Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη βοήθεια και τη γνώση που προσφέρετε. Είμαι νέο μέλος 23 ετών. Απο τα 20 φάνηκαν τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης και τα τελευταία δύο χρόνια κάνω χρήση μινοξιδίλης (2 φορές από 6 ψεκασμούς τους πρώτους 6 μήνες και ύστερα 1 φορα πριν τον ύπνο). Η τριχόπτωσή μου είναι κατά τη γνώμη μου σημαντική (το δέρμα φαίνεται πολύ στο πανω μέρος του κεφαλιού), αλλά σίγουρα δεν είμαι τελείως καραφλός. Η μινοξιδίλη φαίνεται να συντηρεί τη κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω δει κάποια σημαντική βελτίωση. Τη προηγούμενη εβδομάδα ο φαρμαρκοποιός μου πρότεινε να δοκιμάσω priorin (αμπούλες και σαμπουάν). Τι γνώμη έχετε για αυτό το προιόν; Αξίζει να το δοκιμάσω;
Και κάτι ακόμα. Έχω σημαντικό πρόβλημα ξηροδερμίας και φαγούρας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω ή κάποιο προιόν για τη καταπολέμιση αυτού του προβλήματος;
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ.
Και κάτι ακόμα. Έχω σημαντικό πρόβλημα ξηροδερμίας και φαγούρας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω ή κάποιο προιόν για τη καταπολέμιση αυτού του προβλήματος;
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ.