Rogaine / Regaine FAQ

Lazaros

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Γειά χαρά παιδιά,

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το forum και ιδιαίτερα στον Άκη για την καταπληκτική δουλειά. Είμαι καινούργιος εδώ αν και ήδη πέρασα αρκετές ώρες την τελευταία βδομάδα διαβάζοντας αναλυτικά πάρα πολλα πόστ. Στα 31 μου τώρα, είμαι σε στάδιο NW6, μάλλον diffused-diffused thinner. Είχα την ατυχία να πέσω σε έναν δερματολόγο που θεωρεί το Regaine ενεργό μόνο για 3 συνεχόμενους μήνες, με αποτέλεσμα να έχω κάνει 3 απόπειρες, μία στα 23, μία στα 24 και μία στα 30, όλες επιτυχημένες στην αρχή με το αναμενόμενο δυσάρεστο αποτέλεσμα μερικούς μήνες μετά το πέρας της θεραπείας. Διαβάζοντας το forum, αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω με μόνιμη πλέον χρήση Minoxidil 5%, 2*1ml. Και ελπίζω :)

Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία με τις θεραπείες σας!
Λάζαρος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Γειά χαρά παιδιά,

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το forum και ιδιαίτερα στον Άκη για την καταπληκτική δουλειά. Είμαι καινούργιος εδώ αν και ήδη πέρασα αρκετές ώρες την τελευταία βδομάδα διαβάζοντας αναλυτικά πάρα πολλα πόστ. Στα 31 μου τώρα, είμαι σε στάδιο NW6, μάλλον diffused-diffused thinner. Είχα την ατυχία να πέσω σε έναν δερματολόγο που θεωρεί το Regaine ενεργό μόνο για 3 συνεχόμενους μήνες, με αποτέλεσμα να έχω κάνει 3 απόπειρες, μία στα 23, μία στα 24 και μία στα 30, όλες επιτυχημένες στην αρχή με το αναμενόμενο δυσάρεστο αποτέλεσμα μερικούς μήνες μετά το πέρας της θεραπείας. Διαβάζοντας το forum, αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω με μόνιμη πλέον χρήση Minoxidil 5%, 2*1ml. Και ελπίζω :)

Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία με τις θεραπείες σας!
Λάζαρος

:welc: καλωσόρισες Λάζαρε, και καλή συνέχεια!!!

καλημερα σε ολουσ.ενασ δερματολογοσ μου εδωσε την εξησ λοσιον με μινοξιδιλη
η οποια δε λαδωνει σχεδον καθολου

μινοξιδιλη 5%
tretinoin 0.05%
betamethasone valerate sol. 0.1%
και διαλυμα βασησ με φυτικα εκχυλισματα
equisetum,hamamelis,pirydin carboxyl ester sol 3%
se διαλυμα 120 ml
...ποσο το πληρωσα μη ρωτατε.
εχεισ κανεισ χρησιμοποιησει κατι αναλογο?

gus210

Member

Παιδιά μια απορία;
Είναι δυνατόν μια σύντομη διακοπή (δέκα μέρες περίπου) του ριγκαίην να προκαλέσει απώλεια των μαλλιών που είχαν βγει;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

white210 είπε:
Παιδιά μια απορία;
Είναι δυνατόν μια σύντομη διακοπή (δέκα μέρες περίπου) του ριγκαίην να προκαλέσει απώλεια των μαλλιών που είχαν βγει;

Εγώ διανύω τον 4ο μήνα διακοπής του μετά απο χρόνια και όλα καλά....10 μέρες φαντάζουν αστείες..

Conan

Member

καλησπερα παιδια. να σας ρωτησω, για τη χρηση(ψεκασμα) μινοξιδιλης μετα το λουσιμο, πριν το στεγνωμα των μαλλιων( οταν ειναι ακομα βρεγμενα), μασαζ κτλ και τελος στεγνωμα , τι γνωμη εχετε?

δινει καλυτερη απορροφηση κτλ, ή δν εχει καμια σημασια ? :chinscratch

Maria

New Member

Αν εννοείς στέγνωμα με πιστολάκι, δεν ενδείκνυται με την καμία γιατί εξατμίζει το φάρμακο, το διώχνει. Σε υγρό κεφάλι η απορρόφηση είναι καλύτερη (όχι λούτσα, γιατί τότε θα γλιστράει - αραιώνει το φάρμακο). Βάζε σε υγρό τριχωτό κι άστο να στεγνώσει μόνο του..

karaflo_pithiki

New Member

καλησπέρα στα μαστόρια της φαλάκρας!
μόλις αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτό το έρμο το regain 5% που έχω πάρει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αλλά διαβάζοντας τις οδηγίες δεν ξέρω ποιά μέθοδο να χρησιμοποιήσω
απο norwood τωρα δεν καταλαβαίνω να σας πω τι είμαι, περιληπτικά να σας πω οτι έχω αδειάσει χρόνια τώρα στους κροταφους (δεν περιμένω να δω τπτ εκει) αλλά πλέον έχει αραιώσει αρκετά το μαλλί και στο πανω μέρος (όχι φωλίτσα, είναι όλο αραιο)

Να κάνω απλούς ψεκασμούς?
Να κάνω με την επέκταση ώστε να φτάνω πιο κοντά στη ρίζα? (6 ψεκασμοί μου φαίνονται αρκετοί για να καλύψουν την αραιή περιοχή)
'η να χρησιμοποιήσω τον εφαρμοστή επαλείψεων ώστε να πάει το regaine απευθείας στη ρίζα και να μη χρειαζεται να βαζω και τα δαχτυλα μου?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις

politis77

New Member

Στασιμότητα για 2-3 μηνες και μετα άρχισε το αραιωμα.Μετα αρχισα σπιρο2 και αβονταρτ μεσα στο ριγκειν και εχω ερθει στα επιπεδα που ημουν πριν με το ριγκειν πανω στο χρονο ;)
[/quote]

Το αβοντάρτ χρειάζεται συνταγή γιατρού; Πώς ακριβώς το παρασκευάζεις;

TZIMAKOS

Member

Καλημέρα.Θα μπορούσαν οι πρύτανεις του forum να με ενημερώσουν αν μπορώ με το διάλυμα regaine 5%(regaine+betnovate sculp+hair force lotion extra της frezyderm) να παίρνω καθημερινά 2 tab της inneov που περιέχουν γλυκονικό ψευδάργυρο;Ενημερωτικά,εκτός από το διάλυμα(βάζω 10 σταγόνες μέρα παρά μέρα) λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα με hair force της frezyderm(σε μία απ'αυτές το πρώτο χέρι είναι με πράσινο σαπούνι λάδι και μέλι της propoline) και 1 φορά με το limbroman 2%(το πρώτο χέρι αυτή τη φορά είναι με το αλόη και σαπωνάρια του κορρέ.Επίσης βάζω μια φορά την εβδομάδα hair force mask της frezyderm(Να την βάζω συνέχεια την μάσκα ή αν τελειώσει να την σταματήσω;).Τελειώνοντας,θα 'θελα και δύο διευκρινήσεις:1)Το διάλυμα regaine(αλήθεια σε στεγνό ή υγρό μαλλί;Εγώ το βάζω σε στεγνό,λόγω της ήδη υγρής και αραιωμένης μορφής του) έχει ημερομηνία λήξης ή το χρησιμοποιούμε μέχρι να τελειώσει,βάζοντας το βέβαια μέρα παρά μέρα όπως κάνω εγώ;2)Λέτε να προσθέσω1/4 proscar(norwood 2 βαριά βαριά) ή θα έχω παρενέργειες με τόσα που χρησιμοποιώ;Η αλήθεια είναι οτι για μία ερώτηση ξεκίνησα και κατέληξα να έχω χιλιάδεςhttp://wwwhttp://www.hairlossgr.com/forum/Smileys/LightB/cheesy.gif.hairlossgr.com/forum/Smileys/LightB/cheesy.gif!!!!!!Πολλά συγγνώμη παιδιά.Ο Θεός μαζί σας και να ξέρετε οτι είμαστε ευγνώμονες όλοι εμείς τα απλά μέλη για τις γνώσεις που μας προσφέρετε.Σας ευχαριστούμε απο καρδίας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Καλημέρα.Θα μπορούσαν οι πρύτανεις του forum να με ενημερώσουν αν μπορώ με το διάλυμα regaine 5%(regaine+betnovate sculp+hair force lotion extra της frezyderm) να παίρνω καθημερινά 2 tab της inneov που περιέχουν γλυκονικό ψευδάργυρο;

Οι έρευνες που λένε για αλληλεπίδραση ψευδάργηρου και μινοξιδίλης αναφέρονται μόνο σε τοπική χρήση του ψευδάργηρου. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι ο γλυκονικός ψευδάργηρος αλληλεπιδρά όπως ο κανονικός ψευδάργηρος με την μίνοξιδίλη (είχε γίνει μια συζήτηση παλιότερα γι αυτό το θέμα εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,47.msg3709.html#msg3709 ).

TZIMAKOS είπε:
Ενημερωτικά,εκτός από το διάλυμα(βάζω 10 σταγόνες μέρα παρά μέρα) λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα με hair force της frezyderm(σε μία απ'αυτές το πρώτο χέρι είναι με πράσινο σαπούνι λάδι και μέλι της propoline) και 1 φορά με το limbroman 2%(το πρώτο χέρι αυτή τη φορά είναι με το αλόη και σαπωνάρια του κορρέ.

Κανονικά τα διαλύματα μινοξιδίλης θέλουν κάθε μέρα. Στα σαμπουάν είσαι ΟΚ. Επίσης στο διάλυμα που χρησιμοποιείς, το betnovate sculp είναι κορτιζονούχο και δεν κάνει για μακροχρόνια χρήση διότι λεπτένει το δέρμα. Θέλει παρακολούθηση από γιατρό.

TZIMAKOS είπε:
Επίσης βάζω μια φορά την εβδομάδα hair force mask της frezyderm(Να την βάζω συνέχεια την μάσκα ή αν τελειώσει να την σταματήσω;).

Αντικατέστησέ την με κάποιο κανονικό dht-blocker.

TZIMAKOS είπε:
Τελειώνοντας,θα 'θελα και δύο διευκρινήσεις:1)Το διάλυμα regaine(αλήθεια σε στεγνό ή υγρό μαλλί;Εγώ το βάζω σε στεγνό,λόγω της ήδη υγρής και αραιωμένης μορφής του) έχει ημερομηνία λήξης ή το χρησιμοποιούμε μέχρι να τελειώσει,βάζοντας το βέβαια μέρα παρά μέρα όπως κάνω εγώ;

Την σκέτη μινοξιδίλη μπορείς να την βάλεις και σε στεγνό κεφάλι και σε ελάχιστα υγρό (όχι πολύ υγρό). Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω αν κάνει σε υγρό διότι έχει και άλλα συστατικά μέσα.

TZIMAKOS είπε:
Λέτε να προσθέσω1/4 proscar(norwood 2 βαριά βαριά) ή θα έχω παρενέργειες με τόσα που χρησιμοποιώ;

Δεν έχουν σημασία τα υπόλοιπα, και το καθένα από μόνο του μπορεί να σου δώσει κάποια διαφορετική παρενέργεια. Όπως και να έχει, κρίνεις ο ίδιος και αποφασίζεις αν θα ξεκινίσεις ή όχι.

TZIMAKOS

Member

Ευχαριστώ πολύ Fenimore.Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά εσένα και τα άλλα παιδιά του forum.Το betnovate δεν είναι για καλύτερη απορροφησιμότητα της μινοξιδίλης ή κάνω λάθος;Με τη μπορώ να το αντικαταστήσω;

TZIMAKOS

Member

Να προσθέσω,επίσης,fenimore ότι το betnovate είναι αλοιφή και στο διάλυμα είναι μια μικρή μάζα συρρικνωμένη στον πάτο του μπουκαλιού.Δεν διαλύεται και αυτό μου προξενεί περιέργεια για την αποτελεσματικότητα του.Εκτός και αν ότι ήταν να διαλυθεί,διαλύθηκε και ενσωματώθηκε ομοιόμορφα στο υπόλοιπο διάλυμα.Και κάτι ακόμα:Απο dht blocker τι προτείνεις;Τοπικό ή από στόμα;Η dactarin cream είναι μια τέτοια περίπτωση και αν ναί 1 φορά τη εβδομάδα αρκεί;Περιμένω διευκρινήσεις.Φιλάκια!!!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
Ευχαριστώ πολύ Fenimore.Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά εσένα και τα άλλα παιδιά του forum.Το betnovate δεν είναι για καλύτερη απορροφησιμότητα της μινοξιδίλης ή κάνω λάθος;Με τη μπορώ να το αντικαταστήσω;
TZIMAKOS είπε:
Να προσθέσω,επίσης,fenimore ότι το betnovate είναι αλοιφή και στο διάλυμα είναι μια μικρή μάζα συρρικνωμένη στον πάτο του μπουκαλιού.Δεν διαλύεται και αυτό μου προξενεί περιέργεια για την αποτελεσματικότητα του.Εκτός και αν ότι ήταν να διαλυθεί,διαλύθηκε και ενσωματώθηκε ομοιόμορφα στο υπόλοιπο διάλυμα.Και κάτι ακόμα:Απο dht blocker τι προτείνεις;Τοπικό ή από στόμα;Η dactarin cream είναι μια τέτοια περίπτωση και αν ναί 1 φορά τη εβδομάδα αρκεί;Περιμένω διευκρινήσεις.Φιλάκια!!!!!!!

Ναι αποροφάτε καλύτερα αλλά είναι κορτιζονούχο και δρα σαν dht – blocker. Όπως είπα όμως δεν κάνει για μακροχρόνια χρήση. Να το ανακινείς καλά πριν το χρησιμοποιήσεις.
Για dht – blocker είναι αναλόγος του τι Norwood είσαι και το πόσο θέλεις να ρισκάρεις σε θέμα παρενεργειών. Ζυγίζεις τα πράγματα και διαλέγεις.

gus210

Member

Να ρωτήσω κάτι απλό αλλά νομίζω ουσιαστικό.
Αν στο regain αντί για το σπρέι χρησιμοποιήσω το σφουγγαράκι, πώς μπορώ να ρυθμίζω την ποσότητα που θα βάζω; Δηλαδή, η μια πίεση του σφουγγαριού αντιστοιχεί σε ένα ψέκασμα. Το ρωτώ γιατί φοβάμαι μη βάλω περισσότερο και έχω παρενέργειες.

TZIMAKOS

Member

Καλημέρα σ'όλα τα παιδιά του forum και όχι μόνο.Θα ήθελα να απευθυνθώ κυρίως στον Fenimore(γιατί μ'αυτόν είχα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας σε προηγούμενες απορίες) και να του εκθέσω μερικές ακόμα απορίες για διευκρινήσεις:1)Το σαμπουάν hair force της frezyderm μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόρου ζωής ή είναι πολύ δυνατό για τα μαλλιά;Να υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώ συστηματικά σαπούνι ελιάς,αλόη και σαπωνάρια του κορρέ και limbroman 2%.Τα ίδια που ισχύουν για το hair force ισχύουν και γι'αυτά;2)Χρησιμοποιώ το regaine 5%+betnovate sculp+hair force lotion extra frezyderm.Βάζω 9 με 10 σταγόνες(1/2 ml περίπου) μέρα παρά μέρα κροτάφους,μπροστινό μέρος και κορυφή.Μ'αυτή τη δοσολογία και συχνότητα μπορώ να χρησιμοποιώ το διάλυμα εφόρου ζωής για συντήρηση,ενδυνάμωση και μικρή τριχοφοιία;Ή να το σταματώ για 1 με δύο μήνες το καλοκαίρι και να το ξαναρχίζω Σεπτέμβριο;Θα έχω παρενέργειες(λέπτυνση δέρματος από το κορτιζονούχο betnovate και φούσκωμα προσώπου απο μινοξιδίλη) ή όχι λόγω της μικρής δοσολογίας και συχνότητας που το χρησιμοποιώ;Θα με βοηθήσει πραγματικά σε βάθος χρόνου ή λαδώνω τσάμπα τα μαλλιά;Να υπενθυμίσω ότι έχω Norwwod 2 βαριά βαριά. 3)Να προσθέσω ταμπλέτες inneov για καλύτερα αποτελέσματα;Δύο φορές το χρόνο(από 4 μήνες την φορά) είναι καλή συχνότητα ή θα δημιουργήσουμε προβλήματα στο συκώτι;Μπορώ να παίρνω αντί για δύο ταμπλέτες την ημέρα που προτείνουν μία ή η δοσολογία είναι standart για να έχεις αποτέλεσμα;Φιλάκια σ'όλους και συγγνώμη για το κατεβατό μου.Εκτός από τρίχες,ο Ύψιστος να μας δίνει και λίγο μυαλό στο κεφάλι μας.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

TZIMAKOS είπε:
1)Το σαμπουάν hair force της frezyderm μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόρου ζωής ή είναι πολύ δυνατό για τα μαλλιά;Να υπενθυμίσω ότι χρησιμοποιώ συστηματικά σαπούνι ελιάς,αλόη και σαπωνάρια του κορρέ και limbroman 2%.Τα ίδια που ισχύουν για το hair force ισχύουν και γι'αυτά;

Το hairforce δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Οι 4 μήνες που λέει, θα εννοεί ότι αποτελέσματα σου δώσει σε αυτό το διάστημα και όχι να το σταματήσεις. Ειδικά αν το χρησιμοποιέις με το σαπούνι και το άλλο φυτικό εναλλάξ ή 2 - 1 είσαι οκ. Για το libroman 2% και όλα τα shampoo κετοκοναζόλης προσωπικά και μόνο πιστεύω ότι δεν κάνει καλό για πολύ μακροχρόνια χρήση. Υπάρχουν χρήστες που χρησιμοποίησαν κετοκοναζόλη για λίγο καιρό και ανέφεραν χειρότερη ποιότητα τρίχας σε σχέση με πριν, και υπάρχουν και χρήστες που χρησιμοποιούσαν κετοκοναζόλη για 1 - 2 χρόνια συνεχόμενα και ανέφεραν πολύ καλά λόγια.

TZIMAKOS είπε:
2)Χρησιμοποιώ το regaine 5%+betnovate sculp+hair force lotion extra frezyderm.Βάζω 9 με 10 σταγόνες(1/2 ml περίπου) μέρα παρά μέρα κροτάφους,μπροστινό μέρος και κορυφή.Μ'αυτή τη δοσολογία και συχνότητα μπορώ να χρησιμοποιώ το διάλυμα εφόρου ζωής για συντήρηση,ενδυνάμωση και μικρή τριχοφοιία;Ή να το σταματώ για 1 με δύο μήνες το καλοκαίρι και να το ξαναρχίζω Σεπτέμβριο;Θα έχω παρενέργειες(λέπτυνση δέρματος από το κορτιζονούχο betnovate και φούσκωμα προσώπου απο μινοξιδίλη) ή όχι λόγω της μικρής δοσολογίας και συχνότητας που το χρησιμοποιώ;Θα με βοηθήσει πραγματικά σε βάθος χρόνου ή λαδώνω τσάμπα τα μαλλιά;Να υπενθυμίσω ότι έχω Norwwod 2 βαριά βαριά.

Οι μινοξιδίλη θέλει καθημερινή χρήση. Αναγκαστικά θα χρειαστεί να το σταματήσεις. Οποιοδήποτε κορτιζονούχο δεν κάνει για μακροχρόνια χρήση. Αν δεν είναι γι αυτό, τότε σίγουρα θα το σταματήσεις λόγο τιμής, είναι πολύ ασύμφορο. Χρήστες που διέκοψαν μινοξιδίλη και μετά την ξανάρχησαν παρατήρησαν όλο και λιγότερα αποτελέσματα να τους δίνει την κάθε φορά σε σχέση με την προηγούμενη. Για παρενέργειες μινοξιδίλης, είναι αναλόγος τον οργανισμό του καθενώς. Μπορεί κάποιος να βάλει 0,5 - 1 ml μέρα και και να την ακούσει, μπορεί κάποιος άλλος να βάλει 2+ ml την μέρα και να μην καταλαβαίνει τίποτα.

TZIMAKOS είπε:
3)Να προσθέσω ταμπλέτες inneov για καλύτερα αποτελέσματα;Δύο φορές το χρόνο(από 4 μήνες την φορά) είναι καλή συχνότητα ή θα δημιουργήσουμε προβλήματα στο συκώτι;Μπορώ να παίρνω αντί για δύο ταμπλέτες την ημέρα που προτείνουν μία ή η δοσολογία είναι standart για να έχεις αποτέλεσμα;Φιλάκια σ'όλους και συγγνώμη για το κατεβατό μου.Εκτός από τρίχες,ο Ύψιστος να μας δίνει και λίγο μυαλό στο κεφάλι μας.

Αν θες μπορείς να πάρεις, αλλά εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι.

TZIMAKOS

Member

Ευχαριστώ Fenimore.Είσαι,όπως και οι άλλοι guru του forum,άμεσος και κατατοπιστικός.Πορεύομαι βάσει των εμπειριών άλλων χρηστών και πράττω ανάλογα με τη δική μου περίπτωση.Αυτό που διαπιστώνω και από τ'άλλα παιδιά είναι η εμμονή μας στην εξωτερική εμφάνιση.Δεν είναι κακό,αρκεί να μην καταλήγει σε ψύχωση και έντονη εμμονή που οδηγεί σε οικονομική αιμορραγία,χαμηλή αυτοπεποίθηση,κλείσιμο στον εαυτό μας κ.τ.λ.Η υγεία της ψυχής και του σώματος θα πρεπε να μας απασχολούν πρωτίστως.Και όταν εννοώ του σώματος το πρόβλημα τριχόπτωση πιστέψτε με και για τους ίδιους τους δερματολόγους είναι τελευταίο στις προτεραιότητες τους.Απλώς πέφτουμε με τα μούτρα στη φάτσα μας γιατί είναι ίδιον της εποχής:Το πολύ και ωραίο μαλλί ανοίγει πόρτες.Σ'όλα τα επίπεδα και ο νοών νοεί τω.Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα καθημερινά απλά πράγματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε δυσκολίες και αναποδιές.Φιλάκια σ'όλους.

Γεια σας παιδια!!Αν και παρακολουθω το φορουμ σε γενικες γραμμες,γραφω για πρωτη φορα...Ευκαιρια να ευχαριστησω και ολα τα μελη του φορουμ για τις εμπειριες και συμβουλες που μοιραζονται.Εχω προβλημα τριχοπτωσης απο τα 18-19...Τον τελευταιο εναμισι χρονο εχει παραγινει το κακο...Εχω χασει πααααρα πολυ μαλλι ξαφνικα...Πηγα σε δερματολογο και μου δωσε regain μια φορα τη μερα,εριχνα 6 ψεκασμους,fungoral 2 φορες τη βδομαδα και βιταμινες...Μετα απο 2 μηνες τα αποτελεσματα ηταν παρα πολυ καλα.Μετα ομως αρχισε παλι τριχοπτωση,αραιωσαν καπως,ενω δεν μπορουσα να αντεξω τη φαγουρα...Ειδικα μετα το λουσιμο...Ακομα και μεσα στον υπνο μου,ξυπνουσα και καταλαβαινα οτι ασυναισθητα ξυνομουν μανιωδως!!!Το σταματησα για 3 μηνες και μετα το ξαναρχισα μετα απο νεα επισκεψη στο γιατρο.Μου ειπε να βαζω εναλλαξ regain και λοσιον elocon,δεν εβαζα ομως fungoral,μονο ενα σαμπουαν για το σμηγμα.Στην αρχη ξεκινησα ετσι,μετα εβαζα 2 μερες regain 1 elocon,μετα 3/1, αρχισε εντονο shedding και μετα απο 1,5 μηνα ειχα regrowth καμια σχεση ομως με την πρωτη φορα...Πριν περιπου ενα μηνα ξαναπηγα να δει την εξελιξη,μου ειπε οτι εβλεπε νεες τριχες και να βαζω καθε μερα regain και οποτε το θεωρω καλο να βαζω elocon.Αλλα παρολα αυτα τωρα εχω παρα πολυ εντονη τριχοπτωση ενω εχει αρχισει παλι να με πιανει φαγουρα,η οποια ευτυχως περναει αν βαλω μια μερα elocon...Αλλα εχει αραιωσε πολυ το κεφαλι,ειναι στο χειροτερο σμειο που ηταν ποτε πιστευω...Και ειμαι τωρα στουσ 4,5 μηνες χρησης..Τις τελευταιες 2 βδομαδες ξαναρχισα και το fungoral...Σαν πιο εμπειροι,τι πιστευετε οτι γινεται??Μηπως τελικα δεν εχει αποτελεσμα το regain??Εχω εκ νεου shedding επειδη αλλαζω τη συχνοτητα που βαζω regain??Η μηπως μετα απο 4 μηνες οι τριχες που ειχαν βγει πεφτουν για να ξαναβγουν εκ νεου πιο δυνατες??Περιμενα καλα αποτελεσματα μετα απο τοσο καιρο αλλα μπορει να ειναι και μερος της θεραπειας ολο αυτο..Εχω απογοητευτει παντως...Ο γιατρος μου ειχε πει πως η φαγουρα σημαινει οτι δρα η ουσια...Τι λετε??Να το σταματησω η οχι??Συγγνωμη αν κουρασα.Καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη.

Μπλουζα