Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeoPower

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Fenimore είπε:
Αν και οι κατασκευαστές δεν το προτείνουν αυτό, έχει γίνει μεγάλος ντόρος στα φορουμ με όλο και περισσότερες πηγές να υποστηρίζουν ότι η μίνοξιδίλη απορροφάτε καλύτερα σε νωπό κεφάλι. Όχι υγρό όμως, να έχεις σκουπιστή καλά με την πετσέτα μετά το μπάνιο, και απλά το σκαλπ να έχει κρατήσει λίγη υγρασία. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι ισχύει, και βάζω μίνοξιδίλη σε νωπό σκαλπ καμιά φορά όταν βαριέμε να περιμένω να στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά μου. (Πιστολάκι δεν βάζω). Για λόγους ευκολίας πιο πολύ το κάνω κάποιες φορές.
fenimore και για το ρεβίβο ισχύει το ίδιο?

GeoPower

New Member

Fenimore είπε:
Δεν νομίζω, δεν βρίσκω πηγές που να υπηστηρίζουν την χρήση του σε νωπό σκαλπ.
εγώ να σου πω την αλήθεια το ίδιο πιστεύω και για το regain θεωρώ ότι το νερό στο κεφάλι απλά μπορεί να σου επιβραδύνει η να σου επιταγχύνει τη απορρόφηση η δουλειά σαν δουλειά θα παραμένει ίδια..εκτος βεβαια αν έχει σημασία και ποσο γρήγορα πρέπει να γίνεται η απορρόφηση..αλλα k πάλι πιστεύω πιο πολλά αρνητικά έχεις αν αφήνεις t μαλλί s να t βρέξεις και να t στεγνώνεις μετά να t "ξαναβρεχεις" να t αφήνεις να στεγνώνει k "ουτοκαθοξις"...θυμάμαι κάνα 2 μείνο που t κάνα όλο με μπουκωμένοι μύτη ήμουνα(μέσα στο σπίτι) αλλα και αρρώσταινα συχνά by the way ξέχασα να "ανεφερο" έβαζα "τρικομιν" ρεβίβο k regain

nemesisdot

New Member

Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζω 2-3 μέρες το site πυρετωδώς και είμαι έτοιμος να βομβαρδίσω με ερωτήσεις.
Είμαι 24 χρονών, φαντάζομαι Norwood 2 (έχω ένα αραίωμα μπροστά) και το πρόβλημα ξεκίνησε 2-3 χρόνια πριν, όταν μια πρώην μου παρατήρησε κάτι σε μια φωτογραφία (μετά τη χώρισα :p).
Χρησιμοποιώ το Axelan 1.5 χρόνο περίπου, αλλά με μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα (πχ είχα να το χρησιμοποιήσω όλο το καλοκαίρι).
Χτες λούστηκα πρώτη φορά με Fungoral, οπότε δεν έχω ακόμα παρατηρήσεις. Τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω στο Regaine.
Κοίταξα στο ebay και το μόνο που βρήκα είναι το Rogaine/Regaine foam. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το απλό; Θα δω διαφορά σε σχέση με το Axelan (δεν είδα και σπουδαία πράγματα για αυτό απογοητευόμουν); Ευχαριστώ.

GeoPower

New Member

nemesisdot είπε:
Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζω 2-3 μέρες το site πυρετωδώς και είμαι έτοιμος να βομβαρδίσω με ερωτήσεις.
Είμαι 24 χρονών, φαντάζομαι Norwood 2 (έχω ένα αραίωμα μπροστά) και το πρόβλημα ξεκίνησε 2-3 χρόνια πριν, όταν μια πρώην μου παρατήρησε κάτι σε μια φωτογραφία (μετά τη χώρισα :p).
Χρησιμοποιώ το Axelan 1.5 χρόνο περίπου, αλλά με μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα (πχ είχα να το χρησιμοποιήσω όλο το καλοκαίρι).
Χτες λούστηκα πρώτη φορά με Fungoral, οπότε δεν έχω ακόμα παρατηρήσεις. Τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω στο Regaine.
Κοίταξα στο ebay και το μόνο που βρήκα είναι το Rogaine/Regaine foam. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το απλό; Θα δω διαφορά σε σχέση με το Axelan (δεν είδα και σπουδαία πράγματα για αυτό απογοητευόμουν); Ευχαριστώ.
σκέτο το axelan δεν πρόκειται να σε βοηθήσει χρειάζεσαι και ένα dht blocker...δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα του regain με το regain foam.. διάβασε καλύτερα το forum και αν μπορείς ανάρτησε μερικές φωτό με το πρόβλημα σου

Conan

Member

παιδια, αν για 4-5 μερες δεν βαλω μινοξ, λογω διακοπων π.χ. ( μην την κουβαλαω μαζι μου κι εκει μαζι μου :angel:) δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα , ε?

GeoPower

New Member

Conan είπε:
παιδια, αν για 4-5 μερες δεν βαλω μινοξ, λογω διακοπων π.χ. ( μην την κουβαλαω μαζι μου κι εκει μαζι μου :angel:) δεν πιστευω να υπαρξει προβλημα , ε?
όχι ιδιαιτερα συνήθως μετά από 10-15 μέρες χάνονται οι πρώτες τρίχες από μινοξιδίλη

συμπασχοντεσ καλησπερα
θα ηθελα να εκθεσω κ εγω τισ παρατηρησεισ μου μετα απο 3 μηνεσ ακριβωσ χρηση μινοξιδιλησ.
καταρχασ η λοσιον ειναι απο το φαρμακειο κ περιεχει και φυτικα εκχυλισματα οπωσ χαμομηλι,πολυτριχι κτλ.
μετα απο δυο εβδομαδεσ χρησησ υπηρχε ααυξηση τησ τριχοπτωσησ η οποια κρατησε περιπου μηνα(οχι παραπανω0
και χωρισ να μενουν τουφεσ στα χερια..μετα απο 1,5 μηνα απο την αρχη τησ θεραπειασ η πτωση αρχισε να περιοριζετε αισθητα
ενω πλεον εχει περιοριστει σε 20 τριχεσ ημερησιωσ(δε χρησιμοποιω dht blocker)
αυτα οσον αφορα την πτωση...παμε τωρα στην αναπτυξη...
απο την 1 σεπτεμβριου εωσ 11 νοεμβρου που χρησιμοποιουσα την λοσιον αυτη ειδικα προσ τα τελη νοεμβρη παρατηρουσα πολλεσ μικρεσ τριχεσ
ενω τα υπαρχοντα μαλλια δυναμωσαν αισθητα και γενικοτερα υπηρξε μια αυξηση τησ πυκνωσησ με αποτελεσμα το δερμα να φαινετε αισθητα λιγοτερο..
απο τισ 11 νοεμβρη στη παραπανω λοσιον προσθεσα τριτενοινη 0,05 και betasome valerate 0.02.με την νεα συνθεση η πτωση μειωθηκε περαιτερω(πιασαμε τισ 20 τριχεσ δηλαδη) απεκτησα μια γυαλαδα στο κεφαλι λεσ και λουζομουν με αζαξ η οποια τισ τεκευαιεσ ημερεσ εχει μειωθει..ενω μειωθηκαν αρκετα οι μικρεσ τριχεσ που εβλεπα..αυτα προσ το παρονν...αν εχει καποιοσ απορια η σχολια ευχαριστωσ να τα συζητησουμε

nemesisdot

New Member

Παραθέτω από Post στη σελίδα 4:

"Like zinc, spironolactone is chemically unstable when combined with minoxidil and produces a distinct 'rotten egg' odor. For this reason, spironolactone solution is applied alone, apart from minoxidil."

Έχει σχολιαστεί;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nemesisdot είπε:
Παραθέτω από Post στη σελίδα 4:

"Like zinc, spironolactone is chemically unstable when combined with minoxidil and produces a distinct 'rotten egg' odor. For this reason, spironolactone solution is applied alone, apart from minoxidil."

Έχει σχολιαστεί;

Από: http://www.hairlosshelp.com/html/drleespiroreview.cfm

"When minoxidil and spironolactone are combined in the same base, they will chemically react within a few hours and degrade each other causing a particularly offensive odor and compromising the pharmacological effect of both compoments. Since this chemical reaction requires many hours, it does not happen if minoxidil and spironolactone are applied to the scalp at the same time from separate containers."

nemesisdot

New Member

Ήρθε σήμερα η Kirkland και έχει στο πλάϊ οδηγίες που λέει ότι η χρήση της μινοξιδίλης 5% είναι μόνο για το vertex. Πιο συγκεκριμένα:

"...is for men who have a general thinning of hair on the top of the scalp (vertex only). Not intended for frontal baldness or a recenting hairline."

E;; Τζάμπα παιδεύομαι τόσο καιρό (και άλλος κόσμος μαζί με μένα);

kapa

Μέλος του προσωπικού

nemesisdot είπε:
Ήρθε σήμερα η Kirkland και έχει στο πλάϊ οδηγίες που λέει ότι η χρήση της μινοξιδίλης 5% είναι μόνο για το vertex. Πιο συγκεκριμένα:

"...is for men who have a general thinning of hair on the top of the scalp (vertex only). Not intended for frontal baldness or a recenting hairline."

την Kirkland την βαζω κροταφους και εχω επανεκφυση :dbann :dbann :danban2: :danban2: :danban2:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nemesisdot είπε:

Η μινοξιδίλη έχει πάρει έγγριση απο το FDA για επανέκφυση στο πίσω - πάνω μέρος του κεφαλιού γι αυτό λένε έτσι οι οδηγείες.
Εμένα πάντως και στους κροτάφους μου έδωσε πολύ καλό regrowth http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.msg53678.html#msg53678

kapa

Μέλος του προσωπικού

γραφειοκρατικα ειναι ολα αυτα του FDA.
και στην φτερνα δινει επανεκφυση

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
καπ σορρυ μπέρδεψα τις παραθέσεις εχθές :p στον νεμεσις ήθελα να παραθέσω , το διόρθωσα.
με ενα τετοιο καπελο δωρο σε συνχωρω

Συνημμένα

• xTYh.jpg
    xTYh.jpg
    26.7 KB · Προβολές: 19

παιδεσ καλησπερα..χρησιμοποιωντασ μινοξιδιλη εχει μειωθει η τριχοπτωση στισ 20 με 30 τριχεσ ημερησιωσ..πιστευετε πωσ θα ηταν καλο να χρησιμοποιω και dht blocker? επισησ η μινοξιδιλη που χρησιμοποιω εχει μεσα tritenoin kai betamesone valerate..

kapa

Μέλος του προσωπικού

THANASIS ATHANASIOY είπε:
παιδεσ καλησπερα..χρησιμοποιωντασ μινοξιδιλη εχει μειωθει η τριχοπτωση στισ 20 με 30 τριχεσ ημερησιωσ..πιστευετε πωσ θα ηταν καλο να χρησιμοποιω και dht blocker? επισησ η μινοξιδιλη που χρησιμοποιω εχει μεσα tritenoin kai betamesone valerate..
την τριχοπτωση σου σου την σταματησε η betamesone που ειναι κορτιζονη.
οι κορτιζονες σταματανε την τριχοπτωση μαχαιρι,ειναι dht blockers και μαλιστα τα ποιο αποτελεσματικα.
εχουν ενα μειονεκτιμα ομως,κανουν το δερμα τσιγαροχαρτο.
χρησιμοποιησε ξεχωριστα μινοξιδιλη με τρετινοιν,βλεπεις την πορεια και κρινεις αν χρειαζεται και blocker

Μπλουζα