Scalp Micropigmentation στην DHI

n094

Active Member
Παίδες, τη γνώμη σας παρακαλώ: Με πήραν χθες το απόγευμα από την DHI τηλέφωνο και μου είπαν ότι εδώ και 10 περίπου μέρες έχουν ξεκινήσει SMP sessions στην Ελλάδα και μου πρότειναν να κάνω ένα δοκιμαστικό δωρεάν session σε κάποια σημεία στη δότρια και στις πτέρυγες ψηλά ή όπου υπάρχουν μικρά κενά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως εναλλακτική, αλλά πέρα από φωτογραφίες σε διάφορα φόρουμ, δεν έχω δει από κοντά αποτελέσματα και είμαι λίγο διστακτικός. Τους ρώτησα αν μπορώ να δω από κοντά ένα αποτέλεσμα, για να δω πως δείχνει το μελάνι, τα pigments κλπ και μου είπαν ότι θα κανονίσουν την Δευτέρα να μου δείξουν έναν που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα. Τους ρώτησα επίσης αν το μελάνι είναι μόνιμο και μου είπαν ότι διαρκεί μέχρι 3 χρόνια και έπειτα ξεθωριάζει. Τι λέτε, να το προχωρήσω; Έχει δει κανένας από εσάς αποτέλεσμα από κοντά;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Ενδιαφέρον.Κοίτα εγώ δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα.Απλά αν ξεθωριάζει δεν ξέρω.Είναι λίγο χαζή επένδυση κατά τη γνώμη μου.Τώρα δοκιμάζεις και παίρνεις.Πάντως είναι μία στην ιταλία που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.Επίσης το αφεντικό της DHI έχει κάνει micropigmentatio.Tο έχει στο κανάλι τους στο youtube.
 

orestis

Member
Αν ειναι να ξεθωριαζει μετα απο καποιο διαστημα , καλυτερα να κανεις ενα tattoo.
http://www.doubleclickblog.com/no-hair-no-problem-get-them-tattooed/
 

n094

Active Member
Να σας πω την αλήθεια αυτό που με κάνει να σκέφτομαι να το κάνω είναι ακριβώς ότι ξεθωριάζει. Δεν θα ήθελα να έχω κάτι μόνιμο για διάφορους λόγους οι κυριότεροι από τους οποίους είναι:
1. Αν δεν μου αρέσει;
2. Αν γκριζάρω σύντομα παντού; (βάσει αυτού δεν πρέπει να ξεχάσω να ρωτήσω αν μπορούν να κάνουν γκρι στίγματα)
3. Αν μεγαλώσω πολύ και δεν θέλω να ασχολούμαι πλέον με τα μαλλιά μου και ίσως τα στίγματα να είναι εκεί να με στοιχειώνουν χαχαχα;

Αντριάνο αυτή που λες είναι η Milena Lardi και είναι η μόνη που χρησιμοποιεί μη-μόνιμα μελάνια τα οποία ξεθωριάζουν σε 1-2 χρόνια, πριν μάθω για την DHI αυτήν είχα στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν για μελλοντικό SMP.
Το θετικό με την όλη υπόθεση είναι ότι αν τελικά δω από κοντά αποτέλεσμα και είναι όντως τόσο καλό όσο αυτά που βλέπω στα διάφορα ξένα φόρουμ θα έχω τα εξής πλεονεκτήματα:
1. θα μπορέσω ξανά να "αποκτήσω" αρκετά μοσχεύματα από τη δότρια για μελλοντική χρήση, μιας και στα υπάρχοντα μικρά κενά, θα μπορώ να κάνω SMP.
2. θα καταφέρω επιτέλους να ενώσω ομοιόμορφα αυτές τις διαολεμένες πτέρυγες στο πλάι και πίσω που ναι μεν δείχνουν καλές αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια μικρά κενά μεταξύ των μαμά και των μεταμοσχευμένων και τέλος,
3. Πιθανά για μένα που κουρεύω τα μαλλιά μου κοντά να μπορέσω να αυξήσω ακόμα περισσότερο την πυκνότητα μου στην λήπτρια (θέλω να τους ρωτήσω αν επηρεάζει τους θύλακες η όλη διαδικασία, γιατί αν τους επηρεάζει τότε τα παραπάνω πάνε στράφι...)

έψαξα στο youtube και βρήκα το βίντεο που λες Αντριάνο.... Βρήκα επίσης και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=hjn5gpSegDc το οποίο δεν με ξετρέλανε από τη μία, από την άλλη ο συγκεκριμένος είχε αρκετή αραίωση και σίγουρα δείχνει καλύτερος αλλά όχι τίποτα το πολύ φοβερό, αυτό που με χαροποιεί με αυτό το βίντεο είναι ότι αν αυτός έγινε έτσι, τότε εγώ που έχω σαφώς μεγαλύτερη πυκνότητα στη λήπτρια και ομοιομορφία στην κατανομή, ίσως μπορέσω να πετύχω το απόλυτο...
 

n094

Active Member
πάντως επειδή είναι κάτι πολύ καινούργιο και επειδή με το αποτέλεσμά μου από τις μμ είμαι ικανοποιημένος, δεν θα το ρισκάρω πολύ... Σκέφτομαι να κάνω μάλλον το δωρεάν δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε μια μικρή περιοχή στη δότρια και σε κάποια ακόμα σημεία στις πτέρυγες, θα περιμένω κάποιο διάστημα να δω πως αντιδρά γενικά στον χρόνο κλπ και αν μου αρέσει θα προχωρήσω στην υπόλοιπη δότρια και σε άλλα προβληματικά σημεία...
 

n094

Active Member
Λοιπόν αγαπητοί, είδα 3 αποτελέσματα από κοντά. Σε γενικές γραμμές τα στίγματα είναι σαν τρίχες στο στιλ αξύριστων γενιών 3 ημερών, νοιώθεις ότι αν τα πιάσεις θα σε αγκυλώσουν, αλλά αυτό δεν γίνεται και έτσι ερχόμαστε στο πρώτο (σχετικό) μειονέκτημα: Πιστεύω ότι δεν κάνει για τελείως γυμνές περιοχές, μιας και ναι μεν η οπτική εικόνα είναι τριχών που μόλις πετάγονται μετά από ξύρισμα, αλλά αν κάποιος σε αγγίξει στην περιοχή σίγουρα θα νοιώσει λίγο περίεργα μιας και δεν θα αισθανθεί τρίχες, αλλά δέρμα, οπότε νομίζω ότι είναι καλύτερα να γίνεται αυτή η τεχνική σε μίξη με κάποιες πραγματικές τρίχες. Περιληπτικά οι απόψεις μου για το κάθε ένα από τα αποτελέσματα που είδα:


1. Το ένα ήταν κάλυψη ουλής από παλιό στριπ. Πραγματικά πολύ καλή τεχνική το SMP για αυτές τις περιπτώσεις. Χωρίς να μπορώ να καταλάβω απόλυτα το μέγεθος της ουλής μιας και ήταν ήδη καλυμμένο από το SMP (και δεν είχαν φωτογραφία του πριν), η περιοχή σχεδόν δεν φαινόταν. Ο άνθρωπος ήταν πολύ ένθερμος για την τεχνική και συνεχώς δήλωνε πόσο χαρούμενος είναι, που μπορεί να κουρεύει τα μαλλιά του άφοβα. Μου είπε ότι πριν το SMP έβαζε για χρόνια υλικά βαφών δέρματος (μου ανέφερε ένα προϊόν με το όνομα Dermsol ή κάτι τέτοιο που φαντάζομαι ότι είναι παρόμοιο με το Dermach ή όπως αυτό λέγεται)

2. Πύκνωση σε καστανόξανθο ίσιο μαλλί με τρίχα μήκους περίπου 4 εκατοστά. Παρότι το μαλλί από απόσταση φαινόταν πολύ πυκνό σαν αποτέλεσμα από κοντά δεν με ξετρέλανε και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος είχε το μαλλί του πάνω (σαν καρφάκια) και τα στίγματα φαινόντουσαν σαν τρίχες που μόλις βγαίνουν κάτω και ήταν κάπως περίεργο. Επιπρόσθετα θα έλεγα ότι τα στίγματα ήταν έναν τόνο πιο σκούρα από το μαλλί του.

3. Πύκνωση σε μαύρο μαλλί μήκους περίπου 1 εκατοστού με την φορά των τριχών του να είναι φυσική (δλδ όπως πάνε προς τα κάτω). Το «απόλυτο αποτέλεσμα» πραγματικά μιλάμε για φοβερή δουλειά. Τα στίγματα είχαν ακριβώς το ίδιο χρώμα και υπήρχε μια καταπληκτική μίξη την οποία δεν μπορούσα να διακρίνω ούτε εγώ που ήξερα ότι έκανε SMP. Ο άνθρωπος αυτός φαινόταν σαν να είχε την πυκνότητα 18χρονου ενώ στις αρχικές του φωτογραφίες είχε μια πύκνωση (από μεταμόσχευση) της τάξης του 20 μοσχεύματα/εκ2.


Στο δια ταύτα τώρα. Μου πρότειναν να κάνω σε κάποια σημεία στη δότρια ούτως ώστε να αυξήσω την «αποθήκη μοσχευμάτων» μου σε περίπτωση που τα χρειαστώ στο μέλλον (ελπίζω να μην τα χρειαστώ), σε κάποια σημεία στις πτέρυγες και επίσης σε κάποια σημεία πίσω σε μικρά κενά. Επειδή όμως δεν ξέρω πως αντιδρά το μελάνι σε βάθος χρόνου δεν ξέρω αν θα κάνω σε όλα τα παραπάνω. Επίσης, τους ρώτησα αν κάποιος κάνει στις προβληματικές ζώνες κατά πόσο μπορεί μετά να χρησιμοποιεί μινοξιδίλη ή άλλα σκευάσματα τα οποία περιέχουν οινόπνευμα και μου είπαν ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί για δύο μήνες κανένα σκεύασμα με οινόπνευμα (μου ανέφεραν κάτι για σταθεροποίηση της χρωστικής, κάτι για βλαστοφάγα κύτταρα και άλλα κινέζικα). Μετά τους δύο μήνες μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιεί κάποιος σκευάσματα με οινόπνευμα στο κεφάλι του τα οποία όμως θα επιταχύνουν λίγο όπως μου είπαν το ξεθώριασμα του μελανιού, που αντί να πάρει 3-4 χρόνια, μπορεί να γίνει στα 2-3 χρόνια. Επίσης μου είπαν ότι για 1 μήνα τουλάχιστον δεν πρέπει να εκτεθούν τα στίγματα στον ήλιο (χωρίς αντηλιακό) μιας και υπάρχει κίνδυνος μεταχρωματισμού του μελανιού. ΟΥΦ!!! αυτά περιληπτικά, τα υπόλοιπα από αύριο-μεθαύριο που θα γίνει η δουλειά. Ενδεικτικά παραθέτω μια φωτογραφία με τα σημεία που μου πρότειναν να επέμβουν. Στις ίδιες περιοχές μου πρότειναν και στα πλαϊνά. Με κόκκινο χρώμα το πολύγωνο που αφορά περίπου την περιοχή της πίσω πτέρυγας στην λήπτρια και με πράσινο την περιοχή της δότριας, όπου φαίνεται μια μικρή αραίωση μετά από την εξαγωγή πάνω από 4.500 μοσχευμάτων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αισθητικό πρόβλημα και γι’ αυτό θα ζητήσω να κάνουμε ελάχιστα εκεί.
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    189.6 KB · Προβολές: 746

Adriano

Well-Known Member
Εγώ πάντως πιστεύω ότι σε εσένα μπορεί να δουλέψει καλά.Κάνεις και κοντό κούρεμα.Ωραίο πιστεύω θα είναι.
 

n094

Active Member
Ναι και εγώ το πιστεύω, αλλά θέλω πρώτα να προχωρήσω με το δωρεάν δοκιμαστικό να δω πως θα πάει για μερικούς μήνες και μετά να δω αν θα το κάνω. Επίσης, το αυριανό μου το κάνουν δωρεάν, αλλά η τιμή είναι 200 ευρώ την ώρα, οπότε θέλω να δω πόση ώρα θα πάρει περίπου για τις περιοχές που θα κάνουμε για να έχω μια εκτίμηση του κόστους που πιθανά θα προκύψει αν αποφασίσω να το κάνω σε περισσότερα σημεία.
 

tas

Member
Ωραίο theat n094 συνέχισε να μας ενημερώνεις όσο αναφορά στο Scalp Micropigmentation (όσο μπορείς βέβαια)
θα ήθελα να δω συγκρίσεις με την αντίστοιχη ιταλική εταιρία πού είχες αναρτήσει παλιότερα.
 

n094

Active Member
tnx tas. θα το κάνω, ούτως ή άλλως αυτός είναι ο σκοπός του νήματος. Πάντως για την Milena Lardi λένε τα καλύτερα, δεν έχω δει αποτελέσματά από κοντά αλλά αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες στα διάφορα φόρουμ μου αρέσουν πολύ, όπως επίσης και αυτά που είδα στην DHI από κοντά μου άρεσαν πολύ, με εξαίρεση αυτό με τα καρφάκια καστανοξανθα μαλλιά, το οποίο μπορεί να άρεσε στον "κάτοχο" εμένα όμως δεν μου έκανε για τους λόγους που περιέγραψα και πιο πάνω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tas

Member
Εγώ επειδή τα αφήνω τα μαλλιά μου λίγο μακριά, στις φώτος της Milena Lardi σε αντίστοιχο μάκρος το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Επειδή έχω κάνει μεταμόσχευση πρόσφατα ίσως μελλοντικά αυτή η τεχνική του tatoo βοηθήσει το τελικό αποτέλεσμα.
 

gianniskritikos2

Active Member
στο βιντεο το αποτελεμσα πριν μετα δεν ειναι αληθινο ειναι πηραγμενη η φοτο δειτε εκει που δειχνει πριν μετα στα δεξια πετανε 2 τριχουλες οι οποιες πετανε τιχεα εκινη τιν χρονικη στιγμη πετανε ομως και πριν και μετα ολες οι τριχες στα πλαγια ειναι ολοιδιες δεν εχει κουνιθει καμια... σαν να μην περασε δευτερολεπτο το ιδιο και επανο απλα επανο εχει πιραχτει η φοτογραφια
 

n094

Active Member
Τι να πω αγαπητέ Γιάννη, είναι δεν είναι πειραγμένη η φωτογραφία εμένα δεν με ενδιαφέρει. Εγώ πήγα και είδα από κοντά αυτά που σας έγραψα, τώρα το αν έχουν αρχίσει και πειράζουν τις φωτογραφίες στην DHI κακό του κεφαλιού τους, στην περίπτωση του londonakis, κατά τη γνώμη μου, από τις φωτογραφίες που ανάρτησε πιστεύω ότι το αποτέλεσμά του είναι αληθινό τώρα εδώ πάλι τα ίδια...

Να σου πω την αλήθεια, αν ήταν να αποφασίσω αν θα έκανα SMP στην DHI δεν θα το έκανα από αυτό το βίντεο, γιατί (το είπα και στις πρώτες μου αναρτήσεις) αυτό που βλέπω στο βίντεο στις τελικές εικόνες δεν μου αρέσει. Το ότι αποφάσισα να κάνω αυτό το δοκιμαστικό το κάνω γιατί είδα αυτά που είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Αυτό ισχύει για όλα, είτε για μμ είτε για SMP το έχω ξαναπεί και το φωνάζω μην κάνετε πουθενά αν δεν δείτε πρώτα αποτελέσματα από κοντά. Πάντως οι δικές μου φωτογραφίες σας υπόσχομαι να μην είναι πειραγμένες...
 

tas

Member
gianniskritikos2 όντως στο video είναι "πειραγμένες" οι φωτος το έχουμε πει και στο threat του Londonakis,
και όντως είναι τραγικό.

Θα συμφωνήσω με τον n094 ότι πρέπει να βλέπουμε από κοντά τα αποτελέσματα
και περιμένω να δω και το δικό του, όπου στις φώτος του ευτυχώς δεν πέφτει
photoshop όπως γίνεται με άλλους.
 

n094

Active Member
Αγαπητοί,
Γύρισα από την DHI κατενθουσιασμένος με την νέα τεχνική SMP. Πριν από εμένα είχαν και ένα ακόμα περιστατικό ενός ασθενή που είχε κάνει στριπ πριν από χρόνια και έκανε FUE στην DHI πριν από κάποιες μέρες και του καλύπτανε σήμερα την ουλή του στριπ με SMP. Σε εμένα κάνανε το δοκιμαστικό σε κάποιο σημείο στη δότρια και προχωρήσανε λίγο προς την πίσω πτέρυγα. Τώρα, όπως σας είπα θα περιμένω λίγο καιρό να δω τι θα γίνει με το χρώμα και τα στίγματα γενικά και αν όλα πάνε καλά, σίγουρα θα προχωρήσω και σε άλλες περιοχές. Το καλό είναι ότι πέρα από στίγματα, κάνουν και μικρές γραμμικές στίξεις η οποίες μοιάζουν σαν γέννια 4-5 ημερών ή αλλιώς σαν τρίχα 3-4 χιλιοστά και άρα μπορείς να παίξεις και με την πυκνότητα στη λήπτρια. Στις φωτογραφίες φαίνεται η δότρια μου πριν (μετά από 4.500 μοσχεύματα που έχουν βγει, όταν είναι λίγο πιο μακριά δεν φαίνονται τέτοιο χάλι) και μετά το SMP (το οποίο δεν έγινε σε όλη την περιοχή της δότριας). Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χρώμα και τα στίγματα, γιατί πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

ΥΓ. ξέχασα να πω ένα ακόμα καλό, μου είπαν ότι Μινοξιδίλη τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω μετά από 20 μέρες και όχι 2 μήνες.

ΥΓ2. Αύριο θα αναρτήσω και βίντεο (τόσο δικό μου, όσο και της ουλής του κυρίου που ήταν πριν από εμένα) για να πάρετε μια γεύση. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ πως μπορώ να αναρτήσω βίντεο στο διαδίκτυο πέρα από το Youtube και να είναι δημόσια διαθέσιμα για να τα δείτε;;;;
 

Συνημμένα

  • before SMP.jpg
    before SMP.jpg
    146.9 KB · Προβολές: 667
  • after SMP.jpg
    after SMP.jpg
    203.8 KB · Προβολές: 705

tas

Member
Ν094 φαίνεται ωραίο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το μέλανι σε αυτό που έκανες διαρκεί 3 χρόνια ή είναι μόνιμο, και γενικά πως το βλέπεις?
Αν κάποιος έρθει κοντά σου το καταλαβαίνει? Δηλαδή πως κάτι δεν πάει καλά...
 

n094

Active Member
Για την ώρα δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τίποτα... Αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το μελάνι και γι' αυτό δεν προχωράω άμεσα σε όλη τη δότρια αλλά και στα υπόλοιπα μικρά σημεία που πιθανά θα ήθελα λίγη περισσότερη πύκνωση. Επίσης, αυτήν την στιγμή είμαι στον 5 μήνα από την τελευταία μου μεταμόσχευση και από ότι μου είπαν έχω ακόμα ένα 30% να δώσω μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε θα περιμένω σίγουρα 1 μήνα ακόμα να δω τι γίνεται με το μελάνι και πως θα πάει και η τελευταία μου μεταμόσχευση, πριν αποφασίσω να κάνω γενικό SMP στη δότρια και πίσω. Το μελάνι είναι ημι-μόνιμο (και έχει να κάνει με την τεχνική από ότι μου είπαν) και κρατάει περίπου 2-3 χρόνια. Το κόστος ακόμα, από ότι κατάλαβα, το συζητάνε, γιατί όταν ρώτησα μου είπαν 200 ευρώ την ώρα ή ως μίνιμουμ για μια κάλυψη ουλής, για ολικό κεφάλι όμως ο γιατρός που μου το έκανε δεν ήξερε να μου απαντήσει.


Επίσης επειδή είναι φρέσκο φαίνεται μια ελαφρυά κοκκινίλα, η οποία μου είπαν ότι θα φύγει σε 2-3 μέρες και επιπρόσθετα μου είπαν ότι τα στίγματα θα λεπτύνουν και άλλο και θα αποκτήσουν το πραγματικό μήκος-διάμετρο καθώς και το πραγματικό χρώμα μετά από μια εβδομάδα.... στην αναμονή λοιπόν.
 
Μπλουζα