Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σου πω εγώ.Ρε συ Νικ,να είναι κάποιος nw 5-6 να μπει για στριπ γιατί αλλιώς δουλειά δεν κάνει..εγώ που είμαι norwood 2 προς 3 πες μου ένα λόγο για να επιλέξω την στριπ.ενα βρες μου
Mα δεν με κατάλαβες.Ρε vlafo είμαι 35 χωρίς θεραπείες τπτ.ουτε φίνα ούτε τπτ.δεν θεωρώ πως θα φτάσω σε αυτό το nw,το 5-6 ,επίσης δεν θέλω στριπ,τόσο πολύ ρίσκο είναι?
Ενώ ο Freitas δεν κεντάει?Για όσους δεν θέλουν στριπ υπάρχει λύση fue+bht κεντάει η Hlc στα μεγάλα νοργουντ
Αυτό λέμε.@vlafo αναφερθηκα στην ουλη του Γιωργου οχι στο αποτελεσμα που εδωσε στην ληπτρια.Απλα βλεπω ενα παιδι που εκανε στριπ και που με βαση τα λεγομενα των αντι-fut θα επρεπε να ταλαιπωρειται λογω δεσμευσης να διατηρει μακρυ μαλλι και ομως βλεπουμε το αντιθετο,κοντοκουρεμενο κτλ
Επειδη και εγω σαν τον αερατο ειμαι 2 με ταση nw3, μια στριπ τετοιου επιπεδου θα μου εδινε μια ασφαλεια ειναι η αληθεια για το μελλον. Απλα δεν ξερω αν σε μενα θα πετυχαινε τοσο καλη. Με 3.000 strip γινομουν NW0 πυκνος σχεδον στα 40, και θα κραταγα για το μελλον αποθεμα.Να σου πω εγώ.
Γιατί δεν ξέρεις αν θα πας nw5 στα 50 οπότε πρέπει να είσαι συντηρητικός.
Αυτό είναι η επίσημη θέση.
Αν συμφωνείς το ακολουθείς,αν όχι δεν προχωράς.
Ποια είναι αυτή η ανασφάλεια που μπορεί να διακατέχει έναν 40άρη nw2?Επειδη και εγω σαν τον αερατο ειμαι 2 με ταση nw3, μια στριπ τετοιου επιπεδου θα μου εδινε μια ασφαλεια ειναι η αληθεια για το μελλον. Απλα δεν ξερω αν σε μενα θα πετυχαινε τοσο καλη. Με 3.000 strip γινομουν NW0 πυκνος σχεδον στα 40, και θα κραταγα για το μελλον αποθεμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχεις δικιο αλλα εχει να κανει με τo πως σκεφτομαι γενικοτερα. Μου αρεσει να νιωθω ασφαλεια οταν επιχειρω το οτιδηποτε.Ποια είναι αυτή η ανασφάλεια που μπορεί να διακατέχει έναν 40άρη nw2?
Μην καταλήξει nw5?
Προφανώς και μπορεί να συμβεί,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σκέφτεσαι καν στρίπ.
Άλλωστε τα 4000g είναι ασφαλή όταν παρθούν από τη safe zone.
Λες να μείνεις από μοσχεύματα?
Δε νομίζω.
Mπορει να υπαρχουν περιπτωσεις ασθενων με μικρα norwood καταλληλη ηλικια ,σταθεροποιημενη ΑΓΑ που κανονικα θα ηταν ιδανικοι υποψηφιοι για FUE αλλα ο γιατρος να κρινει οτι για καποιον αλλο λογο(αγνωστο σε μη ιατρους) η στριπ θα ηταν προτιμοτερη σε αυτους.
μαζι σου NIK, ομως καποια στιγμη ολα παυουν και εκει μπαινει το gut feeling και η εμπειρια ...για να πονταρεις με ενα all in !@CVIAL εχεις δικιο αλλα εξηγουμαι :δεν ειμαι γιατρος και νιωθω την αναγκη να αναφερω ακομα και την ακραια περιπτωση για να υπαρχουν ολα στο τραπεζι,οσο δεν μιλαμε για μηδενικες πιθανοτητες ακομα και 1% πιθανοτητα να υπαρχει θα πρεπει να ληφθει υποψη.Ισως εχω αδικο αλλα με βαση αυτη την λογικη βαδιζω και στην ζωη μου εξεταζοντας παντα ολες τις πτυχες ενος ζητηματος,ακομα και τις πιο απιθανες
@CVIAL εχεις δικιο αλλα εξηγουμαι :δεν ειμαι γιατρος και νιωθω την αναγκη να αναφερω ακομα και την ακραια περιπτωση για να υπαρχουν ολα στο τραπεζι,οσο δεν μιλαμε για μηδενικες πιθανοτητες ακομα και 1% πιθανοτητα να υπαρχει θα πρεπει να ληφθει υποψη.Ισως εχω αδικο αλλα με βαση αυτη την λογικη βαδιζω και στην ζωη μου εξεταζοντας παντα ολες τις πτυχες ενος ζητηματος,ακομα και τις πιο απιθανες