Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

amunt

Member
Παιδια εκανα χρηση μινοξιδιλης για 2 μηνες και σταματησα, τωρα 3 μηνες μετα εχω δει υπερ-αραιωση.
Οχι μονο δεν μου βγηκαν κανουρια μαλλια αλλα μου επεσαν κι αυτα που ειχα και ειμαι πλεον norwood 4.

Σκεφτομαι να παω για μεταμοσχευση, αξιζει ή να μεινω με το ξυρισμενο κεφαλι και τελος??
 

ivopo

Member
αν παρω μινοξιδιλη υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποια ατονια αδιαθεσια δυσκολια στη μνημη??
 
Τελευταία επεξεργασία:

Tommy h

Member
εχω την εξής απορία όταν λέμε για κατακράτηση υγρών από την μινοξιδιλη ποια είναι η αντιμετώπιση της ,κάπου διάβασα ότι πρέπει να πίνουμε πολύ νερό ισχύει αυτό η θα είναι χειρότερα τι άλλο χρειάζεται να κάνουμε.
 

tasos33

Well-Known Member
γνωριζει κανεις γιατι με απο χρηση μινοξ τα μαλλιαα μου εχουν την εικονα ζαχαρης αχνης? μετα απο ωρες βεβαια..μηπως ωφειλεται στο οτι η σκονη δν εχει διαλυθει καλα.?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
γνωριζει κανεις γιατι με απο χρηση μινοξ τα μαλλιαα μου εχουν την εικονα ζαχαρης αχνης? μετα απο ωρες βεβαια..μηπως ωφειλεται στο οτι η σκονη δν εχει διαλυθει καλα.?
δεν διαλυθηκε καλα η σκονη,ειναι συνηθισμενο φαινομενο με τις φτιαχτες μινοξ.
υποψιν οτι οι φτιαχτες μινοξ δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικες με τις ετοιμες
 
Σοβαρά;; δηλαδή καπα εγω που χρησιμοποιώ φτιαχτη 2% αν το γυρίσω σε regaine 2% θα εχω λίγο ακομα καλύτερα αποτελέσματα;; αλλα θα κανω shedd με αυτή την αλλαγή;;..
 

cool11

Well-Known Member
To cheaprogaine δεν υπαρχει πια;
Βλεπω να κανω τη νεα παραγγελια απο minoxidil-direct.co.uk. Οπως εχω καταλαβει, απο Αμερικη ερχονται κι αυτα, αλλα πρεπει να εχουν γραφεια-logistics σε Αγγλια ή κατι τετοιο.
 

cool11

Well-Known Member
Κανεις δεν αγοραζει regaine απο εξωτερικο, να το συζητησουμε;

Αγορασα και φετος απο minoxidil-direct.co.uk.
Αλλα υπηρξε ενα απροοπτο που με αναστατωσε. Γιατι ενω παρηγγειλα 12αδα, ελαβα δεμα μονο με 6 μπουκαλια!!!!
Καθισα φωτογραφησα τι μου στειλαν, εστειλα mail, και τελικα τι μου απαντουν; Οτι εσπασαν την παραγγελια σε 2 αποστολες, για να μην υπαρχει προβλημα με το τελωνειο!!!!
Εχω παραγγειλει και τα προηγουμενα 3 χρονια απο αυτους, παντα ενα πακετο ερχονταν, φετος γιατι αυτο;
Ανησυχησα ειναι αληθεια. Δεν μου ειχαν πει οτι θα τα εστελναν σε δυο δοσεις.
Σε λιγο θα τα στελνουν ενα-ενα!!!!
Φυσικα, παροτι το url λεει uk, ειναι μονο μια αγγλικη διευθυνση του internet, ο συγκεκριμενος πωλητης-εταιρια, ειναι στην Αμερικη.

Δεν υπαρχει φτηνη προμηθεια regaine εντος ΕΕ, για ευκολοτερη αγορα;

Ποιες φτηνες αλλα αξιοπιστες εναλλακτικες προτασεις εχουν μεινει, για μαζικη αγορα regaine?
 

Petros.85

New Member
Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαι 30 χρονών με μεγάλο nw, 4 προς 5 θα έλεγα, διάχυτης αλωπεκίας. Σκέφτομαι να ξεκινήσω minox. Σκοπός μου είναι να κρατήσω τουλάχιστον τα μαλλιά που έχω, αν όχι να τα αυξήσω, για 2-3 χρόνια. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις και ξέρω ότι δυστυχώς δεν γίνονται θαύματα! Θα είχα ξεκινήσει ήδη minox, αλλά είδα στο forum για την παρενέργεια του πρηξίματος του προσώπου. Παρότι διάβασα αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα από εδώ, δεν μπόρεσα να σχηματίσω μια καθαρή εικόνα. Αν πχ κάποιος όντως εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, μετά την διακοπή της minox είναι σίγουρο ότι το πρήξιμο υποχωρεί; Σε τι ποσοστό περίπου εμφανίζεται το πρόβλημα στους χρήστες και μετά από πόσο καιρό από την εφαρμογή της μπορεί να εμφανιστεί; Επίσης ο στόχος που έχω πιστεύετε είναι εφικτός ή όχι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

mimis giova

Active Member
μην μπλεξεις με μινοξ.δεν ειναι απαρετητες οι παρενεργειες..κ να σ βγουν..το σταματας κ φευγουν..απλα ειναι μια κοροιδια..βλεπεις διαφορα στο 6μηνο στο 9μηνο πεφτει η αποδοση στο 12μηνο γινεσαι οπως εισουν..την σταματας λογο απογοητευσης κ γινεσαι μετα ακομα χειροτερα..αρα δεν αξιζει φιλακι
 

BioMike

Member
Παιδια νομιζω ολο αυτη με την μινοξιδιλη ειναι υπερβολη γενικα οτι κραταει ενα 6μηνο και μετα πεφτει κτλπ .Εγω χρησιμοποιουσα πριν απο 3-4 χρονια για 2 χρονια περιπου και μου τα ειχε φουντωσει και τωρα παλι χρησιμοποιω ενα χρονο περιπου παλι μετα την διακοπη 2 ετων και παρα τα μερικα σκαμπανεβασματα αυτη τη στιγμη ειμαι στην καλυτερη κατασταση που ημουν εδω και 5-6 χρονια οποτε νομιζω παιζει ρολο ο καθε οργανισμος.
 
Μπλουζα