Stolis’s repair case dhi κα b.μπιρου 1547 fue/2802 τρίχες ακούρευτη συνεδρία

Stolis43

Member
Καταρχήν πριν ξεκινήσω την δική μου μμ,να ευχαριστήσω το hairloss forum τους συντελεστέστες του,και όλους εσάς που έχετε συμβάλει στο πλήρες και επιστημονικά τεκμηριωμένο περιεχόμενο του.

Χωρίς αυτό,μπορεί και να είχα ξανακάνει καμιά τρίτη strip,στο ήδη επιβεβαρημένο κεφάλι μου.

Υπενθυμίζω την περίπτωση μου στο link:
https://www.hairlossgr.com/threads/stolis-s-case.11943/page-2#post-210324Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά να συνεισφέρω ως οφείλω,και ειδικά στις repair cases,που είναι λίγες εδώ,και που οι πολλές κλινικές ΔΕΝ αναλαμβάνουν να φέρουν εις περάς,ειδικά δε,αν ο ασθενής ζητά ΑΚΟΥΡΕΥΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.Επιλογή κλινικής

Αφου απέρριψα Αναστασάκη λογώ εμμονής του για strip,και επαγγελματικής αγένειας (για τα δικά μου δεδόμενα πάντα),επόμενο ραντεβού είχε το μοντελάδικο του Βεκρή…

Καλά ρε παιδιά…τι γίνεται εκεί μέσα από τις γυναίκες υπαλλήλους,έχασα τη μπάλα,αλλά sorry και την εμπιστοσύνη μου ήδη,από την αναμονή μου για την εκτίμηση με την υπεύθυνη επικοινωνίας (υποκειμενικό κριτήριο πάλι).

Η κοπέλα καταρτισμένη αρκετά,δικαιολογημένα στην θέση που βρίσκεται,μίλησε πολύ σωστά για την δύσκολη ομολογουμένως περίπτωση μου.Ωστόσο, μία η εμμόνη της για ξυρισμένη αλλά και μονοήμερη συνεδρία,σε συνδυασμό με το ότι πληρώνω Βεκρή,και Βεκρή δεν βλέπω,δεν ρίσκαρα το ταλαίπωρο γέρικο κεφάλι μου στα χέρια της άγνωστης τεχνικού…Για να είμαι δίκαιος όμως,υπάρχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα εδώ μέσα,και μπράβο στα κορίτσια.

Σειρά λοιπόν είχε το ραντεβού με την DHI και τον εκεί υπεύθυνο επικοινωνίας κο Γιώργο.Πιο κοντά στα χνώτα μου και στον δικό μου μήκος κύματος,πηρα μια ειλικρινή εκτίμηση της δύσκολης περίπτωσης μου εξαίτιας των μεγάλων κενών που είχαν αφήσει οι δύο παλιές strip στο Λονδίνο.

Μου συστήνει κατευθείαν την κα Βάσια Μπίρου,η οποία είναι expert στις ακούρευτες συνεδριες,για την οποία είχα ακούσει από εσάς,αλλά και από άλλες πηγές.Εντελώς τυχαία λοιπόν,η κα Μπίρου έκανε μια επέμβαση εκείνη την ώρα,και κατέβηκε να με δει…Δεν χάρηκε ιδιαίτερα που είδε το δύσκολο κεφάλι μου,(κατάλαβα από την έκφραση της και τη γλώσσα του σώματος),αλλά φάνηκε ότι κατέχει τα δύσκολα,μίλησε ειλίκρινα και μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα κάνουμε διήμερη συνεδρία,καθώς και ότι οι προσδοκίες μου θα πρέπει να είναι περιορισμένες λόγω κακής δοτριας.Με κέρδισε αλλά…δεν κλείσαμε ημερομηνίες διότι στο μεταξύ…είχα στείλει φώτο στον Erdogan,στον Karadeniz,στον Lorenzo,και στην HDC με τον ευγενέστατο κο Φιουρή.

Δυστυχώς,κανένας τους δεν αναλάμβανε την περίπτωση μου ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ.


Αρα,δεν μου μένει επιλογή από DHI,ασχέτως όμως απόρριψης των άλλων κλινικών,με είχαν κερδίσει σε μεγάλο ποσοστό,έχοντας υπόψιν όμως τις μικρές συνεδρίες και τα χαμηλά νούμερα τριχοθυλακίων,από το forum.Και κάπως έτσι ορίσαμε τις ημερομηνίες για το διήμεροοο.


Η μεταμόσχευσηΗ κα Μπίρου με την βοηθό της κα Τζιβελέκα (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα),είναι μαζί μια δεκαετία,δλδ όσο είναι στην DHI,και μαζί με άλλες δύο βοηθούς είναι μια πολύ γρήγορη-ευχάριστη ομάδα,για να περάσουμε το 6-7ώρο κάθε ημέρας,ακούγοντας RED…

Στο διαταύθα,την πρώτη ημέρα βγήκαν 775 τριχοθυλάκια ή 1328 τρίχες με λογο 1,71 και την δεύτερη 772/1474 με λόγο 1,90.Περισσότερα σε αριθμό ήταν τα 2τριχα και 3τριχα,λιγότερα τα μονά.

Την πρώτη μέρα έγινε η Β ζώνη,και την δεύτερη η Α ζώνη.Πολλά μονά και διπλά μπήκαν ανάμεσα στα παλιά μου μμ τριχοθυλάκια μέχρι τα μαμά μαλλιά.

Η κα Μπίρου,έμπειρη και σίγουρη σε κάθε βήμα,μου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε τον καλύτερο ευατό της σε ένα από τα πιο δύσκολα περιστατικά όπως με χαρακτήρισε…

Για την περιπτώση μου είπε ότι τα παλιά strip μου στέρησαν καπου πολύτιμες 4000 τρίχες,και ότι εχω ακόμη 2000 τρίχες για καβάντζα αν και εφόσον χρειαστούν.Οι προσδοκίες της για τα ποσοστά φύτρωσης υψηλά,όμως και καθώς φαίνεται,δεν θα αποχωριστώ τελείως το τοπικ…Ίσως όμως η κατσαρή χοντρή γκρίζα τρίχα μου σώσει την κατάσταση κάπως…O καιρός γαρ εγγύς…θα δείξει εάν η DHI κερδίσει ενα τόσο δύσκολο περιστατικό!Τεσπά,πέρασαν 6 εβδομάδες,η λήπτρια είναι όπως στην φώτο,εχουν πέσει περίπου οι μισές τρίχες,βγάζω που και που καμια θυλακίτιδα.

Τα νέα για τη δότρια δεν είναι εξίσου καλά καθως τις τελευταίες 10 μέρες έχω αρκετές θυλακίτιδες και κατόπιν συμβούλης της γιατρού παίρνω αντιβίωση,και λούσιμο με Betadine shampoo για 10 ημέρες.Αιτία ο ιδρώτας από τις γυμναστικές μου και το δυσκόλο δέρμα μου,που με έχει ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια με θυλακίτιδες σε όλο μου το σώμα.

Α!Το κόστος και για τις 2 ημέρες ηταν 3Κ.

Επίσης μόλις στρώσει η δότρια,θα προχωρήσω σε smp στην ουλή των παλαιών strip.

Φώτο ακριβώς μετά την επέμβαση δεν έχω,υπάρχει ωστόσο στο αρχείο της DHI.Ξανα ευχαριστώ όλους για τα πολύτιμα λιθαράκια που έχετε βάλει εδώ μέσα,μακάρι να είχαμε αυτές τις πληροφορίες 20 χρόνια πριν που μάθαιναν στου κασίδη το κεφάλι παγκοσμίως όμως…

Φωτοζζζ:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ FUE


4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ


6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ


ΔΟΤΡΙΑ-ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΕΣ

 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Πολύ δύσκολο περιστατικό φίλε, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχει μια υψηλή φύτρωση που θα βοηθήσει γενικά την εικόνα σου. Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσες να βάλει και φωτογραφίες πριν και αμέσως μετά την επέμβαση κυρίως για να δούμε και την εντελώς ακούρευτη δότρια.
 

