Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Stripar

Established Member
Δέν υπονοώ ότι έχεις κάνει 2ή μτχ στο παρελθόν ή τώρα.

Απλά άν εφαρμόσει κάποιος τα "ψυχρά" μαθηματικά δέν κολλάνε στην περίπτωσή σου.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τί η ποιό είναι αυτό που λείπει απο την συνάρτηση...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
τα 9000graft ειναι ουτοπια , αν υποθεσουμε πως μετα απο 1850 graft απομενουν αλλα 800 που πηγαν τα υπολοιπα
2500+?
Η θα πρεπει να σκεφτουμε πως κατα την διαρκεια της πρωτης μμ υπηρχε υψηλο ποσοστο σε κατεστραμμενα graft κατα
την αφαιρεση τους με ταυτοχρονο shock loss στα διπλανα Grafts,
η τα 800 εναπομειναντα του Γεωργιου ειναι fake εκτιμηση ωστε να περασει εντεχνως το μυνημα της δυσφημισης
στην hdc σε συναρτηση με την δωρεαν προσφορα του, εδω ειναι η ευκαρια του να χτυπησει με την σειρα με διακριτικο τροπο.

Πιστευω πως ισχυει το δευτερο, διοτι ακομα και αν δεχτουμε τα 800graft του Γεωργιου, ο ιδιος ρισκαρει να του βαλει αυτα
τα graft και σε περιπτωση που μετα απο δυο τρια χρονια προχωρησει η αραιωση τι θα κανει ο Γεωργιου? Θα εκτεθει και αυτος αφου δε θα εχει την δυνατοτητα λογω ελλειψης graft να προχωρησει σε νεα μμ.



Τέλος , βλέποντας τις φωογραφίες η δότριά του είναι πολύ πολύ ταλαιπωρημένη!.
Δέν είναι αυτή εικόνα μετά απο 1850 g.
 

Stripar

Established Member
Αυτές τις υποθέσεις έκανα και εγώ!

Συνεπώς ο Salonikios είναι ανάμεσα σε δύο εταιρείες ,
όπου η κάθε μία για τους δικούς της λόγους παρουσιάζει την κατάσταση διαφορετικά.

Οπότε ο salonikios θα πρέπει να απευθυνθεί σε μία τρίτη προκειμένου να δεί ποιός απο τους δύο λέει την αλήθεια,
σε τί ποσοστό ισχύει το Α (Transection & Shock Loss απο την HDC) και πόσο ακριβές είναι το B (αποτίμηση δότριας Γεωργίου).

Ποίασε το αυγό και κούρεφτο δηλ.

Υ.Γ : Σε κάθε περίπτωση είναι προς τιμήν του Γεωργίου το free session που προσφέρει,
άσχετα ότι κρύβονται πολλά πίσω απο αυτήν την κίνηση
 

tasos33

Well-Known Member
Αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσης.


Αυτές τις υποθέσεις έκανα και εγώ!


Υ.Γ : Σε κάθε περίπτωση είναι προς τιμήν του Γεωργίου το free session που προσφέρει,
άσχετα ότι κρύβονται πολλά πίσω απο αυτήν την κίνηση
 

koumparos

Well-Known Member
Τοσα ταξιδια εκανες σαλονικιε.Κλεισε ενα ραντεβου με τον τουρκο και παρε μια τριτη εκτιμηση.Αυτη η α ζωνη θελει πανω απο 1000 για να πυκνωσει σωστα.Εχεις σχεδον παντου κενακια.
Μην ασχοληθεις με τους κυπριους φενεται καθαρα οτι ειναι στα μαχαιρια μεταξυ τους.
 

karfakias

Member
salonikie θα το ξαναπώ γιατί το προσπέρασες...
εξετάσεις έχεις κάνει τελευταία?
θα μελετήσω πάλι τις φωτό από το νήμα σου αλλά νομίζω οτι η κατάσταση στην δότρια σου έχει χειροτερέψει και σε περιοχές που δεν είχαν εξαχθει grafts... ισχύει η είναι ιδέα μου?
Πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μια αξιόπιστη μέτρηση της δότριας.
Αν ισχύει το νούμερο του γιατρού ( που μάλλον είναι υπερβολικά χαμηλό ως εκτίμηση), πρέπει να σκεφτείς πολύ τι θα κάνεις μετέπειτα.

