Scar after FUT donor&sides cases

aeratos28

Just aeratos
Ρε συ Νικ,να είναι κάποιος nw 5-6 να μπει για στριπ γιατί αλλιώς δουλειά δεν κάνει..εγώ που είμαι norwood 2 προς 3 πες μου ένα λόγο για να επιλέξω την στριπ.ενα βρες μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ρε συ Νικ,να είναι κάποιος nw 5-6 να μπει για στριπ γιατί αλλιώς δουλειά δεν κάνει..εγώ που είμαι norwood 2 προς 3 πες μου ένα λόγο για να επιλέξω την στριπ.ενα βρες μου
Να σου πω εγώ.
Γιατί δεν ξέρεις αν θα πας nw5 στα 50 οπότε πρέπει να είσαι συντηρητικός.
Αυτό είναι η επίσημη θέση.
Αν συμφωνείς το ακολουθείς,αν όχι δεν προχωράς.

aeratos28

Just aeratos
Ρε vlafo είμαι 35 χωρίς θεραπείες τπτ.ουτε φίνα ούτε τπτ.δεν θεωρώ πως θα φτάσω σε αυτό το nw,το 5-6 ,επίσης δεν θέλω στριπ,τόσο πολύ ρίσκο είναι?

vlafo

Well-Known Member
Ρε vlafo είμαι 35 χωρίς θεραπείες τπτ.ουτε φίνα ούτε τπτ.δεν θεωρώ πως θα φτάσω σε αυτό το nw,το 5-6 ,επίσης δεν θέλω στριπ,τόσο πολύ ρίσκο είναι?
Mα δεν με κατάλαβες.
Εγω σου ανέφερα τι θα ειπωθεί από την αντίθετη πλευρά για να σε πείσουν,εγώ προφανώς και συμφωνώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος,εσύ είσαι μικρός εγώ στα 48 τι να πώ,μπορεί και σε εμένα να προσφερθεί strip γιατί μετά τα 55 ξεκινάει και η γεροντική αλωπεκία και να καταλήξω nw5 λέμε τώρα,οπότε και για μένα ενδείκνυται strip.
Άστο έτσι δε βγαίνει άκρη,πάντα σου καλλιεργείται τεχνηέντως ο φόβος να ζεις μήπως και φτάσεις εκεί.

Nik.Mos

Well-Known Member
@vlafo αναφερθηκα στην ουλη του Γιωργου οχι στο αποτελεσμα που εδωσε στην ληπτρια.Απλα βλεπω ενα παιδι που εκανε στριπ και που με βαση τα λεγομενα των αντι-fut θα επρεπε να ταλαιπωρειται λογω δεσμευσης να διατηρει μακρυ μαλλι και ομως βλεπουμε το αντιθετο,κοντοκουρεμενο κτλ

vlafo

Well-Known Member
@vlafo αναφερθηκα στην ουλη του Γιωργου οχι στο αποτελεσμα που εδωσε στην ληπτρια.Απλα βλεπω ενα παιδι που εκανε στριπ και που με βαση τα λεγομενα των αντι-fut θα επρεπε να ταλαιπωρειται λογω δεσμευσης να διατηρει μακρυ μαλλι και ομως βλεπουμε το αντιθετο,κοντοκουρεμενο κτλ
Αυτό λέμε.
Mα δεν είναι ωραίο,να με συμπαθάει ο Γιώργος.
Αν το κάνει ο Γιώργος είναι γιατί του αρέσει και δεν τον ενδιαφέρει και πολύ καλά κάνει,αλλά σαν εικόνα δεν είναι ωραία,αυτό λέμε.

Nik.Mos

Well-Known Member
Θα μπορουσε να ειναι πιο τραγικη,αν θυμαμαι καλα ο ιδιος ειχε πει οτι ειχε μπλεξει σε χασαπη.Αλλα ακομη και στην περιπτωση του Γιωργου υπαρχουν λυσεις οπως body hair στην ουλη,λιγα για αρχη και συμπληρωμα με περισσοτερα αν ανταποκριθει καλα η ουλη στα body grafts.
Δες εδω τον Tilman μετα απο ποσες μεταμοσχευσεις με στριπ την κατασταση της δοτριας και τα πλαινα του.Και δεν εχει μακρυ μαλλι (8:30 λεπτο και μετα)

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Να σου πω εγώ.
Γιατί δεν ξέρεις αν θα πας nw5 στα 50 οπότε πρέπει να είσαι συντηρητικός.
Αυτό είναι η επίσημη θέση.
Αν συμφωνείς το ακολουθείς,αν όχι δεν προχωράς.
Επειδη και εγω σαν τον αερατο ειμαι 2 με ταση nw3, μια στριπ τετοιου επιπεδου θα μου εδινε μια ασφαλεια ειναι η αληθεια για το μελλον. Απλα δεν ξερω αν σε μενα θα πετυχαινε τοσο καλη. Με 3.000 strip γινομουν NW0 πυκνος σχεδον στα 40, και θα κραταγα για το μελλον αποθεμα.

vlafo

Well-Known Member
Επειδη και εγω σαν τον αερατο ειμαι 2 με ταση nw3, μια στριπ τετοιου επιπεδου θα μου εδινε μια ασφαλεια ειναι η αληθεια για το μελλον. Απλα δεν ξερω αν σε μενα θα πετυχαινε τοσο καλη. Με 3.000 strip γινομουν NW0 πυκνος σχεδον στα 40, και θα κραταγα για το μελλον αποθεμα.
Ποια είναι αυτή η ανασφάλεια που μπορεί να διακατέχει έναν 40άρη nw2?
Μην καταλήξει nw5?
Προφανώς και μπορεί να συμβεί,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σκέφτεσαι καν στρίπ.
Άλλωστε τα 4000g είναι ασφαλή όταν παρθούν από τη safe zone.
Λες να μείνεις από μοσχεύματα?
Δε νομίζω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Ποια είναι αυτή η ανασφάλεια που μπορεί να διακατέχει έναν 40άρη nw2?
Μην καταλήξει nw5?
Προφανώς και μπορεί να συμβεί,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σκέφτεσαι καν στρίπ.
Άλλωστε τα 4000g είναι ασφαλή όταν παρθούν από τη safe zone.
Λες να μείνεις από μοσχεύματα?
Δε νομίζω.
Εχεις δικιο αλλα εχει να κανει με τo πως σκεφτομαι γενικοτερα. Μου αρεσει να νιωθω ασφαλεια οταν επιχειρω το οτιδηποτε.
Απο κει και περα NW2-3 σημαινει οτι σε NW5 επιφανεια δεν εισαι οσο πυκνος εισαι στην safe. Τουλαχιστον εγω αυτο παρατηρω. Απλα παει αργα και στο ματι μπορει να μην φανει ισως και ποτε οτι ο 2-3αρης στα 40 του, αδειαζει NW5 στην πραγματικοτητα, αλλα αδειαζει.

Και ποτε δεν ξερεις αν και ποτε θα γινει καποιο μπαμ. Ο πατερας μου στα 65 και μετα αρχισε να φαινεται NW5 απο 3αρι. Δεν μιλαω για χρηστες φινας, αν επαιρνε φινα θα ηταν NW2 ακομα. Γιατι του παει αργα η εξελιξη.

Nik.Mos

Well-Known Member
Mπορει να υπαρχουν περιπτωσεις ασθενων με μικρα norwood καταλληλη ηλικια ,σταθεροποιημενη ΑΓΑ που κανονικα θα ηταν ιδανικοι υποψηφιοι για FUE αλλα ο γιατρος να κρινει οτι για καποιον αλλο λογο(αγνωστο σε μη ιατρους) η στριπ θα ηταν προτιμοτερη σε αυτους.Οπως επισης μπορει να υπαρχουν ασθενεις που φαινομενικα να πληρουν τα κριτηρια και να ειναι καταλληλοι για fut αλλα ο γιατρος να κρινει οτι για αυτους η fue θα ειναι η βελτιστη επιλογη.
Θελω να πω,οτι εμεις ολοι γνωριζουμε τις γενικες αρχες για το ποτε πρεπει εφαρμοζεται η μια τεχνικη και ποτε η αλλη,υπαρχουν ομως και παραμετροι που μας διεφευγουν γιατι απλα δεν ειμαστε γιατροι.Για αυτο τον λογο τονιζω την σημασια και αναγκαιοτητα υπαρξης γιατρων που εφαρμοζουν και τις 2 τεχνικες,ωστε να μπορει να επιλεχθει απο το φασμα των 2 επιλογων η πιο καταλληλη και οχι να ειναι καποιος εγκλωβισμενος εκ των πραγματων να ακολουθησει αναγκαστικα την μια λογω απουσιας της αλλης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μήπως κάνουμε μια, κατά κάποιο τρόπο, "παιδική" συζήτηση που πρακτικά όλοι έχουν δίκιο? Στην ουσία το δίλημμα είναι πόσο risk seeker ή risk averse είσαι. Αυτό συζητάτε τώρα. Για έναν νορμάλ άνθρωπο τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές. Υπάρχει σαφές πλάνο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mπορει να υπαρχουν περιπτωσεις ασθενων με μικρα norwood καταλληλη ηλικια ,σταθεροποιημενη ΑΓΑ που κανονικα θα ηταν ιδανικοι υποψηφιοι για FUE αλλα ο γιατρος να κρινει οτι για καποιον αλλο λογο(αγνωστο σε μη ιατρους) η στριπ θα ηταν προτιμοτερη σε αυτους.

Αυτό είναι λίγο, να 'χαμε να λέμε. Ας είμαστε ειλικρινείς και ας μην χρησιμοποιούμε extreme παραδείγματα για να δικαιολογήσουμε τις απόψεις μας. Τα λέω και για τις 2 πλευρές.

Nik.Mos

Well-Known Member
@CVIAL εχεις δικιο αλλα εξηγουμαι :δεν ειμαι γιατρος και νιωθω την αναγκη να αναφερω ακομα και την ακραια περιπτωση για να υπαρχουν ολα στο τραπεζι,οσο δεν μιλαμε για μηδενικες πιθανοτητες ακομα και 1% πιθανοτητα να υπαρχει θα πρεπει να ληφθει υποψη.Ισως εχω αδικο αλλα με βαση αυτη την λογικη βαδιζω και στην ζωη μου εξεταζοντας παντα ολες τις πτυχες ενος ζητηματος,ακομα και τις πιο απιθανες

Aldo

Well-Known Member
@CVIAL εχεις δικιο αλλα εξηγουμαι :δεν ειμαι γιατρος και νιωθω την αναγκη να αναφερω ακομα και την ακραια περιπτωση για να υπαρχουν ολα στο τραπεζι,οσο δεν μιλαμε για μηδενικες πιθανοτητες ακομα και 1% πιθανοτητα να υπαρχει θα πρεπει να ληφθει υποψη.Ισως εχω αδικο αλλα με βαση αυτη την λογικη βαδιζω και στην ζωη μου εξεταζοντας παντα ολες τις πτυχες ενος ζητηματος,ακομα και τις πιο απιθανες
μαζι σου NIK, ομως καποια στιγμη ολα παυουν και εκει μπαινει το gut feeling και η εμπειρια ...για να πονταρεις με ενα all in !

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εύχομαι να έχεις επιλέξει και ανάλογης φιλοσοφίας επάγγελμα, καθηγητής, καλλιτέχνης, κλπ

Nik.Mos

Well-Known Member
Προς το παρων σερβιτορος για τα προς το ζην,αλλα οδευω συντομως προς την εναρξη του διδακτορικου μου στην επιστημη της ναυτιλιας και πιο συγκεκριμενα στο shipping finance που ειναι και το πτυχιο και το μαστερ μου.Ο διδυμος αδερφος μου εχει τελειωσει ΕΜΠ μηχανολογος μηχανικος,νομιζω το ιδιο με εσενα αν δε κανω λαθος;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Harris_G

Well-Known Member
revision.png

Αυτος πηγε για scar revision στον Γεωργιου. Η τομή είναι για Λούβρο.

Μπλουζα