Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παράξενο που δεν έχεις δει βελτίωση, η κορτιζόνη είναι σαν το nitro για τα αυτοκίνητα.nena είπε:[quote='Boukla
bouklas σε τι ακριβως κανει πολυ καλο η κορτιζονη plz γτ μ δωσε ο doctor butavate σε μια απλη λοσιον κ μ πε 15 μερες σερι κ μετα ανα3 συγκεκριμενες μερες τη βδομαδα κ εχω κλεισει τσ 15 κ πρεπει να αρχισω τσ 3τη βδομαδα κ βελτιωση ακομη δε ειδα :Ο
nena είπε:Ισως μια ελαχιστη μονο βοήθεια ,αυτο σημαίνει κατι πλ ασχημο ν υποθεσω;
Εχω ανοιξει κ θεμα απλα ξεχασα τ κωδικο κ εκανα νεο προφίλ ,αν μπορεις τσεκαρε ολα τα ινφο π δινω εκει κ φωτισε με πληζ
* λέγεται " δερματολόγος-θεραπεια- κ γνώμες απο εμπειρα μέλη"
Αν μμπορεις ριχτου μια ματια
Κωστή τώρα μου εμφανίστηκε το μήνυμα σου. Τι εννοείς όταν λες ότι φταίει ο χαμηλός σίδηρος σε συνδιασμό με την αλωπεκία;;; Αφού η αλωπεκία μου είναι απλά το αποτέλεσμα αυτού. Και όταν λέω "αυτού" εννοώ είτε του σιδήρου, είτε του τραβήγματος. Για μένα δεν φταίει κάτι άλλο πέρα από αυτά...εγγυημένα. Την μινοξιδίλη κάποια στιγμή θα την σταματήσω γιατί δεν έχω ΑΑ και η γιατρός μου είπε απλά πως ίσως χρειαστώ μια επαναλειπτική θεραπεία και τίποτα παραπάνω. Στην ουσία δεν φταίει ο χαμηλός σίδηρος, αλλά η χαμηλή φερριτίνη που είχα και προφανώς ήταν έτσι για χρόνια, αφού κάθε φορά που έκανα εξετάσεις αίματος, είχα σιδηροπαινική αναιμία. Και τώρα το ίδιο έχω. Τελευταία φορά σκέψου ότι είχα κάνει εξετάσεις κάπου το 2008 και είχα σιδηροπαινική αναιμία, αλλά πήρα λίγο σίδηρο από μόνη μου και μετά τον σταμάτησα χωρις να ξανακάνω εξετάσεις για να δω που βρίσκομαι. Το τράβηγμα είναι δύσκολο να μην φταίει πάντως. Αφού σκέψου ότι το τράβηγμα μπορεί να κάνει μέχρι και μόνιμη ζημιά. Ψευδάργυρο έκανα τον Σεπτέμβριο και ήταν μέσα στα όρια -στα κατώτερα βέβαια- αλλά όπως μου είπε ένα έμπειρο μέλος ήταν σχετικά χαμηλός. Παίρνω όμως τώρα κάτι βιταμίνες που έχουν και ψευδάργυρο μέσα.
Το τι έχω το ξέρω πλέον (μιας και αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμά μου την διάγνωση της γιατρού) και θεωρώ ότι καμία φώτο δεν είναι αρκετή για να βγει μια διάγνωση, γιατί είμαι και γυναίκα και στις γυναίκες είναι δύσκολο. Δεν είναι όπως σε εσας τους άντρες που βλέπετε μια φώτο και με την μία καταλαβαίνετε αν είναι ΑΑ ή όχι.
Εγώ έχω διάχυτη είτε λόγω φερριτίνης, είτε λόγω τραβήγματος όπως είπα (μπορει και τα 2)....και όταν λέω διάχυτη δεν εννοώ σε όλο το κεφάλι αφού οι γιατροί δεν εννοούν μόνο αυτό όταν λένε διάχυτη. Διάχυτη θεωρούν την σκόρπια αραίωση είτε είναι σε όλο το κεφάλι είτε απλά σε μια σχετικά μεγάλη έκταση. Από το άγχος που αναφέρεις, υπάρχει αραίωση σε ΌΛΟ το κεφάλι ή απλά χάνεις ολόκληρες τούφες όπως γίνεται και με την γυροειδή αλωπεκία.
Εγώ την φερριτίνη ήδη προσπαθώ να την φτιάξω, αλλά δεν ξέρω που πρέπει να την φτάσω ώστε να θεωρείται καλή. Γνωρίζει κανείς;
Το θέμα πάντως είναι ότι κάνω ήδη 5 μήνες θεραπεία και για την ακρίβεια τώρα τους έκλεισα...και το μαλλί μου είναι ακόμα πάρα πολύ άδειο μπροστά μιας και λείπουν πολλές τρίχες. Επίσης πολλές τρίχες παραμένουν λεπτές όπως ήταν, σχεδόν αόρατες..και δεν παίρνουν όγκο Για να μην έχει γεμίσει το κεφάλι μου στο 5μηνο, τότε υποθέτω δεν θα γεμίσει ποτέ, ακόμα και αν έφταιγε απλά η χαμηλή φερριτίνη.![]()
θα ήθελα να μου πεις μιας k είσαι κομμωτής k ξέρεις εάν το "κρεπαρισμαα" μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημια στους θύλακες.............έχω πωληθεί λεπτή τρίχα k λίγα μαλλιά οποτε δεν είχα aarketa χρονια τα μαλλιά μου καθημερινά ..θα μου πρότεινες να το σταματήσω αυτό η όχι......k αραίωση ναι έχω δει..έχουνε αραιώσει τα μαλλιά μου σε κάποια σημεία αλλα ίσως να υπάρχουνε k άλλοι λόγοι ορμονικοί όμως όσον αφορά καθαρά το κρεπάρισμα πιστεύεις ότι με βλάπτει παραπάνω το χρόνιο k καθημερινό ξύσιμο......k αν ναι τι άλλο να κάνω για να μην φαίνονται τα μαλλιά 5 τρίχες;;;κρεπαρισμα με κρεπαρισμα διαφερει.. αλλο να κρεπαρεις ελαφρως και αλλο να παρεις την λισουαρ και να τα δωσεις ολα και με πολυ λακ καθημερινα.. απο εμπειρια ομως μια και ειμαι κομμωτης θα σουπω οτι την μεγαλη ημια την κανει η τρεσα διοτι τραβαει με το βαρος τις τριχες με αποτελεσμα μακροπροθεσμα να δημιουργεις μια φλεγμονη στην περιοχη.. αναλογα με τον βαθμο της φλεγμονης(ζημιας) εχεις και την αναλογια της μονιμης ζημιας η οχι στην περιοχη.. αν εχεις τραυματισει το θυλακα μη αναστρεψιμα δεν θα δεις τριχες εκει.. οχι την τριχα τον θυλακα αυτος παραγει τριχες.. επισης ο συνδυασμος της καταστροφης ειναι το κρεπαρισμα με τρεσσα στο ΙΔΙΟ σημειο..διοτι ταλαιπωρεις την ιδια περιοχη για πολυ καιρο...
ωστοσο μην αψηφας αυτα που σου τονισε ο γκομι αν εχεις χασιμοτο θελει ψαξιμο... το κειμενο σου δεν το διαβασα διοτι δεν εχω πολυ χρονο τωρα.. υπαρχουν τρεσες με αυτοκολλητα αλλα κοστιζουν πολυ.... κανα 200 ευρω..
Δεν επιτρέπονται τα Greeklishσας παρακαλώ πείτε μου γρήγορα τι να κάνω θα τρελαθώ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ετσι λενε αγριολουλουδο...οτι το κρεπαρισμα εξασθενει τον θυλακα.......[/Q και ειναι μη αναστρεψιμο αυτο?? εσυ εχεις σταματησει να τα κρεπαρεις??
εσενα σου εχουνε αραιωσει καθολου απο το κρεπαρισμα?? ας μου πει καποιος τι να κανω γιατι θα τρελλαθωωΤο κρεπαρισμα δημιουργεί πρόβλημα?
Εγώ μ'αυτό επιβιώνω & με τρέσες, ίδια ηλικία με σένα & κοπέλα
αν υπάρχει κάποιος που σε καταλαβαίνει 100% αυτη είμαι εγώ.
Η γιατρός που σε έιδε είναι η Χ....η?
Γιασου, αγριολούλουδο.εσενα σου εχουνε αραιωσει καθολου απο το κρεπαρισμα?? ας μου πει καποιος τι να κανω γιατι θα τρελλαθωω
σοβαρα??? δεν το ηξερα αυτο το λαχανικο ...ναι εδω και χρονια παρνω καποια αντισυλληπτικα που ου εχουνε πει οι γυναικολογοι...δεν μου εχει πει κανενας για καποια αλλη θεραπεια.........και για ποσο καιρο πρεπει να το παιρνω αυτο??? και μεχρι να βελτιωθει λιγο η εικονα ..τι να κανω με τα μαλλια μου??? τωρα τα εχω συνεχως μαζεμενα δεν θελω να τα αφισω κατω χωρις να τα φουσκωνω ειναι αθλια..Προβολή συνημμένου 8896
Γιασου, αγριολούλουδο.
Και να θυμάσαι το αγριολούλουδα "αντέχει" όπως λέει κ το τραγούδι.
Το θέμα με την τριχόπτωση σου πρεπει να ξεκινά απτοις πολυ κυστικες ωοθήκες, γιατί κάνουν άνω κατω τοις ορμόνες.
Και οταν οι Ορμόνες ξεφύγουν απ'τα φυσιολογικά πλαίσια αρχιζει κ η τριχόπτωση.
Πέρνεις μήπως κάποια φαρμακευτική αγωγή γιαυτο το λογο?
Γιαυτο αυτές οι αγωγές χειροτερεύουν τα πράγματα στοις ορμόνες.
Πάντως το ευχάριστο ειναι οτι υπάρχει θεραπεία στοις πολυκυστικες ωοθήκες.
Αυτό είναι το λαχανικό Kale,
Μπορείς να το πάρεις σε καπσουλες
http://brightcorenutrition.com/product/sweet-kale-capsules-90-count/
Επίσης θα πρεπει να μετρήσεις την ορμόνη Ε2,(οχι ομως σε χρονικο διαστημα που υπάρχει περίοδος)
Γιατί υπάρχουν θεραπείες που ισορροπούν τοις ορμόνες κ οποτε εξαφανίζεται το αιτιο της τριχόπτωση.
Οπότε μόλις έχεις τη μέτρηση θα τελείωσει κ ο εφιάλτης της τριχόπτωσης.