proscar:::::::::::makria!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

stelios_19

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

φίλε άκη να σου κάνω μια ερώτηση;αν είσαι 20 χρονων μπορείς να πάρεις το proscar έστω και 3 φορές την εβδομάδα;η εταιρεία που το παράγει λέει άνω των 18 οπότε με 3 φορές δεν πιστεύω να υπάρχουν τρομερές παρενέργειες.τι λές;πρέπει κάποιος να περιμένει μέχρι τα 22,να του πέσουν ολα τα μαλλιά και μετά να πάρει proscar;μήπως η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει νωρίς?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: proscar:::::::::::makria!

Η εταιρία έκανε κλινικές δοκιμές σε άτομα 18 και πάνω. Αλλά, επειδή έχω διαβάσει δεκάδες ποστ σε ξένα φορουμ, παρατήρησα ότι όσοι είναι κάτω των 21 τους εμφανίζοντε τα sides πολύ ευκολα.
Μπορείς να κοιτάξεις σε κάποιο τοπικό και να πάρεις μετά. Μπορείς να πάρεις και ~0.6mg.
Μπορείς να δοκιμάσεις αν έχεις sides. Μπορείς να πάρεις 1mg ανα 2-3 ημέρες.
Πολλά μπορείς να κάνεις. Επίσης, να θυμάσαι αυτό που ανέφερες, η εταιρία αναφέρει πάνω από 18 και στο Αμέρικα οι γιατροί το δίνουν σε 18χρ άφοβα.

Εσύ (και ο γιατρός σου) επιλέγεις.
 

bad boy

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

PE ΦΙΛΕ ΑΚΗ..
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΑΛΕ ΕΔΩ 2 POST ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΣΕ 18 ΧΡΟΝΑ ΑΦΟΒΑ???
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ... ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ...ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ''ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ'' ΤΟ NEWBIE ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...ΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE SOY ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΧΩ ΜΑΡΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ..ΑΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΝΝΕD AKOMA...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ BANNED....
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
 

Άκης

Administrator
Απ: proscar:::::::::::makria!

bad boy είπε:
PE ΦΙΛΕ ΑΚΗ..
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΑΛΕ ΕΔΩ 2 POST ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΣΕ 18 ΧΡΟΝΑ ΑΦΟΒΑ???
Αχ ρε badboy τι θα κάνω με σένα και τις απορίες σου/μπιχτές σου.
Anyway, είδα σαν τελευταίο μέλος έναν με nick "bad boy killer" χεχεχε...

Στις ερωτήσεις σου.
1)Γιατί έχει λάβει έγκριση από το FDA ΚΑΙ για 18χρονα. Άρα το δίνουν με βάση το αμερικάνικο οργανισμό.
2)Γιατί διαβάζω blogs και forum όπου γράφουν γιατροί με ονοματεπώνυμο, όχι με nicknames

bad boy είπε:
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ..
Όσο εύκολο είναι να απαντάς εσύ στις γνώμες μου. Το κλίμα που δημιουργώ είναι...;;;
Δεν μου λες.
Μπορεί ο καθένας να μου την πει αν δεν πω κάτι σωστό ή δεν στέκει...
Υπάρχουν ουκ ολίγα ποστ με διαμάχες...

bad boy είπε:
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ...ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ...
Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική.
Και καλά κάνεις αν χρησιμοποιείς ιπποφαές. Αλλά περιμένω εικόνες.
Εσύ άλλωστε δεν έγραψες τα παρακάτω:
bad boy είπε:
καλησπερα παιδια.
και γω ομοιοπαθης ειμαι..αστα ειμαι χαλια ψυχολογικα γιατι με παρατησε η κοπελια μου...καμια θεραπεια με γρηγορα αποτελεσματα μπας και την ξανακερδισω??

bad boy είπε:
ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΜΕ ΑΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΑ...

bad boy είπε:
ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ..(ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ)ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΜΠΑΜ..ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΤΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΗΤΑΝ ΣΟΛΓΚΑΡ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..

Επίσης είδες "νερό" και με την σόγια, όπως είδα στο ποστ σου.

bad boy είπε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ''ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ'' ΤΟ NEWBIE ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...ΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE SOY ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ...
Δεν ξέρω πως βλέπεις και τι βλέπεις. Αυτήν δεν είναι η λογική ενώς που γνωρίζει; Να απαντά και να μοιράζεται τις γνώσεις ή να ανταλλάσει γνώσεις με άλλους; Άλλωστε γι'αυτό είναι το forum ανοιχτό να το διαβάζει ο καθένας. Αν έχει απορίες μπαίνει, αν όχι δεν μπαίνει.
Τώρα πως σκέφτεσαι εσύ δεν ξέρω...
Εσύ γιατί ρώτησες στο 1ο σου ποστ και δεν αναζήτησες μου λες;
Δεν ξέρω τι μύγα σας τσιμπάει ορισμένους...
Το να σε ενοχλεί ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν σε ένα forum, είναι να μην πω τι.
Τοτε, τι να πουν οι κοινότητες όπου υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν;
Ειλικρινά, σκέφτηκες αυτό που έγραψες; Σε ενοχλεί που γνωρίζω κάποια πράγματα και βοηθώ ενημερώνω τους υπολοίπους, κάτι που έπρεπε να κάνουν οι γιατροί που τους πληρώνουμε; Πας καλα;

bad boy είπε:
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΧΩ ΜΑΡΑΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ..ΑΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΝΝΕD AKOMA...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ BANNED....
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
Γεια σου και χάρηκα για την γνωριμία. Επειδή, δεν πας κόντρα σε κανένα κανόνα συμπεριφοράς που έχει αναρτηθεί στο site, δεν βλέπω λόγω να σε κάνω "banned".


Αλλά επειδή ανέφερες κάτι, να το πω και πάλι, όχι σε σένα σε όλους όσους σκέφτοντε σαν και σένα (ευτυχώς ελάχιστοι).
ΔΕΝ είναι admin , με την λογική που θέλετε να βλέπετε. Είμαι και θεωρώ τον εαυτό μου μέλος, σαν όλους τους άλλους. Δεν είδα και δεν θα δω το "admin" σαν αξίωμα.
Μου την δίνει όσοι είναι admin ή mods αλλού και την βλέπουν κάπως. Το forum όμως, αναφέρει το μέλος που το δημιουργεί ως admin. Είναι κανόνας σε όλους τους μηχανισμούς forum. Δεν θα δεις άλλωστε πολλούς admins με το πραγματικό όνομα τους.

Δεν θυμάμαι να επιτέθηκα σε μέλος, ειδικά νέο (NEWBIE, όπως λες). Έχω βοηθήσει -πιστεύω- και θα βοηθήσω και άλλους όσο μπορώ. Δεν ζήτησα από κανένα άλλωστε και κάτι σαν αντάλλαγμα. Άλλωστε, αγαπητέ, εγώ πληρώνω από το υστέρημα μου για να είναι το site online και προσπαθώ να είναι όσο το δυνατόν γρήγορο, για να μπορείς να ρωτάς εσύ
"καμια θεραπεια με γρηγορα αποτελεσματα μπας και την ξανακερδισω??"
Το κάνω γιατί γουστάρω να το κάνω. Άλλωστε αγαπητέ, εσύ που το παίζεις ότι βοηθάς τους υπολοιπους να αναγνωρίζουν το τι παίζεται εδώ, δεν έχεις κάνει και κάτι, εκτός από το να βλέπεις κλικες.

Εάν μου την πει κάποιος ή με ειρωνευτεί, θα απαντήσω ανάλογα. Και θα απαντήσω, όπως θα απαντούσα και αν μου το έλεγε μπροστά μου ή σε κάποιο άλλο forum. Δεν έμαθα να κρύβομαι,πόσο μάλιστα πίσω από ένα monitor.

Αυτά τα ολίγα. Σε όποια άλλη σου απορία, είμαι στην διάθεση σου.
 

dim74

Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

ακη θα σε παρακαλουσα να μαζεψεις τον bad boy...ανοιγει το στομα του και δεν ξερει τι λεει...μας αποκαλει λαο(προβατα δηλαδη...)αναφερεται υποτιμητικα σε πολιτικους και γενικα δεν εχει επιπεδο.αν θελει να αμφισβητησει κατι δικαιωμα του,κοσμια ομως και οχι να μειωνει τους αλλους!αντε τωρα γιναμε ολοι ειδικοι και ξερολες.
 

Άκης

Administrator
Απ: proscar:::::::::::makria!

Dim, διόρθωσα το post του. Το συγκεκριμένο μέλος παύει να έχει το δικαίωμα προσθήκης νέων θεμάτων ή απαντήσεων.
 

yugi_greece

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

Εγώ πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι χάρηκα τρομερά που βρήκα αυτό το site γιατί η τριχόπτωση μου σταμάτησε από τις συμβουλές του Άκη οι οποίες μου γλίτωσαν χρήματα και χρόνο. Αναμένω σε περισσότερα αποτελέσματα βέβαια αλλά ήταν η μοναδική θεραπεία που σταμάτησε τη τριχόπτωση πραγματικά. Και τέτοια άτομα που χρειάζονται να ακούσουν ένα ευχαριστώ εμείς τους κάνουμε "κρεμαστάρια" κλασσικοί Ελλάς. Τεσπά.. Εγώ ευχαριστώ για όσα κάνετε για μας. Καλό βράδυ παίδες..
 

magic810

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

φιλε yugi μπορεις να πεις τι θεραπεια ακολουθεις????
το λεω αυτο γιατι ισως καποια στιγμη να καταληξουμε στο τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι αποτελεσματικο και τι οχι???
θα ηθελα πολυ να μαθω αν δεν σε πειραζει..... 8)
 

barman

Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

οσον αφορα τις διαμαχες παιδια,δεν γινεται ολοι να εχουμε την ιδια γνωμη στα διαφορα θεματα..ο κα8ενας μας ειναι ενας διαφορετικος χαρακτηρας εδω μεσα... κατα καιρους εμγανιζονται καποια μελη που δεν εχουν αλλο σκοπο απο το να βλαψουν το site και να παραπληροφορισουν τον κοσμο..δεν ξερω αν το κανουν απο κακια ή απο μακακια.. ειμαι απο τα πρωτα μελη στο site και αυτο που εχω να πω ειναι πως στηριζω ακραδαντα τον ακη και οσα λεει και ουδεποτε εχει δωσει δικαιωμα κ υποψια πως εχει καποιο οικονομικο συμφερον απο το site αυτο..απλα μοιραζεται τις γνωσεις που εχει, ανταλασσει αποψεις και με αλλα παιδια που οντως γνωριζουν και αυτοι πολλα πραγματα και κυριως αυτο που κανει ειναι να ΒΟΗΘΑΕΙ...να το καταλαβετε αυτο παιδια και να συνεχισουμε ολοι την υγειη λειτουργια του site αυτου, που σιγουρα σε ολους εχει δωσει λυσεις (και μαλλια)!..α!κατι ασχετο.. απο τις πρωτες συζητησεις στο forum και μετα απο πολυ ενθουσιασμο απο την λειτουργια του site ισως καποιοι παλιοι να θυμαστε οτι συζητουσαμε να υπηρχε τροπος να συναντηθουμε μια μερα για καφε καπου ολοι μαζι..!τοτε βεβαια χωρουσαμε σε ενα καφε..τωρα θελουμε γηπεδο!!.....και κατι τελευταιο..τον ακη δεν τον ξερω και ουτε τον εχω δει ποτε..απλα εχει κερδισει την εκτιμηση μου μεσα απο οοοολο αυτο τον καιρο λειτουργιας του site....το νου σας!
 

Άκης

Administrator
Απ: proscar:::::::::::makria!

Thanks barman. Βασικά έχεις και δίκιο. Δεν ξερεις για ποιον σκοπό το κάνουν.
Απλά να ξέρετε, ότι πολλοί μπορούν να ξαναμπουν. Αν θυμάστε του mexi όπου όταν δεν τους έπαιρνε να απαντήσουν (σε ερωτήσεις μου για έρευνες και πριν-μετά εικόνες), αρχίσαν να λένε για μένα, τον χαρακτήρα μου, τον τρόπο μου κλπ. Σου λέει αν τους περάσω το μύνημα ότι δεν είναι εντάξει, θα είναι όλα οκ, δεν θα τον ακούν.

Όταν πρωτοσκεφτόμουν το site και το συζητούσα με φίλους, μου έλεγαν πρόσεξε θα σε φάνε όσοι δεν τους συμφέρει να λες ότι λες. Δεν μπορείς να τους βγεις έτσι κλπ.

Πιστεύω με αναζητησεις, ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων, δεν θα χάσουμε αλλά θα κερδίσουμε. Άλλωστε ότι συζητάμε εδώ, πάει σύμφωνα με τις έρευνες που υπάρχουν και όχι με ότι θέλει να περάσει ο καθενας που δεν μπαίνει εδώ για να βοηθήσει, αλλά για να βλάψει.

Εύκολο είναι να πεις πράγματα για κάποιον, τον γνωρίζεις ή όχι. πχ ο ενθουσιασμός μου για το revivogen μεταφράζετε από πολλούς σε χρήμα προς εμέ. Δεν σκέφτοντε φυσικά ότι για να βγάλω πχ χρήμα από το revivogen, θα πρέπει να links προς αυτό να είναι με κάποιο κώδικα στο τέλος για να φαίνεται ότι είμαι εγώ (όπως κάνουν πολλά sites του εξωτερικού που και καλά κάνουν "reviews"), θα πρέπει να υπάρχουν banners για αυτό κλπ. Απλά σου λέει "τα παίρνει αυτός" επειδή το αναφέρει.
Εντάξει , άμα είναι να αναφέρω το capillarin τοτε...


Τώρα για τον καφέ, κάποια στιγμή πρέπει να τον πιούμε. Παϊδάκια μην ζητησετε μόνο μετά τον καφέ, γιατί ξεκίνησα διατροφή :p
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: proscar:::::::::::makria!

Α, εντάξει. Μπορεί να μην "χορτάσω" με αυτό, αλλά τουλάχιστον θα έχω τα μαλλιά μου ;D
 

yugi_greece

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

magic810 είπε:
φιλε yugi μπορεις να πεις τι θεραπεια ακολουθεις????
το λεω αυτο γιατι ισως καποια στιγμη να καταληξουμε στο τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι αποτελεσματικο και τι οχι???
θα ηθελα πολυ να μαθω αν δεν σε πειραζει..... 8)
Χρησιμοποιώ 1/5 proscar την ημέρα
Πρωί - βράδυ rogain
2 φορές τη βδομάδα Nizoral
και καθημερινό σαμπουάν το Τ-Gel αυτά..
Ενώ η δερματολόγος μου είχε δώσει βιταμίνες κι ένα ένα άλλο σαμπουάν που μου είχαν @#$%% το κεφάλι
και είχε αυξηθεί τρομακτικά η τριχόπτωση.. Ενώ τώρα όλα καλά και αυτοπεποίθηση ανεβασμένη
 

@ggelos

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

εγω κοντά στο 6 μηνο με φιναστεριδη, ικανοποιημενος απο αποτελεσματα οχι ομως απο τα sides που απο εκει που ηταν μια ετσι μια αλλιως, τωρα χτυπαω μονιμοτητα νομιζω. Θα δειξει δεν αγχονομαι ακομα. 8α του δωσω αλλο ενα 2 μηνο και αν δεν...τοτε θα το γυρισω σε topical και ο θεος βοηθος
 

speedy1982

New Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

παιδια δεν εχω καταλαβει τη ειναι τα sides?και τα προκαλει η φινα? συγνωμη που δεν το γνωριζω..!
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: proscar:::::::::::makria!

side(s)=παρενέργεια(ες) και προκαλούνται ουσιαστικά απ'όλα τα φάρμακα (ακόμα και η ασπιρίνη έχει) :-[

για την φινα σε ποσοστό 2% - για δόση <=1μγρ.,
και συνήθως είναι μείωση της λίμπιτο,χαλαρές στύσεις,νέρωμα του σπέρματος
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πω οτι ευχαριστώ το proscar γιατί χωρίς αυτό θα είχα καταστραφεί, και σας το λέει ενας άνθρωπος που κάηκε απο την χρήση του. Δεν φταίει το φάρμακο, αλλά εγώ το βλήμα που αντί για 1/4 που ήταν ήδη αρκετό έπαιρνα 1/3. Μετά απο 1 χρόνο διακοπής και μόνο μινόξ είδα την αξία του. Πλέον μετά απο 6 μήνες 1/4 ειμαι σε 1/5 και χωρίς καμμία παρενέργεια. Η λίμπιντο προσαρμόζεται, και μειώνοντας σε 1/5 μπορώ να πω έχω αυξημένη, ειδικά το καλοκαίρι με την παραλία κτλ κτλ που βλέπεις και κορμάκια και φτιάχνεσαι, το καλοκαίρι απο μόνο του δρά θετικά σε πολλά πράγματα. Στην λίμπιντο μας επιδρά και η ψυχολογία. Αν έχετε καλή ψυχολογία (που το μαλλί που θα μας δώσει το proscar και η μινόξ σίγουρα θα την ανεβάσουν) τότε ίσως κάποιες παρενέργειες να μειώνονται γιατι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τεράστια αποθέματα και δυνατότητες αυτόιασης τρομακτικές που μέχρι και καρκίνο μπορεί να νικήσει. Απλά συμβουλή μου, μην το παρακάνετε με την δόση, 1/5 ίσως και λιγότερο αρκεί, σίγουρα με διαλείμματα μικρά και εναλλακτικές θεραπείες. Και επίσης θα έλεγα σκασμός στους κακόβουλους ξερόλες που μας νουθετούν και θέλουν να τρομάξουν τα παιδιά εδώ να μην παίρνουν φίνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο site αυτό που εμπλούτισε 1000% τις γνώσεις μου και στην δερματολόγο μου που εν έτη 2005 χωρίς να σας ξέρω με εισήγαγε στην μινόξ και φίνα και τώρα ειμαι nw 2-3 ενώ χωρίς αυτά θα είχα φτάσει 6 χαλαρά έτσι όπως πήγαινα.
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: proscar:::::::::::makria!

χαιρομαι πολυ γι αυτα που γραφεις και που εισαι καλα και εχεις σωσει τα μαλλια σου.....
Μπραβοοο!!!!!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα