Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν επιλεξει χρηση μινοξιδιλης 15% μπορουν να ενημερωσουν τι αποτελεσματα/sides κλπ εχει η επιφερει η χρηση της; συνηθως ειναι μαζι με αζελαικο ή και φιναστεριδη.

Conan

Member

heyya είπε:
[quote author=Conan link=topic=47.msg40788#msg40788 date=1286565601]
κι ομως ! ταυτοχρονα θελει με αυτα

Όχι, πως σου ήρθε... δε θα υπήρχε διαφορά!
[/quote]

αληθεια? καλα, εδω δε λεμε οτι καλο ειναι να περνουμε μαζι μινοξ και dht blocker?

heyya

New Member

Conan είπε:
[quote author=heyya link=topic=47.msg40808#msg40808 date=1286623753]
[quote author=Conan link=topic=47.msg40788#msg40788 date=1286565601]
κι ομως ! ταυτοχρονα θελει με αυτα

Όχι, πως σου ήρθε... δε θα υπήρχε διαφορά!
[/quote]

αληθεια? καλα, εδω δε λεμε οτι καλο ειναι να περνουμε μαζι μινοξ και dht blocker?
[/quote]

ναι, αλλά όχι ότι το blocker θα κράταγε τα μαλλιά που θα έδινε η μίνοξ... όχι σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον!

johnygiats

New Member

Σε επίσκεψη σε φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη, είδα συσκευασία Regaine στα ράφια του...Μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω για τί θυμάμαι που αναφερόταν συχνά ότι μόνο μέσω Internet μπορούμε να το βρούμε.

vayero

Member

vayero79 είπε:
επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν επιλεξει χρηση μινοξιδιλης 15% μπορουν να ενημερωσουν τι αποτελεσματα/sides κλπ εχει η επιφερει η χρηση της; συνηθως ειναι μαζι με αζελαικο ή και φιναστεριδη.

nada??? :(

spi

Well-Known Member

Παιδια μια απορια ασχετη.Αν βαζεις σε καποιο μερος μινοξ και δεις τριχοπτωση μετα υπαρχει περιπτωση να μην δεις επανεκφυση?ή η μινοξ δινει παντα επανεκφυση μετα απο το sheding της τριχοπτωσης?

geofish

New Member

spi είπε:
Παιδια μια απορια ασχετη.Αν βαζεις σε καποιο μερος μινοξ και δεις τριχοπτωση μετα υπαρχει περιπτωση να μην δεις επανεκφυση?ή η μινοξ δινει παντα επανεκφυση μετα απο το sheding της τριχοπτωσης?

Ναι είναι δυνατόν. Είναι όμως τρίχες που ήταν καταδικασμένες να πέσουν και να μην ξαναβγούν. Ουσιαστικά δηλαδή επιταχύνεις την πτώση των καταδικασμένων αυτών τριχών. Άλλωστε και η ίδια εταιρία που βγάζει το regain δεν σου εγγυάται ότι οι τρίχες που θα πέσουν θα ξαναβγούν. Πάντως τρίχες δυνατές και αυτές που δεν έχουν επηρεαστεί από την DHT δεν υπάρχει πρόβλημα θα ξαναβγούν (δεν υπάρχει ο κίνδυνος που νομίζουν μερικοί ότι θα καταστρέψουν τα τριχοθυλάκια).

sakis9282

Member

Πάντως το regaine όταν στεγνώσει αφήνει μια γυαλάδα στο δέρμα με απότέλεσμα στο σημείο που είναι αραιό το μαλλί να γυαλίζει το δέρμα κάτω από φως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member

vayero79 είπε:
[quote author=vayero79 link=topic=47.msg40836#msg40836 date=1286707007]

[/quote]

τελικα για αλλη μια φορα δεν βλεπω απαντηση σε ερωτημα που εκανα. κατανοω οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος, αλλωστε ολοι κανουμε τις επιλογες μας, ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

vayero79 είπε:
[quote author=vayero79 link=topic=47.msg41223#msg41223 date=1287489243]

[/quote]

τελικα για αλλη μια φορα δεν βλεπω απαντηση σε ερωτημα που εκανα. κατανοω οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος, αλλωστε ολοι κανουμε τις επιλογες μας, ευχαριστω
[/quote]
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,116.0.html ;)

vayero

Member

ναι, ευχαριστω για την επισημανση, ειναι ομως ενα θεμα που δεν εχει δωσει απαντησεις σε αυτο που ρωτησα και μαλιστα πολυ καιρο πριν. ωστοσο θα συνεχισω την προσπαθεια μου κανοντας ερευνα οπουδηποτε μπορω να βρω κατι στο διαδικτυο (αν και μεχρι τωρα δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη) και θα κανω τις επιλογες μου. κατι περισσοτερο δεν χρειαζεται να πω.

giorgio10

New Member

Καλησπερα σας τι κανετε ειστε καλα?Διαβαζω εδω και πολυ καιρο το forum σας και θελω να σας κανω μια ερωτηση.Για αρχη ομως να πω ειμαι nw 2 και αποφασισα να παρω regaine 2% για αρχη.να πω οτι το προβλημα τριχοπτωσης το εχει και ο μεγαλυτερος μου αδερφος αλλα και ο θειος μου.Παρ' οαλ αυτα δεν εχω παει σε καποιον δερματολογο αλλα πηρα σημερα μινοξ απο το φαρμακειο.Στις οδηγιες που διαβασα ειπε οτι δε πρεπει να παιρνουμε το φαρμακο πριν την εγκριση καποιου γιατρου.Εγω δεν ξερω αν εχω ανδρογενικη αλωπεκιαση καθως οπως προειπα δεν ειχω παει σε γιατρο αλλα μαλλον ειναι αυτο.Εσεις τι λετε να κανω αγωγη με regaine η οχι?να επισκεφτω εναν γιατρο που θα με ξετιναξει και να μου πει οτι ναι εχεις παρε αυτα κι αυτα αλλα στην ουσια εγω να κανω την θεραπεια που εχω στο μυαλο μου?Ειμαι 22 χρονων να πω...τι λετε κι εσεις?

tatini

New Member

Είναι απλό να καταλάβεις αν έχεις ανδρικού τύπου αλωπεκία... γιατί έχει συγκεκριμένα στάδια (αυτά της κλίμακας Norwood): στην αρχή χάνεις τα μαλλιά στους κροτάφους, μετά προχωράει πιο πίσω και στα πλαϊνά, σιγά σιγά αραιώνει και η κορυφή (μπιφτέκι) και τέλος έχεις μια γενική αραίωση μέχρι να εξαφανιστούν όλα εκτός των σημείων λίγα πάνω απ' το σβέρκο και τα αυτιά (όπως στους παππούδες). Αν δεν έχεις αντρικού τύπου αλωπεκία θεωρείσαι και τυχερός, γιατί η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες που εύκολα μπορείς να εξαλείψεις. Παράδειγμα, στη γενική αραίωση μπορεί να έχουμε έλλειψη σωστής διατροφής, σκληρά χημικά προϊόντα για τα μαλλιά (βαφές, περμανάντ), κ.λπ. Υπάρχει και η γυροειδής αλωπεκία κατά την οποία χάνεις τις τρίχες σου σε τούφες από άσχετα σημεία του κεφαλιού σου με αποτέλεσμα γυμνό δέρμα ανάμεσα στα μαλλιά σε μέγεθος 2ευρου. Εσύ τι βλέπεις στον καθρέφτη σου;

Nio

New Member

vayero79 είπε:
[quote author=vayero79 link=topic=47.msg41223#msg41223 date=1287489243]

[/quote]

[/quote]

Φίλε να σου πω την προσωπική μου εμπειρία με xandrox 5% to πρωι και xandrox 15% to βραδυ μαζι με spiro 5% cream. Την έκανα για ένα χρόνο με αρκετά καλά αποτελέσματα (και υπαρκτό regrowth και στους κροταφους) για περίπου ένα χρόνο. Νομίζω οτι ι spiro πραγματικά δίνει το κατι παραπάνω αν το συγκρίνεις με το σκέτο xandrox. Από εκέι και έπειτα για τον επόμενο χρόνο σταμάτησα τις 2 χρήσεις μινοξ γιατί ήμουν αγγλία (για μεταπτυχιακές σπουδές) και δεν μπορουσα να βγαίνω έξω έχοντας βάλει xandrox. Οπότε περιορίστικα στην μια χρήση xandrox 15% to βραδυ και μάλιστα χωρίς spiro. To αποτέλεσμα?? έχασα πολύ μαλλί και μάλιστα εφτασα σε σημείο χειρότερο από τον προηγούμενο χρόνο. Ενώ τουλάχιστον ήλπιζα σε μια διατήριση..Συμπέρασμα: Το xandrox 15% ισως μπορεί να σε βοηθήσει αν κάνεις φουλ αγωγή, ενώ από μόνο του δύσκολα. Τώρα πλέον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου το 15% και το γύρισα σε 5%x2 με παρόμοια αποτελέσματα. Πάντως κάτι που δεν μου άρεσε καθολού στο 15% ήταν ότι δεν στέγνωνε πραγματικά ακόμα και μετά απο 2 ώρες εφαρμογής. Πιθανότατα λόγω glicerin. Αυτά...Ελπίζω να βοήθησα..ότι άλλο θές ευχαρίστως να βοηθήσω!

giorgio10

New Member

tatini είπε:
Είναι απλό να καταλάβεις αν έχεις ανδρικού τύπου αλωπεκία... γιατί έχει συγκεκριμένα στάδια (αυτά της κλίμακας Norwood): στην αρχή χάνεις τα μαλλιά στους κροτάφους, μετά προχωράει πιο πίσω και στα πλαϊνά, σιγά σιγά αραιώνει και η κορυφή (μπιφτέκι) και τέλος έχεις μια γενική αραίωση μέχρι να εξαφανιστούν όλα εκτός των σημείων λίγα πάνω απ' το σβέρκο και τα αυτιά (όπως στους παππούδες). Αν δεν έχεις αντρικού τύπου αλωπεκία θεωρείσαι και τυχερός, γιατί η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες που εύκολα μπορείς να εξαλείψεις. Παράδειγμα, στη γενική αραίωση μπορεί να έχουμε έλλειψη σωστής διατροφής, σκληρά χημικά προϊόντα για τα μαλλιά (βαφές, περμανάντ), κ.λπ. Υπάρχει και η γυροειδής αλωπεκία κατά την οποία χάνεις τις τρίχες σου σε τούφες από άσχετα σημεία του κεφαλιού σου με αποτέλεσμα γυμνό δέρμα ανάμεσα στα μαλλιά σε μέγεθος 2ευρου. Εσύ τι βλέπεις στον καθρέφτη σου;
Απο αυτα που λες ναι εχω αλωπεκια ανδρογενικη,δυστυχως.Αρχιζει και αραιωνει μπροστα στους κροταφους,βασικα δεν ειχα ποτε γεματους κροταφους ουτε και πυκνο μαλλι πολυ,αλλα και στο πανω μερος σχεδον σε ολα τα σημεια...Αλλα παντα ειχαν να λενε παρ' ολο που δεν ηταν τοσο πυκνο αλλα εδω και 1 χρονο εχει αραιωσει επικινδυνα!Γ@#@το...αν ειναι τοτε θα αρχισω regaine και θα δουμε.Σε λιγο καιρο θα αρχισω και σπιρο λογικα!Α,μια ερωτηση ακομα η κακη διατροφη απ'οτι ειδα επηρεαζει το μαλλι η οχι?Thanks φιλε μου

giorgio10

New Member

Αααα και κατι ακομα,στις οδηγιες δε λεει οτι βοηθαει τους κροταφους...Εκει εχει δει κανεις βελτιωση?Μη το βαλω και πανε πιο πισω και γινω ασ' τα να πανε....βασικα εχω και μια κρεμα fungoral αλλα την εχω δοκιμαασει για λιγο μιας και φοβηθηκα μην εχω τιποτα αλλα.παντως σκεφτηκα να την βαζω 2-3 φορες την εβδομαδα για κανενα μισαωρο στους κροταφους

tatini

New Member

Oι κρόταφοι θεωρούνται το πιο δύσκολο σημείο, αλλά και πάλι με συστηματική χρήση καλών προϊόντων μπορείς να δεις αποτέλεσμα, αναλόγως της έκτασης του προβλήματος πάντα. Νομίζω ότι εφόσον είσαι ακόμα στο 2 της κλίμακας Norwood, θα δεις και στους κροτάφους αποτελέσματα.

Η καλή διατροφή παίζει ρόλο σε όλα. Αν είσαι φοιτητής και σου είναι δύσκολο να ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή δοκίμασε να πάρεις ΙΠΠΟΦΑΕΣ -κοστίζει γύρω στα 22 ευρώ τα 50 χάπια και περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Νομίζω ότι εφόσον και στην περίπτωσή σου μιλάμε για ανδρικού τύπου αλωπεκία, καλό θα είναι να κάνεις την ολοκληρωμένη big3 -propecia 1mg και regain 5% σε ημερήσια βάση και bothaderm 2% 2 φορές την εβδομάδα για λούσιμο.

Μπλουζα