Άκης
Administrator
Ένα προϊόν που διαβάσα πριν λίγες ημέρες, είναι το Scalp Med.
Το συγκεκριμένο περιέχει και αυτό μινοξιδίλη (2 και 5%).
Επίσης περιέχει και άλλα:
Για άντρες
Vitadil-5A:Active Ingredient: Minoxodil 5%
Inactive Ingredient : Alcohol 30%, Propylene 50%, Purified water
Expeditor/Nutrisol - Rm:
Deionized water, Glycerol, Polysorbate-80, Retinol
Sabal Serrulata, Beta-sitosterol, Panthenol, Cystine, Biotin, DMDM Hydantoin, Methylparaben
Για γυναίκες
Vitadil-2A:Active Ingredient: Minoxodil 2%
Inactive Ingredient: Alcohol 60%, Propylene 20%, Purified water.
Όπως βλέπεται περιέχει και dht blockers (τα μαυρισμένα).Για τα άλλα του συστατικα, δεν νομίζω να έχουν και κάποιο αποτέλεσμα σε τοπική χρήση τους.
Επίσης, έχω διαβάσει πολλά καλά σχόλια, ειδικά από άτομα που χρησιμοποίησαν rogaine πρώτα και μετά πήραν αυτό.
Βέβαια, τα σχόλια σε σελίδες που πουλάνε δεν τα πολυπιστεύω,αλλά μόνο αυτά έχουμε.
Επίσης, τα συστατικά του φαίνοντε οκ.
Εντούτις είναι ακριβό. Όπως λέει και στην σελίδα με την παραγγελία, "and pay just $349.95 for a full 6-month's supply of Scalp Med®".
Το συγκεκριμένο περιέχει και αυτό μινοξιδίλη (2 και 5%).
Επίσης περιέχει και άλλα:
Για άντρες
Vitadil-5A:Active Ingredient: Minoxodil 5%
Inactive Ingredient : Alcohol 30%, Propylene 50%, Purified water
Expeditor/Nutrisol - Rm:
Deionized water, Glycerol, Polysorbate-80, Retinol
Sabal Serrulata, Beta-sitosterol, Panthenol, Cystine, Biotin, DMDM Hydantoin, Methylparaben
Για γυναίκες
Vitadil-2A:Active Ingredient: Minoxodil 2%
Inactive Ingredient: Alcohol 60%, Propylene 20%, Purified water.
Όπως βλέπεται περιέχει και dht blockers (τα μαυρισμένα).Για τα άλλα του συστατικα, δεν νομίζω να έχουν και κάποιο αποτέλεσμα σε τοπική χρήση τους.
Επίσης, έχω διαβάσει πολλά καλά σχόλια, ειδικά από άτομα που χρησιμοποίησαν rogaine πρώτα και μετά πήραν αυτό.
Βέβαια, τα σχόλια σε σελίδες που πουλάνε δεν τα πολυπιστεύω,αλλά μόνο αυτά έχουμε.
Επίσης, τα συστατικά του φαίνοντε οκ.
Εντούτις είναι ακριβό. Όπως λέει και στην σελίδα με την παραγγελία, "and pay just $349.95 for a full 6-month's supply of Scalp Med®".