Rogaine / Regaine FAQ

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

μάλλον/δυστυχώς είσαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη,
ή έχεις σμηγμ. δερματίτιδα ενεργή

όπως και να'ναι σταματάς την μινοξιδίλη και βλέπεις
- θεραπεία δερματίτιδας
- εναλλακτικά growth stimulant (πεπτίδια χαλκού κ.α)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

oggy1004 είπε:
Ρε παιδιά γιατί μόλις βάλω έστω και μία σταγόνα απο Regaine, με πιάνει φαγούρα? Αυτό συμβαίνει και με το 5% και με το 2% σε μινοξιδίλη. Έχετα να προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ...

Με τον αφρο νομιζω μπορεις να το αποφυγεις αυτο......

oggy1004

New Member

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....ίσως να είμαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη και να συμβαίνει αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μαζί με Regaine κάποιο προϊόν όπως emu oil για παράδειγμα?...Η σμηγμ.δερματίτιδα αντιμετοπίζεται με Fungoral? Και πάλι ευχαριστώ!

NoMoreLoss

New Member

block ναι κάνει 30 ευρώ φίλε και κρατάει για ένα μήνα δεν είναι το ποιό φθηνό αλλά αν θές και μπορείς να παραγγέλνεις μέσω internet υπάρχει απο ebay το kirkland και θα χρειαστείς το διάλυμα 5% που κάνει 40 ευρώ για ένα χρόνο. βέβαια regain πρέπει να βάζεις για πάντα έτσι μην το ξεχνάς αν το σταματήσεις πάνε τα λεφτά χαμένα και τρίχες που πιθανών να βγούν πάνε και αυτές πέφτουνε. βάλτα κάτω και αποφάσισε 8)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

oggy1004 είπε:
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....ίσως να είμαι αλλεργικός στην μινοξιδίλη και να συμβαίνει αυτό, αλλά μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω μαζί με Regaine κάποιο προϊόν όπως emu oil για παράδειγμα?...Η σμηγμ.δερματίτιδα αντιμετοπίζεται με Fungoral? Και πάλι ευχαριστώ!
δοκίμασε αν θέλεις τζελ αλόης ή emu oil ή tricomin - αν και αυτά είναι περισσότερο για την προφύλαξη/αντιμετώπιση των ερεθισμών από μινοξιδίλη

το fungoral είναι για την ξηροδερμία

giannis1991

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
[quote author=oggy1004 link=topic=47.msg27264#msg27264 date=1266935239]
δοκίμασε αν θέλεις τζελ αλόης ή emu oil ή tricomin - αν και αυτά είναι περισσότερο για την προφύλαξη/αντιμετώπιση των ερεθισμών από μινοξιδίλη

το fungoral είναι για την ξηροδερμία

[/quote]

το fungoral ειναι για την πυτιριδα....κανει για την ξηροδερμια????γτ ακουσα πως κανει το κεφαλι και τα μαλλια ξηρα και δημιουργει και παραπανω ξηροδερμια.....

oggy1004 είπε:

Oggy μια καλή επιλογή για την σμηγμ. δερματιτιδα είναι το Stieprox, το εχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με καλά αποτελέσματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
[quote author=heyya link=topic=47.msg28011#msg28011 date=1267616195]
Όντως δεν ισχύει ...πως σου ήρθε Σπύρο;
ήμουν λίγο άκυρος,σκεφτόμουν άλλα-ζητώ συγνώμη :laie:
[/quote]

Αμα δεν μας πεις τι σκεφτόσουν δεν σε συγχωρούμαι.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ΆΣΕ-το'χω μειώσει σε 4 στριφτά την ημέρα και το μυαλό/νεύρα μου lost in space.. :tease:

Hairboost

Member

Μετα απο ποση ωρα μπορουμε να κανουμε μπανιο μετα την χρηση regaine gel παιδες?

sovagg

New Member

Παιδια οσον αφορα το θεμα με το σταματημα της μινοξ μια φορα το χρονο για να μην συνηθιζει ο οργανισμος κ χανει η μινοξ τη δραστικοτητα της,βγαλαμε κανα συμπερασμα???

ANAR

Well-Known Member

sovagg είπε:
Παιδια οσον αφορα το θεμα με το σταματημα της μινοξ μια φορα το χρονο για να μην συνηθιζει ο οργανισμος κ χανει η μινοξ τη δραστικοτητα της,βγαλαμε κανα συμπερασμα???

Η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κανουμε διακοπή της μινοξ

Μπλουζα