Rock00. FUE 4000g 7-8/10/2021 - Δρ. Ιάσων Αργυρίου

Rock00

Member
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα και εγώ ΜΜ στα 41 για πρώτη φορα. Είμαι μέλος στο forum από το 2010 διαβάζοντας κατά διαστήματα αλλά χωρίς να έχω πάρει την απόφαση . Ευτυχώς το forum με απέτρεψε να κάνω την πρώτη μου ΜΜ, σε γνωστό ιατρό στον Πειραιά πριν περίπου 10 χρονιά .

Ο συγκεκριμένος όπως ανακάλυψα από νήμα που άνοιξα του forum , δείχνει στους υποψήφιους πολλές φωτώ απο celebritie που υποτίθεται τους έχει κάνει μμ αυτός αλλά η αλήθεια είναι ότι τα μοιράζεται με 5-6 άλλους παρομοίους , γνωστούς πια «φίλιους του» ιατρούς. Αηδιασμένος από το κύκλωμα , σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα και αποδέχτηκα την εικόνα μου.

10 χρόνια μετα ομως , τα πράγματα έχουν αλλάξει και υπάρχουν Έλληνες ιατροί που είναι φιλόδοξοι και αξιοπρεπείς. Λόγω της οικογενειακής μου κατάστασης δεν είναι καθόλου εύκολο να ταξιδέψω τον χειμώνα .Αν και από τις πρώτες μου επιλογές ήταν starks ή HDH Κύπρου επέλεξα τον Αργυρίου επειδή ήταν στην Αθηνα αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε γενικότερα για εμένα. Φυσικά με επηρέασε και το πολύ καλό αποτέλεσμα που έχει αναρτήσει. Από κοντά είναι φιλικός , νέος , με όρεξη να σου εξηγήσει τα πάντα αλλά και από ότι φαίνεται στα γραπτά του στο forum έχει πολλές γνώσεις.

Αποφάσισα να την κάνω στον Ιάσωνα Αργυρίου , στην κλίνη BHR στην Αθηνα 7-8/10/2021.

Κράτησε 2 ημέρες , βάλαμε περίπου 4000 g.

Ο Ιατρούς είχε 4 νοσηλεύτριες /βοηθούς που ήταν πολύ έμπειρες όπως κατάλαβα στην πορεία. Η BHR κλινική ήταν ουσιαστικά το διήμερο που πήγα ήταν άδεια , κλεισμένη για εμένα αφού δεν υπήρχαν άλλοι ιατροί ή περιστατικά.

Το αραίωμα μου είναι αρκετά περίεργο και δεν έχω δει παρόμοιά στο forum. H κορυφή μου (crown) είναι εντελώς άδεια αλλά μπροστά είμαι αρκετά καλά. Ξεκίνησα πρώτη φορά φιναστερίδη πριν περίπου 2 μήνες. Έχω χρησιμοποιήσει Minoxidil ελάχιστα πριν πολλά χρονιά. Συμφώνα με τους υπολογισμούς η έκταση κάλυψης ήταν περίπου 70τ.ε

Πρώτη μέρα βγάλαμε περίπου ~2100 grafs από πίσω και δεξιά και και τoποθετήκαν ψηλά στο crown ενώ την δεύτερη μέρα άλλα ~2000 grafs που κάλυψαν ολόκληρο το crown μπήκαν ελάχιστα λίγο πιο μπροστά, και άλλες ατέλειες που ειδε ο ιατρός. Ο πόνος ήταν ανεκτός κατά την διάρκεια της μμ με τον Ιατρό να μου κάνει ενέσεις όπου έπρεπε.

Σήμερα θα βγάλω τις γάζες της δότριας .

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την διαδικασία της μεταμόσχευσης , τώρα φυσικά μένει να δούμε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικές πληροφορίες φωτογραφίες θα μου στείλει ο ιατρός όπως μου είπε. Παραθέτω τις δίκες μου

ΥΓ : Ευχαριστώ τον AERATO για την βοήθεια άλλα και τον John_John1 , cival για τις πληροφορίες τους
unnamed (2).jpg
unnamed.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καλή επιτυχία .Καλή φυτρωση .Να μας δείξεις και από εμπρός του προσώπου σου μια φωτό για να καταλάβουμε ακριβώς το πρόβλημα που είχες πριν την επέμβαση
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Καλή φύτρωση φίλε @Rock00 . Αν θέλεις πες μας μερικές άλλες πληροφορίες. Π.χ. τι μέγεθος ειχε το punch εξαγωγής; Επίσης τι μέθοδο χρησιμοποιεί ο γιατρός; Sharp implanter ή pre made incisions (τομές) με τοποθέτηση των μοσχευμάτων από το νοσηλευτικό προσωπικό ; Τέλος Ποιο ήταν το κόστος της επέμβασης σου για τα 4000 grafts ;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι προφανές ότι η επιφάνεια δεν είναι 70cm2 αλλά μάλλον παραπάνω από 100cm2. Όταν περάσουν οι 10 μέρες βάλε μια μεζούρα στο κεφάλι σου να την μετρήσουμε.
 

dlazaros

Well-Known Member
Καλά αποτελέσματα. Είπες οτι παίρνεις φίνα ήδη 2 μήνες, ο γιατρός σου είπε να συνεχίσεις για κάποιο διάστημα ή αέναα?
 
Μπλουζα