Rogaine / Regaine FAQ

tasos33

Well-Known Member
biomike συμφωνω μαζι σου,η μινοξ θελει δοκιμες γιατι καθε οργανισμος διαφερει, αποσο βλεπω σε αυτους που χανει γρηγορα ειναι αυτοι που βαζουν 1ml πρωι βραδυ,σε μενα ασ πουμε δεν δινει επανεκφυση αλλα κραταει μια χαρα τα υπαρχοντα, χωρις μαυρους κυκλους σωσιβια κτλ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

BioMike

Member
Ναι ετσι ειναι ,παντως σε μενα οταν το μειωσα σε 1 φορα την μερα ειδα να χειροτερευουν τα πραγματα οχι να μενουν στασιμα ,ενω με τις 2 φορες καλυτερευουν κιολας ,τι να πω εβγαλε ως τωρα κανεις ακρη πως δουλευουν ολα αυτα για να βγαλουμε εμεις...
 

poseidonas77

Well-Known Member
συμφωνω με τον Biomike...και εμενα μου τα εχει φουντωσει τα μαλια μπροστα που εχω προβλημα
και κοιτωντας παλιες κοντινες φωτο 4-5 ετων ειμαι προφανος σε καλυτερη κατασταση απο τοτε..
δυστυχως ομως δε μπορω να πω οτι ειμαι καλυμενος ψυχολογικα με την μινοξ...η αραιωση παραμενει
και νεες τριχες να καλυψουν κενα δεν ειδα....
δυστηχως παιδια καταληγω στο συμπερασμα οτι χωρις ανδρογονο να κανει την δουλεια απο μεσα και η μινοξ να δινει την καταληλη ενεργεια στο θυλακα να δωσει κανονικη τριχα δεν υπαρχει περιπτωση να δει καποιος σοβαρα ολοκληρωμενα αποτελεσματα...μονο στη περιπτωση που προλαβει το προβλημα στην αρχη και ετσι για κανα1-2 χρονια παρει σχεδον ολλα τα μαλια του πισω...αλλα μετα αργη κατηφορα.
 

Parov

Member
Παιδιά αραιωσα δοκιμαστικά την χρηση μινοξ σε μέρα παρά μέρα και είδα κατηφορα. Πίστευα οτι έτσι θα μπορέσω να συντηρηθω αλλά δεν μου βγήκε. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Έχω ξεκινήσει ηδη καθημερινή χρηση. Να περιμένω ξανά shedding όπως στην αρχή?
 

Reve

Active Member
Πιθανόν ναι φίλε. Εγώ είδα κατηφόρα και από 2 φορές τις μέρες σε 1 φίλε. Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο καιρό το είχες κρατήσει σε 1 φορά. Αν πχ το είχες για 1-2 εβδομάδες δεν θα έχεις (λογικά) αν το δοκίμασες 2-3 μήνες πιθανόν να έχεις.
 

Parov

Member
Ευχαριστω για την απαντηση! Έχει περιπου 2μιση μηνες μπορεί κ παραπανω που αραίωσα τη χρηση και όντως είδα υποχώρηση κυρίως στους κροτάφους. Βέβαια η περιοχή εκεί είναι δυσκολη, αλλά καμια σχέση με το πως ήτανε όταν εβαζα πιο συχνά. Ξεκίνησα ηδη κάθε μέρα παλι κ βλέπω πως θα παει!
 

BioMike

Member
Οντως φιλε και σε μενα το ιδιο εγινε οταν εριξα απο 2 φορες την μερα σε 1 ειδα κατηφορα στον 1.5 μηνα.
 

ivopo

Member
καλημερα παιδια! τη βοηθεια σας παρακαλω... εχω το regaine foam δυο μερες που το χρησιμοποιω
αλλα νομιζω δε κανω σωστη εφαρμογη γιατι εχω ακομα πολλα μαλλια και δε πηγαινει ο αφρος ευκολα στο δερμα.
μπορει καποιος να μου πει πως εφαρμοζεται και σε τι ποσοτητα γιατι το πακετο που παρηγγειλα απ εξω δεν ειχε οδηγιες...
 

Sponda

Member
Ο αφρός όντως δεν εφαρμόζει τόσο καλα οσο η λοσιον. Θα σου έλεγα να πα΄ρεις την λοσιον για καλυτερη εφαρμογη. Όσον αναφορά την λοσιον τώρα η δοσολογια είναι 6 ψεκασιές [1mg].
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ivopo

Member
φιλε ευχαριστω για την απαντηση. ειχα χρησιμοποιησει για 10 μερες λοσιον αλλα λαδωναν πολυ ευκολα και δε το παλεψα.
με τον αφρο ειναι κομπλε. αλλα νομιζω μερικες φορες μπορει να βαζω παραπανω απ οτι πρεπει καταλαθος
 

cool11

Well-Known Member
Ο αφρός όντως δεν εφαρμόζει τόσο καλα οσο η λοσιον. Θα σου έλεγα να πα΄ρεις την λοσιον για καλυτερη εφαρμογη. Όσον αναφορά την λοσιον τώρα η δοσολογια είναι 6 ψεκασιές [1mg].

Νομιζω ομως οτι μελετες λενε, κι ισως κι η ιδια η κατασκευαστρια εταιρια (pfizer), οτι η αποτελεσματικοτητα του αφρου ειναι μεγαλυτερη.
 

BioMike

Member
Και εγω χρησιμοποιω τον αφρο και εχω πολυ μαλλι ακομα να το χτενιζεις αντιθετα απο το σημειο που θες να εφαρμοσεις και να τον περνας με τα δαχτυλα αναμεσα.Δικια μου εμπειρια ειναι οτι οντως ο αφρος ειναι αρκετα πιο αποτελεσματικος δεν λαδωνει καθολου ισα ισα που μπορεις να χρησιμοποιηθει ταυτοχρονα και για styling.
 

ivopo

Member
αυτο ακριβως φιλε.. και μενα ειναι σαν να βαζεις ζελε και να το φτιαχνεις οπως θες.. 2 σε 1 δηλαδη!

αρκει να δουμε και αποτελεσματα γιατι ακομα ειμαι στις 2 βδομαδες
 

BioMike

Member
Φιλε μου πιστευω σιγουρα θα δεις αποτελεσμα τωρα αναλογα την τυχη του καθενος,αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο,εμενα παντως ειναι περιοδοι που νιωθω οτι πεφτει η αποδοση αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα κανει καποια μπαμ(ανα 3-4 μηνες )και βλεπω αρκετη πυκνωση και σε αντιθεση με οτι διαβαζω ,παροτι την χρησιμοποιω 1,5 χρονο δεν εχει πεσει σε αποδοση.
 

Sponda

Member
Παιδες εγω σκεφτομαι να το σταματησω ... αρχισα φιναστεριδη 0,5mg εδω και κανα μηνα χωρις παρενεργειες και σκεφτομαι να σταματησω την μινοξιδιλη.
Ημουν nw1 οταν την αρχισα , πριν απο 1 μηνα επισης την ελλατωσα στην 1 εφαρμογη την μερα .. και οι περιοχες που βαζω ειναι οι κροταφοι , μπροστα και λιγο πιο μεσα απο το hairline. Φανταζομαι δεν θα εχω πολλες απωλειες , ετσι δεν ειναι? Αφου θα παιρνω και φινα ..
 

BioMike

Member
Θα δεις μια κατηφορα σιγουρα ,δηλαδη στα σημεια που ειχες βγαλει μαλλι απο την μινοξ θα το χασεις,απλα η φινα θα σου διατηρησει τα υπαρχοντα και ισως σε βαθος 8-10-12 μηνων δωσει παλι καποια επανεκφυση.
 

Typhoon

Member
Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει το regaine foam. Ενώ είδα κάποια βίντεο όσον αφορά τη χρήση του, έχω παρατηρήσει πως όταν βγαίνει ο αφρός δεν έχει την κλασσική συμπεριφορά αφρού που διατηρεί τη μορφή του για κάποιο διάστημα. Αντιθέτως αμέσως αρχίζει και διαλύεται στο χέρι και γίνεται υγρό. Εδώ να παρατηρήσω πως το κουνάω αρκετά το μπουκαλάκι πριν βγάλει αφρό. Αυτό με δυσκολεύει στο να το απλώσω τελικά ομοιόμορφα και φοβάμαι ότι τελικά μένει το περισσότερο στην τρίχα και δεν πάει στις ρίζες (αντίθετα από το υγρό regaine, αυτό στεγνώνει αμέσως). Ευχαριστώ
 
Μπλουζα