Rogaine / Regaine FAQ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Admin είπε:
Ήθελα να πάρω κάτι παλιά για το αμάξι αλλά λάκησα μετά.
Πιστεύω ότι στο eBay, αν κοιτάξεις το rate του κάθε πωλητή, βγάζεις το συμπέρασμα αν είναι καλός ή όχι.
Δεν είναι με paypal αυτοί; Νομίζω σου παρέχει μια σιγουριά αυτό...
ναι παρεχει αρκετα το paypal αν επισης σου κανουν λαμογια κανεναν πωλητης μπορει το paypal να σου επιστρεψει τα χρηματα σου πισω
οι περισσοτεροι πωλητες κανουν συνναλαγες εκει με paypal

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

παιδια εγω βαζω εδω και κανενα 3μηνο proscar ολα καλα μεχρι σημερα καμια παρενεργεια...
και τωρα που τελειωσαν οι γιορτες θα αρχισω και rogaine foam λεω για αρχη να βαζω μια φορα την ημερα αλλα θελω μια βοηθεια στο πως να το βαζω...
κανω μπανιο βαζω tricomin και μετα απο ποση ωρα βαζω rogaine..??
καπου ειχα διαβασει οτι βαζουμε μισο καπακι αφρο κατι τετοιο και πως ακριβως το βαζουμε στα μαλλια μετα..??

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αφου βαλεις τρικομιν ασε κανα δυωρο να περασει και μετα βαλει regaine ωστε να απορροφηθει καλα

για το ρεγαιν αφρο δεν εβαλα ποτε μονο σε υγρη μορφη οπου ειναι και ελαφρως καλυτερη απο την αλλη

Παναγιωτης είπε:
αφου βαλεις τρικομιν ασε κανα δυωρο να περασει και μετα βαλει regaine ωστε να απορροφηθει καλα

για το ρεγαιν αφρο δεν εβαλα ποτε μονο σε υγρη μορφη οπου ειναι και ελαφρως καλυτερη απο την αλλη
και κατι αλλο μετα απο ποση ωρα μπορεις να ξανα λουσω τα μαλλια για να βαλω ζελε για να βγω... ;D

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καλο ειναι να περιμενεις λιγες ωρες ωστε το regaine να αποροφηθει πληρως απο το κεφαλι σου ωστε να κανει την δουλεια τους πριν λουστεις

st697

Member

ξέρει κάποιος λεπτομέρειες για minoxidil sulfate? τώρα το ακούω πρώτη φορά.
αξίζει να αλλάξω το 5% regaine? απο που αγοράζουμε?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τελειωσε πρωτα αυτο που εχεις και μετα παρε sulfate
ειναι πιο αποτελεσματικη η sulfate
οσο για το που αγοραζεις υπαρχει σχετικο ποστ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

υπαρχουν παρα πολλα σκευασματα με μινοξιδιλη κανε ενα google search
και θα βρεις υπεραρκετα

ενα που ειχα τσεκαρει στο παρελθον ηταν της εταιριας kura labs

panosm

Member

admin βλέπω στην υπογραφή σου οτι σταμάτησες την 2η φορά τη μέρα minox ( μαζί με αυτά που είχες προσθέσει )
είναι αρκετό μια φορά τη μέρα η minox ;

Άκης

Administrator

Πήρε έγκριση για 2 φορές την ημέρα και τα αποτελέσματα της ήταν από αυτήν την συχνότητα χρήσης της.
Αλλά μόνη της. Χωρίς DHT blocker.
Αν δεις βάζω ένα "σκασμό" και πιστεύω είναι αρκετή και η μία φορά.
Πιθανότατα, αν δω ότι "χωράει" κάπου, θα την επαναφέρω, μιας και υγρή μαζί με αυτά που έβαλα (και όχι σε αφρό που χρησιμοποιώ τώρα) είναι δυνατότερη.

ANAR

Well-Known Member

Παιδες δώστε μου ενα site να αγορασω το Regaine γιατι δεν παλεύετε το 30Ε καθε μηνα.Ευχαριστω

NGL

Member

Καλησπερα παιδια. :)
Το site ειναι πραγματικα υπεροχο!συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε!
Απ το Σεπτεμβρη κι επειτα σχεδον εντελως τυχαια αρχισα να χρησιμοποιω minoxidil 5%.(ειμαι 33,εχω τριχοπτωση απ τα 22,εχω κανει μια μεταμοσχευση στην d** 1770 grafts με παρα πολυ ικανοποιητικο φυσικο αποτελεσμα-οχι βεβαια τρελλη πυκνοτητα αλλα ικανοποιητικη-και γενικα εχω πειραματιστει αρκετα με τα μαλλια μου τις περισσοτερες φορες βεβαια στο σκοταδι!)ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον καποια στιγμη minoxidil 2% αλλα απο αποτελεσματα ελαχιστα εως λιγα πραγματα!μετα απο 3 μηνες χρησης minoxidil 5% το κεφαλι μου απ την κορυφη κυριως και πισω αρχισε ,σε σημεια που ηταν λεια χωρις τριχες ,ν ''αγριευει'',οπως τα γεννια του προσωπου!δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το regain ειχε κανει απιστευτη δουλεια,και κοιτωντας προσεκτικα μ εναν καθρεφτη παρατηρησα του κοσμου τις νεες φυτρες να εχουν βγει!''χτυπησα στο google να δω αποτελεσματα αλλων για το regain 5% κι ετσι παλι εντελως τυχαια βρηκα το site!
Τωρα χρησιμοποιω την ''Αγια Τριαδα'' ΜΙΝΟΧ-FINA-FUNGO.Μακαρι να υπηρχαν αυτα τα προιοντα,μ εξαιρεση το fungoral που υπηρχε,πριν απο 10 χρονια!
Το μονο που με προβληματιζει εντονα ειναι τα sideς της FINA κι επειδη σκοπευω να μπω στην διαδικασια παιδιου σε συντομο χρονικο διαστημα, δεν ξερω τι να κανω!
Καμια ιδεα! ???

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

γειά χαρά!
sides στην αναπαραγωγική ικανότητα λόγω proscar(finasteride) σε 1-2% δεν θα πρέπει να σε προβληματίσουν...http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,419.msg5745/topicseen.html#new

βέβαια,αν δεν θέλεις να ρισκάρεις στο ελάχιστο,μπορείς να διακόψεις την φιναστερίδη (πλήρως ανατρέψιμη δράση) και να επικεντρωθείς στην τεκνοποίηση...

Μπλουζα