Silver alert

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Είναι κρίμα να μην αναφέρεται στους χρήστες και ο Vlafo. Ο καθένας για τους λόγους του απομακρύνθηκε ή έκοψε και τελείως την επαφή με το φόρουμ, όπως προείπαν οι κύριοι από πάνω όλα κάνουν τον κύκλο τους. Όλοι τους να είναι πάντα καλά και είναι πολύ όμορφο που μπορεί να μπεις εδώ μέσα ξενερωμένος που το κεφάλι σου μετατρέπεται στην στατιστική του Σκάρπα σε Γκολ/Ασσιστ στη θητεία του σε ομάδα του Πειραιά και να δημιουργήσεις διαδικτυακά bonds ( όσο γίνεται ). Γνωρίζοντας από όλους όμως μόνο για τον Tol να ενημερώσω πως είναι καλά. Το γνωρίζω γιατί σε μία συζήτηση που είχαμε προ 2 ετών μου είχε πει πως διατηρεί λογαριασμό σε γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης αθλητικών με όνομα κάτι που στα ελληνικά σημαίνει εφημερίδα. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός του παραμένει ενεργός και μάλιστα σχολιάζει αρκετά συχνά οπότε ο άνθρωπος απλά έκοψε τον δικό μας φαλακροκαφενέ εδώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παιδιά βαρεθηκαν οι πιο πολλοι και εγω αν δεν ειχα συνεργασια με την κλινικη ισως παρακολουθουσα που κ που αλλα δεν θα εγραφα. 13 χρονια διαβαζω ανελλιπως ποσο πχιαα ακομη....
 

dlazaros

Well-Known Member
Άσχετο, αλλά το φόρουμ δεν έχει διαγραφή λογαρισμού? Μόνο με μπάν γίνεται και αμα απλά το παρατήσεις και κλείσεις όλες τις ειδοποιήσεις?
 

Kostas97

Well-Known Member
Τελεια τα νεα για τον Τολ γιατι χαθηκε ξαφνικα, αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα