Regaine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dim74

Member
Is oral minoxidil safe and effective in MPB?

A: Some people have used oral minoxidil (Loniten) for treating their hair loss, but this is a much more risky treatment than topical application. Use at your own risk. Side effects of excessive minoxidil intake (either orally or topically) include racing heart and salt and water retention. Oral minoxidil in any significant quantity ordinarily has to be taken with a loop diuretic and is best done under a physician's care

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: minoxidil

Eίναι αυτό που ξαναμιλήσαμε σε άλλο topic.
Για ποιό λόγο το έβγαλαν σε τοπικό διάλυμα για την τριχόπτωση.
Είναι φάρμακο για υψηλή πίεση αν το πάρεις από το στόμα. Γιάυτό όχι απλώς δεν το συνιστώ, αλλά κινδυνεύεται να πάθεται κάτι αν κάποιος πιστέψει ότι σε χάπι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Γι'αυτό χρησιμοποιήστε το διάλυμμα (στην συνιστόμενη του δόση) και σε λίγο καιρό θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Άσχετο, δεν ήξερα ότι η μινοξιδίλη είναι ιδιαίτερα τοξική σε γάτες και μπορεί να τις σκοτώσει αν το ρίξετε στο δέρμα τους.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Rite Aid

σαν συστατικα βρηκα αυτα προς το παρον

Active Ingredients: Minoxidil (5% w/v)

Inactive Ingredients: Alcohol (30% v/v), Propylene Glycol (50% v/v), Water Purified

δηλαδη τα ιδια εχει και το regaine μονο που αυτο ειναι πιο φτηνο
δεν το εψαξα καλα ακομη γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος σημερα
στα γρηγορα μια ματια εριξα αυριο ελπιζω να βρω χρονο για να πω περισσοτερα
περιμενω να ακουσω γνωμες βασικα αν ειναι τα ιδια συστατικα
τοτε αξιζει γιατι η τιμη του ειναι καλυτερη

tsakalos

New Member
Απ: Rite Aid

εγω δεβ δοκιμαζω τπτ απο ολα αυτα. μια φορα εκανα το λαθος και αντι για μινοξ το γυρισα σε spectral dnc και το σκυλομετανιωσα. μαζικο shedding και μετα απο 3 μηνες ξανα παλι μινοξ και επανηλθα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tsakale σαν dht blocker τι χρησιμοποιεις
γενικα ποια προιοντα χρησιμοποιείς
ξερω πως ψωνιζεις απο lee

ειπες για μαζικο shedding αυτο ειναι διφορουμενο
δηλαδη υπαρχει και στο revivogen το λεγομενο πως πολλα ατομα κατα την τριτη εβδομαδα χρηση υπαρχει μια εντονη τριποπτωση
και λενε πως ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο

κανα τριμηνο ειπες το επαιρνες ισως αν το επαιρνε κανεις κανενα 6μηνο θα μπορουσαμε να εχουμε πιο ολοκληρωμένη αποψη
παντος σαν γενικα σχολια ουτε πολλα θετικα ουτε και αρνητικα εχουν ακουστει
ουτε κρυο ουτε ζεστη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tsakalos είπε:
εγω δεβ δοκιμαζω τπτ απο ολα αυτα. μια φορα εκανα το λαθος και αντι για μινοξ το γυρισα σε spectral dnc και το σκυλομετανιωσα. μαζικο shedding και μετα απο 3 μηνες ξανα παλι μινοξ και επανηλθα

ΤΣΑΚΑΛΕ massive shedding πιστευω μου ειναι οτι οφειλεται στην ταυτοχρονη παροχη minoxidil με φυτοστερολη (dht blocker)
που εχει το spectral dnc

Άκης

Administrator

tsakale το μαζικό shedding εξαρτάτε.
Στην αρχή όλοι βλέπουν shedding, σημάδι ότι κάτι γίνεται.
Μάλιστα το shedding έχει συνδεθεί και με το ότι το προϊόν δουλεύει, επιρεάζει δηλαδή τον κύκλο της τρίχας, και δεν είναι άλλο ένα snake oil επιφανειακό.
Το έβλεπες πότε το shedding?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Rite Aid
Active Ingredients: Minoxidil (5% w/v)

