Rogaine / Regaine FAQ

gianniskritikos2

Active Member
παιδια χρισιμοποιω ρογκαιν φοαμ εδω και 2 μηνες αρχικα ξεκινησα 23/6 μεχρι και 28/6 και ξαναξεκινησα 12/7 μεχρι σημαιρα..29/8 αρα ασπουμε οτι χρισιμοποιω 2 μηνες εχω δει πιστευω αποτελεσμα εχω γεμισει μικρες τριχουλες θα βγουνε κιαλες μικρες? η απλα αυτες που βγηκαν θα μεγαλωσουν? αμα μεγαλωσουν θα ειμαι σαν να μην εχω αραιωσει καθολου αλλα ακομα δεν θα ειναι ακριβως η πυκνωτιτα που ειχα προ 5 χρονια... αρα εφοσον ειμαι στον 2ρο μηνα θα βγουνε κιαλες? οι οσες βγηκαν βγηκαν και απλα μεγαλωνουν και παχενουν απο δω και περα μεχρι το 6 μηνο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το πως θα εξελιχθεί η ανάπτυξη και για πόσο στο δικό σου κεφάλι, θα το δεις στην πορεία, με σιγουριά δεν μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτό. Δείχνεις όμως να ανταποκρίνεσαι και είναι καλό σημάδι, στο 4 μηνο θα έχεις πλήρη εικόνα, επιμονή και υπομονή ;) Την πυκνότητα που είχες πριν 5 χρόνια δεν γίνεται να την έχεις δυστυχώς όσο περνά ο καιρός ότι θεραπεία και να κάνεις. Το βασικότερο είναι να κρατάς μικρό καλάθι, για να εκτιμήσεις το ότι παραπάνω σου δώσει.

gianniskritikos2

Active Member
κοιτα εγω ετσι οπως ειμαι τωρα που ουσιαστικα με τα λεγομενα τον οσων εχω διαβασει η μινοξ ποιανει τα μαξ της στο 6 μηνο... ειμαισ το 2 μηνο αν εμενα ετσι οπως ειμαι τωρα για 2 χρονια ειναι επιτιχια... αλλα αν για καποιο διαστυμα ειμουν καλυτερα κιαυτο καλο ειναι... οι περισσοτεροι κρατανε τα αποτελεσματα 2 χρονια απο οσο γνωριζω δηλαδει ξεκινανε μινοξ βλεπουν αποτελεσματα μεχρι το 6 μηνο και σιγα σιγα μεχρι τον 1 χρονο τα συντηρουνε και στον 2ρο χρονο ειναι λιγο καλυτερα απο οτι πριν την μινοξ αρα περιπου στο 2 μηνο που ειμαι τωρα εγω.. και μετα χανονται σιγα σιγα .... απλα αμα τωρα κοντευω να ποιασω την πυκνωτιτα που ειχα προ 5 χρονια που ειμαι στο 2 μηνο λογικα στο 6 μηνο αν βγουνε κιαλες θα το ποιασω απλα οπως ειπες κανεις δεν ξερει.. εγω ρωταω μια γενικη ερωτηση οι τριχες που θα δωσει η μινοξ βγαινουν μεχρι το 2 μηνο και μετα απλα παχενουν και μεγαλωνουν αρα πυκνωνεις μεχρι το 6 μηνο? η βγανουν κιαλες.. γιατι ασπουμε αν η μινοξ σαν ουσια ενεργοποιει καποιους θυλακες θα το κανε αμεσα δηλαδει μεσα στο 2 μηνο ενεργοποιηθηκαν δεν ειναι λοιπον λογικο μετα απο 4 μηνες να ξυπνησουν κιαλοι... γιαυτο ρωταω αν οντως βγουνε κιαλες .

θα ανεβασω φοτογραφιες σε μια βδομαδα

Chs

Μέλος του προσωπικού
Θα κάνουν κύκλους ξανά και ξανά ιδίως αυτές που είναι πολύ αδύναμες πριν πάρουν τα πάνω τους, έχεις δρόμο ακόμα μπροστά, υπομονή. Όσο για τα άλλα είπαμε.. θα τα δεις στην πορεία, ο κάθε ένας διαφορετικός ;)

gianniskritikos2

Active Member
ελπιζω σε κατι νεο σε αυτα τα 2 χρονια αλλιως θα παλευω με το οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος ποσο θα με κρατησει δεν ξερω.. thx για τις απαντησεις αδελφε! :)

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ελπιζω σε κατι νεο σε αυτα τα 2 χρονια αλλιως θα παλευω με το οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος ποσο θα με κρατησει δεν ξερω.. thx για τις απαντησεις αδελφε! :)

Τίποτα John, να είσαι καλά, δεν είπα και κάτι το σπουδαίο παρά μόνο πως έχουν τα πράγματα :) Και εύχομαι καλή επιτυχία με πολλά μαλλιά αδερφέ!

gianniskritikos2

Active Member
παιδες χρισιμοποιω ρογκαιν φοαμ το οποιο λεει ειναι για 1 μηνα.. εγω βαζω ομως μια φορα την μερα αρα πρεπει να βγαζει λογικα 2 μηνο... ομως εμενα μου τελειωσε σε 25 μερες κανω κατι λαθως? μπορει να μου βγει καμια παρενεργεια? η θα εχω προβλημα με τα αποτελεσματα μιας και βαζω πολι μεγαλη δωση και αμα μειωσω θα πεσουν τα αποτελεσματα? εχω μαλλι σχεδων 12 εκατοστα αρα μακρι.... παιζει ρολο και αυτο μιας και αρκετη ποσοτιτα απλωνεται πανο στο μαλλι... με την λογικη του οτι ειναι τοσο μακρι και απλονεται στο μαλλι πανο λογικα ο οργανισμος μου δεν δεχεται υπερδοσολογια σωστα?κανω χωριστρα στο κεντρο και βαζω μια μιση ψεκασια εκει μιση στο ενα πλαινο διπλα απο χωριστρα μιση στο αλλο και πισω βαζω αλλες 3 μισες ψεκασιες αρα ασπουμε για να μαστε μεσα γιατι βαζω και καποιες πολι μικρες ψεκασιες σε καποια σημεια ριχνω 4 μεγαλες την μερα σε μαλλι 12 εκατοστων ειναι υπερβολικο? να μειωσω?

το μαλλι μετα απο τι χριση ειναι βρεγμενω στα σημεια εφαρμογης επισεις μπροστα που βαζω φεβγουν καποιες σταγωνες προς τα ματια δεν με απασχολη αυτο απλα το λεω για να αντιλιφθειτε την δοσολογια...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε Γιάννη μην αγχώνεσαι με τις δοσολογίες και τα σχετικά μιας και έχεις και μακρύ μαλλί, το θέμα είναι στην τσέπη με το να σου τελειώνει πιο γρήγορα.. Από αποτελέσματα δεν θα δεις κάτι παραπάνω από ότι έχει να σου δώσει στο διάστημα που θα στο δώσει, όπως και από παρενέργειες αν είναι να τις βγάλεις θα τις βγάλεις είτε έτσι είτε αλλιώς.

Βρες ποία είναι η απαραίτητη ποσότητα για εσένα (χωρίς να το παρακάνεις) για να καλύψεις τις περιοχές που θέλεις και συνέχισε σταθερά με αυτή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
παιδια, αν καποιος ξεκινησει με 2 φορες την ημερα μινοξ , η δοσολογία αυτή αλλάζει σε 1 την ημέρα η λιγότερο μετα το πρώτο χρόνο; αυτο το είχα διαβάσει κάπου εδω μέσα ισχύει;;

laplace

Member
καλησπερα εδω και μια βδομαδα ξεκινησα μινοξιδιλη μια φορα την ημερα ομως υστερα απο ερεθισμο της κεφαλης τη σταματησα ομως αρχισε να αυξανεται η τριχοπτωση! Ξερει κανεις ποσο θα διαρκεσει αυτο και αν θα επανελθουν γρηγορα μετα οι τριχες που χαθηκαν ?

ευχαριστω !

jimys

Member
laplace είπε:
καλησπερα εδω και μια βδομαδα ξεκινησα μινοξιδιλη μια φορα την ημερα ομως υστερα απο ερεθισμο της κεφαλης τη σταματησα ομως αρχισε να αυξανεται η τριχοπτωση! Ξερει κανεις ποσο θα διαρκεσει αυτο και αν θα επανελθουν γρηγορα μετα οι τριχες που χαθηκαν ?

ευχαριστω !

α) γυρνα το σε αφρο και θα σωθεις κι εγω τα ιδια προβληματα ειχα πρα τον αφρο και ξενοιασα!
β)μεσα σε μια βδομαδα δεν νομιζω να εχασες και πολλα λογω σεντινγκ αρα μην αγχωνεσαι θα επανελθουν (για να ξαναπεσουν αργοτερα :/ )
γ)ξεκινα αφρο!

laplace

Member
ο αφρος εχει λιγοτερες παρενεργειες οσο αφορα το πρηξιμο και αν τον χρησμοποιω μια φορα την ημερα θα δω αποτελεσμα ?

jimys

Member
laplace είπε:
ο αφρος εχει λιγοτερες παρενεργειες οσο αφορα το πρηξιμο και αν τον χρησμοποιω μια φορα την ημερα θα δω αποτελεσμα ?

νομιζω οτι το πρηξιμο εχει να κανει με τη μινοξιδιλη οποτε και τα δυο θεωρητικαα το προκαλουν , (εγω βεβαια το παρακανω στη δοση και παλι δεν εχω δει sides πρηξιματος)

λενε οτι αν τον χρησιμοποιεις και μια φορα την ημερα βλεπεις αποτελεσμα , εγω οταν το ξεκινησα ημουνα της αποψης να δω το 100% αυτου που μπορει να μου δωσει η θεραπεια χρησιμοποιωντας το 2 φορες την ημερα,, για να ειμαι σιγουρος

cool11

Well-Known Member
Ρε γμτ βγαζει το minoxidil direct προσφορες για ετησια πακετα regain, σε λοσιον ομως, σε τιμες σκοτωμα.
Ομως, τα τελευταια χρονια βαζω αφρο. Ειλικρινα δεν θα μπορουσα να γυρισω πισω σε λοσιον.
Αλλα οι τιμες ειναι δελεαρ.

jimys

Member
cool11 είπε:
Ρε γμτ βγαζει το minoxidil direct προσφορες για ετησια πακετα regain, σε λοσιον ομως, σε τιμες σκοτωμα.
Ομως, τα τελευταια χρονια βαζω αφρο. Ειλικρινα δεν θα μπορουσα να γυρισω πισω σε λοσιον.
Αλλα οι τιμες ειναι δελεαρ.

το προσεξα κι εγω , απ τη μια ειναι δελεαρ απο την αλλη εμενα μου λεει οτι οι "ψαγμενοι" γιατι αυτοι μονο παιρνουν απο κει (οι υπολοιποι απο φαρμακεια) προτιμουν αφρο! αρα ειναι οντως καλυτερος.. γι αυτο το λογο και η τιμη του αφρου δεν πεφτει!

cave_man

New Member
Παιδια για ποσά χρόνια μπορεί κάποιος να βασίζεται στη μινοξιδιλη; 2,3,4 χρόνια; Υπάρχουν καθολου παρενέργειες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Atermon

Member
cave_man είπε:
Παιδια για ποσά χρόνια μπορεί κάποιος να βασίζεται στη μινοξιδιλη; 2,3,4 χρόνια; Υπάρχουν καθολου παρενέργειες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχουν άτομα που τη χρησιμοποιούν πολλά χρόνια και δεν έχω ακούσει να λένε για παρενέργειες. Σε άλλους πάλι που τη χρησιμοποιούν για λίγες εβδομάδες τους πρήζεται ελαφρώς το πρόσωπο και κάνουν μαύρους κύκλους.

Κατά τη γνώμη μου, μπορείς άφοβα να τη χρησιμοποιείς για κάμποσους μήνες. Από κει και πέρα, δεν παύει να είναι δυνατό φάρμακο και μακροχρόνια μπορεί να έχει άλλες πιο σοβαρές παρενέργειες.

Αν θες να την αρχίσεις, ξεκίνα την και παράλληλα ψάξου και με άλλες θεραπείες. Ρώτα και κάποιο δερματολόγο να είσαι σίγουρος.

Μπλουζα