Rogaine / Regaine FAQ

captkostas

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

ευχαριστω φιλε Magic

τρετινοινη και αζελαικο νομιζω μπορω να βρω στα φαρμακεια ??,
αλλα πως να τα χρησιμοποιης χυμα? ??, εχεις καμια ιδεα για αναμειξη

νομιζω οτι του Lee πληρωνεις πολυ παραπανω, αλλα ειναι ποιο
συγκροτημενα προιντα.

kirkland 5 % morning - night
Spiro 5% Dr Lee - morning - night
Fungoral 3 times X week

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

captkostas

New Member

magic810 είπε:
Φιλε μου captkostas εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος....
Προσωπικα απο τοτε που το ξεκινησα εχει σταματησει η τριχοπτωση....Ισως ακουγεται υπερβολικο αυτο που λεω....
στο μπανιο χανω καμμια δεκαρια τριχες και στο μαξιλαρι μου δεν υπαρχει τριχα....Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι μονο απο αυτο ομως.....
Τωρα για αυτο με την ρετινολη δεν ξερω γιατι εχω βαλει τρετινοινη στη θεραπεια μου δοκιμαστικα οποτε σε πρωτη φαση δεν εχω σκεφτει να παρω και αυτο με την ρετινολη....
Παντως σε ξενα site ο συγκεκριμενος συνδυασμος εχει εισπαξει πολλα θετικα σχολια....

Magic!!

με το xandrox λαδωνουν τα μαλλια???

kirkland 5 % morning - night
Spiro 5% Dr Lee - morning - night
Fungoral 3 times X week

kipseli7

Member

Να ρωτησω κατι..μην γελασετε! :mad: :p
Εγω παιρνω βιταμινες και ψευδαργυρο σε αναβραζων δισκιο παιζει κανενα ρολο ο ψευδαργυρος με το rogaine foam;Επειδη τα χρησιμοποιω ιδια χρονικη στιγμη!

Pathetic_Losser

New Member

kipseli7 είπε:
Να ρωτησω κατι..μην γελασετε! :mad: :p
Εγω παιρνω βιταμινες και ψευδαργυρο σε αναβραζων δισκιο παιζει κανενα ρολο ο ψευδαργυρος με το rogaine foam;Επειδη τα χρησιμοποιω ιδια χρονικη στιγμη!
Δεν θα με παραξένευε αν σου απαντουσαν πως ισως κ να επηρεαζει :)
Οπως κ να'χει δεν το μεταθετεις κανα 2ωρακι ειτε το 1 ειτε το αλλο εστω κ για το φοβο των Ιουδαιων

magic810

New Member

nikos76 είπε:
Παιδιά...

Υπάρχει κάποιος φίλος που να έκανε χρήση μόνο μινοξιδίλης (regaine) για 4-6 μήνες και να είδε βελτιώση στο μαλί του?Όποια και αν είναι η βελτιώση αυτή...μικρή ή μεγάλη.

Με ενδιάφερει όμως να μην χρησημοποιούσε και κατα το διάστημα αυτό κάποιο προϊον για dht block αλλα μόνο την μινοξιδίλη.

Φιλε μου δυστυχως απο μονη της η μινοξιδιλη θα σου προσφερει ενα ουτοπικο αποτελεσμα...
Το λεω απο προσωπικη πειρα αλλα μπορεις και να δεις την ιστορια αυτου....
http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=47167&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Δυστηχως, η χρηση καποιου προιοντος/ουσιας που περιοριζει την dht ειναι μονοδρομος....

ANAR

Well-Known Member

Εγω ξεκίνησα ΜΟΝΟ με ριγκειν και στον ενα με ενάμιση χρονο ειδα εντυπωσιακά αποτελεσματα ??? ???
Γέμισε το καφαλι μαλλια
Μετα στασιμότητα και σιγα σιγα αραίωνα

danton

New Member

ANAR είπε:
Εγω ξεκίνησα ΜΟΝΟ με ριγκειν και στον ενα με ενάμιση χρονο ειδα εντυπωσιακά αποτελεσματα ??? ???
Γέμισε το καφαλι μαλλια

Στασιμοτητα ποσο καιρο κρατησε?
Το αραιωμα ποσο καιρο κρατηεσ?

Dimitris173475

New Member

Και γω μόνο μινοξιδίλη χρησιμοποιώ. Διαφορά δεν έχω δει μεγάλη, αλλά δεν είμαι και η ενδεικτική περίπτωση. Έχω καλό hairline και έχω απλά αρχίσει να έχω diffuse thining μπροστά. Στο hairline πάντως έχουν πεταχτεί τρίχες που δεν τις είχα πριν, αυτό είναι σίγουρο. Όχι χνούδι ή λεπτές τρίχες, αλλά κανονικές.

ANAR

Well-Known Member

danton είπε:
[quote author=ANAR link=topic=819.msg22446#msg22446 date=1262110680]
Γέμισε το καφαλι μαλλια

Στασιμοτητα ποσο καιρο κρατησε?
Το αραιωμα ποσο καιρο κρατηεσ?
[/quote]

Στασιμότητα για 2-3 μηνες και μετα άρχισε το αραιωμα.Μετα αρχισα σπιρο2 και αβονταρτ μεσα στο ριγκειν και εχω ερθει στα επιπεδα που ημουν πριν με το ριγκειν πανω στο χρονο ;)

jk

New Member

φίλε πόσο καιρό χρησιμοποιείς avodart μέσα στο regain; πόσα χαπάκια βάζεις; έχεις δει κάποια παρενέργεια, έστω και ασήμαντη; σε πόσο καιρό είδες αποτέλεσμα; thanks

ANAR

Well-Known Member

Εχω κανα μηνα που βαζω avodart μεσα στο ριγκειν 4 χαπακια
Παρενέργειες μεχρι στιγμης δεν εχω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μ32

Member

nikos76 είπε:
Παιδιά...

Υπάρχει κάποιος φίλος που να έκανε χρήση μόνο μινοξιδίλης (regaine) για 4-6 μήνες και να είδε βελτιώση στο μαλί του?Όποια και αν είναι η βελτιώση αυτή...μικρή ή μεγάλη.

Με ενδιάφερει όμως να μην χρησημοποιούσε και κατα το διάστημα αυτό κάποιο προϊον για dht block αλλα μόνο την μινοξιδίλη.
συμπολεμιστες εγω ξεκινησα μονο με μινοξιδιλη.3 μηνες συνεχομενα,διακοπη ενα μηνα(ημουν διακοπες κ δεν ειχα φαρμακειο κοντα :down),κ κατοπιν 4 μηνες συνεχομενα.για αυτους τους 7+1 μηνες ειδα τα εξης:απο το πρωτο διμηνο πιο δυνατα-πυκνα μαλια.δεν ηταν ιδεα μου μου το ελεγαν και αλλοι.επισης μικρες τριχουλες σε ολο το κεφαλι(και κροταφοι κ hair line).το σταματημα με πηγε πισω,ενω στο τελος του 8μηνου σαφως κ ειχα νεες τριχες σε ολο το κεφαλι.μετα το 8μηνο πηρα κ αλλα πραγματα,οποτε δεν ξερω μεχρι που θα εδινε η μινοξιδιλη μονη της.

nikos76

Member

Παιδιά εδώ και 6 μήνες βάζω regaine καθημερινά και εχω δει πολύ καλά αποτελέσματα..έβαζα το 5% (με τις σχετικές παρενέργιες τις οποίες δεν άντεχα) οπότε εδώ και λίγες μέρες το γύρισα στο 2% και δεν βλέπω σχεδόν καθόλου περενέργιες..Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση.
Μπορώ να χρησημοποιώ συνέχεια για πολλά χρόνια και για κάθε μέρα το regaine? Ή μήπως πρέπει να κάνω χρήση για έξι μήνες κάθε μέρα και μετά να το σταματάω.Μήπως είναι επικίνδυνο?

Dimitris173475

New Member

Δε νομίζω να είναι επικίνδυνο. Έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια από πολλούς, τόσο στις δοκιμές όσο και σε κατανάλωση. Νομίζω ότι όσο δε σου βγάζει παρενέργειες, δεν υπάρχει πρόβλημα να το χρησιμοποιείς. Απ' την άλλη αν το διακόπτεις και το ξαναξεκινάς μειώνεις την αποτελεσματικότητά του.

nikos76

Member

Δηλαδή Παναγιώτη μπορείς να βάζεις 2% κάθε μέρα και για όλη σου τη ζωή? Είναι εξακριβωμένο από γιατρό?
Με την 5% υπάρχει πρόβλημα ε?

ANAR

Well-Known Member

Γνωρίζει καποιος αν άρχισε να συνταγογράφηση του ριγκειν παλι;;;;;
Κατι ακουσε το αυτι μου αλλα δεν ξερω αμα ισχύει

Μπλουζα