Inactive Ingredients: Alcohol (30% v/v), Propylene Glycol (50% v/v), Water Purified

Rogaine Ingredients
Active Ingredients: Minoxidil (5% w/v) (Hair regrowth treatment for men)

Inactive Ingredients: Alcohol (30%v/v), Propylene Glycol (50%v/v), Water Purified

αυτα γραφει σαν συστατικα στο drugstore αν ειναι ετσι και εχουν ακτιβως τα ιδια τοτε πιστευω λογο χρηματων το Rite Aid συμφαιρει πιο πολυ

Άκης

Administrator

To rogaine 5% (αφρός) έχει 50$ και είναι 3 x 60 g (2.11 oz) μπουκάλια.
Το Rite Aid έχει 31$ και είναι 3 x 60 ml (2 fl oz) μπουκάλια.
Το rogaine 5% (υγρό) έχει 50$ και είναι 3 x 60 mL (2 fl oz) μπουκάλια.

άρα όντως συμφέρει το Rite Aid.

Τα χαρακτηριστικά του αφρού:
Active Ingredients: Minoxidil (5% w/w without Propellant)

Inactive Ingredients: Butane, Butylated Hydroxytoluene, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Glycerin, Isobutane, Lactic Acid, Polysorbate 60, Propane, Water Purified, SD Alcohol 40B, Stearyl Alcohol

magic810

New Member

καλησπερα ακη εχω ενα προβλημα με τη παραγγελια μου δεν μου στελνουν το rogaine 5% foam απο αμερικη γιατι ειναι σε μορφη αεροσολ λενε ....εγω εντωμεταξυ το χω πληρωσει φιλε......
το χω παραγειλει απο onlyhairlose λες να μου την κανουνε με τα λεφτα?????
καταραμενη τρομοκρατια καταραμενε bush ουτε ενα rogaine δεν μπορουμε να παραγγειλουμε.... :p :p ;D
να σου πω λες να μου φανε τα λεφτα???

Άκης

Administrator

Γιατί δεν το στέλνουν; Αφού εγώ από το https://www.americarx.com/ πήρα κανονικά.
Δεν νομίζω να στα "φάνε" αν και δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά.
Μπορείς να τους ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα ή να ζητήσεις από την τράπεζα σου να κάνει αυτήν την δουλειά, ότι παράγγειλες κάτι και αρνούντε να το στείλουν οπότε να πάρουν τα χρήματα πίσω.

Αρε bush τί μας κάνεις. Άντε να βγει ο obama να αλλάξουν (?).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και επειδη ειναι σε μορφη αεροσολ ποιο το σκεπτικο τους να μην στο στειλουν
βασικα απαιτησε τα λεφτα σου πισω και ενημερωσε τους οτι με αυτα που κανουν χανουν την αξιοπιστια τους

και πες μας τα νεα

magic810

New Member

Παιδια διαβασα κατι καπου που λεει οτι το 30% καποιοων χρηστων μινοξιδιλης παραδεχτηκαν οτι τους εκανε περισσοτερο καλο η χρηση μιας φορας την ημερα 1ml παρα των 2ml..μαλιστα τους εκανε εντυπωση γιατι η εταιρεια επιμενει για δυο φορες την ημερα ενω πολλοι ειναι εκεινοι που υποστηριζαν για το 1ml....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν άρχισα ακόμα με παραγγελίες απέξω...
τώρα λέω να παραγγείλω το φθηνό πακέτο 6 μηνών θεραπείας μονοξιδίλης από e-bay, οπότε θα ανοιχτώ και για tricomin...βλέπουμε...

magic810

New Member

Παιδια τελικα το rogaine δεν εφτασε ποτε...ενταξει με τα λεφτα μου τα επεστρεψαν αλλα ξενερωσα...δεν επιτρεπεται λεει η μεταφορα εκτος αμερικης...περιεργο...
ξενερωσα οχι τπτ περιμενα και τοσο καιρο..

Ntia

New Member

παρε regaine απο εδώ τουλάχιστον για τώρα και κάνε παραγγελία για προμήθειες από άλλο site...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα