Απ: Revivogen
Μπορεί να ισχύει αυτό που λέει αυτός, ότι θέλει λεφτά και χρόνο.
Μπορεί να ΜΗΝ φέρει τα αποτελέσματα που λέει αυτός (ειδικά σε τριχοφυία).
Για αυτό και δεν το έχουν στείλει για FDA.
Πάντως μία κλινική έρευνα πρόσφατα έδειξε ότι σε τοπική χρήση, το revivogen ειναι καλύτερο του propecia/proscar και του Avodart.
Αυτό που τον κράζουν, δεν τα ακούω και πολύ γενικά αν δεν το δοκιμάσω και εγώ. Η αγορά της Αμερικής είναι τεράστια και όποιος βγάλει προϊόν και πουλά, έχει και την κότα με τα χρυσά αυγά. Ποιός μου λέει ότι δεν τα βγάζουν αυτά άτομα των γιατρών που κατασκευάζουν αντίστοιχα προιόντα και έχουν τα ίδια συμφέροντα;;;
Έχει πάρει κατα καιρούς το μάτι μου σε μεγάλα forums, βαλτούς να προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο από το Propecia στο Avodart, από το rogaine σε άλλα κλπ.
Τώρα προσωπική μου άποψη. Δεν θα σου πώ την γνώμη μου, θα σου πώ τί είδα.
Λοιπόν πριν πάρω το Revivogen, δεν ήξερα και πολλά για τοπικά. Ήξερα το proscar αλλά φοβόμουν. Μετά αποφάσισα να το δοκιμάσω, μιας και είχα μανιώδη τριχόπτωση εκείνο το καιρό (έβαζα το χέρι μου ανάμεσα στα μαλλιά μου και έβλεπα τούφες στα χέρια μου).
Τί έκανε το revivogen. Αρχικά με διπλασίασε την τριχόπτωση. Εκεί ήταν που τα'παιξα.
Πριν το σταματήσω, σκέφτηκα να το ψάξω. Είδα ότι αν έχεις τριχόπτωση από αυτό, πάει να πει ότι αντιδράς σε αυτό και ότι δουλεύει (εδώ έρχεται η ερώτηση ότι πως να μην δουλεύει, έστω και λίγο μιας και κάνει αυτό που κάνει και το propecia στην αρχή

.
Σε τρεις μήνες, άρχισαν να μειώνοντε οι τρίχες που μέναν στα χέρια μου. Σε αυτό το σημείο, στις 10 τρίχες, οι 7 ήταν λεπτές και οι 3 χοντρές.
Σε 5 μήνες, άρχισαν οι τρίχες να είναι μεν μειωμένες, αλλά από τις 10, οι 8 χοντρές πλέον και οι 2 λεπτές.
Έτσι, λεω, δουλεύει και πλέον οι τρίχες θρέφοντε για να είναι χοντρές. Τα σχόλια ήταν καλά από γνωστούς (κάτι έκανες στα μαλλιά σου κλπ).
Στους 6+ μήνες ΔΕΝ είχα πλέον τριχόπτωση (εκτός από το μπάνιο όταν λουζόμουν ή όταν άπλωνα την λοσιόν).
Επιτέλους, περνούσα τα χέρια μου στα μαλλιά μου και δεν έβλεπα ούτε τριχα -σχεδόν.
Για να μην τα πολυλογό, μου κράτησε τα μαλλιά μου όπως ήταν για 1+ χρόνια.
Από photos που είχα, δεν άλλαξε σχεδόν κάτι.
Τώρα δεν είδα τριχοφυία όπως βλέπει κανείς με την rogaine.
Αυτό, μου είπαν αυτοί της revivogen που τους ρώτησα, ισχύουν για 2 λόγους:
Πρώτον, δεν μπορούν να βάλουν δυνατά υλικά για τριχοφυία γιατί θα αντιδρούν με τα αντιDHT και 2ον μείωσαν αρκετά τις ποσότητες στην νέα φουρνιά revivogen (δεν έχει βαρύ άρωμα πλέον), γιατί πολλοί κάναν παράπονα για κοκκινίλες, σπυράκια κλπ.
Φυσικά εγώ το χρησιμοποιώ με tricomin και δεν βλέπω τπτ από αυτά (τώρα βάζω αλόη)