SPECTRAL DNC-L

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jdim

New Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

Σκεφτομαι κ εγω να το παραγγειλω κ να κοψω την απλη μινοξιδιλη που παιρνω τωρα σχεδον 1 χρονο...πες πως σου φαινεται μετα απο μερικο καιρο χρησης...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

Το minoxidil. Spectral.DNC-L ξεκινά με άκρως αποτελεσματική έρευνα βαθμού μινοξιδίλη 5%, διότι, όπως το πρώτο φάρμακο που έχει εγκριθεί από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία ανδρογόνο αλωπεκία (φαλάκρα πρότυπο για τους άνδρες), παραμένει το πιο γνωστό και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο.

Πριν Rogaine ® κατά τη δεκαετία του 1990, μινοξιδίλη αυτή λαμβάνεται από το στόμα σε vasodilator Αρτηριακή υπέρταση για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Στη συνέχεια, οι ερευνητές ανακάλυψαν μια ενδιαφέρουσα παρενέργεια: σοβαρές τριχοφυΐας. Από τότε, εκατοντάδες χιλιάδες των δοκιμών που αφορούν θέματα που έχουν αποδειχθεί ότι μινοξιδίλη regrows μαλλιά στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής του.

Σύμφωνα με την πρωτοποριακή έρευνα που διεξάγεται από Pharmacia Upjohn και 26 τοις εκατό των ανδρών μεταξύ 18 και 49 αναφέρθηκαν σε μέτρια πυκνό περαιτέρω ανάπτυξη της κανονικής pigmented μαλλιά μετά από τέσσερις μήνες από τη θεραπεία με μινοξιδίλη. Ένα άλλο 33 τοις εκατό είχαν κάποια περαιτέρω ανάπτυξη. Σχεδόν το 20 τοις εκατό των γυναικών μεταξύ 18 και 45 μέτρια αναφερθεί περαιτέρω ανάπτυξη, ενώ ένα άλλο 40 τοις εκατό έδειξε κάποια. Οι ερευνητές δεν υπολογίζεται vellus τρίχες (ροδακινί χνούδι).

Πάνω από μια δεκαετία από την εμπειρία αυτή, σημαίνει ότι Spectral.DNC-L χρήστες μπορούν να αναμένουν να διεξαχθεί από τους φαλκίδευση φαλακρός μηνύματα και τις κορυφές των repopulate τους scalps. Μέχρι σήμερα είναι τρίχες μαλλιών αύριο.

Αργινίνη. Spectral.DNC-L οποία συμβάλλει στην ενίσχυση και των ζωοτροφών τριχοθυλακίων διότι περιέχει το αμινοξύ αργινίνη, ένα μεταβολικό πρόδρομος του μονοξειδίου του αζώτου, ένα σημαντικό μεσολαβητή vasodilator και δερματικής κυτταρικής λειτουργίας.

Χημική οδούς για το μονοξείδιο του αζώτου υπάρχει μέσα σε κάθε κύτταρο μαλλιά. Η αύξηση του όγκου των ενδοκυτταρικά το μονοξείδιο του αζώτου αυξάνει το μέγεθος και το τμήμα των ωοθυλακίων.

Όμως, το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα δηλητηριώδες αέριο, ώστε Spectral.DNC-L δεν περιέχει αυτό. Αντ 'αυτού, το πρωτοποριακό τύπο υποστηρίζει τον οργανισμό του ίδιου του φυσικού σύνθεση του μορίου με την ενσωμάτωση των αμινοξέων αργινίνη, προάγγελος για το μονοξείδιο του αζώτου.

Σε μια μέθοδο δράσης, το μονοξείδιο του αζώτου αυξάνει την ροή του αίματος προς πεινασμένοι τριχοθυλακίων χαλαρώνοντας σκαφών και προκαλεί διαστολή Αγγειοδιαστολή, βοηθώντας τα μαλλιά να λάβει τη σωστή υγιεινή. Μέσα από μια άλλη μέθοδο δράσης, λειτουργεί ως ένα σημαντικό μεσολαβητή σε διάφορα δερματική διαδικασίες, όπως melanogenesis, επούλωση τραυμάτων, και hyperproliferative δερματικών ασθενειών.

Συναρπαστική νέα έρευνα επικεντρώνεται στον ρόλο του μονοξειδίου του αζώτου στα μαλλιά θύλακα του ποδηλάτου. A 2003 Βερολίνο μελέτη κατέδειξε για πρώτη φορά ότι τα ανθρώπινα κύτταρα που παράγονται θηλή της ουσίας. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι signaling μόριο σε αυτά τα κύτταρα, και το βασικοκυτταρικό-ανδρογόνων και μέσω της παραγωγής νιτρικού οξειδίου να συμμετέχει στη ρύθμιση της δραστηριότητας των μαλλιών θύλακα.

Αργινίνη επίσης παίζει άμεσο ρόλο στην κυτταρική διαίρεση, ανοσολογική λειτουργία, κρεατίνη σχηματισμό και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Βοηθά στην πρόληψη της σπατάλης σε άτομα με κρίσιμες ασθένειες. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας περιλαμβάνουν απώλεια μαλλιών, εξάνθημα, και κακή επούλωση τραυμάτων.

Σε Spectral.DNC-L, η δημιουργική προσθήκη αργινίνη σημαίνει βελτίωση της ροής του αίματος, τη διατροφή και τη συνολική ρύθμιση των ωοθυλακίων, ώστε να μπορούν να μεγαλώνουν τα μαλλιά ίνες μεγαλύτερη διάμετρο.

Φυτοστερόλης 5-άλφα-reductase αναστολείς. Spectral.DNC-L αναπτύσσει ισχυρούς τρεις ενώσεις που αναστέλλουν τη δραστηριότητα της 5-άλφα-reductase λόγω ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη στο dihydrotestosterone (DHT), που ζημιώνουν τριχοθυλακίων. Οι φυτοστερόλης εκχυλίσματα ελιάς (τυποποιημένο με verbascoside), είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων (serenoa repens), καθώς και σπόρων λίνου (τυποποιημένο με secoisolariciresinol diglucoside). Nanosomes παραδώσει το 5-άλφα-reductase αναστολείς βαθιά μέσα του τριχωτού της κεφαλής.

Σε ασθενείς με ευαίσθητο DHT, στενά συνδεδεμένη με τριχόπτωσης πρότυπο για τους άνδρες, η ορμόνη φαίνεται να εκκινητήρα ωοθυλακίων παρεμβαίνοντας με το ένζυμο adenylate cyclase. Η διαταραχή αυτή αυξάνει sebum παραγωγή και μειώνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Όταν ορμονικών υψηλές συγκεντρώσεις γίνει, παχιά τερματικό προς τα μαλλιά να γίνουν vellus λεπτές τρίχες (ροδακινί χνούδι).

Spectral.DNC-L έντονα αναστέλλει τη δράση της 5-άλφα-reductase, περιορίζοντας έτσι DHT, sebum, και τριχόπτωση.

Το καλύτερο αναστολέα, ελαιόλαδο τυποποιημένο εκχύλισμα με τη δραστική ουσία, verbascoside, τεμάχια 5-άλφα-reductase για υγιή sebum κανονισμού. Ώριμες ελιές περιέχουν biophenols, μια κατηγορία μόριο γνωστό για την αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, και αντιιικών ιδιότητες. Μια σημαντική συνιστώσα της biophenols, verbascoside αναστέλλει 5-άλφα-reductase τύπου-2 σε ποσοστό 3,5 φορές μεγαλύτερη από τη δεύτερη σύνθετες, serenoa repens.

Saw φοίνικας των δυτικών ινδίων μούρα (serenoa repens) περιέχουν λιπίδια με ένα μείγμα από λιπαρά οξέα, αλκοόλες, και φυτοστερόλων (φυτικών στερολών με βάση). Saw φοίνικας των δυτικών ινδίων υποστηρίζει τόσο την υγεία των μαλλιών και του προστάτη αναστέλλοντας 5-άλφα-reductase και έτσι DHT. Ο τρόπος δράσης είναι πολύ παρόμοια με την καταπολέμηση των ναρκωτικών αλωπεκία finasteride (Propecia) ότι είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων τώρα δημιουργεί ένα κύμα της έρευνας για την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Μια τρίτη 5-άλφα-αναστολέα reductase, λιναρόσπορος με τυποποιημένο εκχύλισμα secoisolariciresinol diglucoside, είναι ένα σύνθετο nonsteroidal με δραστηριότητα όμοια με οιστρογόνα.

Η προσθήκη αυτών των τριών φυσικών 5-άλφα-reductase αναστολείς σημαίνει ότι Spectral.DNC-L έργων ενεργά επιζήμιες για τον έλεγχο της DHT, έτσι τριχοθυλακίων παραμείνουν υγιείς και παραγωγικοί.

Procyanidins. Spectral.DNC-L περιέχει procyanidins, flavanols που προέρχονται από μήλα, φυσικά, επειδή η τελευταία έρευνα δείχνει ότι η λεπτή γραμμή αποκατασταθεί σχεδόν το ίδιο αποτελεσματικά όπως μινοξιδίλη επαναφέρει την κορυφή.

Επιθηλιακών κυττάρων του θύλακα μαλλιά περιλαμβάνει την εξωτερική θήκη ρίζα, εσωτερική θήκη ρίζα, και βολβώδες μήτρα. Η περικάρπιου δερματική θηλή, όμως, είναι mesenchymal κύτταρο, περισσότερο σαν οστών και του συνδετικού ιστού. Hair ανάπτυξη στηρίζεται στην επιτυχή αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των δύο τύπους κυττάρων.

Procyanidin ολιγομερή (απλή πολυμερή) προωθούν τόσο mesenchymal επιθηλιακών κυττάρων και την υγεία που προκαλεί anagen φάσης ανάπτυξης. Τέτοιες διέγερση μπορεί να είναι ό, τι άλλο χρειάζεται για να ξεπεραστούν ορισμένα androgenetic αλωπεκία.

Αυτές οι φωτογραφίες συγκρίνουν telogen στάδια μαλλιά εκ νέου αύξηση μετά από 19 ημέρες με τη χρήση procyanidin Β-2, μινοξιδίλη, ή εικονικό φάρμακο. Μαλλιών για τις πλάτες των ποντικών ήταν shaved και ένα επίκαιρο λύση εφαρμόζεται την ημέρα. Σχήμα Α δείχνει κανονική εκ νέου αύξηση με το εικονικό φάρμακο. Το σχήμα Β δείχνει ανάπτυξη με τη χρήση 1% μινοξιδίλη. Σχήμα Γ δείχνει το 1% procyanidin B-2.

In vivo, η αποτελεσματικότητα των μινοξιδίλη (σχ. Β) και procyanidin (εικ. C) είναι ισοδύναμα. Ύστερα από αυτά τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα με τα ποντίκια, ιαπωνικά εργαστήρια διεξήγαγε μελέτη του ανθρώπου. Μια διπλή τυφλή κλινική δοκιμή διερευνήθηκε η επίδραση της κατά 1% procyanidin Β2 λύση σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Δεκαεννέα άνδρες έλαβε procyanidin? 10 έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Στην procyanidin ομάδα, μια δραματική 79 τοις εκατό έδειξε μεγαλύτερη διάμετρο μαλλιά, σε σύγκριση με 30 τοις εκατό στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Η ομάδα έδειξε επίσης υψηλότερη αναλογία των τριχών πάνω από 40 μικρόμετρα σε διάμετρο και υψηλότερο συνολικό αριθμό των τριχών.

Οι ερευνητές στο συμπέρασμα ότι procyanidin Β-2 δείχνει υπόσχονται θεραπεία ως θεραπεία για τη φαλάκρα πρότυπο για τους άνδρες, και δεν φαίνεται να ασκεί αρνητικές παρενέργειες.

Αυτό σημαίνει ότι πολλά υποσχόμενη έρευνα Spectral.DNC-L, η οποία περιλαμβάνει τόσο procyanidin Β-2 και C-1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το 1% δοκιμαστεί, παράγει τον πλέον αποτελεσματικό τριχοφυΐας. Έτσι πολλαπλές μεθόδους δράσης των εργασιών για να αποκατασταθεί η λεπτή γραμμή.

Αδενοσίνης. Αυτό νουκλεοσιδικά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των μαλλιών, επειδή εργάζεται σε βιοχημικές διεργασίες όπως η μεταφορά ενέργειας (τριφωσφορική αδενοσίνης και διφωσφορική αδενοσίνης) και μεταγωγή σήματος (κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνης).

Ο ισχυρός αντιφλεγμονώδη είναι υπό μελέτη τόσο για την ανάπτυξη των μαλλιών και επούλωση τραυμάτων. Για τα πόδια πληγές, η θεραπεία με αδενοσίνης έχει αυξηθεί δραματικά την επισκευή και ανακατασκευή των ιστών σε ζώα.

Για androgenetic αλωπεκία (φαλάκρα πρότυπο για τους άνδρες), της αδενοσίνης αποδείχθηκε πολύ υποσχόμενες σε μια πρόσφατη έρευνα, η οποία διεξήχθη στο Τόκιο και Yokohama. Από τη θεωρία ότι μέχρι αδενοσίνης-ρυθμίζει την έκφραση του αυξητικού παράγοντα Ινοβλαστική 7 και αγγειακού ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα για την καλλιέργεια δερματική θηλή κύτταρα, οι ερευνητές αξιολογούνται 101 εθελοντές σε μια τυχαιοποιημένη διπλή τυφλή μελέτη, τη σύγκριση ενός αδενοσίνης 0,75% έναντι ενός επίκαιρο λοσιόν με νιασίνη αμιδίου 0,1%.

Θα εφαρμοστεί η λοσιόν δύο φορές την ημέρα για έξι μήνες, τότε αξιολογούνται Scalp κάλυψη και ο λόγος του vellus τρίχες στο παχύ τρίχες. Για την αύξηση του δείκτη του χοντρή τρίχες, καθώς και η συνολική βελτίωση, αδενοσίνης αποδείχθηκε ανώτερη από την νιασίνη αμίδιο, παράγουν υψηλότερη αναλογία του πάχους και τρίχες vellus χαμηλότερη αναλογία των τριχών. Ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν βρέθηκαν.

Αυτό σημαίνει ότι οι αναδυόμενες επιστήμες αδενοσίνης στον Spectral.DNC-L μπορούσαν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των μαλλιών, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, ώστε οι χρήστες μπορούν να αποκαταστήσουν τα μαλλιά όσο και τον τρόπο ζωής.

Aminexil SP94 ®. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόριο Aminexil SP94 κάνει Spectral.DNC-L σαφώς ανώτερη από την άλλη τα μαλλιά-την ανάπτυξη προϊόντων, διότι, μετά μινοξιδίλη, Aminexil η φαρμακευτική αγωγή είναι πλέον σαφώς αποδειχθεί ότι θα αυξηθεί τα μαλλιά. Σε κλινικές δοκιμές, που διατηρεί τα μαλλιά, προστατεύει ρίζες και ενισχύει ίνες. Η μεταχείριση που προέκυψε από 10 χρόνια έρευνας από ιδιόκτητα εργαστήρια L'Oreal.

Τριχόπτωση συχνά αποτελέσματα όταν ρίζες γίνει άκαμπτη, τη συμπίεση των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τους, και η αιτία να πέσουν έξω σκέλη. Με ανδρογόνο αλωπεκία (φαλάκρα πρότυπο για τους άνδρες), το πρόβλημα αρχίζει στην κορυφή λεπτή γραμμή και, στη συνέχεια, για επάλειψη. Get λεπτές τρίχες, με μικρότερη διάρκεια ζωής, μέχρι να εξαφανιστούν τελείως.

Aminexil, μια πραγματική καινοτομία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, αυτό εμποδίζει την πρόωρη γήρανση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα από την τεχνική rigidification κολλαγόνου. Μετά κατακτήθηκε από τις ρίζες, Aminexil διατηρεί την ευκαμψία και την ελαστικότητα των ιστών που περιβάλλουν τους. Η δράση αυτή συμβάλλει στη δημιουργία νέων ίνες χοντρές, πυκνότερα και πιο ισχυρή.

Σε μια μελέτη με 120 άνδρες, τριχόπτωση άρχισε να επιβραδύνει μετά από τρεις εβδομάδες. Hair επίσης έγινε απαλό στην αφή. Σε μια δίκη κατά του εικονικού φαρμάκου με 130 άνδρες, ένα επιπλέον οκτώ ποσοστιαίες μονάδες του μαλλιά διατηρήθηκε σε φάση ανάπτυξης μετά από έξι εβδομάδες από τη χρήση.
Τα αποτελέσματα αυτά συνεπάγονται ότι Spectral.DNC-L, με Aminexil SP94, διατηρεί τις ζωτικές λειτουργίες του ρίζες, ώστε να μπορούν να οικοδομήσουν ισχυρότερο μαλλιά ίνες.

Ρετινόλη. Spectral.DNC-L ρητινόλης ενσωματώνει, σε λιπαρές ουσίες-διαλυτή μορφή της βιταμίνης Α, διότι βελτιώνει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα των μινοξιδίλη. Συχνά συνταγογραφείται μαζί, δερματολογικές ερευνητές ανακάλυψαν ότι ζεύξης ρητινόλης μινοξιδίλη αποδόσεις με καλύτερα αποτελέσματα από τη χρήση είτε μόνο του.

Για την καταπολέμηση της γήρανσης, τα παράγωγα της βιταμίνης Α get απορροφάται άμεσα από το δέρμα, η αύξηση του κύκλου εργασιών ποσοστό κτίριο και για το κολλαγόνο πιο νεανική εμφάνιση. Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες διατηρεί επιθηλιακά κύτταρα (μεμβράνες) ως ένα φυσικό εμπόδιο κατά της μόλυνσης, βασίζεται κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των Β-κυττάρων, τα Τ-κύτταρα, τα κύτταρα και το φυσικό δολοφόνος, και επηρεάζει την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Για την ανάπτυξη των μαλλιών, ρητινόλης τις μεγαλύτερες επιπτώσεις είναι να ελέγχει την καλή λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίες παράγουν sebum, ένα σύνθετο μείγμα των λιπιδίων που μειώνει την απώλεια νερού και προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις.

Αλλά sebum επίσης dihydrotestosterone (DHT), η ορμόνη ανδρογόνο πλέον αρμόδια για τριχόπτωσης πρότυπο για τους άνδρες. Μετριοπαθή σμηγματογόνων αδένων μπορεί να μειώσει DHT.

Άνθρωποι καταναλωθούν ρετινόλης σε ένα πρόδρομο μορφή. Ζωικά πηγές εστέρες περιέχουν ρετινόλη. Φυτικών πηγών περιέχουν προβιταμίνη Α καροτενοειδών. Το πιο γνωστό είναι το β-καροτένιο.

Τοπικά, Spectral.DNC-L ρητινόλης εφαρμόζεται απευθείας στην ιστοσελίδα του περικάρπιου πρόκληση, έτσι ώστε να βελτιώνει τις επιδόσεις των άλλων και μινοξιδίλη μαλλιών ανάπτυξη πρακτόρων για να βοηθήσει στην πρόληψη της τριχόπτωσης και να αντιστραφεί.

Βιταμίνες και ανόργανες πολύπλοκη. Spectral.DNC-L περιέχει πλούσιο σε βιταμίνη και ανόργανα πολύπλοκο, ιδίως βιοτίνη και ανόργανων αλάτων, διότι αυτά τα χημικά προϊόντα υποστήριξη της μεταφοράς ενέργειας και μεταβολικές λειτουργίες των τριχοθυλακίων.

Κορυφαίος θεωρία της τριχόπτωσης είναι ότι πετρελαιοειδούς sebum, φορτωμένο με την ορμόνη DHT, ρίζες και προκαλεί ασφυξία σε τρίχες να πέσουν έξω. Φυσικές και συναισθηματικό στρες επιδεινώνει η απώλεια αυτή διαταράσσεται από την ορμονική ισορροπία και εξαντλώντας βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Το σώμα αντιδρά με την παραγωγή περισσότερων ορμονών, για την τόνωση περισσότερο sebum, προκαλώντας περισσότερες τρίχες να πέφτουν έξω.

Η βιοτίνη σε Spectral.DNC-L, ωστόσο, να βοηθά και να σπάσουν τον κύκλο επιβλαβείς με τη βελτίωση του μεταβολισμού των sebum. Δερματολόγοι συχνά διατάξει αυτή τη μορφή της βιταμίνης Β - απαραίτητη για τα μαλλιά, το δέρμα, με νύχια και την ανάπτυξη - ως συμπλήρωμα για ασθενείς υπό θεραπεία για την τριχόπτωση.

