Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025

PantelisS

New Member
Guys, ήρθε η ώρα να κάνω το πρώτο μου ποστάρισμα μετά τη δική μου ΜΜ. Έχουν περάσει ήδη 4 – 5 ημέρες από τις συνεδρίες μου, οπότε έχω μπόλικο φωτογραφικό υλικό να μοιραστώ μαζί σας και εσείς να μου μεταφέρετε τη γνώμη σας για το τελικό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 12/05 στις 09:00 περνάω τις πόρτες της Seneca και έχω τρομερή προσμονή. Με υποδέχονται με χαμόγελο στη ρεσεψιόν και σε δύο λεπτά έρχεται ο γιατρός (δρ Γιώργος Γούνναρης) ο οποίος θα αναλάβει τη μεταμόσχευση. Ευγενικός, γλυκομίλητος, επεξηγηματικός. Μου ενέπνευσε ασφάλεια από την πρώτη στιγμή και καθησύχασε τις όποιες ανησυχίες μου. Γνωριμία με τις καταπληκτικές βοηθούς - νοσηλεύτριες, την Ελένη και την Σταυρούλα.

Στα της διαδικασίας. GIGA SHAVEN – πρώτη φορά με έβλεπα με ξυρισμένο κεφάλι – λούσιμο, αρτηριακή πίεση, γαστροπροστασία και λοιπά απαραίτητα φάρμακα, ελαφρύ πρωινό και η ώρα της μεταμόσχευσης έφτασε. Ο γιατρός ήταν σε όλο το process ο μοναδικός που ακούμπησε το κρανίο μου. Συνεχής επεξήγηση και κουβέντα, με πλοήγησε στα της μεταμόσχευσης όσο αυτή εξελισσόταν υπό τους ήχους καλής μουσικής. Δεν ένιωσα άβολα στιγμή και σε κάποιες περιπτώσεις έως που αποκοιμήθηκα. Άψογη συνεργασία της ομάδας, σαν τον μπασκετικό Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα την σεζόν 2022 – 2023 (για τους γνώστες του είδους ) και το τελικό αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς.

Δύο μέρες που πέρασαν νεράκι. Μηδέν ταλαιπωρία και όλα jet. Συνοπτικά,
  • 3.958 μοσχεύματα
  • 10.192 τρίχες
  • λόγος 2,575
Το πλάνο μας ήταν Α & Β ζώνη, να γεμίσουμε όσο μπορούμε και ένα μικρό σβησιματάκι προς τη Γ ζώνη για πιο φυσικό αποτέλεσμα – σε δεύτερο χρόνο πιθανόν να περάσω και στη Γ ζώνη. Την 1η ημέρα ξεκινήσαμε με Α ζώνη και τοποθετώντας μονότριχα στο hairline και συνεχίζοντας προς τα πίσω με τον τρόπο που έκρινε ο χειρουργός ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τη 2η ημέρα συνεχίσαμε με Β ζώνη, σβήσιμο προς τη Γ αλλά και ξανά hairline με μονότριχα που παρουσιάστηκαν κατά το extraction στα πλαϊνά του κεφαλιού μου. Ανώδυνη διαδικασία σε τέτοιο βαθμό έκπληξης που το απόγευμα δούλευα κανονικότατα στο pc μου. Οίδημα στο κούτελο, το οποίο κατέβηκε προς τα μάτια αλλά σε αυτό φταίω εγώ - αφού ένιωθα 100% λειτουργικός, πέρασα πολλές ώρες σκυμμένος μπροστά στον υπολογιστή. Πλέον έχει σχεδόν εξαφανιστεί η μελανιά.

Έχω κάνει ήδη τα δύο λουσίματα μου στη Seneca, δότρια την επόμενη μέρα και λήπτρια την 3η ημέρα. Έχω ακολουθήσει όσα μου έχουν κατευθύνει να κάνω – ανά 30 λεπτά ψέκασμα με φυσιολογικό ορό, δεν ακουμπάω την περιοχή, κοιμάμαι με μαξιλαράκι αεροπλάνου κλπ. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την κλινική μετά τα πρώτα 2 λουσίματα, καθώς και το url της προηγούμενης κατάστασης μου που είναι μια εβδομάδα πίσω αλλά πια μου φαντάζει μακρινό παρελθόν.

Ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί η φύτρωση.

Συνημμένα

• SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_01.jpg
    SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_01.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 99
  • SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_02.jpg
    SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_02.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 97
  • SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_03.jpg
    SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_03.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 92
  • SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_04.jpg
    SENECA_Day_01_Κλινική_Φωτογραφία_04.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 95
  • SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_01.jpg
    SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_01.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 103
  • SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_02.jpg
    SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_02.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 105
  • SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_03.jpg
    SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_03.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 101
  • SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_04.jpg
    SENECA_Day_03_Κλινική_Φωτογραφία_04.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 94
  • Back_Before_01.jpeg
    Back_Before_01.jpeg
    2.1 MB · Προβολές: 75
  • Back_Before_02.jpeg
    Back_Before_02.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 83
  • Front_Before_01.jpeg
    Front_Before_01.jpeg
    1.5 MB · Προβολές: 85
  • Front_Before_02.jpeg
    Front_Before_02.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 97

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε. Υψηλό λόγο και εσύ, από ότι φαίνεται αυτό έχει γίνει συνθήκη για την Seneca. Αν πάει καλά η φυτρωση σου με κοντά στα 4000 μοσχεύματα λογικά θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα αν και από ότι είδα στις φωτογραφίες του πριν ήσουν τελείως καραφλος στις ζώνες επέμβασης. Αν μπορείς ανάρτησε και εδώ τις φωτογραφίες του πριν για να υπάρχουν μαζεμένες σε ένα νήμα...

PantelisS

New Member
Καλή επιτυχία φίλε. Υψηλό λόγο και εσύ, από ότι φαίνεται αυτό έχει γίνει συνθήκη για την Seneca. Αν πάει καλά η φυτρωση σου με κοντά στα 4000 μοσχεύματα λογικά θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα αν και από ότι είδα στις φωτογραφίες του πριν ήσουν τελείως καραφλος στις ζώνες επέμβασης. Αν μπορείς ανάρτησε και εδώ τις φωτογραφίες του πριν για να υπάρχουν μαζεμένες σε ένα νήμα...
Done - είχα βάλει το url αλλά cool. Ευκολία για τους συμπάσχοντες ;)

piros75

Well-Known Member
Ολα θα πάνε καλά, φαίνεται καλή δουλειά, φαντάσου με προσθήκη Λορέντσο τι έχει να γίνει! Μπράβο σε όλους !
Ναι, με το Λορέντζο στη Seneca πιστεύω ότι θα απογειωθούν! Νομίζω ότι έχουν ολο το πακέτο: φοβερές εγκαταστάσεις, ήδη κάποιους γιατρούς που δείχνουν πολύ καλά δείγματα δουλειάς, σίγουρα καλές προθέσεις και σωστές προσεγγίσεις, οπότε υπάρχουν όλα τα εχέγγυα να πάει καλά αυτό!

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι, με το Λορέντζο στη Seneca πιστεύω ότι θα απογειωθούν! Νομίζω ότι έχουν ολο το πακέτο: φοβερές εγκαταστάσεις, ήδη κάποιους γιατρούς που δείχνουν πολύ καλά δείγματα δουλειάς, σίγουρα καλές προθέσεις και σωστές προσεγγίσεις, οπότε υπάρχουν όλα τα εχέγγυα να πάει καλά αυτό!
Αρκεί να μείνουν και οι τιμές χαμηλά

Corona

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε. Φαινεται ωραία δουλειά και ο αριθμός των grafts αρκετά καλος για πρώτη επέμβαση το ιδιο και ο λόγος. Τελικά μπορουν να βγάλουν και αρκετά μοσχεύματα σε μια διήμερη επέμβαση αν το χρειάζεται ο ασθενής....Θα μας πεις το κοστος της επέμβασης;

LoverBoy

Well-Known Member
Καλη επιτυχία φιλε. Φαινεται ωραία δουλειά και ο αριθμός των grafts αρκετά καλος για πρώτη επέμβαση το ιδιο και ο λόγος. Τελικά μπορουν να βγάλουν και αρκετά μοσχεύματα σε μια διήμερη επέμβαση αν το χρειάζεται ο ασθενής....Θα μας πεις το κοστος της επέμβασης;
Κάπου εκεί βγάζουν απο 1,800 μέχρι 2,200 πάνω κάτω την ημέρα

PantelisS

New Member
Σε ευχαριστώ πολύ Corona. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αρχική τιμή/εκτίμηση 5.500 - 5.800€. Τελικά το φέραμε στα 5k, τελική τιμή, εξαιτίας του φίλου που είχε πάει πριν από εμένα για ΜΜ και με σύστησε στην κλινική.

PantelisS

New Member
Παίδες, μια ερώτηση. Είμαι μία εβδομάδα μετά την 1η ημέρα ΜΜ και έχω κακαδάκια ακόμα. Λούζομαι καθημερινά, δύο φορές, πρωί/βράδυ με ήπιο αφρό που πήρα από τη Seneca. Δεν βάζω πολλή πίεση - το αντίθετο θα έλεγα - και προσπαθώ όσο μπορώ να μην ακουμπάω την περιοχή (λήπτρια ζώνη). Κάνω κάτι λάθος; Θα έπρεπε να έχουν φύγει ήδη ή όχι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Λογικά από την 5η μέρα θα έπρεπε να αρχίζεις να καθαρίζεις. Ίσως δεν κάνεις σωστά το λούσιμο. Αν το φοβάσαι πήγαινε στη σενεκα να σου δείξουν.

LoverBoy

Well-Known Member
Παίδες, μια ερώτηση. Είμαι μία εβδομάδα μετά την 1η ημέρα ΜΜ και έχω κακαδάκια ακόμα. Λούζομαι καθημερινά, δύο φορές, πρωί/βράδυ με ήπιο αφρό που πήρα από τη Seneca. Δεν βάζω πολλή πίεση - το αντίθετο θα έλεγα - και προσπαθώ όσο μπορώ να μην ακουμπάω την περιοχή (λήπτρια ζώνη). Κάνω κάτι λάθος; Θα έπρεπε να έχουν φύγει ήδη ή όχι;
Μέχρι την 10η μέρα πρέπει να έχεις καθαρίσει από τα κακαδάκια.Λογικό είναι να έχεις ακόμη μερικά.Άφηνε περισσότερη ώρα τον αφρό στο ντούς για να τα μαλακώνει κ να φεύγουν.Άν θες ανέβασε φωτογραφία

Aldo

Well-Known Member
Ωραίες δουλειές, θεωρώ με Λορέντσο θα το απογειώσουν.
Ο λόγος απλός, ήδη δουλεύουν στη Σενεκα με τις μεθόδους του, δηλαδη ο γιατρός πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια να κάνει τα πάντα …όποτε το foundation είναι το ίδιο!
Πραγματικά πολύτιμο αυτό που συμβαίνει, τρομερό pairing, να μπορεί το κάθε παλικάρι στην Ελλάδα να κάνει μια σωστή μεταμόσχευση χωρίς να τον δουλέψουν!!!
Θεωρώ πως οι μοντέρνες μεntzΖενέ, ακ47, royalPS5 θα βαρανε μυγάκια με το 18gauge για να μη σκουριάζει.

LoverBoy

Well-Known Member
Ωραίες δουλειές, θεωρώ με Λορέντσο θα το απογειώσουν.
Ο λόγος απλός, ήδη δουλεύουν στη Σενεκα με τις μεθόδους του, δηλαδη ο γιατρός πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια να κάνει τα πάντα …όποτε το foundation είναι το ίδιο!
Πραγματικά πολύτιμο αυτό που συμβαίνει, τρομερό pairing, να μπορεί το κάθε παλικάρι στην Ελλάδα να κάνει μια σωστή μεταμόσχευση χωρίς να τον δουλέψουν!!!
Θεωρώ πως οι μοντέρνες μεntzΖενέ, ακ47, royalPS5 θα βαρανε μυγάκια με το 18gauge για να μη σκουριάζει.
Aν το χειριστούν σωστά μάθουν τεχνικές απο τον Λόρενς και μείνουν σε νορμάλ τιμές θα είναι μονόδρομος!

PantelisS

New Member
Μέχρι την 10η μέρα πρέπει να έχεις καθαρίσει από τα κακαδάκια.Λογικό είναι να έχεις ακόμη μερικά.Άφηνε περισσότερη ώρα τον αφρό στο ντούς για να τα μαλακώνει κ να φεύγουν.Άν θες ανέβασε φωτογραφία
There you go @LoverBoy. Η λοιπή παρέα πως το έχει χειριστεί; Μόνο λούσιμο και όποτε πέσουν ή τα πειράζετε σιγά σιγά να φύγουν; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν παραμείνουν παραπάνω από όσο πρέπει στο κεφάλι;

Συνημμένα

• SENECA_Day_07_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    2 MB · Προβολές: 48

LoverBoy

Well-Known Member
There you go @LoverBoy. Η λοιπή παρέα πως το έχει χειριστεί; Μόνο λούσιμο και όποτε πέσουν ή τα πειράζετε σιγά σιγά να φύγουν; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν παραμείνουν παραπάνω από όσο πρέπει στο κεφάλι;
Έλα μια χαρά είσαι.... Από αύριο το πρωί ασε περισσότερο τόν αφρό για να μαλακώσουν κ μετά κάνε το μασάζ λίγο πιο έντονα από ότι κάνεις μέχρι Μέχρι την 10η με 12η μέρα θα είσαι κουκλί

piros75

Well-Known Member
Έχουν αποκολληθεί από το δέρμα, το μόνο που μένει είναι να τα σπρώξεις μακριά από την τρίχα με μασαζακι η με τρίψιμο με φορά προς τα κάτω.

Μπλουζα