Απ: Εμπειρία μεταμόσχευσης,πρόθεση μεταμόσχευσης HDC
Όλα είχαν κανονιστεί από την κλινική στο αεροδρόμιο με περίμενε ο Ευγένιος ο ταξιτζής και μου έδωσε το κλειδί του διαμερίσματος εκεί είχα έναν συγκάτοικο τον carib από την Αγγλία nw 6 ίδια περίπτωση με εμένα που είχε απορρίψει ο hasson μιας και η περίπτωση του δεν ενδεικνυόταν για την μέθοδο strip που ο συγκεκριμένος γιατρός ειδικεύεται.
Είχε φτιάξει μια πολύ καλή hairline και έβαλε και κάποια μοσχεύματα από body από ότι μου είπε για να δει πως θα πάνε στην πορεία , πολύ καλή δουλειά εμένα μου άρεσε.
Την επόμενη ημέρα δευτέρα κατέβηκα στην κλινική και απευθύνθηκα στην υποδοχή όπου με υποδέχτηκε ο κύριος Φιούρης πήγαμε στο γραφείο του και μετά από μια πιο προσεκτική ματιά είδε ότι η δότρια μου δεν είναι όπως ήταν στις φωτογραφίες που του είχα αποστείλει οπότε απορρίφτηκε η μέθοδος strip γιατί η δότρια δεν είχε δυνατότητες και από πλευρά ποιότητας και από πλευράς ποσότητας και επίσης υπήρχε θέμα με την strip, η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από συζήτηση και με τον ιατρό κύριο Κυριάκο Μάρα και αποφασίστηκε άλλη στρατηγική.
Σαφώς τα μοσχεύματα που είχαν υπολογιστεί στην αρχή θα ήταν σαφώς λιγότερα αλλά με αυτά τα δεδομένα που είχαμε δεν γινόταν διαφορετικά.
Τα λιγότερα μοσχεύματα θα ήταν και λιγότερα χρήματα που θα εισέπραττε η κλινική αλλά αυτό ήρθε σε δεύτερη μοίρα και το εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί σε διαφορετική περίπτωση όπως συμβαίνει σε άλλες κλινικές θα προχωρούσαν στην όποια επέμβαση και τα αποτελέσματα θα ήταν καταστροφικά για μένα ο κύριος Φιούρης συγκεκριμένα μου είπε ότι εδώ ήρθες για να φτιάξουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα όχι να δημιουργήσουμε άλλο με μια ουλή που η δότρια σου δεν θα μπορέσει να καλύψει όσο και αν η τεχνική που ακλουθούμε χαρακτηρίζετε σαν αόρατη.
Επίσης μου τόνισε ότι η κλινική είναι ανθρωποκεντρική και στόχος της είναι το αποτέλεσμα που θα κάνει τον πελάτη ευχαριστημένο με τις δυνατότητες που έχουμε και έχεις.
Εδώ οφείλω να πω ότι ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί μου και το εκτίμησα και αυτό ενίσχυσε και την άποψη πολλών που άκουσα εδώ μέσα για τον επαγγελματισμό τους και συμφώνησα να προχωρήσουμε στην διαδικασία.
Σχεδιάστηκε μια hairline πάντα σύμφωνα με της δυνατότητες μου και με την υπόδειξη του κυρίου Μάρα, και προχωρήσαμε στην μεταμόσχευση έτσι τελείωσε η πρώτη ημέρα ,μου δόθηκαν παυσίπονα και ένα μπουκάλι με φυσιολογικό ορό που έπρεπε να ψεκάζω τα μοσχεύματα ανά μισή ώρα ο κύριος Μάρας μου τόνισε ότι είναι σημαντικό η ενυδάτωση τον μοσχευμάτων και η επιβίωση τους εξαρτάτε και από αυτό.
Την δεύτερη ημέρα ήμουν στην κλινική περίπου κατά της 8 το πρωί μετά την τοπική αναισθησία ξεκίνησε η δεύτερη μεταμόσχευση με την μέθοδο fue και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι κατά την διάρκεια της επέμβασης είχα και την επίσκεψη του διευθυντή της κλινικής τον κύριο Φτελέχα που ενδιαφέρθηκε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της επέμβασης μου.
Την τρίτη ημέρα έγινε μια δοκιμαστική μεταμόσχευση 200 μοσχευμάτων από το body κατόπιν επιθυμίας μου για να δω πως θα εξελιχτούν μιας και δότρια ότι είχε να δώσει το έδωσε με ενημέρωσαν για τους περιορισμούς των μοσχευμάτων που προέρχονται από το σώμα ότι μεγαλώνουν σε συγκεκριμένο μήκος δηλαδή δεν συμπεριφέρονται όπως τα μοσχεύματα που προέρχονται από την περιοχή του κεφαλιού.
Επίσης σε κάθε άνθρωπο διαφέρουν και σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολη η εξαγωγή τους και σε μεγάλο βάθος από την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την καταστροφή τους και κατ επέκταση στην βιωσιμότητα τους.
Σημαντικό ρόλο εδώ παίζει και η εμπειρία του γιατρού σε τέτοιου είδους επεμβάσεις
Εδώ μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός με τον κύριο Μάρα γιατί και η εξαγωγή τους ήταν πολύ εύκολη και ο γιατρός έμπειρος με έμπειρο προσωπικό και μέσα σε δυο ώρες περίπου τοποθετήθηκαν 200 μοσχεύματα .
Όποτε εφ όσων πάνε όλα καλά και έχω αποτέλεσμα θα κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση.
Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή της διαδικασίας που έγινε χωρίς να θέλω να επέλθω σε λεπτομερές που πιθανώς να μην σας αφορούν.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω τα ευχαριστήρια μου σε όλους σας για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που είχα από εσάς καθώς και για το πλήθος των πληροφοριών που συνέλεξα από το forum.
Θα επεξεργαστώ και τις φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω για να έχετε και εσείς μια εικόνα της όλης κατάστασης μου πριν και μετά.