Βιοτίνη διαδραματίζει καίριο ρόλο στη φύση της διαδικασίας παρασκευής μαλλιά. Όταν απορροφάται από το δέρμα της κεφαλής, βιοτίνη διαπερνά τα μαλλιά τον άξονα, που θα επεκτείνει και να πυκνώσει το νεκρό δέρμα.

Η βιταμίνη βοηθά στην παραγωγή των λιπαρών οξέων και του μεταβολισμού των λιπών και αμινοξέων. Θα παίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην Krebs κύκλο, σε μια ακολουθία αντιδράσεων μέσω των οποίων οξείδωση του οξικού οξέος παρέχει ενέργεια για την αποθήκευση σε φωσφορικό ομόλογα, όπως σε τριφωσφορική αδενοσίνης.

Ο βασικός ρόλος των βιταμινών και ανόργανων συστατικών σε δερματική υγεία σημαίνει να καταστούν βασικά συστατικά στην Spectral.DNC-L και, έτσι μαλλιών παραμένει πυκνή και ισχυρή.

Φυτικά εκχυλίσματα. Η καθαρή εκχυλίσματα κισσός, λυκίσκος, κοκκινοπίπερο και προστίθενται στο Spectral.DNC-L τονώσει την αποτελεσματικότητα των μινοξιδίλη, Aminexil, την ανάπτυξη και άλλων παραγόντων, διότι οι ενώσεις αυτές είναι γνωστό για να επιταχύνει την κυκλοφορία και να παραδίδουν στις πληγείσες διατροφή ιστούς.

Εφαρμοσμένη τοπικά, που διεισδύουν στο δέρμα της κεφαλής κοντά τις ρίζες, να προωθήσει την κυκλοφορία του αίματος, σκουπίζω τις ελεύθερες ρίζες, μπλοκ DHT, και να αντιταχθούν σε επιβλαβή βακτήρια.

Οι καρποί της κοκκινοπίπερο φυτά πάνε από τα αγγλικά ονόματα των γλωσσών τσίλι, κουδούνι, κόκκινο και πράσινο πιπέρι. Κατά τη μητρική του Μεξικού, όπου οι άνθρωποι έχουν καλλιεργήσει chiles από το 3000 π.Χ., οι ποικιλίες περιλαμβάνουν επίσης Ευρέως, chipotle, guajillo, habanero, jalapeño, mulato, poblano, και Serrano. Τα περισσότερα περιέχουν καψαϊκίνη (8-μεθυλο-N-vanillyl-6-nonenamide), ένα άχρωμο, άοσμο, υδρόφοβες, κρυσταλλική ή κηρώδεις ουσίες που ανάβει όταν αγγίζει βλεννογόνου.

Θηλαστικά γενικά βρει αυτό το δυσάρεστο, αλλά καψαϊκίνης παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη Δυτική ιατρική ως διεγερτικό του κυκλοφορικού και του πόνου ανακουφίζων.

Λυκίσκος, επίσης στην Spectral.DNC-L, έχουν καθιερωμένη ιατρική χρήση και καλά μελετηθεί χημικές ιδιότητες. Δύο από τους πολλούς δραστικών συστατικών είναι humulene, διαπιστώθηκε κατά την αιθέρια έλαια, και lupuline, ένα αλκαλοειδές εκχυλίζεται ως άχρωμο υγρό ασταθείς. Η γυναικεία αποξηραμένα μπουμπούκια του λυκίσκου περιέχουν methylbutenol, ένα ήπιο ηρεμιστικό για το κεντρικό νευρικό σύστημα. Hop τσάι αντιμετωπίζει και το άγχος, αϋπνία. Λυκίσκος επίσης περιέχουν φλαβονοειδή, αρωματικό γνωστά αντιοξειδωτικά να μεταδώσει οφέλη για την υγεία, και έχουν μελετηθεί για αντι-ιικό και antimycobacterial ιδιότητες.
 

