Stpanos, fue+bht, 1200+200 grafts, 10-11/10/2011

stpanos

New Member
Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης,πρόθεση μεταμόσχευσης HDC

koskar είπε:
Το BodyHT πιστευω οτι θα ενδιαφερει αρκετούς οποτε σιγουρα θα αναμενουμε με ενδιαφερον την εξελιξη σου.
Πολυ σημαντικο για την κλινικη ειναι και η φροντιδα που παρεχεται μετα την επεμβαση για 4-5 ημερες. Πραγματικα μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις ενα strip ή fue (που για 3000 grafts θέλεις τρεις ημέρες) και να φευγεις την επομενη ημερα για το ταξιδι της επιστροφης. Εννοειται οτι πανω από ολα είναι η ποιοτητα και η ικανότητα του γιατρου αλλά προσωπικα θεωρω εξισου σημαντικες τις πρωτες ημερες μετα την επεμβαση, ειδικά όταν αναγκαζεσαι να καταφυγεις στο εξωτερικό.
Φιλε τελικά ποσα μοσχευματα καταφερες να βάλεις και σε ποιες περιοχες αυτες τα κατανειματε???
Μπήκαν περίπου 1200 grafts και 200 από BHT…. Ξεκινήσαμε από εμπρός με μια hairline ανάλογα των δυνατοτήτων μου με πιο πυκνή κατανομή και λίγο πιο αραιά πιο μέσα και τα grafts από το στήθος μπήκαν πιο πίσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member

PANOS101 είπε:
Τελικά, όπως στην περίπτωση του Πάνου,που χρειάζεται να συμπληρωσεις απο body,
ποια θεωρούνται καλύτερα τριχοθυλακια απο το στήθος η απο τα γενια;
Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με την περίπτωση σαφώς δεν είναι σαν της κεφαλής…εγώ αυτό που παρατήρησα ότι σε εμένα είναι πιο μαύρες του στήθους σε σχέση με κεφαλιού μου…αλλά δεν με πειράζει μακάρι να καλυφτεί και το υπόλοιπο αφού πρώτα δω πως θα πάνε τα 200 grafts από το στήθος….

stpanos

New Member

Πρώτες εντυπώσεις από ανθρώπους που με ξέρανε είναι λίγο διφορούμενες βλέπουν μια αλλαγή αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι….
Εμπρός φαίνομαι σαν κάποιον που να είχε μαλλιά αλλά τα κούρεψε με την μηχανή αλλά δεν δείχνει την εικόνα ενός τελείως καραφλού αυτό βλέπω και στον καθρέπτη που κοιτάζομε …
Βέβαια όταν θα μεγαλώσουν θα είναι πιο ευδιάκριτο το αποτέλεσμα…αλλά όπως είπα έχω δουλειά ακόμη.

best1210

Member

ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
θα παραθεσεις φωτο στο μελλον?

και κατι αλλο.απ οτι διαβασα ειχες κανει αλλη μια επεμβαση στην ελλαδα ή δυο?

και παλι καλη επιτυχια!

stpanos

New Member

Η κατάσταση πριν ήταν αυτή……

Συνημμένα

• IMG_0877.JPG
    IMG_0877.JPG
    253.3 KB · Προβολές: 372

stpanos

New Member

best1210 είπε:
ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
θα παραθεσεις φωτο στο μελλον?

και κατι αλλο.απ οτι διαβασα ειχες κανει αλλη μια επεμβαση στην ελλαδα ή δυο?

και παλι καλη επιτυχια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου…….

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η επέμβαση των 500 τριχών? Τριχοθυλακίων άγνωστο…. της D^I είχε απόλυτη επιτυχία….. αν δεις κάτι πες μου και μένα …..και τους πλήρωσα και 4000 ευρώ….

Ναι παιδιά θα βάλω και φώτο σιγά σιγά……γιατί πέσανε πολλά μαζεμένα όταν γύρισα και έχω χάσει των έλεγχο.

Τώρα χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση και επειδή είχα μια εμπειρία με άλλη κλινική ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν στην HDC δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα βιώσει ….πολύ προσοχή, μεταεγχειρητική φροντίδα, ενημέρωση, αντικειμενικότητα ποιο επαγγελματίες…… το αποτέλεσμα όμως το καθορίζει και η δυνατότητα του ενδιαφερόμενου πάντως ότι είναι να γίνει γίνεται σωστά και νομίζω ότι αυτό έχει σημασία…..

PANOS101

Member

Σε περίπτωση που τα body που έβαλες σε ικανοποιήσουν
Θα προχωρησεις σε νέα μτχ απο στήθος και αν ναι για ποσά grAfts και σε πιο σημείο κάλυψης;

sito

Active Member

PANOS101 είπε:
Τελικά, όπως στην περίπτωση του Πάνου,που χρειάζεται να συμπληρωσεις απο body,
ποια θεωρούνται καλύτερα τριχοθυλακια απο το στήθος η απο τα γενια;

Η τριχες απο τα γεννια εχουν ενα πλεονεκτημα, έχουν (περίπου) ομοιες φασεις αναπτυξης με αυτες του κεφαλιου, δηλαδη μεγαλώνουν όπως και τα μαλλια του κεφαλιου. Ενω οι τριχες του υπολοιπου σωματος εχουν εναν περιορισμο οσον αφορα το μηκος και επισης τα τριχοθυλακια των τριχων του σωματος βρισκεται για περισσοτερο χρονο σε τελογενης φαση, δηλαδη δεν παραγουν τριχα.

stpanos

New Member

PANOS101 είπε:
Σε περίπτωση που τα body που έβαλες σε ικανοποιήσουν
Θα προχωρησεις σε νέα μτχ απο στήθος και αν ναι για ποσά grAfts και σε πιο σημείο κάλυψης;
Βλέποντας την εξέλιξη θα πράξω αναλόγως….δεν μπορώ να σου πω από τώρα το πώς θα κινηθώ ..σκοπός είναι η κάλυψη….. τρίχες υπάρχουν…..το έχω ξαναπεί, άλλες προσδοκίες έχει ένας nw 2 και άλλες ένας nw6 όπως εγώ…θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν υπάρχουν τρίχες ούτως η άλλος ποτέ δεν είχα μαλλιά μακριά πάνω από 3-4 πόντους….

stpanos

New Member

μερικές φωτογραφίες…

Συνημμένα

• DSCN9141.JPG
    DSCN9141.JPG
    1 MB · Προβολές: 358

stpanos

New Member

Η περιοχή πάνω από την hairline είναι τα grafts από το body

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member

Κάθε μέρα πρωί και βράδυ γίνεται λούσιμο με τα δυο σαμπουάν που μου έδωσε η κλινική και από τις 26 του μήνα ξεκίνησα και την εφαρμογή του σκευάσματος της μινοξυδιλης 1 ml πρωί βράδυ…

Στην δότρια-λήπτρια το κοκκίνισμα έχει φύγει επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες τρίχες έφυγαν …..από ότι ξέρω και έχω διαβάσει είναι μια φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης που συμβαίνει στις μεταμοσχεύσεις οπότε δεν τίθεται θέμα ανησυχίας.

Είναι νωρίς ακόμη να βγάλω φωτογραφία για να δούμε την πορεία της εξέλιξης νομίζω ότι κάθε μήνα είναι καλά οπότε τότε θα ανεβάσω.

PANOS101

Member

ειναι μια αρχη..
Θα χρειαστεις αλλα 2500-3000 για να φτασεις μεχρι την μεση του κεφαλιου με την κορυφη και πισω ακαλυπτη
Εμενα με οσους μιλησα μου ειπαν για 3500-4000 για το μισο περιπου του κεφαλιου(δηλ περιπου 33τρθ/τετραγωνικο εκατοστο μεσο ορο,μπροστα περισσοτερα βεβαια)
Καταλαβαινεις οτι εμεις με μεγαλο nw θελουμε για μια υποτιθεμενα καλη καλυψη 8000 τρθ
το οποιο σημαινει(για καποιον που μπορει να βγαλει τοσα)κοστος 30.000+ και τουλαχιστον 3-4 επεμβασεις
δηλ 1 μηνα χαμενο απο την ζωη του και απιστευτη ταλαιπωρια,ταξιδια,κτλ
Μια μεση λυση θα ηταν 5000-6000 για καλυψη μεχρι την κορυφη και λιγο πισω με 2 συνολικα επεμβασεις και 20.000-22.000
Εξαρταται παντα απο τις προσδοκιες του καθενος και το προβλημα που εχει
Για nw 6 και 3000grafts για καποιον μπορει να ειναι το ιδανικο και να μεινει εκει.
Το σιγουρο ειναι οτι τα χερια που θα αναλαβουν αυτη τη δουλεια θα πρεπει να ειναι πεπειραμενα και να βοηθησουν οπτικα το αποτελεσμα

best1210

Member

καλη επιτυχια και παλι απο μενα!
να σε ρωτησω κατι αλλο.
αλλη μεταμοσχευση σε παιρνει να κανεις?
λογικα ναι σωστα?

και κατι αλλο.μετα πηγες στην δουλεια σου αμεσα?
θελω να πω οτι ειχε υποχωρησει η κοκκινιλα πρωτα και πηγες η παρατηρησαν κατι?
συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος.

stpanos

New Member

best1210 είπε:
καλη επιτυχια και παλι απο μενα!
να σε ρωτησω κατι αλλο.
αλλη μεταμοσχευση σε παιρνει να κανεις?
λογικα ναι σωστα?

και κατι αλλο.μετα πηγες στην δουλεια σου αμεσα?
θελω να πω οτι ειχε υποχωρησει η κοκκινιλα πρωτα και πηγες η παρατηρησαν κατι?
συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος.
Ναι με παίρνει …….κοίτα πήρα 2 εβδομάδες άδεια αλλά η κοκκινίλα είναι θέμα οργανισμού στα μέσα τις δεύτερης δεν υπήρχε τίποτα…..οπότε στην δουλειά δεν φαινόταν τίποτα ..αλλά είχα σχόλια για το μαλλί του στυλ τι έκανες κουρεύτηκες αα έκανες και σχεδιάκια … αα έβγαλες τριχούλες τα σχόλια από το γυναικείο φύλο..

stpanos

New Member

Συνεχίζονται τα λουσίματα δυο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ επίσης γίνεται και η εφαρμογή με τις σταγόνες της μινοξιδίλης πρωί και βράδυ.

Παρατηρήθηκε απώλεια των μεταμοσχευμένων τριχών σε ένα ποσοστό περίπου 20% επίσης εμφανίσθηκαν και μικρές τρίχες περίπου στο μισό χιλιοστό.

Υπάρχει και μια λιπαρότητα στην περιοχή δεν ξέρω αν οφείλεται στην χρήση της μινοξιδίλης απλά το αντιλήφθηκα με την χρήση της μπορεί να είναι και άσχετο.

Η κοκκινίλα στην δότρια και στην λήπτρια περιοχή σχεδόν εξαφανίσθηκε.

Στην λήπτρια υπάρχει και μια φαγούρα αυτό παρατηρήθηκε κατά την χρήση της μινοξιδίλης αλλά μπορεί να είναι και άσχετο.

stpanos είπε:
Η κατάσταση πριν ήταν αυτή……

Οι φωτος του Πανου θα πρεπει να ειναι ΟΔΗΓΟΣ σε οποιον θελει να κανει μεταμοσχευση χωρις θεραπειες, το που μπορει να φτασει η φαλακρα.
Το λεω επειδη η δοτρια του ειναι οχι μονο περιορισμενη (σε εκταση) αλλα και σαφως αραιωμενη...

Σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε πανο, το θεμα ειναι οτι εχεις ρεαλιστικες προσδοκιες ;)

n094

Active Member

stpanos είπε:
Υπάρχει και μια λιπαρότητα στην περιοχή δεν ξέρω αν οφείλεται στην χρήση της μινοξιδίλης απλά το αντιλήφθηκα με την χρήση της μπορεί να είναι και άσχετο.

Στην λήπτρια υπάρχει και μια φαγούρα αυτό παρατηρήθηκε κατά την χρήση της μινοξιδίλης αλλά μπορεί να είναι και άσχετο.
Η λιπαρότητα οφείλεται 99% στην μινοξυδίλη, μην ανησυχείς.
Η φαγούρα επίσης μπορεί να προκαλείται από τη μινοξυδίλη, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες από τη λιπαρότητα να οφείλεται και σε κάτι άλλο (πχ αντίδραση του δέρματος στα τριχοθυλάκια ή έκφυση νέων τριχών κλπ)

Μπλουζα