stem cell product

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Joda

Member
πριν καμποσο καιρο ειχα στειλει e mail σε μια εταιριεια για ενα προιον μιας εταιρειας που ειχα δει οτι θελει να βγαλει στην αγορα και θα χρησιμοποιει stem cells.το προιον ειναι υπο δοκιμη.και μου εστειλαν αυτο:
Hello and thank you for your interest. We are in the process of testing newer versions of our products and the results look great. These products should be available as soon as May 1. We will let you know when we are shipping or as soon as we have updates.

Thank you again for your interest in Stem Cell Products.

Cherie Rossetti
VP Sales and Marketing
Stem Cell Products, LLC
To link για αυτο που σας λεω ειναι εδω:http://www.stem120.com/hair-restoration.htm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joda

Member
Απ: stem cell product

κοιτα εφοσον λεει για stem cells λογικα ειναι στην ιδια κατηγορια.τωρα με τα συστατικα δεν ξερω τι παιζει.αν βγει κατι και ειναι σε λογικη τιμη θα το δοκιμασω για να δω τι παιζει.ετσι και αλλιως δεν θα εχω να χασω τπτ.θα θελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο και ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο που εχει γινει μεγαλη συζητηση για τα stem cells.δοκιμαζεις και βλεπεις.οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είναι πολύ ενδιαφέρον,
δυστυχώς δεν δίνουν και πολλές πληροφορίες ... :-\

Joda

Member

οχι φιλε μ αυτο δεν το ξερουμε.το μονο που ξερουμε ειναι οτι προκεται για μια σοβαρη εταιρεια που θα περασει απο δοκιμες για να βγαλει καποιο προιον.να ξερεις και καλυτερα να φανταζεσαι με την λογικη οτι ο,τι εγκριθει απο τον fda θα ειναι πολυ καλυτερο απο τα ηδη υπαρχοντα και ειδικα τωρα που γινεται ερευνα συγκεκριμενα για φορμουλα τριχοπτωσης και οχι τυχαια προιοντα οπως μινοξιδιλη και φιναστεριδη που ειχαν ως <<παρενεργια>> σε μερικα ατομα τριχοφυια.το επομενο προιον που θα βγαλει ο fda θα ειναι μπομπα.σημερα και τωρα που μιλαμε υπαρχει γνωση και ενημερωση πολυ πιο πολυ απο οτι υπηρχε πιο παλια.αρα και το επομενο προιον που θα εγκριθει θα ειναι αναλογο των σημερινων περιστασεων.υπομονη και θα τα βρουμε ολα η αν δεν τα βρουμε ολα θα βρουμε κατι αξιολογο.απλως θελει ψαξιμο.

tasos

Active Member

Οντως τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ λόγος για προΐοντα και θεραπείες με βλαστοκύτταρα....

και όχι μόνο θεωρητικά....... συνέχεια ξεπυδάνε εταιρίες με τέτοια προΐοντα

Τα αποτελέσματα απο μαρτυρίες είναι πάρα πολύ πολύ καλά.

Αλλά Joda...... μοναδικό μειονέκτημα τους αυτήν την στιγμή είναι ότι είναι λίγο ακριβούτσικα !
Δηλαδή πάνω 100 $ ένα μικρό μπουκαλάκι συνήθως 0,69 oz
130, 150 $ μέχρι και 200 $
και είναι κάτι παραπλήσιο πιστεύω με τα προΐοντα τα αντιγυραντικά που άρχισαν πρώτα να βγαίνουν και έχουν βγάλει
πολλές εταιρίες σε κρέμες προσώπου.

Η Follica Γιώργο είναι άλλη περίπτωση.... ο dr Κοτσαρέλης μιλάει για breakthrough δηλαδή για επαναστατική μέθοδο
που θα ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Δηλαδή η μέθοδος τους θα δημιουργεί νέα τριχοθυλάκια
Αν και προσωπικά πιστεύω οτι θα αργήσει αρκετά ακόμα.....μακάρι να διαψευστώ !!!

Ενα προΐον με βλαστοκύτταρα που ήδη κυκλοφορεί είναι της skin Medica (καλή εταιρία)
149 $ είναι ακριβούτσικο η εταιρία προτείνει για τα μαλλιά απλώς να boostάρουμε την μινοξιδίλη μας με 10 μικρές δόσεις απο αυτό.

Μαρτυρία σε ξένο φόρουμ (απο αξιόπιστο μέλος) λέει ότι σε 4-5 μήνες που το χρησιμοποιεί του έδωσε πάρα πολύ πύκνωση

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

tasos έχουμε διεύθυνση παραγγελίας;

από το λινκ που δίνεις,ποιο προϊόν είναι;

tasos

Active Member

Σπύρο,

αν εννοείς διεύθυνση παραγγελίας για το προΐον της Skin Medica εχω το link στο προηγούμενο πόστ, πάτα το όνομα της εταιρίας.

Αλλά κάνε λίγο υπομονή....πιστεύω βγαίνει κάτι καλό αυτές τις μέρες !!!

Ημέρα κυκλοφορίας είναι στις 20 Μαρτίου σύμφωνα με την εταιρία.

Το βγάζει η εταιρία A&K Solutions http://www.agskinsolutions.com/

Hair Complex λέγεται το προΐον, θα βγαίνει σε κίτ των πέντε μικρών μπουκαλιών !!!

Αυτό μπορεί να κοστίζει στα 200 $ δολάρια (αρκετά ακριβό)

Αλλά το καλό είναι οτι το παίρνεις για μιά φορά...... κουφάθηκες ;)
Δηλαδή χρησιμοποιείς ένα μπουκαλάκι μέρα παρά μέρα (μπορείς και να χρησιμοποιήσεις βέβαια και πιο μικρή ποσότητα και
να το τρενάρεις λίγο μετά το 2 ή 3 μπουκαλάκι)

Μαρτυρίες αν είναι αληθινές είναι τρομερές.

Ολες οι τρίχες που έχουν ζωντανή ρίζα αλλά δεν μπορούν να βγούν......θα ξαναβγούν.

Και τα αποτελέσματα είναι πιο γρήγορα απο τα συμβατικά προΐοντα που χρησιμοποιούμε τώρα !!!!
3 με 8 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος.
Στις δοκιμές της εταιρίας ένας χρήστης ο William, ήτανε έτοιμος να κάνει μεταμόσχευση αλλά χάρις στο προΐον αυτό.....
είχε μεγάλη βελτίωση ακόμα και μετά το εξάμηνο αφότου είχε χρησιμοποιήσει την θεραπεία.
Μάλιστα είχε ανέβει και στην βαθμίδα της κλίμακας Norwood !

Βέβαια ίσως να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό..... αλλά ποτέ δεν ξέρεις είναι καινούρια τεχνολογία αυτή.

Εγώ το παρακολουθώ πολύ στενά το θέμα και περιμένω και άλλες μαρτυρίες.
Πάντως άτομα που δοκιμάσαν και προΐοντα της εταιρίας για το πρόσωπο...... είπαν τα καλύτερα λόγια.

Επειδή θα μου ζητήσεις και λίνκ :) και παραπάνω πληροφορίες :

http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=1085&p=4135&sid=a302165d122b52bb2aa66521a3be51f8#p4135

http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=1&t=23208

http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=1&t=23389

Joda

Member

tasos αυτο που λες δεν ειναι με την κλινικη που λενε οτι εχουν και λειζερ για καλυτερη απορροφηση και θελουν τωρα να βγαλουν κατι και για χρηση στο σπιτι?το εχω διαβασει αν λεμε το ιδιο αλλα μονο το γεγονος οτι χρησιμοποιουν λειζερ στην κλινικη τους μου φαινεται λιγο απατεωνια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

tasos είπε:
Σπύρο,

αν εννοείς διεύθυνση παραγγελίας για το προΐον της Skin Medica εχω το link στο προηγούμενο πόστ, πάτα το όνομα της εταιρίας.

Αλλά κάνε λίγο υπομονή....πιστεύω βγαίνει κάτι καλό αυτές τις μέρες !!!

Ημέρα κυκλοφορίας είναι στις 20 Μαρτίου σύμφωνα με την εταιρία.

