχι το πρόβλημα σου, αλλά ή ψυχολογία σου...οπότε λυσε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...ποιος είναι αυτός δε θα στο πω εγω(
γνώμη μου ειναι να λύσεις το
πρόβλημα όχι με επιθετικούς
χειρισμούς και μεγάλες
πυκνότητες για να αποφύγεις
την εξάντληση της δοτριας από
τόσο νωρίς αλλα αυτό θα το
αποφασισεις εσύ), απλά εγω σου
λέω να το λύσεις εφόσον δε
μπορείς να το ξεπεράσεις απο
ψυχολογικής απόψεως...αν
βάλεις κ φωτο σίγουρα θα
μπορούσαμε να πούμε
περισσότερα...πάντως είναι πολύ
άτυχοι όσοι παρουσιάζουν
πρόβλημα μικροί- πριν τα 25...γτ
αν γίνουν κινήσεις τότε, πολλές
φορές είναι βιαστικές... Ωστόσο
Εφόσον ή πρώτη μμ πήγε καλά(ποσά gts εβαλες?) απλά εχεις μπει νωρίς στο χορό... Δοτρια εχεις σίγουρα...αυτό που πρέπει να δεις προσεκτικά είναι ή προδιάθεση σου(κληρονομικότητα) να εκτιμησεις όσο το δυνατον για τι
nw προορίζεται κ να λύσεις το θέμα έχοντας ως σημείο αναφοράς εκείνο το τελικό στάδιο...βέβαια πάντα συναρτηση οικονομικής δυνατότητας κ διάθεσης ( μπορεί σε 10 χρόνια να μη σε νοιάζει καν)...

dimitris50423

Well-Known Member
kasinios θα μπορουσες να περιμενεις κανα 2-3 χρονακια ακομα να σταθεροποιηθει περισσοτερο η τριχοπτωση σου. βλεπω οτι σε επηρρεαζει πολυ ψυχολογικα αλλα μην κανεις βεβιασμενες κινησεις.
βαλε μας μερικες φωτογραφιες να δουμε σε τι κατασταση εισαι..
υπαρχει και το τοπικ που χρησιμοποιουν καποιοι για να καλυψουν καποια κενα.. φυσικα αυτο δεν ειναι μονιμη λυση και με το λουσιμο φευγει.

επισης αυτο που λεει ο andy για την κληρονομικοτητα να δεις.. αν στα 27 εισαι ηδη norwood 4 μηπως εχεις προδιαθεση για μεγαλο norwood. αν ειναι ετσι σιγουρα πρεπει να διαχειριστεις τη δοτρια σου διαφορετικα.

Οι 2 κυπριακές κλινικές το κάνουν αυτό με επιτυχία
zotrix μην βιαζεσαι να προτεινεις με το καλημερα κλινικη..

Από την άλλη σίγουρα έχεις καλή δότρια να βάλεις στο κεφάλι και να γεμίσεις κάπως.

ουτε αυτο το ξερεις χωρις να δεις εστω μερικες φωτο..

Τελευταία επεξεργασία:

zotrix

Active Member
zotrix μην βιαζεσαι να προτεινεις με το καλημερα κλινικη..

Του πρότεινα δύο από τις καλύτερες value for money κλινικές που χρησιμοποιούν μούσια σε strip scars (και όχι μια, που ίσως να ήταν ύποπτο). Οι άλλες υποψήφιες κλινικές για body hair στο εξωτερικό είναι ο Μπισάνγκα και ο Ουμαρ που είναι πανάκριβες και μακρια. Στην Ελλάδα, τώρα, υπάρχει και η κλινική που έκανες εσυ αλλά θεωρώ ότι δεν είναι του επιπέδου αυτών των κλινικων (μια βόλτα από τον καθρέφτη του μπάνιου σου θα σε πείσει).

piros75

Well-Known Member
Παίδες μην το μαμίσουμε και αυτό το νήμα. ΟΚ ο καθένας μπορεί να προτείνει όποια κλινική θέλει είτε γιατί έκανε εκεί, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο ακόμα και γιατί πληρώνεται από εκεί, παίρνει ποσοστά ή εξασφαλίζει καλύτερες τιμές στις μεταμοσχεύσεις του (από ότι έχω καταλάβει, υπάρχουν και τέτοιοι εδώ μέσα). Εμένα δεν με απασχολεί αυτό, εμένα με ενδιαφέρει ο κάθε ένας συνάδελφος σαν τον kasinios να διαβάζει κάποιες ορθές και πρακτικές συμβουλές και όχι σεντόνια από ανούσιες διαμάχες. Στο δια ταύτα λοιπόν:

Κατά τη γνώμη μου kasinios, σε πρώτη φάση, και επειδή διέκρινα στα λόγια σου πως το οικονομικό για σένα είναι θέμα, θα μπορούσες ίσως να "ξοδέψεις" μερικά μοσχεύματα (και λίγα χρήματα) για να καλύψεις την ουλή. Αυτό θα σου δώσει πιθανά τη δυνατότητα να ξυρίσεις τα μαλιά σου και να πετάξεις το καπέλο.

Πέρα από το τι θα σου πει ο καθένας μας εδώ μέσα, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάποιες επισκέψεις πρώτα σε κλινικές-γιατρούς στην Ελλάδα (στους περισσότερους είναι δωρεάν οι επισκέψεις) για να πάρεις γνώμες αλλά και για να σου κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις για το πόσα μοσχεύματα χρειάζεσαι και πόσα μπορείς να δώσεις (γενικά για το κεφάλι σου). Σε δεύτερη φάση μπορείς να κάνεις το ίδιο στέλνοντας φωτογραφίες κλπ μέσω των μηχανισμών consultation που έχουν οι διάφορες κλινικές του εξωτερικού. Επίσης μπορείς να δεις και του Κύπριους που έρχονται στη χώρα μας κατά καιρούς για συμβουλευτικές συνεδρίες (Ο Γεωργίου νομίζω θα έρθει μέσα στο επόμενο διάστημα). Αφού τα κάνεις όλα αυτά και μόνο τότε, μπορείς να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Τώρα αν θες και μια πιο ολοκληρωμένη δικιά μας γνώμη (κατά την άποψή μου, θα πρέπει να την πάρεις αφού κάνεις τα παραπάνω) μπορείς να αναρτήσεις κάποιες φωτογραφίες για να σου πούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια κάποιες σκέψεις και προτάσεις μας.

bruno1989

Active Member
Εγώ θέλω να πει το όνομα του γιατρού που έβαλε στο χειρουργείο 23 χρονών παιδί και του χάραξε το κεφάλι

andy.k

Active member
Στην Ελλάδα, τώρα, υπάρχει και η κλινική που έκανες εσυ αλλά θεωρώ ότι δεν είναι του επιπέδου αυτών των κλινικων (μια βόλτα από τον καθρέφτη του μπάνιου σου θα σε πείσει).

Ζotrix νομίζω υπερβάλλεις...δε ξερω αν ο Bεκρης μπορεί να καλύψει ουλές από strip με επιτυχία, ωστόσο στο θέμα "Δημήτρης" με τα grafts που έβαλε, ο τύπος πέτυχε 100%. Οκ ο Μήτσος εύκολη περίπτωση, όμως το αποτέλεσμα δε το λες κακό ή
μετριό σε καμία περιπτωση.Δλδ εσύ τώρα αν δεις καποιον σα το Δημήτρη στο δρόμο, θα πεις " κοιτά τον καημενο, πως του σφαξανε το κεφάλι?"...αν ναι παω πάσο κ εγω που τον έχω δει από κοντά... Ίσως να είναι θέμα προσδοκιών του καθενός οκ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Βεβαια ο kasinios ανέφερε ποσό για 2 μμ, 15000€...ε αν θέλει να δώσει τόσα ας πάει στο lorenzo η σε κάποιον άλλο top...δε το συζητώ καν...

andy.k

Active member
Εγώ θέλω να πει το όνομα του γιατρού που έβαλε στο χειρουργείο 23 χρονών παιδί και του χάραξε το κεφάλι

Πάντως απ ότι μας είπε ο φίλος, δεν ήταν αποτυχημένη η μμ...αν ο γιατρός έκανε μόνο strip, δε φταίει ο γιατρός, φταίει ο ενδιαφερόμενος που πήγε στα τυφλά επειδή απλά του είπαν ότι ο γιατρός είναι ο τοπ κλπ...θα έπρεπε να το είχε ψάξει περισσότερο, αλλά παλι καλά που το ψάχνει τώρα...αν το παλικάρι ήταν 23 χρονων με καταρακωμενη ψυχολογια,πολύ καλώς έκανε τη μμ, ωστόσο τότε υπήρχε κ η fue...πάντως ο γιατρός δε νομίζω ότι φταίει...ήρθε πελάτης, τον ανέλαβε κ γιατί να μη τον αναλάμβανε άλλωστε(επιφυλασομαι βέβαια τι ανέφερε σχετικά με την ουλή, τη μελλοντική απαίτηση για άλλη μμ- γιατί όταν βλέπεις κάποιον απελπισμένο πρέπει να τον ενημερώνει για όλα), κ απ όσο μας είπε ο φίλος είχε καλό αποτέλεσμα μέχρι που έπεσαν τα μαμισια μαλλιά του(φυσιολογικό)...δε νομίζω λοιπόν ότι φταίει ο γιατρός απλά επειδή έκανε strip...αυτό ήξερε να κανει αυτό έκανε...

bruno1989

Active Member
Πάντως απ ότι μας είπε ο φίλος, δεν ήταν αποτυχημένη η μμ...αν ο γιατρός έκανε μόνο strip, δε φταίει ο γιατρός, φταίει ο ενδιαφερόμενος που πήγε στα τυφλά επειδή απλά του είπαν ότι ο γιατρός είναι ο τοπ κλπ...θα έπρεπε να το είχε ψάξει περισσότερο, αλλά παλι καλά που το ψάχνει τώρα...αν το παλικάρι ήταν 23 χρονων με καταρακωμενη ψυχολογια,πολύ καλώς έκανε τη μμ, ωστόσο τότε υπήρχε κ η fue...πάντως ο γιατρός δε νομίζω ότι φταίει...ήρθε πελάτης, τον ανέλαβε κ γιατί να μη τον αναλάμβανε άλλωστε(επιφυλασομαι βέβαια τι ανέφερε σχετικά με την ουλή, τη μελλοντική απαίτηση για άλλη μμ- γιατί όταν βλέπεις κάποιον απελπισμένο πρέπει να τον ενημερώνει για όλα), κ απ όσο μας είπε ο φίλος είχε καλό αποτέλεσμα μέχρι που έπεσαν τα μαμισια μαλλιά του(φυσιολογικό)...δε νομίζω λοιπόν ότι φταίει ο γιατρός απλά επειδή έκανε strip...αυτό ήξερε να κανει αυτό έκανε...
Σε ενα ατομο 23 χρονων με εξελισομενη τριχοπτωση που η δοτρια δεν ξερεις αν ειναι safe μεχρι να σταθεροποιηθεί η τριχοπτωση. Γενικα δεν του κανεις μεταμοσχευση. προτινεις καποια αγωγη. οσο και να επιμενει ο πελατης.Ποσο μαλλον να του κανεισ στριπ.
Φαντασου στριπ σε αβεβαιη δοτρια περιοχη με εξελισομενη τριχοπτωση.Πρεπει να υπαρχει και καποιοσ κωδικας δεοντολογιας ρε φιλε. Το παιδι δεν φτεει ειχε τις ανασφαλειεσ του λογικο. Ο π@π@ρ@ς ο γιατρος δεν του ειπε παιδακι μου ελα σε 3-4 χρονια? του εκανε μμ και μαλιστα στριπ?
Ειδες λοιπον που οι ελληνες γιατροι (οι περισσοτεροι) δινουν δικαιωμα για κραξιμο? οταν σε βλεπουν σαν κουμπαρα με χερια και ποδια αρκει να παρουν τα φραγγα.

andy.k

Active member
Σε ενα ατομο 23 χρονων με εξελισομενη τριχοπτωση που η δοτρια δεν ξερεις αν ειναι safe μεχρι να σταθεροποιηθεί η τριχοπτωση. Γενικα δεν του κανεις μεταμοσχευση. προτινεις καποια αγωγη. οσο και να επιμενει ο πελατης.Ποσο μαλλον να του κανεισ στριπ.
Φαντασου στριπ σε αβεβαιη δοτρια περιοχη με εξελισομενη τριχοπτωση.Πρεπει να υπαρχει και καποιοσ κωδικας δεοντολογιας ρε φιλε. Το παιδι δεν φτεει ειχε τις ανασφαλειεσ του λογικο. Ο π@π@ρ@ς ο γιατρος δεν του ειπε παιδακι μου ελα σε 3-4 χρονια? του εκανε μμ και μαλιστα στριπ?
Ειδες λοιπον που οι ελληνες γιατροι (οι περισσοτεροι) δινουν δικαιωμα για κραξιμο? οταν σε βλεπουν σαν κουμπαρα με χερια και ποδια αρκει να παρουν τα φραγγα.

Κοιτά ο γιατρός μπορεί να έκανε μόνο strip, ο Γκούρας ας πούμε ,strip κάνει....εμείς λέμε τώρα ο σφαχτης ο άσχετος, όμως πώς άνοιξε ιατρείο κωλονακι? Προφανώς στη strip ήταν καλύτερος από άλλους σφαχτες... Κ δικαίωμα μα του όταν εξελίχτηκε η fut σε fue να παραμείνει στα παλιά...οκ για την θεραπεία εχεις δίκιο, αλλά ο φίλος είπε πως χρησιμοποιούσε αγωγή(μινοξ) και δε γουσταρε κ την έκοψε...οπότε προφανώς κ πήγε αποφασισμένος για μμ, αλλά δυστυχως οχι ψαγμενος...σε ότι αφορά την ηλικία, ναι εχεις δίκιο θα έπρεπε να του πει ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένει, αλλά ο kasinios ήθελε να αποφύγει το να φανεί ότι άδειασε κ ξαναγεμίσε...το 95% για να μη πω 100% των 25ρηδων με ΑΑ την έχουν εν εξέλιξη...δε νομίζω ότι υπάρχει 25της με σταθεροποιημένη ΑΑ, εκτός αν έχει ήδη φτάσει nw...100...και δε ξερω αν κάνω λαθος(αν κανω διορθωστε με) αλλά δε νομίζω ότι κ οι πιο ethic γιατροί, Λορένζο κλπ, απορρίπτουν 25ρηδες κ Γενικά ανθρώπους με ΑΑ εν εξέλιξη...

bruno1989

Active Member
Κοιτά ο γιατρός μπορεί να έκανε μόνο strip, ο Γκούρας ας πούμε ,strip κάνει....εμείς λέμε τώρα ο σφαχτης ο άσχετος, όμως πώς άνοιξε ιατρείο κωλονακι? Προφανώς στη strip ήταν καλύτερος από άλλους σφαχτες... Κ δικαίωμα μα του όταν εξελίχτηκε η fut σε fue να παραμείνει στα παλιά...οκ για την θεραπεία εχεις δίκιο, αλλά ο φίλος είπε πως χρησιμοποιούσε αγωγή(μινοξ) και δε γουσταρε κ την έκοψε...οπότε προφανώς κ πήγε αποφασισμένος για μμ, αλλά δυστυχως οχι ψαγμενος...σε ότι αφορά την ηλικία, ναι εχεις δίκιο θα έπρεπε να του πει ότι ίσως είναι καλύτερα να περιμένει, αλλά ο kasinios ήθελε να αποφύγει το να φανεί ότι άδειασε κ ξαναγεμίσε...το 95% για να μη πω 100% των 25ρηδων με ΑΑ την έχουν εν εξέλιξη...δε νομίζω ότι υπάρχει 25της με σταθεροποιημένη ΑΑ, εκτός αν έχει ήδη φτάσει nw...100...και δε ξερω αν κάνω λαθος(αν κανω διορθωστε με) αλλά δε νομίζω ότι κ οι πιο ethic γιατροί, Λορένζο κλπ, απορρίπτουν 25ρηδες κ Γενικά ανθρώπους με ΑΑ εν εξέλιξη...
25ρηδες μπορει να μην αποριπτουν αλλα 23ρηδες σιγουρα δεν αναλαμβάνουν. Εγω δεν κραζω κανενα γκουρα εχω δει απο γνωστο μου αποτελεσμα του που ειναι φοβερο. αλλα σου ξαναλεω ειναι καθαρα θεμα ηθικης. σκεψου να μην πετυχαινε. φαντασου ενα παιδι 23 χρονον με ενα χαμογελο τζοκερ απο πισω και αποτυχια μμ. Αρα ειναι τυχερος ο φιλος που πετυχε η μμ. Τωρα πρεπει να κινηθει σωστα. δευτερο λαθος και βιασυνη δεν δικαιολογείτε!

andy.k

Active member
Για εμένα εγκληματικό θα ήταν πχ να του έκανε ουλη για ...500 grafts, όπως κάνανε κάτι άλλες κλινικές, και να μη δει κ αποτέλεσμα... Θέλει ψάξιμο πριν κάνει κανείς κίνηση με τη μμ...δεν είναι εγχείρηση
ανοιχτής καρδιάς αλλά ούτε κ μανικιουρ είναι. Όταν κλωνοποιησουν τα grafts, ναι θα είναι ένα ακριβό μανικιουρ... Μεχρι τότε...

bruno1989

Active Member
Εισαι γιατρος. Σου ερχετε ενα παιδι για μμ με εξελισομενη τριχόπτωση και δεν ξερεις πως θα κινηθεί η τριχόπτωση και στη δότρια.
Και εκανες μονο στριπ. Θα τον αναλαμβανες? εσυ προσωπικά αν ησουν γιατρός.

andy.k

Active member
Εγω αν ήθελα να ήμουν σωστός θα του εξηγούσαν ακριβώς τι μελλοντικα ρισκα εμπεριέχει ή πιθανή μμ με strip σε αυτή την ηλικια, δε θα ανέφερα καν την fue εφόσον δε θα την εφαρμοζα...και οσοι γιατροι κανουν αποκλειστικά strip και ερωτωνται απο τους ασθενεις για την fue, λενε ολοι πως η strip εχει καλυτερα αποτελεσματα...δε θα του έλεγα να κάνει ή να μη κάνει μμ, γιατί ρίσκο είχε το να κάνει κ να μπει στο χορό από μικρός, ρίσκο και να μη κάνει και πχ να παθει καμια καταθλιψη λόγω της
ραφλας ή δε ξερω κ εγω τι
αλλο αντίκτυπο μπορεί να είχε
στη ζωή του. Ο φίλος δεν έπαθε κάτι...μπήκε απλά στο χορό από μικρός κ μπήκε με strip. Άλλοι υποψηφιοι είναι ακόμα
φανατικοί stripαδες ακόμα και τώρα που υπάρχει ή fue...αν με ρωτας αν θα του πρότεινα fue ή strip δε το συζητώ, αλλά όχι ότι αν ήμουν γιατρός και έκανα μόνο strip δε θα τον αναλάμβανα. Εσένα ο Βεκρης σε ενημέρωσε ότι ιδιως με τη motorized μπορεί ΑΝ,που στο απευχομαι φυσικά, κάτι δε πάει καλά κ θες να τα ξυρίσεις στο μέλλον θα είσαι πιθανόν γεμάτος άσπρες τελιτσες? Όχι
προφανώς...άρα ας μη το θέτουμε με το αν κανει ο γιατρός strip ή fue...ή ηλικία μόνο τίθεται ως ζήτημα κ θεωρω πως όντως μπήκε πολύ νωρίς στο χορό το παλικάρι, αλλά εγω προσωπικά θεωρω πως παίζει τεράστιο ρόλο ποσό πολύ
επηρεάζει τον καθένα μας το πρόβλημα...και ο δικός σου γιατρός (και δικος μου)άλλωστε αν δεις τις μμ της κλινικης του, τον Βαλάντη 22 χρόνων τον έβαλε κανονικά...και καλά έκανε...αφού το παιδί ένιωθε χαλιά ήθελε να κάνει μμ, είναι ανεβασμένος με τη λύση που εδωσε, ε αν τον πάρει να κάνει και κανα δυο ακόμα μμ(λόγω δοτριας) θα είναι οκ μέχρι τα 50...μετά μπορεί να μη τον νοιάζει...το ότι ο ένας έκανε strip k ο άλλος fue, είναι εξέλιξη της ιατρικής...δλδ ενας οδοντιατρος που βαζει μονο γεφυρες θα πρεπει να μη δεχεται πελατες αλλα να τους στελνει να κανουν εμφυτευματα σε αλλους??? Αποδεκτα ειναι ιατρικα και τα 2,/οπως αντιστοιχα και η fue και η strip...και οι επόμενη γενιά μπορεί να βάζει μοσχεύματα κλωνοποιημενα ή να έχει βγει φάρμακο για τη ραφλα και να είναι πιο τυχερή...εγω μένω στο ότι ο φίλος άφησε να εννοηθει πως ή μμ
ήταν πετυχημενη και δεν έχασε grafts...εχει μια βαση, που δε θα την ειχε αν δεν ειχε κανει τη πρωτη μμ, ας κινηθεί τώρα πιο ώριμα να δώσει
λύση ολοκληρωτικη...

Τελευταία επεξεργασία:

Bouklas

Well-Known Member
Ο πελάτης μπορεί να μην έχει γνώσεις, να μην ξέρει τι κακό πάει να κάνει. Ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να του πει τους κινδύνους, εάν ο πελάτης παρόλα αυτά επιμείνει, ε δεν φταίει και τόσο ο doc.

Μπλουζα