Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

takis7

New Member
Απ: Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

panosmp είπε:
γεια σας πρωτη φορα γράφω στο φορουμ. διαβαζα βέβαια τι παιζει.. λοιπόν περνω propecia 2 μηνακια τωρα. αλλα για κάποιο λογο εχει εξαφανιστεί απο το προμηθευτή μου είπε ο φαρμακοποιος. περνοντας διαφορα φαρμακεία μηπως κ το βρώ μέχρι να μου ξαναφέρει μ λεει ένας φαρμακοποιός οτι οι πελατες του με συνταγές δερματολόγων περνουν proscar καψουλοποιημένο για την τριχοπτωση. τι ενοω.. οτι περνει το proscar κ με μιχανημα το διαλύει κ το τοποθετει σε καψουλες με δοσολογία 1mg πηρα 30 χαπάκια να κανω τη δουλειά μου 15 ευρω!! ενω το propecia το πληρωνα 53 (τα 28). κ σκεφτομαι να μην ξαναγορασω propecia αν ειναι το ιδιο... αν κ με απασχολουν 2 πραγματα.. αποροφαται το ίδιο απο τον οργανισμο το τεμαχισμενο\ κομμενο proscar η κραταει λιγοτερο η δρασι του οπότε δεν εχει κ τα ιδια αποτελεσματα με το propecia θελω να πο δηλαδη μιπως πρεπει να λαμβανεται σαν αντιβιωση καπως κ οχι σαν ποσότητα ανα ημερα.. κ 2 μηπως εχει τπτ διαφορετικα πρόσθετα το propecia που το βοηθούν να επιδράσει θετικότερα για το σκοπό που το θέλουμε? γτ πως αφού είναι της ιδιας εταιρίας φάρμακα το ενα εχει πιο μεγάλη τιμή εστω κ ανα χαπι (ασ αφησουμε τι ποσοτητα) ελπίζω να μη κούρασα.. ευχαριστω!!

Πανο,

που ειναι το φαρμακειο που σου ειπε για τα caps του 1mg?

Αν μπορείς στείλε διευθυνση με pm.
 

iakovos

New Member
Απ: Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

Καταρχήν συγχαρητήρια για το φόρουμ είναι απλά τέλειο!!! Όσον αφορά την παραγγελία των κάψουλων γνωρίζω ότι στον Μπα**κο στην Αθήνα μπορεί να παραγγείλει κανείς και να του φτιάξουν μία κάψουλα (προσωπικά αυτό κάνω για την κυστίνη) Έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο με την φίνα στο συγκεκριμένο φαρμακείο ή γενικά ξέρει αν γίνεται παραγγελία έτσι απλά χωρίς συνταγή??
 

mindtrapper

Member
Απ: Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

Το καλοκαίρι ήθελε συνταγή από δερματολόγο για να φτιάξει 1mg φιναστερίδη. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.
 

SAILOR

New Member
Απ: Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

Γεια σας παιδιά,

Είμαι καινούργιος στο forum. Είχα κάνει θεραπεία την δεκαετία του 90 μέχρι τέλη του 2004 οπότε και σταμάτησα. Μόλις είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική το propecia και ρώτησα τον δερματολόγο μου τι γίνεται με αυτό και μου έδωσε Φιναστερίδη σε σκόνη για ένα μήνα. Παράλληλα μου έδωσε μια παλιά συνταγή ενός παλιού τοπικού φαρμακοποιού σε μπουκαλάκι τον 125ml από tretinoin 20mg, minoxidil 5gr, betnovate II, protaphane insuline τα οποία έδωσαν καταπληκτικά αποτελέσματα τον πρώτο καιρό (ιδίως μετά που πήρα την φιναστερίνη). Δεν μου έδωσε παραπάνω από ένα μήνα φιναστερίδη γιατί δεν ήθελε να μου δώσει πολλά χημικά. Σταμάτησα την αγωγή γιατί σε κάποια επίσκεψη μου είπε ότι δεν πρέπει να βάζω συνεχόμενα το διάλυμα, αλλά να το διακόπτω και να το ξαναρχίζω (όπως φαίνεται και οι γιατροί δεν το ξέρουν καλά το θέμα και ας ήταν και καθηγητής Πανεπιστημίου). Βλέποντας ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει αποφάσισα να κάνω κάτι και κάνοντας surfing πάνω στο θέμα παρήγγειλα από τον dr Lee το xandrox 15 plus και το xandrox 5% με retin A καθώς και να παίρνω 1/4 proscar την ημέρα μιας και βγαίνει πολύ φθηνά έτσι (11 ευρώ τα 14 χάπια = 56 δόσεις έναντι 51 ευρώ τα 28 χάπια του propecia, βέβαια μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερα generic 1mg finasteride χάπια από το internet αλλά πάλι δεν μπορούν να συγκριθούν οι τιμές) και να λούζομαι 3 φορές την εβδομάδα με fungoral. Το πρόβλημά μου είναι ότι συζητώντας το κόψιμο του proscar σε πολλά τεμάχια με την φαρμακοποιό μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να παίρνεις το propecia γιατί και τα δύο έχουν "κουφετοποίιση" επομένως κόβοντας το proscar και παίρνοντάς το δεν κάνω τίποτα γιατί δεν διαλύεται η "κουφετοποίιση" εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα η φιναστερίδη να αποβάλεται από τον οργανισμό γιατί δε έχει προλάβει να φθάσει εκεί που πρέπει να φθάσει το χάπι (π.χ. στομάχι) για να αφομοιωθεί από τον οργανισμό, και ήταν μάλιστα πολύ σίγουρη για αυτό. Φέρνοντας σαν επιχείρημα ότι διάβασα ότι πολύ το κάνουν αυτό και έχουν αποτελέσματα μου απάντησε ότι και οι έρευνες με placebo διάφορων φαρμάκων δείχνουν ότι ασθενείς σε ποσοστά 70% γίνονται καλά παίρνοντας απλό νεράκι, και όταν της είπα γιατί ο γιατρός μου το έδωσε σε φακελάκια σε σκόνη, μου απάντησε ότι μπορεί στον βλεννογόνο που την απορροφάει ο οργανισμός να αφομοιώνετε από αυτόν.

Παρακαλώ την γνώμη σας για αυτό.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Pill Splitters (κοψτε το Proscar με ακριβεια)

καλως ηρθες SAILOR ;D
αυτο με την κουφετοποιιση δεν ησχυει καθολου,το proscar κομενο στα 5 η στα 6 κανει κανονικα την δουλεια του (δοκιμασμενα πραγματα) ;)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα