Απ: PROPECIA-με τι δοσολογια να ξεκινησω?πως να την ανεβαζω
georgehairs είπε:
μαλιστα καταλαβα...τι να κανουμε δε με ενδιαφερουν οι κροταφοι απλα οσο γινεται να το καθυστερησω στο μπροστινο τμημα...θα ξεκινησω σε 10μερες περιπου γιατι ειμαι αρκετα πιεσμενος αυτη την περιοδο...δε νομιζω να εχει κ τοσο διαφορα!απλα τι θα καταφερω χωρις μινοξ?απλα θα σταθεροποιησω την τριχοπτωση σωστα?(ειμαι 22,5 χρονων δεν εχω προβλημα με φινα ετσι?)
απο θεμα ηλικιας δεν εχεις προβλημα οχι......απο θεμα καποιας παρενεργειας δε μπορουμε να ξερουμε......
οι δεκα μερες δεν κανουν καμμια διαφορα......
ακου τωρα να σου πω ομως.......εγω πριν παρω φινα....(10 μηνες περνω και δεν εχω δει sides ουτε καν.......)
πριν την παρω ομως ειχα πολλους δισταγμους.......τεσπα....παω την αγοραζω.....ηταν σαββατο....και λεω την δευτερα θα την αρχισω.....μην πολιλογω......μεχρι να ερθει η δευτερα ειχα ενα αγχος.....μια ανακατοσουρα εσωτερικη.....ταχυπαλμιες με επιαναν κτλ κτλ.....καταλαβαινεις......και λεω αν ειναι να ειμαι ετσι αστο.....και δε την αρχισα.......παω ομως μετα απο 2 βδομαδες στον γιατρο και του λεω κανε μου μια εξεταση να δω ποσο dht εχω στο αιμα μου....και μου βγηκε η διπλασια απ οτι ειναι το οριο......
με το που το ειδα τρελαθηκα.......και λεω απο μεσα μου.....η περνω φινα η την εχω πατησει.....εχω πολυ dht και πρεπει να την ριξω.....και μαλιστα ηταν τοσο ανεβασμενη που ημουν σιγουρος οτι δε προκειτε να δω sides απλα θα εμπαινα στα φυσιολογικα ορια.....ετσι κι εγινε.......την επερνα απο την εξεταση και μετα και ουτε σκεφτομουν για παρενεργειες......και ουτε μου παρουοσιαστηκαν ποτε.....και πλεον την περνω λες και ειναι ασπιρινη......δε την σκεφτομαι καν.....
Αυτα ολα στα ειπα γιατι η ψυχολογια παιζει το 90%........οταν παρεις φινα θα αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο......και το μονο που θα σκεφτεσαι θα ειναι οτι αυτο που κανεις κανει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...ΣΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.........τιποτα αλλο.....
αν παρ ολα αυτα νιωσεις οτι οντως σε επηρεασει σε κατι....τοτε θα αρχισεις να σκεφτεσαι να μειωσεις την ποσοτητα......