athenian

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε αλλά έχω μια ένσταση. Όταν λες ότι περισσότερα ήταν τα 2τριχα και τα 3τριχα πως είναι δυνατόν να έχεις τόσο χαμηλό λόγο? Είναι κοντά στο 1.8 οπότε μην περιμένεις μεγάλη κάλυψη. Διαφορά θα δεις σίγουρα πάντως. Καλή συνέχεια!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Καλή επιτυχία φίλε Stoli.
Έβαλες περίπου 1500 grafts,οι υπόλοιπες κλινικές που έστειλες φωτογραφίες ποσά Grafts σου προτείναν για να βάλεις?
 

Stolis43

Member
Σας ευχαριστω για τις ευχες!Τα καλυτερα για ...τις τριχες μας,και Καλες Γιορτες να εχουμε ολοι!
Κοιταζω σημερα την αναλυτικη μετρηση μοσχευματων και εχουμε:
Πρωτη μερα:
Μονα:380 Διπλα:245 Τριπλα:142 Τετρα:8
Δευτερη:
Μονα:255,Δ342,ΤΡ165,ΤΕ10

Εξου και ο χαμηλος λογος...

Φωτο την πρωτη μερα δεν εχω,θα ζητησω απο την κλινικη.

John,κανενας δεν μου εδωσε συγκεκριμενο αριθμο τριχοθυλακιων,πως θα μπορουσε αλλωστε απο μια ερασιτεχνικη φωτο?
Μονο ο Karadeniz μου εστειλε ενα ετοιμο μαλλον mail που στελνει σε ολους για 3000 τριχοθυλακια,πραγμα αδυνατο στην περιπτωση μου(και απ'ότι ειδε και η Μπιρου δλδ)...

Δεν περιμενω καμια μεταμορφωση,αυτο που ηθελα ηταν να ενισχυσω Α ζωνη,και να κλεισω το τελειως αδειο κενο Β ζωνης εως τα μαμα μαλλια που ευτυχως ακομη υπαρχουν...Θα δειξει το αποτελεσμα αν μετρησει τελικα...,θα σας κρατησω ενημερους...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Πιστεύω αν έδινε άλλα 1000 grafts έπρεπε να μπούνε με αυτήν την μεταμόσχευση,στρατηγικά βεβαία και όχι να ξαναμπαίνεις και για επόμενη μεταμόσχευση. Ήδη αρκετά ταλαιπωρήθηκες.
 

Stolis43

Member
...μακαρι,αλλα δυσκολευτηκε αρκετα με αυτα που εβγαλε...
...ας φυτρωσουν αυτα που μπηκαν και βλεπουμε...επομενη μμ δεν παιζει...
 

Tsek

Well-Known Member
7 Κλινικές σου λένε όχι ακούρευτη και έκλεισες στην Όγδοη που σου είπε να στην κάνει ακούρευτη.
Μετά τις ταλαιπωρίες που είχες θεωρώ πως αυτή την φορά θα επρεπε λάβεις πολύ πιο σοβαρά υπόψιν σου όλα τα δεδομένα.
 

Stolis43

Member
7 Κλινικές σου λένε όχι ακούρευτη και έκλεισες στην Όγδοη που σου είπε να στην κάνει ακούρευτη.
Μετά τις ταλαιπωρίες που είχες θεωρώ πως αυτή την φορά θα επρεπε λάβεις πολύ πιο σοβαρά υπόψιν σου όλα τα δεδομένα.
Η λογικη λεει αυτο που λες,αλλα για επαγγελματικους λογους δεν γινοταν ξυρισμα,διοτι η ουλη πισω ειναι τερας,και το κενο αναμεσα στα παλια μμ και τα μαμα μαλλια επισης αντιαισθητικο...Αν δεις φωτο στο πρωτο νημα θα καταλαβεις...

Αν ειχα καλη δοτρια και ηταν η πρωτη μου μμ,θα ηταν αλλη η επιλογη μου...
Ωστοσο πιστευω οτι το value for money ειναι καλο για διημερο+ακουρετο+κορυφαια γιατρος της DHI (εχουμε δει τα καλυτερα αποτελεσματα της DHI, απο τα χερια της).

Κοντος ψαλμος αλληλουια...ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει...δεν θα κολλησω...
 

Tsek

Well-Known Member
Δεν είχει νόημα να απογοητευθείς απο κάτι και μετά να βγεις να φωνάζεις.
Κανείς δεν το θέλει αυτό γιατί όλοι νιώθουμε την θεση σου.
Καλη επιτυχία.
 

Ibarumah

Active Member
Επαυκαιριας να ρωτήσω κάτι.εχω κ εγώ θυλακιτιδα στη δοτρια σε μερικά σημεία.
Πρέπει να.βαλω κάτι ή να το αφήσω να περάσει μόνο του;
Ταχω αρκετό καιρό (μόλις έκλεισα δύο μήνες απτή μμ) και νομίζω έχουν αρχίσει να υποχωρούν..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stolis43

Member
Επαυκαιριας να ρωτήσω κάτι.εχω κ εγώ θυλακιτιδα στη δοτρια σε μερικά σημεία.
Πρέπει να.βαλω κάτι ή να το αφήσω να περάσει μόνο του;
Ταχω αρκετό καιρό (μόλις έκλεισα δύο μήνες απτή μμ) και νομίζω έχουν αρχίσει να υποχωρούν..
Κατοπιν συστασης της γιατρου πηρα zinadol για 8 μερες και λουσιμο με betadine shampoo,τα δικα μου σχεδον εφυγαν...
 

Stolis43

Member
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Εχει ξεκινησει μια σχετικη κινητικοτητα στην περιοχη,πολλες νεες τριχουλες εκει που υπηρχε το απολυτο κενο...
Οι φωτο ειναι ακριβως μετα το λουσιμο,και χωρις τοπικ.
Οπως θα δειτε οι θυλακιτιδες σε δοτρια ληπτρια υπαρχουν ακομη,αλλα σε μικροτερο βαθμο.
Εδω και δυο μηνες εχω ξεκινησει βιταμινες για μαλλια και εχω δει βελτιωση και στην χαμηλη/σταθερη τριχοπτωση που ειχα...
 

Συνημμένα

kardinalios

Well-Known Member
Βλέπω μια περιοχή που έχει αρχίσει να μαυρίζει . Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ θετικό . Από ότι καταλαβαίνω είσαι μεγάλος ηλικιακά οπότε σίγουρα η φυτρωση θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα .
Δεν φαίνεται κακή δουλειά . Η γιατρός αυτή είναι η φωτεινή εξαίρεση στην Dhi . Δεν έπρεπε σίγουρα να στην κάνει ακουρευτη αλλά σέβομαι τους προβληματισμούς σου για τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο .
Η φυτρωση έχει ακόμα να δώσει , η δοτρια πάει καλά .
 

Stolis43

Member
Παιρνω τις priorin,δεν τις προτεινε η γιατρος απο μονος μου τις παιρνω...
Πολλοι λετε και εδω μεσα οτι δεν δουλευουν,εγω εχω δει μια μικρη βελτιωση στα μαμα μαλλια,εκτος αν ειναι placebo effect...
Αποτελεσμα και οι ιδιοι λενε οτι βλεπεις στις 12 εβδομαδες...Ειδωμεν και εκει...
 

piros75

Well-Known Member
Το πιο σημαντικό νομίζω ότι ήδη πλέον η εικόνα σου δείχνει πιο φυσική από ότι πριν. Δηλαδή πριν είχες μαλλιά κούκλας τώρα έχεις μια φυσιολογική εικόνα και αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Ελπίζω μέχρι το τέλος της φύτρωσης να έχεις αποκτήσει το αποτέλεσμα που επιθυμούσες.
 

Stolis43

Member
Ευχαριστω Piros75 ελπιζω να γινει ετσι οπως ελπιζεις και εσυ...
Αναμεσα στα μαλλια απο τις πρωτες μμ,εχουν βγει και βγαινουν συνεχως νεες τριχουλες,και εχει σπασει η εικονα της χοντρης τριχα στη μεση του πουθενα...Αντε να δουμε...:)
 
Μπλουζα