dim74

Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

να μην τρεξει κανεις!δεν ειναι στοχος αυτος ουτε νομιζω εχουμε να κανουμε με τιποτα παιδακια!αυτα γραφει στο σαιτ της η εταιρεια DS LABORATORIES...
στοχος ειναι να δουμε αν αυτα τα προιοντα που ειναι και στην χωρα μας πλεον αξιζουν!αν το εχει παρει κανεις ειτε αυτο ειναι καποιο αλλο της εταιρειας αυτης ας μας πει γνωμη...αλλα και οποιος αλλος εχει γνωμη και αποψη...
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: SPECTRAL DNC-L

εεε εναταξει η εταιρια τι θα εγραφε τιποτα κακο για τα προιοντα της
φυσικα και οχι

επειδη ξερω τι σου λεω απο τετοια μεγαλα λογια τετοια ποστ ΨΑΡΩΝΕΙ κοσμος

θα διαβασει ο αλλος χιλια δυο που γραφει εκει μεσα
και θα νομιζει οτι βαζει στα μαλλια του καμια χειροβομβιδα
και μετα θα περιμενει σε 1 μηνα να βγαλει μαλλια ( και καπου εκει ερχετε η πρωτη απογοητευση )
 

Άκης

Administrator
Απ: SPECTRAL DNC-L

Και είναι μεταφρασμένο από online σύστημα και δεν βγάζεις και άκρη...

Ναι με την τιμή που σου βγαίνει, πιστεύεις αξίζει να το πάρεις;

Δεν διάβασα πουθενά αν ισχύει όμως αυτό:
"Spectral.DNC-L is indicated for men with advanced baldness (#4 or greater on the Norwood scale) is a powerful, effective and aggressive topical hair loss treatment."

ιδιαίτερα για τοπικό, την στιγμή που προσπαθείς ένα χρόνο με τόσα (και με φινα) και δεν είδες πύκνωση στα χνούδια, dim.
 

dim74

Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

πραγματι λεει πως το προιον αυτο ειναι για σταδιο 4 και πανω...γιατι ειδικα εκει δεν ξερω...
για τους επομενους μηνες θα το δοκιμασω μαζι με crinagen και revivogen.
 

show_palmettos

New Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

συγγνωμη παω να παραγγειλω το SPECTRAL DNC-L και βλεπω στους ορους χρησης αυτο >
......Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του e-aroma.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Ιnternet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Ιnternet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών.......

και φρικαρωωωωω,σπαζομαι και δεν το παραγγελνω
τι εννοει οτι η σχετικη προσβαση απαιτει καταβολη τελων σε τριτους....δηλαδη οποιος γραφεται μελος στο aroma.gr πρεπει να πληρωνει τελη παροχης υπηρεσιων ινετερνετ και να χρεωνεται για οσο χρονο παραμενει στο ιντερνετ?>

φυσικα και δεν πατησα οκ στους ορους χρησης και δεν παραγγειλα το προιον..
μπορει η ερωτηση μ να θεωρηθει βλακεια...αλλα διατρεχω κινδυνο αν παραγγειλω το προιον να πληρωνω τελη?
κι αυτο το ρωταω γιατι πολλοι πατανε την παραγγελια αποδεχωντας τους ορους που δεν εχουν διαβασει

ελπιζω να μπει καποιος που να ειναι σιγουρος και να μου πει οτι δεν πληρωνονται τιποτα τελη και απλα θα δωσω μονο τα λεφτα με αντικαταβολη σε αυτον που θα μου στειλει το προιον...ευχαριστω εκ των προτερων...ενας ημικαραφλος και ελπιζω οχι μελλοντικος πληρως καραφλακος :D
 

Pierre

Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

Φίλε μου, για να μην μπλέξεις με μούφα χρεώσεις και άγνωστα site...ψάξε λίγο εδώ

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,126.0.html

Για το spectral, τσέκαρε λίγο εδώ

http://www.biovea-europe.com/product_detail.aspx?PID=1766
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: SPECTRAL DNC-L

show_palmettos είπε:
συγγνωμη παω να παραγγειλω το SPECTRAL DNC-L και βλεπω στους ορους χρησης αυτο >
......Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του e-aroma.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Ιnternet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Ιnternet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών.......

και φρικαρωωωωω,σπαζομαι και δεν το παραγγελνω
τι εννοει οτι η σχετικη προσβαση απαιτει καταβολη τελων σε τριτους....δηλαδη οποιος γραφεται μελος στο aroma.gr πρεπει να πληρωνει τελη παροχης υπηρεσιων ινετερνετ και να χρεωνεται για οσο χρονο παραμενει στο ιντερνετ?>

Έχω την εντύπωση ότι αναφέρει το τι θα πληρώσεις για να μπεις στο site τους, δεν τους αφορά. Ούτος ή αλλος πληρώνεις ISP για να μπεις.

Όσο για το SPECTRAL DNC το συγκεκριμένο site το έχει €29,75. Καλή τιμή για Ελλαδισταν μεριά. Κάνει όσο το regaine (από εδώ) και είναι ασφαλώς καλύτερο από το σκέτο regaine.

Οδηγίες:

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Χρησιμοποιείτε δύο φορές την εβδομάδα. Ψεκάστε 10 φορές με την αντλία το Spectral DNC® και κάντε μασάζ σε όλο το κεφάλι σας. Μην ξεχάσετε να πλύνετε καλά τα χέρια σας με νερό και σαπούνι μετά την επάλειψη του Spectral DNC®. Αν η απώλεια των μαλλιών σας οφείλεται σε ανδρική αλωπεκίαση, η συνέχιση της χρήσης θα είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα καινούρια μαλλιά που θα φυτρώσουν. Αν η αιτία απώλειας των μαλλιών σας οφείλεται σε άλλους παράγοντες, τότε είναι πιθανό να διακοπεί ολοκληρωτικά η χρήση του Spectral DNC® και να διατηρηθούν τα καινούρια μαλλιά.
Με 2x την εβδομάδα κάνει δουλειά; Γιατί το rogaine λέει 2x την ημέρα; Ή να είναι τυπογραφικό;
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: SPECTRAL DNC-L

Κάπου διάβασα πως άν σε κάποιον η minox προκαλεί τις κλασσικές παρενέργειες, τα συστατικά του spectral DNC αυξάνουν την απορρόφηση της και συνεπώς και τις παρενέργειές της.
Ένας λόγος που προσανατολίζομαι στο RS...
 

dim74

Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

εχουν κανει λαθος ακη στο ελληνικο σαιτ...

Apply Spectral DNC® regularly; twice a day, everyday. You should apply Spectral DNC® whether or not your hair has been washed. Developing a habit of regular use without skipping applications will maximize your results.

απο το σαιτ της ιδιας της εταιρειας...
 

Georgex6

Well-Known Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

παιδια καθησα και διαβασα το θεμα απο την αρχη και συμπερασμα δε βγαινει 8)
τελικα να το παρει κανεις η οχι ?
στα ξενα φορουμ τι λενε ??εφτιαξε κανεις τη hairilne του μαυτο ;)
εμενα με ψαρωσε αυτο γιατι με ποναει Procyanidins. Spectral.DNC-L contains procyanidins, flavanols derived naturally from apples, because the latest research indicates they restore the HAIRLINE nearly as effectively as minoxidil restores the vertex
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: SPECTRAL DNC-L

εντάξει-όλα στην θεωρεία κάνουν εξίσου καλή δουλειά με τα δοκιμασμένα,αλλά ποιος μπορεί να το αποδείξει με έρευνες ή έστω προσωπικές φωτο (πριν/μετά)... ::)
 

dinedine

New Member
Απ: SPECTRAL DNC-L

Υπάρχει και σε αυτό το site.

beautypaths.eu/
Εγραψα και χθες, πηρα το σαμπουαν και το spectral.Rs. Παρελαβα σε μια μέρα. Ευχαριστω
 

Άκης

Administrator
Απ: SPECTRAL DNC-L

dinedine έχεις 3 ποστ και στα 3 αναφέρεις το site beautypaths.eu.

Οκ μία, δύο αλλά όχι και έτσι.
Πάντως, το ωραίο είναι ότι το email σου είναι klytrivis@...
και στο site λέει το εξής:
λειτουργεί υπό την ευθύνη της επιχείρησης BeautyPaths© - Κωνσταντίνος Λυτρίβης

βλέπω πολλές συμπτώσεις μήπως;

Μία φορά το κάθε link σε κάποιο Ελληνικό site σε κάθε θέμα plz...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα