Priorin αμπούλες και σαμπουάν?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

michos

New Member
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη βοήθεια και τη γνώση που προσφέρετε. Είμαι νέο μέλος 23 ετών. Απο τα 20 φάνηκαν τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης και τα τελευταία δύο χρόνια κάνω χρήση μινοξιδίλης (2 φορές από 6 ψεκασμούς τους πρώτους 6 μήνες και ύστερα 1 φορα πριν τον ύπνο). Η τριχόπτωσή μου είναι κατά τη γνώμη μου σημαντική (το δέρμα φαίνεται πολύ στο πανω μέρος του κεφαλιού), αλλά σίγουρα δεν είμαι τελείως καραφλός. Η μινοξιδίλη φαίνεται να συντηρεί τη κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω δει κάποια σημαντική βελτίωση. Τη προηγούμενη εβδομάδα ο φαρμαρκοποιός μου πρότεινε να δοκιμάσω priorin (αμπούλες και σαμπουάν). Τι γνώμη έχετε για αυτό το προιόν; Αξίζει να το δοκιμάσω;

Και κάτι ακόμα. Έχω σημαντικό πρόβλημα ξηροδερμίας και φαγούρας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω ή κάποιο προιόν για τη καταπολέμιση αυτού του προβλήματος;

Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member
Απ: Priorin αμπούλες και σαμπουάν?

ναι σταματα την μινοξ αν εχεις φαγουρα και εγω εχω και με τα τοπικς γινεται πιο εντονη με αποτελεσμα παραπανω τριχοπτωση αστο κεφαλι σου ησυχο να κανει αυτο που θα κανει και δεξου το γιατι θεραπειες που να κανουν δουλεια δεν παιζουν και μην ακους τιποτα ολα ειναι μουφες!γνωμη μου ετσι?συμφωνα με αυτα που εχω περασει με τις θεραπειες που εχω διαβασει απο δω μεσα και την ταλαιπωρια που εχω τραβηξει .στο λεω φιλικα ασχολησου με κατι αλλο και ασε τα μαλλια οτι ειναι να γινει θα γινει ετσι κι αλλιως!

Hairboost

Member

michos είπε:
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη βοήθεια και τη γνώση που προσφέρετε. Είμαι νέο μέλος 23 ετών. Απο τα 20 φάνηκαν τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης και τα τελευταία δύο χρόνια κάνω χρήση μινοξιδίλης (2 φορές από 6 ψεκασμούς τους πρώτους 6 μήνες και ύστερα 1 φορα πριν τον ύπνο). Η τριχόπτωσή μου είναι κατά τη γνώμη μου σημαντική (το δέρμα φαίνεται πολύ στο πανω μέρος του κεφαλιού), αλλά σίγουρα δεν είμαι τελείως καραφλός. Η μινοξιδίλη φαίνεται να συντηρεί τη κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω δει κάποια σημαντική βελτίωση. Τη προηγούμενη εβδομάδα ο φαρμαρκοποιός μου πρότεινε να δοκιμάσω priorin (αμπούλες και σαμπουάν). Τι γνώμη έχετε για αυτό το προιόν; Αξίζει να το δοκιμάσω;

Και κάτι ακόμα. Έχω σημαντικό πρόβλημα ξηροδερμίας και φαγούρας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω ή κάποιο προιόν για τη καταπολέμιση αυτού του προβλήματος;

Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ.
Μινοξιδιλη μια φορα την μερα και οποτε βλεπεις πολυ ξηροδερμια κανεις διαλληματα.Οχι το πριοριν δεν κανει δουλεια στην ΑΑ. Ζητα απτο φαρμακοποιο σου ενα σαμπουαν που να "μαλακωνει" το δερμα απο την μινοξιδιλη

sakis9282

Member

michos είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ.
Αν βάλεις ALOE θα σου φύγει η φαγούρα.http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=4722

michos

New Member

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επομένως δεν χάνω τον χρόνο μου με το πριοριν... Σάκη το ALOE να το εφαρμόζω κάθε φορά που βλέπω ξηροδερμία; Μερικές σταγώνες και μετά μασάζ;

sakis9282

Member

michos είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επομένως δεν χάνω τον χρόνο μου με το πριοριν... Σάκη το ALOE να το εφαρμόζω κάθε φορά που βλέπω ξηροδερμία; Μερικές σταγώνες και μετά μασάζ;
Εγώ το βάζω όταν έχω φαγουρα ή ξηροδερμία..Όταν έχω αυτά τα συμπτώματα βάζω κάθε μέρα μόλις στεγνώσει η μινοξ στο κεφάλι μετά από 30 λεπτά περίπου.Αυτή την περίοδο δεν έχω κάτι από τα δυο και δεν βάζω.Αν ξαναεμφανστούν θα κάνω το ίδιο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα