Scalp Med

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Ένα προϊόν που διαβάσα πριν λίγες ημέρες, είναι το Scalp Med.
Το συγκεκριμένο περιέχει και αυτό μινοξιδίλη (2 και 5%).
Επίσης περιέχει και άλλα:
Για άντρες
Vitadil-5A:Active Ingredient: Minoxodil 5%
Inactive Ingredient : Alcohol 30%, Propylene 50%, Purified water

Expeditor/Nutrisol - Rm:
Deionized water, Glycerol, Polysorbate-80, Retinol
Sabal Serrulata, Beta-sitosterol, Panthenol, Cystine, Biotin, DMDM Hydantoin, Methylparaben

Για γυναίκες
Vitadil-2A:Active Ingredient: Minoxodil 2%
Inactive Ingredient: Alcohol 60%, Propylene 20%, Purified water.

Όπως βλέπεται περιέχει και dht blockers (τα μαυρισμένα).Για τα άλλα του συστατικα, δεν νομίζω να έχουν και κάποιο αποτέλεσμα σε τοπική χρήση τους.
Επίσης, έχω διαβάσει πολλά καλά σχόλια, ειδικά από άτομα που χρησιμοποίησαν rogaine πρώτα και μετά πήραν αυτό.
Βέβαια, τα σχόλια σε σελίδες που πουλάνε δεν τα πολυπιστεύω,αλλά μόνο αυτά έχουμε.
Επίσης, τα συστατικά του φαίνοντε οκ.
Εντούτις είναι ακριβό. Όπως λέει και στην σελίδα με την παραγγελία, "and pay just $349.95 for a full 6-month's supply of Scalp Med®".

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

proedros

Member
Απ: Scalp Med

Βασικά πρόκειται για ένα καινούργιο σχετικά προιόν που πολλοί πιστεύουν πως θα κάνει πάταγο. Η εταιρία σου επιστρέφει τα λεφτά σου στην περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένος. Από τα λίγα reviews που υπάρχουν μιλάνε για ένα αξιόλογο προιόν.Η τιμή δεν είναι τοσο απογορευτική εάν αναλογιστεί κανείς πως λειτουργεί σαν δύο προιόντα (Hair stimulant, dht inhibitor).Νομίζετε πως χρησιμοποιώντας regain(ειδικά από φαρμακείο=30Ε) και το revivogen μας βγάίνει πιο φθηνά?Κατά την άποψη μου αξίζει να κάνουμε μια έρευνα.

magic810

New Member

ΑΚΗ βλεπω εναν πανικο με το προιον νομιζω και φαινεται καλο ....μηπως γνωριζεις ποια εταιρεια το εχει βγαλει?
γνωριζει καποιος απο εδω για το προιον το εχει χρησιμοποιησει?
νομιζω οτι οι φωτο που εχουν στο site ειναι ψιλοαυθεντικες...? ::)

Ntia

New Member

Αυτά

Expeditor/Nutrisol - Rm:
Deionized water, Glycerol, Polysorbate-80, Retinol
Sabal Serrulata, Beta-sitosterol, Panthenol, Cystine, Biotin, DMDM Hydantoin, Methylparaben

υπάρχουν και στη γυναικεία version?

Σύγνωμή, αλλά δεν είναι σαν να βάζεις regaine μαζί με ένα από τα πολλά reowth stimulators τα οποία αναφέρουμε εδώ... Τα περισσότερα περιέχουν αυτά τα συστατικά.

Άκης

Administrator

@ntia
Όχι. Απ'όσο είδα, η γυναικεία version είναι ίδια με το regaine.

Λένε καλά λόγια και ειδικά όσοι δοκίμασαν πρώτα rogaine και μετά δοκίμασαν αυτό.
Βασικά, είναι ποιο δυνατό από την σκέτη ro/regaine γιατί περιέχει και τα blockers.
Αλλά είναι ακριβό. Το 6μηνο revivogen ($165.00) + 6μήνες rogaine (~$100) είναι ~$100 φτηνότερα από αυτό.

proedros

Member

Σύμφωνα με μία έρευνα που έκανα σε forum οι χρήστες δεν πείθονται να το χρησιμοποιήσουν. Ένας λόγος είναι και το γεγονός της διαφήμησης του προιόντος στην αμερικάνικη τηλεόραση.Πάντως υπάρχει μικρό ποσοστό που το έχει χρησμοποιήσει.Από την άλλη η επιστροφή χρημάτων δηλώνει μεγάλη σιγουριά για την επιτυχία του προιόντος. Σίγουρα έχει καλύτερα αποτελέσματα από το απλό Regain. Μην ξεχνάτε πως εκτός από τα dht inhibitors συστατικά περιέχει και Retinol.Το μεγάλο ερώτημα είναι πως "αυτό το προιόν μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τον συνδιασμό Regain-Revivogen"????

Άκης

Administrator

proedros είπε:
Μην ξεχνάτε πως εκτός από τα dht inhibitors συστατικά περιέχει και Retinol
H retinol δεν κάνει κάτι για να μπλοκάρει η περιορίζει την DHT. Είναι καλή βιταμίνη για το δέρμα κυρίως (σε τοπική χρήση).

Εγώ δεν θα το προτιμούσα σε σχέση με το combo Revivogen + rogaine κυρίως της προσθήκης ψευδάργυρου, azelaic acid, B6 κλπ που περιέχει επιπλέον το Revivogen + την διαφορά τιμής.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω συνεχιζω να εχω τις αμβιβολιες μου
και δεν μου αρεσει μια growth λοσιον να κανει και την δουλεια dht block

το λιγο απο ολα μου φαινεται πως δεν μπορει να αποδοσει τα αναμενωμενα

προτιμω αν κανω μια δουλεια να την κανω σωστα
ετσι θα προτιμουσα 2 διαφορετικες λοσιον μια για growth και μια για dht

και το mass shedding που ειδε ο τσακαλος με προιον μαζι με minoxidil και dht block εμενα με προβληματιζουν

Άκης

Administrator

Πιθανών γι'αυτό ο κατασκευαστής του Revivogen δεν έβαλε δυνατά regrowth συστατικά αλλά "χαλαρά". Μπορεί να μπλοκάρει το ένα το άλλο.
Ή, γι'αυτό και το Ζιχ, είναι "αγνό παρθένο" DHT blocker.

Ποιος ξέρει. Άβυσσος η ψυχή (και η τσέπη) των ερευνητών...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ισως εγινε για λογους οικονομικους

αλλα και εγω ακη αυτο φοβαμαι πως κατι πρεπει να παιζει
εγω προτιμω καθαρο dht block και καθαρη growth

Άκης

Administrator

Είδωμεν σχετικά.
Εγώ, όταν θα φτιάξω το ΖΙΧ, θα το δοκιμάσω για κάμποσο καιρό στους κροτάφους.
Εκεί είδα χνούδι, αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει :mad: :mad: :mad:
Αν και τις τελευταίες ημέρες ή είναι εντύπωση μου ή σηκώθηκε μερικά χιλιοστά (το χρυσό μου :D)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα