Rock00. FUE 4000g 7-8/10/2021 - Δρ. Ιάσων Αργυρίου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rock00

Member
Καλημερα , κανω update τις φωτο σχεδόν 5 μήνες μετα. Τις βγαζω παντα στο ίδιο σημείο του σπιτιου ώστε να μην επηρεασω την πραγματικοτητα. Η τρίτη (unamed.jpg) ειναι με βρεγμενα μαλλια ενώ οι αλλες με στεγνα.
Δεν εχω κουρευτεί ακομα σε κομμωτήριο , παιρνω οτι μπορω μονος μου .
Η αγωγη μου ειναι φινα 1,25 ανα 2 ημέρες και βιταμινες plifood


unnamed (1).jpg
unnamed (2).jpg
unnamed.jpg

unnamed (4).jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

veg

Active Member
ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα , καθως η περιοχη ηταν μεγαλη , αλλα καλυφθηκε με τροπο 'φυσικης αραιωσης ' , δηλαδη αυτη την στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει , φαινεται σαν ενας ανθρωπος με πιο αραιο crown αλλα οχι αδειο , οποτε το γεμισμα /ωριμανση στο επομενο διαστημα + καποιο χτενισμα ,π,χ πλαγια , θα δωσει ενα πολυ αξιοπρεπες αποτελεσμα . Μεγαλο πλεονεκτημα οτι τα μπροστα υπηρχαν οποτε η ουσιαστικη εικονα του ανθρωπου (θυμομαστε την εικονα ανφας ) δεν εχει μεγαλη αλλαγη .
 

alex7

Well-Known Member
είναι νωρίς ακόμα.Το crown αργεί περισσότερο.Έχει 3 μηνες σημαντικής βελτίωσης ακόμη.Προς το παρόν δεν πάει ασχημα
 

jersey

Well-Known Member
Καλημερα , κανω update τις φωτο σχεδόν 5 μήνες μετα. Τις βγαζω παντα στο ίδιο σημείο του σπιτι ώστε να επηρεασω την πραγματικοτητα. Η τρίτη (unamed.jpg) ειναι με βρεγμενα μαλλια ενώ οι αλλες με στεγνα.
Δεν εχω κουρευτεί ακομα σε κομμωτήριο , παιρνω οτι μπορω μονος μου .
Η αγωγη μου ειναι φινα 1,25 ανα 2 ημέρες και βιταμινες plifood


Προβολή συνημμένου 46258Προβολή συνημμένου 46259Προβολή συνημμένου 46260
Προβολή συνημμένου 46261
Μια χαρά πάει η φύτρωση φίλε. Ήδη φαίνεται η αλλαγή από εκεί που ήσουν γλόμπος πίσω και έχεις ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά σου για φύτρωση-κάλυψη.
 

andy.k

Active member
Είναι νωρίς ακόμα και φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο.Γνώμη μου είναι ότι για 4000 μοσχευματα πρέπει να περιμένουμε πολλά περισσότερα. Η περιοχή είναι πολύ μεγάλη βέβαια και το crown θέλει πολλά μοσχευματα,αλλά τα 4000 μοσχεύματα δεν είναι και λίγα. Εν αναμονή λοιπόν για τα καλύτερα.
 

manly_Man

Well-Known Member
Μπορεί να έβαλε πολλά μοσχεύματα αλλά ειναι και τεράστια η επιφάνεια. Είχε υπολογιστεί η επιφάνεια που κάλυψε στις προηγούμενες σελίδες του νήματος σε 147 cm2. Άρα 4000 grafts/147cm2 = 27grafts/cm2 μέση πυκνότητα. Με τέτοια πυκνότητα δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά αλλά ενα οκ αποτέλεσμα....Νωρίς ειναι ακόμα πάντως.
 

Rock00

Member
Ευχαριστω για τα σχολια , θα ηθελα να προσθεσω οτι η φωτογραφιες παιζουν τεραστιο ρολο για την διαμορφωση αποψης και οι συγκεκριμένες που ανεβαζω ειναι "ξεγυμνωτηκες". Στην πραγματικοτητα το αποτελεσμα φαινεται σαφως καλυτερο απο οτι στις φωτογραφιες. Όμως , έτσι και αλλιως , κατα την αποψη μου , το crown ειναι πολυ πιο εύκολη μεταμοσχευση στο να φανει καλυτερο το αποτελεσμα αφου οταν μακρυνουν τα μπροστινα θα βοηθησουν στην ψευδαισθηση της καλυψης.
Επισης , για μενα το οικονομικό ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας που λαμβανω υποψην μου οταν κρίνω το αποτελεσμα.
 

vlafo

Well-Known Member
Με 27g κατά μέσο όρο,το crown θα κλείσει εντελώς.
Η πυκνότητα είναι μια χαρά για τη συγκεκριμένη περιοχή και σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα μπροστά,η εικόνα σου θα αλλάξει πολύ προς το καλύτερο σε συνδυασμό και με το layering που θα κάνεις.
Έχει πολλές τρίχες που μεγαλώνουν αργά και χωρίς μίνοξ θα δεις ολοκληρωτικό αποτέλεσμα στους 8-9 μήνες.
Για να μη σου πω το τελικό texture θα το δεις στο 12μηνο περίπου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Φίλε ολα καλά με την επέμβαση; Μην αφήνεις έτσι την παρουσίαση σου, γιατί μετά ο καθένας θα σκέφτεται διάφορα όσον αφορά τον λόγο που δεν συνεχίζεις την παρουσίαση σου... Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να την τελειώσεις..
 

Kostas97

Well-Known Member
Ελπιζω να συνεχιστει το νημα να δουμε το τελικο αποτελεσμα.
Αλλος ενας γιατρος που μπηκε με ενα περιστατικο, πολυ ικανοποιητικο, μας εταξε περισσοτερα και τελικα δεν ειδαμε τπτ απο αυτα.
 

Rock00

Member
Καλημερα,
ανεβαζω φωτος μετα 1 χρονο και περιπου 1,5 μηνα μετα την επεμβαση. Τις φωτος τις τραβηξα αφου λουστηκα και τα εχω αφησα να στεγνωσουν χωρις να εχω κανει πιστολακι.
Εγω ειμαι ευχαριστημενος με το γενικο αποτελεσμα. Θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα αλλα και το αντιθετο. Το μοναδικο μου προβλημα ειναι οτι δεν στρωνουν πολυ καλα πισω και εχουν μια αναρχη δομη αλλα με πιστολακι αυτο δεν φαινεται. Δεν εχω βρει ακομα το καταλληλο κουρεμα. Αφηνω τα πανω μακρια και τα παιρνω πισω και στα πλαγια αλλα δεν ειμαι ακομα ευχαριστημενος . Καποιες φορες φτιαχνουν τελεια , καποιες οχι. Δεν σκεφτομαι για δευτερη μ.μ αφου η διαδικασια γενικα ηταν αρκετα κουραστικη . Παιρνω 1/4 proscar , μερα παρα μερα.
IMG_3303a.jpg
IMG_3304a.jpg
IMG_3305a.jpg
IMG_3306a.jpg
IMG_3307a.jpg
IMG_3308a.jpg
 

vagosx

Well-Known Member
Εξόχως αποκαλυπτικές φωτο!
Αποτέλεσμα πολύ καλο, δεδομένου της μεγαλης περιοχής που κάλυψες και του ότι το crown είναι ούτως η άλλως αχόρταγο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω ότι η φύτρωση είναι καλή. Νομίζω όμως ότι τα 4000g έπρεπε να μπουν με άλλη στρατηγική τοποθέτησης έτσι ώστε να γίνει καλύτερη εκμετάλευση του layering, δηλαδή η φύτευση στην κορυφή/κέντρο του στροβίλου έπρεπε να είναι πιο πυκνή και όσο απομακρυνόμαστε από αυτόν αραιότερη έτσι ώστε η κάλυψη να ήταν καλύτερη.
 

montecristo

Well-Known Member
Οι φωτογραφίες σου όντως ειναι αποκαλυπτικές. Η εικόνα σου βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με το πριν, και η φύτρωση σου πήγε μια χαρά. Μη ξεχνάμε ότι είχες να καλύψεις και μια επιφάνεια των 150 cm2 και το crown ειναι αδηφάγο...Η φορά που νομίζω σου δίνει καλύτερη κάλυψη ειναι χτένισμα προς τα δεξιά πλάγια. Να χαίρεσαι το αποτελεσμα σου !
 

JimKan1

Well-Known Member
Σαφης βελτιωση της εικονας ΑΛΛΑ για 4.000 g η εικονα θα επρεπε να ειναι καλυτερη. Πιθανος λογος που τα μαλλια πισω δεν στρωνουν ειναι οτι δεν εχουν μπει με τις σωστας γωνιες στροβιλικα, επισης οπως ειπε ο mod στο crown ξεκινας πυκνα κοντα στο κεντρο και αραιωνεις οσο απομακρυνεσαι πραγμα που εδω δεν το βλεπω. Μπορεις να βαλεις και φωτο σε εξωτερικο χωρο;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα