Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν ξέρω πως το βλέπετε και εσείς οι πιο έμπειροιΚαλή επιτυχία !
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν ξέρω πως το βλέπετε και εσείς οι πιο έμπειροιΚαλή επιτυχία !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι πραγματικά, και να σκεφτείς δεν είχα κουρευτεί ποτέ τόσο κοντά, και παράδοξος δνε φαινόταν έτσι όταν ήταν μακρυά τα μαλλιά, έπαθα οριακά σοκ νομιζω τώρα έγινε καλή δουλειάΚαλή φύτρωση αδερφέ.Η παλιά μεταμόσχευση σου ήταν αυτό που λένε doll's hair σε όλο της το μεγαλείο.Όλα με το καλό σου εύχομαι!
Που την είχες κάνει την πρώτη μμ?Ναι πραγματικά, και να σκεφτείς δεν είχα κουρευτεί ποτέ τόσο κοντά, και παράδοξος δνε φαινόταν έτσι όταν ήταν μακρυά τα μαλλιά, έπαθα οριακά σοκ νομιζω τώρα έγινε καλή δουλειά
Παντελής Βαλβης λεγόταν το 2012Που την είχες κάνει την πρώτη μμ?
Στην Seneca, με τον κ Ακη πατεδακηΚαλή φύτρωση. Με ποιο γιατρό την έκανες;
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, τώρα νιώθω ότι έγινε σωστή δουλειάΒάλβης και micro-strip τραγωδία δυστυχώς.
Καλή φύτρωση τώρα!
Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου, πόσα μοσχεύματα έβαλες ;;;με τον ακη εκανα κ εγω τωρα... αφασια ο τυπος, καλη φυτρωση φιλε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις πόνο στην ανάρρωση ή όλα ομαλά ;Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου, πόσα μοσχεύματα έβαλες ;;;
Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίσω ένα μικρό τράβηγμα, αλλά μερα με την μέρα εξασθενεί και αυτό, μέχρι την 9 μέρα είχαν φύγει όλα τα κακαδακια, και τώρα αρχίζω και βλέπω κάποιες τρίχες να φεύγουν, και ξεκινάω και φίνα ( σε τζελ) και μινο ( αφρό χάπι) από σήμερα που έκλεισα 15 μέρεςΈχεις πόνο στην ανάρρωση ή όλα ομαλά ;
Γιατί και αφρό και χάπι; Χάπι δεν αρκεί από μόνο του;Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίσω ένα μικρό τράβηγμα, αλλά μερα με την μέρα εξασθενεί και αυτό, μέχρι την 9 μέρα είχαν φύγει όλα τα κακαδακια, και τώρα αρχίζω και βλέπω κάποιες τρίχες να φεύγουν, και ξεκινάω και φίνα ( σε τζελ) και μινο ( αφρό χάπι) από σήμερα που έκλεισα 15 μέρες
Να σου είμαι ειλικρινείς, Μόνο με χάπι θα είμαι οκ, αλλά αυτή την στιγμή είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, σε βάθος χρόνου θα μείνω μόνο με χάπι, όπως και φίνα πρώτη φορά παίρνω, παρόλο που ο γιατρός δεν ήταν υπερ, όπως υποθέτω θα είπε και σ εσέναΓιατί και αφρό και χάπι; Χάπι δεν αρκεί από μόνο του;
Οκ οπότε τραβήγματα κι, όχι ιδιαίτερη φαγούρα; Με τον ύπνο τα κατάφερες;
Είμαι σε οραλ μόνο τα τοπικά είναι μπελαλίδικα. Από ύπνος πως τα πήγες κ φαγούρα;Να σου είμαι ειλικρινείς, Μόνο με χάπι θα είμαι οκ, αλλά αυτή την στιγμή είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, σε βάθος χρόνου θα μείνω μόνο με χάπι, όπως και φίνα πρώτη φορά παίρνω, παρόλο που ο γιατρός δεν ήταν υπερ, όπως υποθέτω θα είπε και σ εσένα
Κοιμόμουν μόνο πλάγια, και ακόμα βέβαια, οι πρώτες μέρες είναι λίγο ενοχλητικές αλλά μετά σιγά-σιγά το συνηθίζεις και πονάς και πιο λίγο, μπορείς να μου πεις το πλάνο που ακολουθείς εσύ σε φίνα από το στόμα; Μήπως μόλις τελειώσει το τζελ χρησιμοποιώ μόνο χάπι, γτ όντως είναι διαδικασία ( ο λόγος που το προτίμησα είναι για τις παρενέργειες που λένε )Είμαι σε οραλ μόνο τα τοπικά είναι μπελαλίδικα. Από ύπνος πως τα πήγες κ φαγούρα;