Seneca 2283 grafts 14/1/25

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Η στρατηγική εξαρχής της κλινικής ήταν λάθος κατά την ταπεινή μου άποψη.

Θα έπρεπε να έπιανε σε αυτό τον αριθμό grafts είτε Α, είτε Β είτε Γ.

Τώρα έσπειρε παντού για κάλυψη απόκρυψη. Δεν γίνεται έτσι δουλειά σωστή, εκτός κ εάν τους είχες πει εξαρχής ότι δεν είχες δυνατότητα για παραπάνω χρήματα ή το κεφάλι σου δεν έδινε παραπάνω gr σε μία επέμβαση. Αφού όμως λες ότι θα μπεις και 2η θα έπρεπε να είχαν ακολουθήσει εξαρχής άλλο δρόμο και να είχαν σχεδίασει μακροπρόθεσμα, δλδ ξεκινάμε και τελειώνουμε Α με 2500gr να βλέπεις κ εσύ από μπροστά πύκνωση καλή και να το χαίρεσαι με ένα ωραίο hairline και σε 2η ή σε 2η και 3η ανεβαίνουν είτε 4000 για Β κ Γ, είτε 2500 Β κ 2500Γ στους 12 και 24 μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι έχει τη δυνατότητα αυτή η δότρια σου.

Ειδικά για τη σενέκα έχω πει πολλές φορές ότι σε 2ημερη που μπορεί να κινηθεί σε πολύ υψηλότερα νούμερα gr, εμμένει στο να μην χρεώνει φλατ το 2ημερο κ να βγάζει το μαξ δυνατό αλλά βάζει κόφτη στα νούμερα μόνη της και να χρεώνει ανάλογα με gr ή ακόμα χειρότερα με αριθμό τριχών για να ακούγεται κ μπούγιο στον αμύητο. Εξαίρετα παιδιά, καλά αποτελέσματα γενικότερα αλλά αυτό κατά την άποψη μου τους κρατάει πολύ πίσω σαν κλινική.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα όχι αλλά περιμένω κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπω τώρα
Οπότε τον χειμώνα που θα ξαναμπώ να μην περιμένω ότι θα λύσω το πρόβλημα μου με λιγότερα από 3500 μοσχεύματα σωστά;

To θέμα δεν είναι τι περιμένεις αλλά το πως το δικαιολογείς ότι το περιμένεις. Θα συμφωνήσω με τον Vdupa, μέχρις στιγμής πάει πολύ καλά για τα g που πήγαν και σίγουρα θα δώσει και άλλο, είσαι ακόμη πολύ νωρίς. Μην περιμένεις θαύματα στην εικόνα όπως αυτό που φαντάζομαι ότι έχεις στο μυαλό σου με αυτά τα g που έβαλες. Θες και άλλα. Τώρα αν θες 3500 ή άλλα 2500 θα το δούμε γύρω στον 9-10 μήνα.

Μπλουζα