Rogaine / Regaine FAQ

NGL

Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Thank you Σπυρο!
απλα ειχα δει ενα post για τουλαχιστον 6μηνη διακοπη της φινα και φυσικο ειναι να προβληματιστω εντονα!
ισως με τοπικη spiro σε συνδυασμο με minoxidil γινει κατι!
παντως ρε παιδι μου για να πεσει η τριχα δεν κανεις τιποτα,για να βγει ,μια λοσιον ή ενα χαπι χρησιμοποιεις, δεκα πεντε υποτιθεμενα προβληματα βλεπεις μπροστα!
κατι σαν το νεο γηπεδο του Παναθηναικου μου μοιαζει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

παιδια βαζω εδω και μια εβδομαδα rogaine foam και θελω να ρωτησω το εξης υπαρχει κανενα σημαδι για το αν κανω σωστη χρηση η οχι..??μαυρους κυκλους και τα λοιπα δεν εχω δει ακομα σε ποσο καιρο εμφανιζοντε...??

Άκης

Administrator

Μπορεί να μην σου εμφανιστούν. Δεν είναι σημάδι ότι δουλεύει η μινοξ, απλώς μερικοί δεν μπορούν να την "παλέψουν".

Admin είπε:
Μπορεί να μην σου εμφανιστούν. Δεν είναι σημάδι ότι δουλεύει η μινοξ, απλώς μερικοί δεν μπορούν να την "παλέψουν".
βασικα εγω ειμαι και πολυ αδυνατος και δεν πιστευω να εχω μεγαλο προβλημα...αλλα σε ποσο καιρο αρχιζει να λειτουργει το rogaine.??μετα απο κανενα μηνα..??οχι να περιμενω αποτελεσματα αλλα να αρχισει να κυκολφορει περισσοτερο αιμα στο κεφαλι...

Άκης

Administrator

Από την στιγμή που θα την βάλεις, δρα. Αποτελέσματα θα πρέπει να δεις μέσα σε 4 μήνες.

ακη sorry που σε ζαλιζω κιολας αλλα εχω πολλες αποριες σαν παιδι και εγω... :D
εγω ας πουμε που βαζω rogaine foam στους κροταφους και γενικα στην μπροστα γραμμη εως την μεση του κεφαλιου σχεδων στο αλλο μισο μεχρι στη πισω γραμμη δεν αυξανετε η κυκλοφορια του αιματος..??αυξανετε αυστηρα τοπικα εκει που παει ο αφρος η γενικοτερα στο επανο μερος..??

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

θεωρητικά δρα εκεί που έρχεται σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού-εκεί που το απλώνεις με τα δάκτυλα
δεν αυξάνει απλά την κυκλοφορία - διαχέεται τοπικά με την κυκλοφορία μέσω των υπόλοιπων συστατικών του rogain η μινοξιδίλη

ANAR

Well-Known Member

Eγω μετα απον ενα χρονο που βαζω Regaine εκτος απο το κεφαλι ειδα και μια μικρη ανάπτυξη τριχων σε ολο το σώμα(ποδια,χερια,στήθος)

Άκης

Administrator

Anar το είδα και εγω αυτό αλλά με περισσότερες νέες τρίχες πάνω από τα μάγουλα.
Αυτές τις μικρές ξανθιές.

kyuss

New Member

Χρησιμοποιω regain και Φιναστεριδη.Επειδη με το δευτερο βλεπω παρενεργιες, σκεφτηκα, μετα απο αυτo που διαβασα εδω να χρησιμοποιησω revigonen. Aξιζει να χρησιμοποιησω και emu oil?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

kyuss είπε:
Χρησιμοποιω regain και Φιναστεριδη.Επειδη με το δευτερο βλεπω παρενεργιες, σκεφτηκα, μετα απο αυτo που διαβασα εδω να χρησιμοποιησω revigonen. Aξιζει να χρησιμοποιησω και emu oil?
εδώ γράψαμε για μινοξιδίλη...εσύ αναφέρεις παρενέργειες φιναστερίδης;! :-\
πόσο καιρό παίρνεις φιναστερίδη και πόση ποσότητα καθημερινά;
υπάρχει θέμα με παρενέργειες φιναστερίδης - http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,173.0.html

ακη μιας και αυτες τις ημερες εισαι πολυ ασχολος βλεπε τον φιλο τον γιατρο... :p
μηπως θα μπορουσες να μου απαντησεις σε κατι?
υπαρχει πιθανοτητα απο την χρηση rogaine ή nizoral να τρεχει καμια φορα αιμα απο την μυτη?

Άκης

Administrator

Όταν μπει στο αίμα, επηρεάζει την καρδιά και τα αγγεία του αίματος με συνέπεια να έχει αν. ενέργειες.
Δεν έχω διαβάσει ξανά αυτό που αναφέρεις, αλλά μπορεί να είναι πιθανόν να οφείλεται από την μινοξιδίλη και όχι το nizoral (αν οφείλεται από φάρμακο δηλαδή και όχι άλλη αιτία).

Τα sides του είναι (με v δίπλα, ότι είδα και εγώ):
Less common
* Itching or skin rash (continued) v

Rare
* Acne at site of application v
* Burning of scalp
* Facial hair growth v
* Increased hair loss v (στην αρχή)
* Inflammation or soreness at root of hair
* Reddened skin v
* Swelling of face v

Signs and symptoms of too much medicine being absorbed into the body
—Rare

* Blurred vision or other changes in vision
* Chest pain v
* Dizziness v
* Fainting
* Fast or irregular heartbeat v
* Flushing
* Headache v
* Lightheadedness
* Numbness or tingling of hands, feet, or face
* Swelling of face, hands, feet, or lower legs
* Weight gain (rapid) v (βασικά επειδή κρατάει νερό)

NGL

Member

Στην αρχη της χρησης του ειχα ''φτερουγισμα'' στο στηθος,οχι εντονους πονους ομως, και ψιλοφοβηθηκα!
πανω στην εβδομαδα ολα καλα!παντως τσεκαρε το φιλε μου ειδικα αν οι φορες που σου εσπασαν αγγεια στην περιοχη και βγηκε αιμα,ειναι αρκετα συχνες!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

kyuss είπε:
το emu oil αξιζει αν δεν βαριεσε να βαζεις 3 φορες την μερα λαδι στο καφαλι σου και μετα να κανεις μπανιο αφου περιμενεις 20 λεπτα να αποροφηθει

αλλα εστω οτι βαζεις πρωι θα πας ξυπνησεις το πρωι 30 λεπτα πριν πας στην δουλεια για να βαλεις emu oil και μετα θ ακανεις μπανιο για να φυγει η λαδιλα
και μετα αν θες να βγεις μεσιμερι για καφε
η αν πας το βραδυ για κανα ποτο

τι ολη μερα αυτην την δουλεια θα κανεις

για αυτον και μονο σαν λογω το αποφευγω

και μην ξεχνας οτι μονο με emu oil δεν εισαι καλυμενος

meandros

Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REGAINE ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΧΗ ΤΟΥ ΚΕΓΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ.ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτο πρεπει να ειναι χνουδι συνεχιζοντας την θεραπεια θα μεγαλωσει
σε καποια φαση ισως πεσει και στην θεση του χνουδιου βγει κανονικη τριχα

αυτο σου δειχνει επισης οτι αυτο που βαζεις στο κεφαλι σου κανει πραγματικα δουλεια
οποτε συνεχισε το

meandros

Member

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ SAW PALMETO ΤΗΣ SOLGAR.ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ?

Μπλουζα