Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κοντα στα 40 ευρω,εχει καταντησει να το πουλανε ελλαδα χρυσο.roukoun είπε:παιδια για πειτε κοστιζει το ριγκαιν τωρα?
fenimore και για το ρεβίβο ισχύει το ίδιο?Fenimore είπε:Αν και οι κατασκευαστές δεν το προτείνουν αυτό, έχει γίνει μεγάλος ντόρος στα φορουμ με όλο και περισσότερες πηγές να υποστηρίζουν ότι η μίνοξιδίλη απορροφάτε καλύτερα σε νωπό κεφάλι. Όχι υγρό όμως, να έχεις σκουπιστή καλά με την πετσέτα μετά το μπάνιο, και απλά το σκαλπ να έχει κρατήσει λίγη υγρασία. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι ισχύει, και βάζω μίνοξιδίλη σε νωπό σκαλπ καμιά φορά όταν βαριέμε να περιμένω να στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά μου. (Πιστολάκι δεν βάζω). Για λόγους ευκολίας πιο πολύ το κάνω κάποιες φορές.
GeoPower είπε:fenimore και για το ρεβίβο ισχύει το ίδιο?
εγώ να σου πω την αλήθεια το ίδιο πιστεύω και για το regain θεωρώ ότι το νερό στο κεφάλι απλά μπορεί να σου επιβραδύνει η να σου επιταγχύνει τη απορρόφηση η δουλειά σαν δουλειά θα παραμένει ίδια..εκτος βεβαια αν έχει σημασία και ποσο γρήγορα πρέπει να γίνεται η απορρόφηση..αλλα k πάλι πιστεύω πιο πολλά αρνητικά έχεις αν αφήνεις t μαλλί s να t βρέξεις και να t στεγνώνεις μετά να t "ξαναβρεχεις" να t αφήνεις να στεγνώνει k "ουτοκαθοξις"...θυμάμαι κάνα 2 μείνο που t κάνα όλο με μπουκωμένοι μύτη ήμουνα(μέσα στο σπίτι) αλλα και αρρώσταινα συχνά by the way ξέχασα να "ανεφερο" έβαζα "τρικομιν" ρεβίβο k regainFenimore είπε:Δεν νομίζω, δεν βρίσκω πηγές που να υπηστηρίζουν την χρήση του σε νωπό σκαλπ.
σκέτο το axelan δεν πρόκειται να σε βοηθήσει χρειάζεσαι και ένα dht blocker...δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα του regain με το regain foam.. διάβασε καλύτερα το forum και αν μπορείς ανάρτησε μερικές φωτό με το πρόβλημα σουnemesisdot είπε:Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζω 2-3 μέρες το site πυρετωδώς και είμαι έτοιμος να βομβαρδίσω με ερωτήσεις.
Είμαι 24 χρονών, φαντάζομαι Norwood 2 (έχω ένα αραίωμα μπροστά) και το πρόβλημα ξεκίνησε 2-3 χρόνια πριν, όταν μια πρώην μου παρατήρησε κάτι σε μια φωτογραφία (μετά τη χώρισα ).
Χρησιμοποιώ το Axelan 1.5 χρόνο περίπου, αλλά με μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα (πχ είχα να το χρησιμοποιήσω όλο το καλοκαίρι).
Χτες λούστηκα πρώτη φορά με Fungoral, οπότε δεν έχω ακόμα παρατηρήσεις. Τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω στο Regaine.
Κοίταξα στο ebay και το μόνο που βρήκα είναι το Rogaine/Regaine foam. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το απλό; Θα δω διαφορά σε σχέση με το Axelan (δεν είδα και σπουδαία πράγματα για αυτό απογοητευόμουν); Ευχαριστώ.
όχι ιδιαιτερα συνήθως μετά από 10-15 μέρες χάνονται οι πρώτες τρίχες από μινοξιδίληConan είπε:παιδια, αν για 4-5 μερες δεν βαλω μινοξ, λογω διακοπων π.χ. ( μην την κουβαλαω μαζι μου κι εκει μαζι μου :angel δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα , ε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nemesisdot είπε:Παραθέτω από Post στη σελίδα 4:
"Like zinc, spironolactone is chemically unstable when combined with minoxidil and produces a distinct 'rotten egg' odor. For this reason, spironolactone solution is applied alone, apart from minoxidil."
Έχει σχολιαστεί;
την Kirkland την βαζω κροταφους και εχω επανεκφυση :dbann :dbann :danban2: :danban2: :danban2:nemesisdot είπε:Ήρθε σήμερα η Kirkland και έχει στο πλάϊ οδηγίες που λέει ότι η χρήση της μινοξιδίλης 5% είναι μόνο για το vertex. Πιο συγκεκριμένα:
"...is for men who have a general thinning of hair on the top of the scalp (vertex only). Not intended for frontal baldness or a recenting hairline."
E;; Τζάμπα παιδεύομαι τόσο καιρό (και άλλος κόσμος μαζί με μένα);
nemesisdot είπε:Ήρθε σήμερα η Kirkland και έχει στο πλάϊ οδηγίες που λέει ότι η χρήση της μινοξιδίλης 5% είναι μόνο για το vertex. Πιο συγκεκριμένα:
"...is for men who have a general thinning of hair on the top of the scalp (vertex only). Not intended for frontal baldness or a recenting hairline."
E;; Τζάμπα παιδεύομαι τόσο καιρό (και άλλος κόσμος μαζί με μένα);
kapamarou είπε:γραφειοκρατικα ειναι ολα αυτα του FDA.
και στην φτερνα δινει επανεκφυση
με ενα τετοιο καπελο δωρο σε συνχωρωFenimore είπε:καπ σορρυ μπέρδεψα τις παραθέσεις εχθές στον νεμεσις ήθελα να παραθέσω , το διόρθωσα.
την τριχοπτωση σου σου την σταματησε η betamesone που ειναι κορτιζονη.THANASIS ATHANASIOY είπε:παιδεσ καλησπερα..χρησιμοποιωντασ μινοξιδιλη εχει μειωθει η τριχοπτωση στισ 20 με 30 τριχεσ ημερησιωσ..πιστευετε πωσ θα ηταν καλο να χρησιμοποιω και dht blocker? επισησ η μινοξιδιλη που χρησιμοποιω εχει μεσα tritenoin kai betamesone valerate..