Το βγάζει η εταιρία A&K Solutions http://www.agskinsolutions.com/

Hair Complex λέγεται το προΐον, θα βγαίνει σε κίτ των πέντε μικρών μπουκαλιών !!!

Αυτό μπορεί να κοστίζει στα 200 $ δολάρια (αρκετά ακριβό)

Αλλά το καλό είναι οτι το παίρνεις για μιά φορά...... κουφάθηκες ;)
Δηλαδή χρησιμοποιείς ένα μπουκαλάκι μέρα παρά μέρα (μπορείς και να χρησιμοποιήσεις βέβαια και πιο μικρή ποσότητα και
να το τρενάρεις λίγο μετά το 2 ή 3 μπουκαλάκι)

Μαρτυρίες αν είναι αληθινές είναι τρομερές.

Ολες οι τρίχες που έχουν ζωντανή ρίζα αλλά δεν μπορούν να βγούν......θα ξαναβγούν.

Και τα αποτελέσματα είναι πιο γρήγορα απο τα συμβατικά προΐοντα που χρησιμοποιούμε τώρα !!!!
3 με 8 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος.
Στις δοκιμές της εταιρίας ένας χρήστης ο William, ήτανε έτοιμος να κάνει μεταμόσχευση αλλά χάρις στο προΐον αυτό.....
είχε μεγάλη βελτίωση ακόμα και μετά το εξάμηνο αφότου είχε χρησιμοποιήσει την θεραπεία.
Μάλιστα είχε ανέβει και στην βαθμίδα της κλίμακας Norwood !

Βέβαια ίσως να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό..... αλλά ποτέ δεν ξέρεις είναι καινούρια τεχνολογία αυτή.

Εγώ το παρακολουθώ πολύ στενά το θέμα και περιμένω και άλλες μαρτυρίες.
Πάντως άτομα που δοκιμάσαν και προΐοντα της εταιρίας για το πρόσωπο...... είπαν τα καλύτερα λόγια.

Επειδή θα μου ζητήσεις και λίνκ :) και παραπάνω πληροφορίες :

http://www.hairlossfight.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=1085&p=4135&sid=a302165d122b52bb2aa66521a3be51f8#p4135

http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=1&t=23208

http://www.regrowth.com/hairloss-forums/viewthread.cfm?f=1&t=23389
λες να'μαστε τυχεροί;! ::)
λες να σκάσουμε μύτη παραλία με μαλλιά φέτος;! :-\

Joda

Member

για αυτο το προιον που σας λεω το ειχα βρει απο ενα φορουμ που γινοταν συζητηση για εναν γατρο τον dr mercola ο οποιος θα δοκιμαζε ενα προιον με stem cells το οποιο θα ειναι 80% πιο επιτυχημενο απο την μινοξιδιλη.και τα παιδια απο εκεινο το φορουμ εψαξαν και το βρηκαν απο ποια εταιρεια ειναι και η εταιρεια ειναι αυτη που σας ειπα.πριν λιγο καιρο ο γιατρος αυτος εκανε update της θεραπειας του και ειπε αυτα:

“So the idea is that by stimulating the stem cells with special polypeptide signals you may be able to reverse this process and keep both your hair color, and your hair. I’m actually beta testing one of these polypeptide signal topical therapies right now, and my hair is slowly starting to come back in, so it’s pretty exciting stuff and most of the gray is disappearing. I look forward to giving you further updates on that product later on.”
ειχαν βαλει και αυτο το link:http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/03/17/Why-Your-Hair-Turns-Gray-as-You-Age.aspx

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

χρειαζεται χρονος για να δουμε καλο ειναι να μην πεταμε στα συννεφα

πρεπει να το παρακολουθησουμε πιο στενα το θεμα

YPOMONETIKOS

New Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AG SOLUTIONS?? ΓΙΑ ΤΟ HAIR COMPLEX ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ....ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΙ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ??ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ???ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ REGAINE KAI THN ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΙΝΤΑ ΑΥΤΑ...ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΝΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΥΛΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΣΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Στις φότο που έχουν στο site πάντως, εγώ δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά μετά από χρήση του Προιόντος.

Ισα ίσα που νομίζω ότι απλά εχουν "παίξει" λίγο με το contrast και απλά σκουραίνει λίγο η φότο...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα