Revivogen

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Revivogen

Admin είπε:
Γιατί μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι καμιά φορά, παθαίνει μία φλεγμονη το δέρμα και αντιμετωπίζει το σώμα μας τις ρίζες σαν ξένα σώματα. Χτυπάει την φλεγμονή δηλαδή και χτυπάει και τις ρίζες και ότι βρει στο διάβα του.

Γι'αυτό, γιατί χτυπάει τις ρίζες. Μπορεί η DHT να μπλοκάρει τις ρίζες, αλλά η ρίζα είναι ακόμη εκεί. Απλώς μειώνεται η παροχή στοιχείων, μειώνεται και η παραγωγή τρίχας.
Με το να τις καταστρέφει το σώμα μας, δεν θα δεις κάτι.
Είναι σαν να έχεις 2 δέντρα. Στο ένα το ποτίζεις αραιά και πού και στο άλλο το ρίξεις ένα καυστικό υγρό και του κάψεις την ρίζα.
Δεν ξέρω εάν το έχεις εσύ αυτό (αν και το πιστεύω έτσι όπως τα λες), αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
Καλό θεωρείται και το nizoral που είναι και αντιφλεγμονώδες, αλλά το tricomin είναι state of the art.
Αυτή η φλεγμωνή οδηγεί στην καράφλα. Ένας ξάδερφος ενος φίλου είχε τα ίδια. Μάλιστα μου είπε ότι όταν τον έπεσαν όλα, ησύχασε από την φαγούρα. Έχει φαλάκρα απο τα 22 του περίπου.

barman

Member

ρε παιδι μου ειμαι 24 τωρα.. εαν με δεις δεν θα πεις σε καμια περιπτωση πως εχω καραφλα.. απλα εχω λιγο ανοιχτους κροταφους.. τους οποιους και απεκτησα στα 20-21 υστερα απο μια φαση εντονης τριχοπτωσης..τον τελευταιο χρονο στο μπροστινο σημειο εχουν αρχισει να λεπταινουν οι τριχες και οι καινουριες που βγαινουν ειναι πιο λεπτες κατι που ειναι αποδειξη ανδρογενετικης αλωπεκιας..παντως λιπαροτητα και ψιλοφαγουρα παντα ειχα επειδη τα ταλαιπωρω πολυ τα μαλλια μου με gel, κερια, λακ, πιστολακι, και βαλε!

Άκης

Administrator

Δεν σε ξέρω για να πώ με σιγουριά. Απλώς από αυτό που μου είπες σκέφτηκα να σου κρούσο τον κώδωνα για να μην έχεις πρόβλημα αργότερα.
Φυσικά εάν το ζελέ που βάζεις και τα λοιπά καλλυντικά είναι του κ$λου, φυσικό είναι να έχεις κοκκινίλες.
Αλλά δεν θα το ρίσκαρα να έριχνα το βάρος σε αυτά και να έλεγα "οκ, οι κοκκινίλες είναι από το ζελέ, να μην ανησυχώ", αλλά θα το έψαχνα περισσότερο.
Σταμάτα να βάζεις ζελέ πχ, ή αλλαξε μάρκα. Γιατί οι περισσότερες πλέον γνωστές φίρμες, έχουν ελεγθεί από δερματολόγους για να πάρουν το οκ της κυκλοφορίας.

proedros

Member

Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας για το Spectral DNC. Περιέχει minoxidil και εμφανίζονται νέα μαλλιά πολύ πιο γρήγορα από ότι το Rogaine. Επίσης περιέχει Aminoxil!!! Άκουσα πολύ καλές κριτικές.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αγαπητε vag και εγω θεωρω οτι το σαμπουαν Revivogen ειναι πολυ καλο
αλλα αν ειναι να παρεις revivogen καλυτερα να παρεις το scalp therpy
σε μια συνομιλια που ειχα μεσο εμαιλ με τους ανθρωπους της revivogen για μια παραγγελεια
ισχυριζόνται πως το 95% της θεπαρεις το κανει το scalp therapy ενω το αλλο 5% το κανει το σαμπουαν

οποτε καλυτερα παρε το scalp therapy και για σαμπουαν παρε νιζοραλ 2 φορες την εβδομαδα και για τις αλλες μερες καποιο της σειρας t-gel h active m

karaflas_1

New Member

Συμφωνω παναγιωτη γιαυτο τα scalp therapy ειναι ακριβα αυτα ειναι που κοστιζουν το σαμπουαν και το κοντισιονερ ειναι φτηνα
$20 ;D

Άκης

Administrator

proedros είπε:
Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας για το Spectral DNC. Περιέχει minoxidil και εμφανίζονται νέα μαλλιά πολύ πιο γρήγορα από ότι το Rogaine. Επίσης περιέχει Aminoxil!!! Άκουσα πολύ καλές κριτικές.

Περιέχει minoxidil όπως το λες. Για το Aminoxil, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη έρευνα ότι συνδέεται με αποτέλεσμα κατά της τριχόπτωσης.
Και γιατί δεν πέρνεις κατευθείαν regaine ή rogaine ή κάποιο άλλο με minoxidil του lee?

proedros

Member

Φίλε admin φυσικά και παίρνω Rogaine αλλά θα ήθελα κάτι πιο δραστικό (τοπικά). Το Spectral DNC φένεται αρκετά καλό. Η μεγάλη διαφορά από το Rogaine είναι οτί περιέχει Aminexil.
"Aminexil SP94: This patented molecule makes Spectral.DNC-L clearly superior to other hair-growth products because, after minoxidil, Aminexil is the medication most clearly proven to grow hair. It preserves hair, protects roots, and strengthens fibers". Λόγω του Aminexil είσαι πλέον σε θέση να βγάλεις μαλλιά και στους κροτάφους!! Δεν ξέρω, αλλά θα ήθελα εάν μπορείς να το ψάξεις λίγο και να μου απαντήσεις.

Άκης

Administrator

Πρόεδρε, αυτό με την Aminexil, πού ακριβώς το διάβασες; Tην δυνατότερη μινοξιδίλη σε εμπορική λοσιόν την έχει και ο Dr Lee, 15%.

Πάντως, η ουσία Aminexil κατασκευάζεται από την εταιρία καλλυντικών L’Oreal και υποστηρίζουν ότι δρα όπως η μινοξιδίλη.
Επίσης, επειδή είναι η L’Oreal, παίζει να υπάρχει αξιοπιστία.
Δεν έχει έγκριση από FDA.

Για το Spectral DNC , δεν μπορώ να πώ ότι είναι snake oil. Τα ενεργά συστατικά του, ειδικά η μινοξιδίλη ;) , κάνουν δουλειά.
* Minoxidil 5%, Aminexil SP94, Retinol, Nanosomes, Copper Peptides, Vitamin & Mineral Complex.
Πάντως, και μόνο που περιέχει μινοξιδίλη και όχι σκέτη Aminexil, πιστεύω πιστεύουν και αυτοί στην δύναμη της. Ενώ τα υπόλοιπα υλικά του, έχουν βοηθήσει κόσμο και απο μόνα τους. Το Spectral DNC είναι ένα κοκταίηλ υλικών δηλαδή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

proedre
ελπιζω να μην παιρνεις το der**** γιατι το κυριος εχει μεσα Aminexil SP94
ειναι πανακριβο και δεν κανει τιποτα εντελως τιποτα το χρησιμοποιουσα πιτσιρικας
αν δεν απομονωσεις την dht δουλεια δεν κανεις αυτος ειναι ο κυριος λογος της τριχοπτωσης του ανδρα
και ενα regaine μαζι θα εισαι μια χαρα
θα σου βγει και στην ιδια τιμη με το παραπανω σκευασμα
που για τα λεφτα του ειναι :(((((

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τα θεματα συγχωνευτικαν με αλλα 2 παρομοια με τον ιδιο τιτλο

πρακαλω Πριν Ανοιξετε ενα θεμα κανε μια αναζητηση στο φορουμ μηπως εχει ανοιχτει καποιο παρομοιο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

panos87 είπε:
είναι αξιόπιστο site? έχει παραγγείλει κανείς?
100% δεν μπορω να σου πω αλλα αλλα απο γενικη εμπειρια με αγορες που εχω φαινετε αρκετα καλη σελιδα

dim74 είπε:
http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=REST3

τρια μπουκαλια scalp therapy revivogen μονο 48,5 ευρω + κανα 6 ευρω μεταφορικα...απο αγγλια.

μπραβο φιλε μου πολυ καλο αυτο

επισης διαβασα αυτο We are able to supply orders to most countries worldwide στην σελιδα τους

στελνουν ελλαδα το εχει τσεκαρει κανεις

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

χαλαρά γίνεται η παραγγελία για Ελλάδα (+6,13 λίρες μεταφορικά)

συνολικά 51,12 λίρες = 55,58 € !!! :eek: :eek: :eek:

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

thanks σπυρο να το εχω και αυτην την σελιδα στα υποψιν (αλλα ειναι και πολλες που χανω την μπαλα καμια φορα δεν ξερω απο που να προτο παραγγειλω )

Teri

New Member
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα