Stpanos, fue+bht, 1200+200 grafts, 10-11/10/2011

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης,πρόθεση μεταμόσχευσης HDC

Φυσικά υπάρχει εξέλιξη αλλά περίμενα να μεγαλώσουν λίγο και μετά να ανεβάσω φωτογραφίες είναι λίγος ο χρόνος που πέρασε από τα μέσα του Οκτώβριου παρόλα αυτά υπάρχει θετική εξέλιξη σε σημείο που να γίνεται αντιληπτό από φίλους και συνεργάτες βέβαια τα τριχοθυλάκια που τοποθετηθήκαν είναι λίγα όπως γνωρίζετε αλλά για μένα είναι μια μεγάλη αλλαγή αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί που υπάρχουν μαλλιά τώρα πριν δεν υπήρχε τίποτα.

Φυσικά θα συνεχίσω και θα ολοκληρώσω το εγχείρημα μου ώστε να έχω ένα αποδεκτό αποτέλεσμα και πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και των δυνατοτήτων μου.

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι και τα τριχοθυλάκια από το στήθος που μεταμοσχευθήκαν πήγαν πάρα πολύ καλά και έδωσαν αποτέλεσμα.

Βεβαία όπως γνωρίζεται είναι ακόμη πολύ νωρίς αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.

Κάποιες τρίχες έμειναν ενώ κάποιες άλλες έπεσαν και στην θέση του βγήκαν νέες .

Περιμένω και κοιτάζω κάθε μέρα και το αποτέλεσμα βελτιώνετε με τον καιρό.

Το σαββατοκύριακο θα βγάλω και φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω μέχρι τότε υπομονή.

Τώρα από την μεριά τις κλινικής έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου αρκετές φορές στο διάστημα αυτό για την εξέλιξη μου αλλά και για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα- απορίες που είχα.

Ανεξάρτητα από το ότι θα κάνω στο μέλλον η πως θα εξελιχτεί η όλη φάση θέλω να τους ευχαριστήσω κρίνοντας από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα και την συμπεριφορά τους απέναντι μου… αυτό τίποτα άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member

Λοιπόν θέλω να σας ενημερώσω κάτι προς αποφυγή παρεξήγησης η αρχική λανθασμένη εκτίμηση της δικής μου μεταμόσχευσης ήταν καθαρά λάθος δικό μου.
Διότι μου ζητήθηκαν φωτογραφίες συγκεκριμένης ανάλυσης και εγώ δεν τις απέστειλα.
Ακόμη και από τις φωτογραφίες μου που εγώ τράβηξα το αποτέλεσμα τις δότριας ήταν αισιόδοξο πράγμα που δεν ισχύει στην πραγματικότητα.
Δεύτερον σήμερα σας υποσχέθηκα να ανεβάσω φωτογραφίες με την εξέλιξη μου αλλά δεν το έκανα θα γίνει στα μέσα της εβδομάδας δεν έχω διάθεση αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους .
Στατιστικά είμαι ένα ακόμη θύμα διάρρηξης σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα και για αυτό άργησα και να μπω στο forum.

koskar

Member

stpanos είπε:
Στατιστικά είμαι ένα ακόμη θύμα διάρρηξης σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα και για αυτό άργησα και να μπω στο forum.
Φιλε κουράγιο και να σκεφτεσαι θετικά όσο αυτό είναι δυνατόν. Είναι μέγαλο το σοκ της διάρρηξης σε καταλαβαινω απόλυτα. Τι να κανουμε εδω στο Ελλαδισταν μαζευτηκαν όλα τα μεγαλοκλεφτρονια του κόσμου.

Lazaros

New Member

stpanos είπε:

Καλό κουράγιο φίλε και από μένα...

PANOS101

Member

Μην δίνεις και πόλυ σημασία
Είναι σοκ Αλλά να το ξεχάσεις γρήγορα
Υπάρχουνε Πολύ χειρότερα
Εμένα μπήκανε πρόπερσι όταν έλειψα για 1 ώρα
Και αισθάνομαι τυχερός που δεν τους βρήκα μέσα
Γιατί Στην περίπτωση να πιαστεί κάποιος
Μπορεί να κάνει τα πάντα για να ξεφύγει..
Μην καλεσεις σήμανση
Θα σου μαύρισουν το σπίτι
Και δεν θα εχεις αποτέλεσμα σε καμία περιπτωση

stpanos

New Member

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση… είναι ένα παράξενο συναίσθημα που μόνο αυτοί που το βιώσαν μπορούν να καταλάβουν…είναι σαν να βεβηλώνεται ο προσωπικός σου χώρος το συναίσθημα του ότι πουθενά δεν μπορείς να νιώθεις ασφαλής και ειδικά στο σπίτι σου.

agchrist

Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης,πρόθεση μεταμόσχευσης H*C

stpanos είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου…….

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η επέμβαση των 500 τριχών? Τριχοθυλακίων άγνωστο…. της D** είχε απόλυτη επιτυχία….. αν δεις κάτι πες μου και μένα …..και τους πλήρωσα και 4000 ευρώ….

Ναι παιδιά θα βάλω και φώτο σιγά σιγά……γιατί πέσανε πολλά μαζεμένα όταν γύρισα και έχω χάσει των έλεγχο.

Τώρα χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση και επειδή είχα μια εμπειρία με άλλη κλινική ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν στην H*C δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα βιώσει ….πολύ προσοχή, μεταεγχειρητική φροντίδα, ενημέρωση, αντικειμενικότητα ποιο επαγγελματίες…… το αποτέλεσμα όμως το καθορίζει και η δυνατότητα του ενδιαφερόμενου πάντως ότι είναι να γίνει γίνεται σωστά και νομίζω ότι αυτό έχει σημασία…..

ο άνθρωπος είχε δώσει €4000 για το απόλυτο τίποτα. ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα στη μεταμόσχευση :down

vinnie1978

New Member

Φιλε stpanos καλημερα και καλο μηνα. Διαβασα τα γραφομενα σου στο νημα του Danceworld_2001 και στεναχωρεθηκα παρα πολυ, περισσοτερο και απο εσενα φιλε μου, γιατι θελω να ξερεις οτι ειμαι καλοπροαιρετος, ευχομαι ο,τι το καλυτερο για ολα τα παιδια του φορουμ και για εσενα προσωπικα ακομη περισσοτερο, καθως οπως ολοι μας που περα απο την πληροφορηση θελουμε και τον καλο λογο και την ψυχολογικη υποστηριξη απο τα μελη του φορουμ, ετσι και εσυ απο την πρωτη στιγμη με θαρρος και λεβεντια μας το τονισες, δειχνοντας οτι εισαι ατομο με ιδιαιτερες ευαισθησιες, ψυχολογικη υποστηριξη που απο την ακομψη ερωτηση που σου ειχα κανει σε καμια μα καμια περιπτωση δεν ελαβες απο εμενα. Το αντιθετο μαλιστα. Γι αυτο θελω να σου ζητησω μια ειλικρινη συγγνωμη για αυτο, γιατι αναγνωριζω οτι σε στεναχωρεσα και σε πικρανα και σε διαβεβαιω οτι η εκκληση μου αυτη σε καμια περιπτωση δεν γινεται για λογους τυπικους, αλλα για απολυτως ειλικρινεις και ουσιαστικους. Ελπιζω πραγματικα να επανορθωνω οσο το δυνατον περισσοτερο και οταν διαβασεις αυτες τις λιγες γραμμες να μαλακωσει η ψυχη σου και εαν ειναι δυνατον η διαθεση και ευεξια σου να επανελθουν στο σημειο που ηταν πριν σε πικρανω με τα λεγομενα μου. Και παλι συγγνωμη και σου ευχομαι απο καρδιας ο,τι μα ο,τι το καλυτερο τοσο για την μεταμοσχευση που εκανες αλλα και για την προσωπικη σου ζωη γενικοτερα, που μακαρι να περνεις μονο χαρες απο ολες τις εκφανσεις αυτης. Καλη σου ημερα.

stpanos

New Member

Εφ όσων εξελίχθησαν έτσι τα πράγματα οφείλω και εγώ από την μεριά μου να ζητήσω συγνώμη στην περίπτωση που σε έφερα σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις μου, πίστεψε με ότι δεν είχα πρόθεση…φίλοι λοιπόν και πάμε παρακάτω ;D

Lord Raflas

New Member

skeptikistis είπε:
Οι φωτος του Πανου θα πρεπει να ειναι ΟΔΗΓΟΣ σε οποιον θελει να κανει μεταμοσχευση χωρις θεραπειες, το που μπορει να φτασει η φαλακρα.
Το λεω επειδη η δοτρια του ειναι οχι μονο περιορισμενη (σε εκταση) αλλα και σαφως αραιωμενη...

Σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε πανο, το θεμα ειναι οτι εχεις ρεαλιστικες προσδοκιες ;)

σε οτι αφορα τις ρεαλιστικες να πω κατι το οποιο ναι μεν εχει αναφερθει απο τον χοουπφουλ αλλα δεν εχει τονιστει ιδιαιατερα:

οσοι ειστε η πατε για τετοια νοργουντ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΚΡΑΟΥΝ

φτιαχτε ενα δυνατο φροντ,ενα λιγοτερο δυνατο μιντλ και κραουν αφηστε το η ριχτε καμια 1000 το πολυ τι να πω

στο δρομο βλεπω ατομα που εχουν μαλλι σε φροντ-μιντλ και κραουν αδειο και ειναι μια καλη εικονα για μενα

Μπλουζα