Qeorqe
Member
Καλησπέρα και από μένα, την περασμένη εβδομάδα εκανα την μμ στην κλινική Starks στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά ήταν να κανω σε μια γνωστή κλινική της Αθηνας, αλλα για κάποιο λόγο δεν πιστηκα. Κατέληξα μετα απο παρότρυνση ενός φίλου, να μιλησω και με την κλινική Starks. Καναμε το consulting , ηταν και ο γιατρός εκει, και κλείσαμε για μια συνεδρια να καλυφθεί η Α κ Β ζώνη μπροστά, το εμπρόσθιο τρίγωνο. Σημειωτέον δεν εχω ξανακάνει μεταμόσχευση και είμαι 32, τα μαλλια μ ηταν σε σταθερή σχετικά κατάσταση με άνοιγμα στους κροτάφους, ενα τσουλουφι 22 τριχες (μετρημένες) και πισω το crown area. Δεξια και αριστερά στο πάνω μέρος εχω και ειναι υγιής, τεσπα μη τα πολυλογώ. Κλείσαμε για 19/12 /2020. Ο Σωτήρης εξαιρετικός, τα κορίτσια Σταυρούλα και Χρύσα, ευγενέστατες ,καθαρό περιβάλλον. Η διαδικασία κράτησε σχεδον δέκα ώρες. Η δοτρια περιοχη μου μ ειπαν ηταν παρα πολυ καλη και πυκνη, βγάλαμε 2329 grafts, 6618 τριχες και λογο 2.84. Εγω το 2.84 δεν το καταλαβα τοτε , αλλα απο τον ενθουσιασμό τους μαλλον ηταν θετικό.
Μ ειπαν πως για μια συνέδρια εβαλαν πολλα περισσότερα από το αναμενόμενο, διοτι η δοτρια ηταν καλη. Εμεινα πολυ ικανοποιημένος με την λεπτομέρεια στην δουλειά και το χτίσιμο γενικα. Θα επισυνάψω φωτο αργότερα, μόλις έκανα τον λογαριασμό. Επίσης ρώτησα αν θα χρειαστεί να παρω μινοξιδιλη και φιναστεριδη και μ ειπε τα μαλλια που εχω είναι υγιή και δεν χρειάζεται. Εγω παντως πηρα μινοξιδιλη για την ληπτρια, θα την ξεκινήσω. Ειμαι στην τρίτη μέρα. Ουτε πονος, ούτε πρήξιμο τπτ.
Τελευταία επεξεργασία: