Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pos sou fanike O giatros fotis ? Exeis kanourgia apotelesmata na postareis, kai ti norwood eisoun ?Καλησπέρα σε όλους!
Συμπληρώθηκαν αισίως 4 μήνες από την επέμβαση και κάνω ένα update για να μοιραστώ μαζί σας την πορεία μέχρι τώρα.
Επισυνάπτω σημερινές φωτογραφίες για να δείτε κι εσείς πώς εξελίσσεται η μεταμόσχευση — προσωπικά αρχίζω να βλέπω σιγά σιγά το «παιχνίδι» να ανοίγει και να γεμίζει το κεφάλι μέρα με τη μέρα!
Ανυπομονώ για τους επόμενους μήνες, όπου, όπως όλοι ξέρουμε, αρχίζουν τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.
Όπως πάντα, κάθε σχόλιο, παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτα.
Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ενημέρωση.
Έχουν περάσει δύο μήνες από την επέμβαση και τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά. Όπως αναμενόταν, υπάρχει η φυσιολογική πτώση των τριχών, κάτι που είχα ήδη ενημερωθεί και το περίμενα. Ωστόσο, έχουν παραμείνει αρκετά μοσχεύματα, γεγονός που αφήνει μια σαφή εικόνα για το μελλοντικό αποτέλεσμα.
Το hairline έχει σχηματιστεί πολύ όμορφα και φυσικά, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα όπως και το ότι δεν φαίνεται απολύτως τίποτα στη δότρια περιοχή. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και να φτάσουμε στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, ακολουθώ αγωγή με μινοξιδίλη σε αφρό.
Η υπομονή είναι το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς η πλήρης εικόνα θα φανεί μετά τους 8-12 μήνες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την φροντίδα και να ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού πιστά. Είμαι αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου και θα δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται.
Αν κάποιος έχει απορίες, είμαι εδώ να μοιραστώ την εμπειρία μου!