Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
oggy1004 είπε:Ρε παιδιά γιατί μόλις βάλω έστω και μία σταγόνα απο Regaine, με πιάνει φαγούρα? Αυτό συμβαίνει και με το 5% και με το 2% σε μινοξιδίλη. Έχετα να προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ...
δοκίμασε αν θέλεις τζελ αλόης ή emu oil ή tricomin - αν και αυτά είναι περισσότερο για την προφύλαξη/αντιμετώπιση των ερεθισμών από μινοξιδίληoggy1004 είπε:Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....ίσως να είμαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη και να συμβαίνει αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μαζί με Regaine κάποιο προϊόν όπως emu oil για παράδειγμα?...Η σμηγμ.δερματίτιδα αντιμετοπίζεται με Fungoral? Και πάλι ευχαριστώ!
δοκίμασε αν θέλεις τζελ αλόης ή emu oil ή tricomin - αν και αυτά είναι περισσότερο για την προφύλαξη/αντιμετώπιση των ερεθισμών από μινοξιδίληΣπύρος είπε:[quote author=oggy1004 link=topic=47.msg27264#msg27264 date=1266935239]
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....ίσως να είμαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη και να συμβαίνει αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μαζί με Regaine κάποιο προϊόν όπως emu oil για παράδειγμα?...Η σμηγμ.δερματίτιδα αντιμετοπίζεται με Fungoral? Και πάλι ευχαριστώ!
oggy1004 είπε:Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....ίσως να είμαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη και να συμβαίνει αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μαζί με Regaine κάποιο προϊόν όπως emu oil για παράδειγμα?...Η σμηγμ.δερματίτιδα αντιμετοπίζεται με Fungoral? Και πάλι ευχαριστώ!
ήμουν λίγο άκυρος,σκεφτόμουν άλλα-ζητώ συγνώμη :laie:heyya είπε:Όντως δεν ισχύει ...πως σου ήρθε Σπύρο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ήμουν λίγο άκυρος,σκεφτόμουν άλλα-ζητώ συγνώμη :laie:Σπύρος είπε:[quote author=heyya link=topic=47.msg28011#msg28011 date=1267616195]
Όντως δεν ισχύει ...πως σου ήρθε Σπύρο;
Σπύρος είπε:8) 8) 8)
Σπύρος είπε:ΆΣΕ-το'χω μειώσει σε 4 στριφτά την ημέρα και το μυαλό/νεύρα μου lost in space.. :tease:
2-3 ώρεςboost είπε:Μετα απο ποση ωρα μπορουμε να κανουμε μπανιο μετα την χρηση regaine gel παιδες?
sovagg είπε:Παιδια οσον αφορα το θεμα με το σταματημα της μινοξ μια φορα το χρονο για να μην συνηθιζει ο οργανισμος κ χανει η μινοξ τη δραστικοτητα της,βγαλαμε κανα συμπερασμα???