εγώ στη θέση σου θα έδινα ένα εξάμηνο σε φίνα, αν βάβαια είχα ελέγξει όλα τα άλλα θέματα υγείας και τα είχα αποκλείσει (θυροειδης κτλ...)
 

salonikios30

Active Member
Τοσα ταξιδια εκανες σαλονικιε.Κλεισε ενα ραντεβου με τον τουρκο και παρε μια τριτη εκτιμηση.Αυτη η α ζωνη θελει πανω απο 1000 για να πυκνωσει σωστα.Εχεις σχεδον παντου κενακια.
Μην ασχοληθεις με τους κυπριους φενεται καθαρα οτι ειναι στα μαχαιρια μεταξυ τους.
Για αυτο πλεον θα τα ζυγισω ολα.και πραγματι ειναι προς τιμην του και δε με απασχολει ο ανταγωνισμους τους αν εχουν. Εγω υποψηφιος reρair ειμαι κ ψαχνω πλεον την εν δυναμη καλυτερη επιλογη.δοτρια πραγματι ξερω δεν εχω καλη.αλλα οπως προειπα ειναι προς τιμην του χωρις κοστος κ με την διαβεβαιωση οτι ειναι ικανος να με σουλουπωσει.αλλωστε μου εδειξε ηθος κ εστιασε σε αυτο που ειδε..απο πλευρας μου δε με απασχολει το δωρεαν αλλα η συγουρια του γιατρου πριν παρω την τελικη αποφαση.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε επισημανση μου για την δοτρια μου στη hdc η απαντηση ηταν οτι εχω καλη δοτρια κ οτι εχω πολλα μονοτριχα για αυτο διχνει χειροτερα απο την πραγματικοτητα.

Ποιος στο είπε αυτό;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους. Να πω και εγώ την οπτική μου για το θέμα αυτό μιας και ήμουν παρών στα ραντεβού. Ο σαλονικιός είχε έρθει στον Γεωργίου και τον Μάρτιο του 2017 στα τελευταία ραντεβού, με το αποτέλεσμα του μη ολοκληρωμένο τότε. Του εξήγησε ο Βασίλης την κόντρα που είχε με την κλινική του και ήταν απίστευτα στεναχωρημένος με την όλη κατάσταση και οικονομικά ζορισμένος. Ο Μιχάλης απλά του είπε τότε, αν δεν βγάλεις άκρη μαζί τους και αφού αφήσεις να περάσει περίπου 1μιση έτος ώστε να τελεσιδικίσει το αποτέλεσμα σου, θα σε αναλάβω δωρεάν για repair αν χρειαστεί. Με την τότε εικόνα του σαλονικιού ο γιατρός έκρινε καλή αλλά όχι και άριστη την φύτρωση του και είδε τα εμφανή κενά στις περιοχές αυτές που είτε οφείλονται σε σοκ λος, ή σε αδυναμία τους ή φόβο τους να μπούν πιο μέσα. Η δε δότρια και τότε κρίθηκε κακή αλλά δεν θυμάμαι αν έγινε ποσοτική ανάλυση τότε και επίσης τότε μας είχε πει ο Βασίλης πως τον είχαν εκτιμήσει λάθος στην κλινική του.


Πάμε στο σήμερα. Την τωρινή του κατάσταση την βλέπετε, οι φωτογραφίες δικές μου λήψεις πεντακάθαρες. Η δότρια από κοντά είναι και χειρότερη. Δεν θα σχολιάσω το τι και πως γιατί δεν ξέρω δεν είμαι γιατρός. Το συνολικό του αποτέλεσμα είναι μετριότατο, υπάρχουν κενά που δεν καλύφθηκαν, δεν ξέρω αν αραίωσε μετά την επέμβαση λόγω ΑΑ, αν ήταν σοκ λος ή εάν δεν μπήκαν μέσα, αλλά σίγουρα και στις υφιστάμενες περιοχές η πυκνότητα δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς. Δεν θα δικάσω ούτε θα καταδικάσω το αποτέλεσμα, άλλωστε ο κάθε ασθενής έχει τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα, και όλοι έχουν δικαίωμα στο σφάλμα ή στο μέτριο ή και στο κακό, συμβαίνει και στους καλύτερους γιατρούς.


Αυτό που είναι εγκληματικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ενώ η κλινική του έχει καλή ομάδα και καλό γιατρό και παράγει καλά αποτελέσματα, επιτρέπει να πωλητές που δεν είναι γιατροί να εκτιμάνε δότρια με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τέτοια τινά. Μας είπε ο σαλονικιός πως το εκτίμησαν για 9000 μοσχεύματα προ χειρουργείο και τον έβαλα να κάνει και αχρείαστο κατέβασμα και να σπαταλήσει μοσχεύματα. Αυτό για μένα είναι το μεγάλο τους φάουλ. Ο σαλονικιός μου είπε πως ναι μεν συναντήθηκε πρόσφατα με τον εκπρόσωπο της κλινικής σε πνεύμα ανάληψης ευθυνών που ποτέ δεν έγινε όμως αυτό, του είπαν δεν μπορούμε να σε αναλάβουμε. Φοβούνται τα χειρότερα, όντως δεν μπορούν, δεν ξέρω; Ο Γεωργίου το είπε 10 φορές, άνετα μπορώ να δουλέψω, υπάρχουν πολλά κενά, δότρια δεν έχεις. Έχεις ακόμη 800 grafts με το ζόρι. Εκτίμηση γιατρού, και από κοντά. Αν εσείς από τις φωτογραφίες και χωρίς να είστε γιατροί βλέπετε κάτι που δεν βλέπει αυτός, πάω πάσο.


Και εφόσον του είχε υποσχεθεί τότε πως αν δεν βγάλεις άκρη με την κλινική θα στο κάνω εγώ, αυτό και έκανε. Μόνο τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής θα πληρώσει του είπε. Αν είναι πονοψυχιά, συμφέρον ή κάτι άλλο δεν το ξέρω, δεν νομίζω όμως πως είναι μεμπτό να υποστηρίζεις έναν άνθρωπο όταν αυτός έρχεται σε εσένα για υποστήριξη. Δεν λειτουργούν όλοι το ίδιο ούτε βάζουν το συμφέρον πάνω από όλα.


Για την κατάσταση της δότριας, αν ήταν έτσι πάντα, αν έπαθε σοκ λος μετά το χειρουργείο και πολλά άλλα, δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα ο γιατρός, του ζήτησε απλά φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και πριν και κατά το χειρουργείο για να εξαχθούν συμπεράσματα ασφαλή. Του είπε επίσης πως μάλλον πρέπει να αρχίσει φίνα να προστατέψει τα υπόλοιπα μαλλιά του γιατί η κίνηση που θα κάνει, αν την κάνει ο σαλονικιός, είναι μια και έξω και μετά άλλη δότρια γιόκ. Η απόφαση δική του, τα δεδομένα σας τα παρουσίασε και πραγματικά τον θαυμάζω για την ψυχραιμία του. Σκοπός της παρουσίασης του είναι να σας δείξει το αποτέλεσμα του. Αν αυτό δεν ευχαριστεί μερικούς, είναι δεκτό αλλά ωμή αλήθεια. Δεν βγήκε να ξεκατινιάσει ούτε να πεί ψέματα. Μην βλέπουμε σε όλα δόλο και να αμφισβητούμε την κρίση των άσχετων, όχι των γιατρών.
 

koumparos

Well-Known Member
Δεν βλεπουμε δολο σε καμια περιπτωση.Αλλα 2600 συνολικη δοτρια σε ενα norwood 2 δυσκολα γινεται πιστευτο.Η ο σαλονικιος εκανε και αλλη μμ στο παρελθον η του ξεσκισαν τη δοτρια και επαθε μονιμο σοκλος.Εγω προσωπικα dance εαν μου ελεγε γιατρος θα σε "φτιαξω σιγουρα" με δεδομενο το ιστορικο και απουσια σοβαρης θεραπειας,θα τον ευχαριστουσα και θα κοιταγα αλλου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Salonikie η δοτρια σου οντως φαινεται αδυναμη. Δεν ξερω πως ηταν πριν τη μμ σου αλλα τωρα πιστευω πιο πολυ τη γνωμη του γεωργιου.
Φανταζομαι θα εννοει οτι μπορει να παρει 800 grafts αφηνοντας την σε καλη κατασταση. Τα πλαινα σου ετσι οπως φαινονται ισως και να μην στα ακουμπησει καθολου. Ειναι αραια.

Εξαγωγη μοσχευματων ποιος σου ειχε κανει;
Η hairline σου θελει διορθωση λογω χαμηλης πυκνοτητας για το nw που ησουν και λογω κενων που υπαρχουν.
Επισης τα μαμα μαλλια στη συνδεση με τα μεταμοσχευμενα εχουν αραιωσει εμφανως.

Εφοσον δεν σου εδωσε λυση η κλινικη που σου εκανε τη μμ και σε διαβεβαιωνει ο Γεωργιου οτι μπορει να το διορθωσει ειμαι της αποψης να το κανεις εκει. Εχεις κενα που μπορει να γεμισουν με μια διορθωτικη.
Ισως πρεπει να παει και ο Ακης γεωργιου γιατι απο οτι φανηκε ουτε αυτος πηρε λυση απο την ah*

Για οποιο λογο και να το κανει ο Γεωργιου ακομη και για συγκριση με hdc για μενα ειναι προς τιμη του που προσφερθηκε γιατι και αυτος παιρνει ενα ρισκο το οποιο δεν ηθελε να παρει η hdc.
Καλη επιτυχια σε οτι και να κανεις.;):(
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν σου είπε 9000 απλά είναι τραγικό. Είναι προφανές ότι πάσχεις από retrograde alopecia και πλαγιά και πίσω σε μεγάλο βαθμό. Η δότρια σου είναι μικρή σε εμβαδόν ακριβώς γιατί δεν έχεις καλά πλαϊνά και δεν μπορεί να κατέβει χαμηλά πίσω (αν και πήρε μερικά). Επίσης η πυκνότητα είναι μέτρια προς χαμηλή και αν δεν έχεις πολυτριχα (αυτό δεν το ξέρουμε) μιλάμε για δότρια κάτω του μετρίου. Με τέτοια δεδομένα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ το κατέβασμα η κλινική έπρεπε να πάει πολύ συντηρητικά. Έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι είναι τεράστιο λάθος τις εκτιμήσεις preop να τις κάνουν μη γιατροί γιατί εκεί θες τη μέγιστη εμπειρία.

Η μόνη λύση για σένα είναι πλέον η ομογενοποίηση αλά Erdo γιατί τώρα το μαλί σου είναι patchwork. Αν αποκτήσει την ίδια πυκνότητα παντού θα φαίνεται πολύ καλύτερα. Κάνε μου μια χάρη και πήγαινε ένα ταξιδάκι εκεί. Αν θες μπορούμε να σε βοηθήσουμε εξηγώντας στον γιατρό το πρόβλημα μέσω φώτο.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Να προσθέσω και κάτι τελευταίο για την ώρα. Το τι θα κάνει ο σαλονικιός δεν έχει κλειδώσει. Δεν έκλεισε επέμβαση ούτε ο γιατρός του είπε έλα να την κάνεις, πρέπει να την κάνεις, θέλω να την κάνεις. Τον προειδοποίησε αυστηρά πως η δότρια του είναι φτωχότατη και έχει να δώσει μόλις 800 grafts κατ εκτίμηση εμπειρική δική του, και πως είναι μια κίνηση μια και έξω και μετά τέλος δότρια, μόνο μούσια. Σαφέστατα και του τόνισε πως δεν είναι σοφή επιλογή να τερματίσεις την δότρια και του εξήγησε τα ρίσκα. Για τον ίδιο, ρίσκο δεν είναι να μπει μέσα να πυκνώσει τις περιοχές αυτές και επειδή τον είδα και εγώ από κοντά το πιστεύω. Ρίσκο είναι το μέλλον της εξέλιξης της τριχόπτωσης σου ελέω χωρίς θεραπεία δυνατή και με δότρια μηδέν. Ο σαλονικιός θέλει όμως να φτιάξει αυτή την περιοχή πάση θυσία έχει αρρωστήσει με το θέμα, τον τρώει. Οπότε ερωτηθείς ο γιατρός αν μπορεί να του δώσει το αποτέλεσμα που θέλει, και έχοντας λάβει αυστηρή προειδοποίηση για όλες τις άλλες παραμέτρους, είναι δική του απόφαση τι θα κάνει. Κατά τον ίδιο βασικά τον γιατρό δεν έχει ρίσκο το να δουλέψει σε περιοχές κενές γιατί κενά υπάρχουν και αρκετά.


Από εκεί και πέρα, το συζητήσαμε τον σαλονικιό και θα το επεξεργαστεί το θέμα καλά πριν αποφασίσει τι θα κάνει. Νομίζω περισσότερο πρέπει να εστιάσουμε το αποτέλεσμα του σε πρώτη φάση και μετά στο τι πρέπει να κάνει. Ο γιατρός είναι καλός άνθρωπος και όχι φραγκοφονιάς, σίγουρα βέβαια σαν επιχειρηματίας βλέπει και την ευκαιρία του να διαφημιστεί μέσα από την κίνηση αυτή, ούτε αυτό είναι μεμπτό θεωρώ. Ούτε καν του είπε ή απαίτησε να γράψει στο φόρουμ κάτι. Μήπως είναι προτιμότερο το γείωμα αυτών που του πήραν τα λεφτά και τώρα φοβούνται τα χειρότερα; Γιατί μάλλον φοβούνται τις πυκνώσεις, ακόμη και στον gianni1991 που από φωτογραφίες και μόνο τον απέρριψαν. Φοβούνται τέτοια περιστατικά, δεν τα «έχουν» ή κάτι άλλο δεν γνωρίζω και δεν με αφορά.


Και θα τονίσω ξανά, η κατάσταση της δότριας του είναι αυτή. Ο Γεωργίου θα πρέπει να δώσει και εξηγήσεις και αναφορά γιατί έγινε; Αυτός τον εκτίμησε; Αυτός πήρε τα λεφτά; Αυτός τον χειρούργησε; Μπορεί.. χίλια μπορεί, εκτός από την σίγουρα λανθασμένη εκτίμηση δότριας να έπαθε σοκ λος από υπαιτιότητα τους ή να αραίωσε επιθετικά για χίλιους δυο λόγους.


Εγώ προσωπικά στην θέση του σαλονικού θα έπαιρνα φίνα χθες. Όχι αύριο.. χθές… γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το χειρουργείο θα το αργούσα πολύ. Και επειδή βλέπω θα πέσει πολύ κράξιμο εδώ και θα την ακούσουν και λάθος άτομα, μου φαίνεται καλύτερα να πω στον Μιχάλη να μην τον αναλάβει γιατί στο τέλος θα βρει και τον μπελά του. Στην τελική άλλοι έπρεπε να τον αναλάβουν για repair, και αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν, ας του κάνουν μερική επιστροφή χρημάτων.
 

karfakias

Member
Αν θες μπορούμε να σε βοηθήσουμε εξηγώντας στον γιατρό το πρόβλημα μέσω φώτο.


Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
αυτό είναι και το καλύτερο νομίζω...
salonikie δώσε λίγο χρόνο και κάνε τις συναντήσεις σου...

όσο για αυτό που λέει ο dance συμφωνώ... φινα χτες....
 

salonikios30

Active Member
Συμφωνω για την θεραπεια .απο πλευρας μου ποτε δε θα αποτρεξω η εναθαρυνω καποιον να παει καπου συγκεκριμενα. δεν ειναι μεμπτο μια στηριξη απο εναν γιατρο ποσο μαλλον χωρις κοστος. Ο λογος δε με νοιαζει κ τυχον ανταγωνισμος δεν ειμαι κλινικη αλλα πελατης .εγω διεκρινα ηθος κ στηριξη . ειναι προς τιμη του να σου ανοιξει την πορτα ενας γιατρος και να εστιασει στο προβλημα σου εξηγωντας σου ολους τους παραμετρους .απο εκει κ περα εξεταζω τους παραμετρους δε θελει πλεον βιασυνες αλλα ψυχραιμια κ η αποφαση ειναι δικη μου.δυστηχως το προβλημα ειναι το αποτελεσμα μου.
 
Μπλουζα