Seneca DirectFue 2338 grafts 14/05/2025

Pan72

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
Την Τετάρτη 14/5 μπήκα κι εγώ στο "κλαμπ" των μεταμοσχευμένων, πραγματοποιώντας την πρώτη μου μεταμόσχευση μαλλιών με τον γιατρό κ. Παπαδόπουλο Φώτη. Το βασικό μου θέμα ήταν οι κρόταφοι – όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πριν την επέμβαση – ενώ υπήρχε και μια γενικότερη αραίωση στην Α’ ζώνη.
Η hairline παρέμεινε στο ίδιο ύψος, πατώντας πάνω στην υπάρχουσα, κάτι που με χαροποίησε γιατί πάντα μου άρεσε ο ελαφρώς ανοιχτός κρόταφος.
Για να το πω κι αλλιώς… ακόμη και όταν είχα «γεμάτο» μαλλί στην εφηβεία, περίμενα πότε θα ανοίξουν λίγο οι κρόταφοι – τελικά άνοιξαν, απλά λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα χαχα!
Η διαδικασία ήταν μονοήμερη, κράτησε περίπου 7 ώρες, και κατά τη διάρκειά της εξήχθησαν 2.338 μοσχεύματα και 7.170 τρίχες. Ο λόγος ήταν πάνω από 3, κάτι που με έκανε πολύ αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα. Από άποψη πόνου; Τίποτα το ιδιαίτερο! Μόνο μια ελαφριά ενόχληση στη μέση λόγω της πολύωρης ακινησίας – μάλλον φταίει η ηλικία, όχι τα μαλλιά
Μέχρι σήμερα δεν έχω δοκιμάσει κάποια φαρμακευτική αγωγή, αλλά με βάση τη σύσταση του γιατρού, σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω μινοξιδίλη για υποστήριξη.
Ανυπομονώ να ακούσω τις γνώμες και τα σχόλιά σας – κάθε feedback ευπρόσδεκτο!

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    872.7 KB · Προβολές: 137
  • b.JPG
    b.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 121
  • c.JPG
    c.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 119
  • d.png
    d.png
    832.2 KB · Προβολές: 120
  • e.JPG
    e.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 119
  • f.JPG
    f.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 116
  • g.png
    g.png
    765.8 KB · Προβολές: 117
  • k.jpg
    k.jpg
    358.1 KB · Προβολές: 129

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Εντάξει φίλε, διακρίσεις βλέπω στα άτομα που δουλεύουν στη σενεκα, 2330 μοσχεύματα με λόγο 3!!!! Αν πάει καλά η φυτρωση λογικά θα είσαι από τα καλύτερα αποτελέσματα της κλινικής...

PantelisS

New Member
Καλή φύτρωση αδερφέ!Που τους βρίσκετε αυτούς τους λόγους ρε σεις.......Τι στο καλό βάζετε στο κεφάλι σας?Βενζίνη?
Λες να μας κοροϊδεύουν; Δεν τις μετρήσαμε και μία μία ... ό,τι μας είπανε :):):)

Προσωπικά, δεν έχω κάνει τίποτα στο μαλλί, γι'αυτό και έπαιξε εσωτερική μετανάστευση προς μαξιλάρι, νιπτήρα και πλάτη.

ch7.panos

Well-Known Member
Καλή φύτρωση αδερφέ!Που τους βρίσκετε αυτούς τους λόγους ρε σεις.......Τι στο καλό βάζετε στο κεφάλι σας?Βενζίνη?
Είναι τύχη αυτό καθαρά… Κι εγώ αν έμενα 1 μήνα ακούρευτος γινόταν η δότρια ζούγκλα, ειδικά στα πλαϊνά. 3,14 λόγο έβγαλα. Στην αρχή πριν να αρχίσω να αφήνω μακρύ μαλλί και στα πλαϊνά (πάνω στο 5μηνο) είχα ανακουφιστεί γιατί με έπαιρνε και μετά από 1μιση μήνα να κουρευτώ που αφαιρέθηκαν από τη δότρια

Chris34

Well-Known Member
Τόσο μεγάλο λόγο τριχών σπάνια βλέπουμε. Είναι τυχαίο άραγε ή έγινε σε κάποιο βαθμό επιλογή πολυτριχων;
Ελπίζω να μην σου επηρεάσει τη φυσικότητα.
Καλή φυτρωση να έχεις!!

Pan72

New Member
Τόσο μεγάλο λόγο τριχών σπάνια βλέπουμε. Είναι τυχαίο άραγε ή έγινε σε κάποιο βαθμό επιλογή πολυτριχων;
Καλή φυτρωση να έχεις!!
Καλημέρα και απο εμένα. Μίλησα με τον γιατρό και μου εξήγησε πως δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη επιλογή για αυξημένη πυκνότητα — απλώς είχα πολύ καλή δότρια και έτσι προέκυψε το αποτέλεσμα. Όλα έγιναν με βάση το πλάνο και με στόχο τη φυσικότητα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan72

New Member
Σημερινές φωτογραφίες, 10 μέρες μετά την επέμβαση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. :D
Η επούλωση εξελίσσεται πολύ καλά και το μόνο που νιώθω πλέον είναι λίγη φαγούρα στη δότρια, που όπως μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό και είναι θέμα ημερών.
Όπως φαίνεται και στις φωτό έχω καθαρίσει από τα κακάδια και η δότρια έχει σχεδόν επανέλθει πλήρως!
Ανυπομονώ να δω την πρόοδο τους επόμενους μήνες!
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-119.jpg
    εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-119.jpg
    226.3 KB · Προβολές: 31
  • εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-236.jpg
    εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-236.jpg
    153.3 KB · Προβολές: 33
  • εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-285.jpg
    εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-285.jpg
    210.8 KB · Προβολές: 32
  • εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-328.jpg
    εικόνα_Viber_2025-05-23_12-56-17-328.jpg
    213.7 KB · Προβολές: 31

ch7.panos

Well-Known Member
Καλή φυτρωση να έχεις!!
Σίγουρα θα έχει γίνει cherry picking σε κάποιον βαθμό. Κι εμένα έγινε και δε χρειάζεται να το ρωτήσω αλλά δεν είναι διόλου κατακριτέο όταν μιλάμε για χτίσιμο hairline.

Μπλουζα