Απ: Schwarzkopf ACTIV M Shampoo for men
derevos είπε:
Από τα δύο ποιο είναι καλύτερο στην περίπτωσή μου; Ο συνδυασμός τους θα επιφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ότι η χρήση μόνο του ενός;
Ο συνδιασμός τους. Το ένα είναι dht blocker, χτυπάει δηλαδή το πρόβλημα στην ρίζα του.
Το tricomin στο έβαλα για να:
-Σου δώσει μία μικρή ώθηση στις παλιές τριχες να ξαναβγούν
-Σου προσφέρει προστασία από τυχών κοκκινίλες ή σπυράκια μπορεί να προκληθούν από το revivogen
-Σου διορθώσει το τριχωτό της κεφαλής.
derevos είπε:
Δηλαδή από ΟΛΑ τα σαμπουάν της παγκόσμιας αγοράς προτείνεις το revivogen; Δεν πρέπει να έχει ξαναφερθεί στο forum.
Από conditioner έχουμε τίποτα; Βοηθάνε;
Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο μιας και δεν έχω δοκιμάσει όλα τα σαμπουάν. Είναι όμως τρομερό γιατί
-Βοηθάει την λοσιόν (περιέχει τα ίδια σχεδόν ενεργά συστατικα)
-Καθαρίζει το κεφάλη σου από την extra dht που πιθανών να υπάρχει
-Δεν λαδώνει τα μαλλιά και έχει τρομερή αίσθηση
Για conditioner, αν παρεις το σαμπουάν της revivogen, δοκίμασε και το conditioner τους.
derevos είπε:
Ποιο προϊόν θα το προκαλέσει αυτό; Μιας και είμαι στα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αρχικά στάδια τριχόπτωσης δεν θα ήταν καλό να αποφύγουμε κάτι τέτοιο;
Το revivogen θα στο προκαλέσει αυτό. Και είναι πλέον ένα στανταρ πράγμα. Σε πολλούς δεν έγινε, αλλά αν γίνει καλύτερα να χαμογελάσεις, μιας και ανταποκρίνεσαι στην θεραπεία και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις αποτέλεσμα.
Μην ανησυχείς, είναι για 2-3 βδομάδες. Και δεν τα χάνεις όλα, αυτά που είναι σε φάση ηρεμίας και πτώσης της τρίχας (τελογενής φάση). Στην ουσία γιατί γίνεται αυτό. Από αυτήν την φάση, είναι σαν να "πέρνουν εντολή" να μπούν σε
φάση ανάπτυξης (αναγενής φάση).Δεν είναι κάτι σαν παρενέργεια δηλαδή, απλώς επιτυχάνετε η διαδικασία.
derevos είπε:
Όλες αυτά τα συμπληρώματα σε μορφή κάψουλας στα φαρμακεία (τύπου Priorin «πλούσια» σε κυστίνη, μεθειονίνη, σύμπλεγμα βιταμινών Β) λένε τίποτα;
Θα σου πρότεινα να: τρώς καλά, να πέρνεις βιταμίνη Α αν πιστεύεις ότι δεν την καλύπτεις από την διατροφή σου, να ελέγξεις τα επίπεδα σιδήρου σου και να πάρεις κάψουλες με ωμέγα λιπαρά. Και να πίνεις και τσάι, πράσινο ή μαύρο.
Αυτού του τύπου τις αμπούλες άστες (γνωμη μου πάντα).
derevos είπε:
[quote author=Admin link=topic=66.msg301#msg301 date=1217015536]
Σαμπουάν, δεν πιστεύω να πάρεις αυτό που σου είπε, άστο καλύτερα. Και με τιμη που το είδα σε online κατάστημα περί τα 23e, συνιστώ κάτι άλλο.
Μάλλον δεν κοίταξες
καλά.

[/quote]
Για την τιμή εννοείς ή για την ποιότητα?
Καλά η τιμή λογικό είναι να διαφέρει από site σε site.