Physio40, fue, παπανικολάου, 2.436 grafts, 27/9/2013

Flosk

Well-Known Member
RE: Μεταμόσχευση στην D*I (FUE) 2.436 grafts

Φαινεται οτι πας καλα Physio. σε 2 μηνακια θα καταλαβεις περιπου που θα εισαι οριστικα. Καλη συνεχεια κ υπομονη λογο ακομη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Φίλε κάνε ένα micropigmentation και τώρα αν γίνεται, άσε τα να μακρύνουν λίγο και είσαι και γαμώ.

Physio40

Member

Λες Adrianο? Θέλω να δω κάνω μια απόπειρα να τα μακρύνω όταν φτιάξω και την κορυφή.
Ευχαριστώ flosk. Αναμένω..!

Adriano

Well-Known Member

Λέω φίλε.Κάνε το.Αν έχεις φράγκα ψήσου.

Physio40

Member

Την τράβηξα με το iphone στο ταξίδι μου στη Ρωσία. Θα βρω κάποιον να με τραβήξει με φωτογραφική ή θα πάω από την κλινική γιατί δεν είναι τόσο καλή η ανάλυση.

10151492_544642685649577_137961256_n_zps2b6b38ef.jpg

Bouklas

Well-Known Member

Ωραίος φιλε! Από αυτό που βλέπω σε σχέση με εκείνη του Φεβρουαρίου είναι πως πύκνωσε και άλλο, γέμισε μαυράκια το κεφάλι σου και φαίνεται πιο ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κεφάλι. Aπό τον Οκτώμβριο ειδικά καμια σχέση, ήταν πολύ άδειο το πάνω μέρος ενω τα πλαινά με μαλλί. Τώρα έδεσε το πράγμα. Μπραβο φιλε μου, καλή συνεχεια και να έχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. :)

Physio40

Member

Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου. Δεν σου χρειάζεται να ευχηθώ για μένα έχεις πετύχει αυτό που έπρεπε!!

danceworld_2001

Well-Known Member

Πας καλά φίλε, με άλλη μια μμ πίσω θα ξεχάσεις το θέμα καράφλα για παντός. Άφησε τα μακριά κάποια στιγμή!!!

Physio40

Member

Θα το κάνω..εχω κομπλεξ το παραδεχομαι αλλα απο το χειμωνα και μετα θα αλλάξω τελείως λουκ.

spiros13

New Member

Καλημέρα και από εμένα
Παρακολουθώ το φόρουμ κάμποσο καιρό . Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό αφού πλέον με την βοήθεια σας αποφάσισα να προχωρήσω σε μμ στην D*I .Για την διαδικασία : Ξύρισμα σε όλο το κεφαλι :( h diadikasia arxise 9μιση πρωί και τελείωσα 5 το απόγευμα . Μετα την ολοκλήρωση μου πήραν αίμα το φιγοκεντρισαν και μου έβαλαν το πλάσμα . Μου είπαν οτι βοηθά τα μοσχεύματα
Να ξεκαθαρίσω ότι το έκανα μόνο για αισθητικούς λογούς αφού δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τριχόπτωσης .Απλά ήθελα να αλλάξω το hairline . Ειμαί στον Πρώτο μήνα ακόμα αλλά ως τώρα είμαι απολυτά ικανοποιημένος αφού σχεδόν όλα τα μοσχεύματα έχουν αρχίσει ήδη να μεγαλώνουν . Έκανα 2,600 . Να πω ότι πόνεσα αρκετά λόγω του ότι μεταβολίζω πολύ γρήγορα την νάρκωση . Ακόμα και σήμερα ποναω στην δότρια περιοχή και έχω φαγούρα. Μπορώ να πω στιγμές απίστευτα έντονη .Μετά από 10 μέρες ξεκίνησα να βάζω 5% Regain και για 6 μήνες .Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω τιμή , αλλά Να πω ότι μου έκαναν 15 άτοκες .
Αν θέλετε κάτι να διευκρινίσω στην διάθεση σας .

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

εγω παντως θα ηθελα απο τα μελοι της d*i να βαζουν και φωτος πριν την επεμβαση με μακρυ μαλλι και οχι τελειως ξυρισμενο.
Και εγω αν εβαζα φωτο με τελειως ξυρισμενο το κεφαλι πριν την επεμβαση μου ,τωρα η μεταμοσχευση μου θα φανταζε σαν θαυμα.
Δεν αφισβιτω τα παιδια αλλα φωτογραφιες με ξυρισμενο γουλι το μαλλι και μετα 4-5 μηνες τουμπανο δε με πειθουν.
Αυτο το λεω με την ευκαιρια που ειπε ο spiros 13 οτι ξυρισε ολο το κεφαλι.
Επισης οσα ατομα εκαναν στη d*i ειναι πιο ευχαριστημενοι και απο εμας που καναμε στη κυπρο και με περισσοτερα Grafts και παλι δεν ειμαστε και τοσο ευχαριστημενοι. Sorry physio που το γραφω σε σενα απλα βρηκα τη ευκαιρια λογο του φιλου μας του spirou.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
spiros13 είπε:
Καλημέρα και από εμένα
Παρακολουθώ το φόρουμ κάμποσο καιρό . Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό αφού πλέον με την βοήθεια σας αποφάσισα να προχωρήσω σε μμ στην D*I .Για την διαδικασία : Ξύρισμα σε όλο το κεφαλι :( h diadikasia arxise 9μιση πρωί και τελείωσα 5 το απόγευμα . Μετα την ολοκλήρωση μου πήραν αίμα το φιγοκεντρισαν και μου έβαλαν το πλάσμα . Μου είπαν οτι βοηθά τα μοσχεύματα
Να ξεκαθαρίσω ότι το έκανα μόνο για αισθητικούς λογούς αφού δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τριχόπτωσης .Απλά ήθελα να αλλάξω το hairline . Ειμαί στον Πρώτο μήνα ακόμα αλλά ως τώρα είμαι απολυτά ικανοποιημένος αφού σχεδόν όλα τα μοσχεύματα έχουν αρχίσει ήδη να μεγαλώνουν . Έκανα 2,600 . Να πω ότι πόνεσα αρκετά λόγω του ότι μεταβολίζω πολύ γρήγορα την νάρκωση . Ακόμα και σήμερα ποναω στην δότρια περιοχή και έχω φαγούρα. Μπορώ να πω στιγμές απίστευτα έντονη .Μετά από 10 μέρες ξεκίνησα να βάζω 5% Regain και για 6 μήνες .Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω τιμή , αλλά Να πω ότι μου έκαναν 15 άτοκες .
Αν θέλετε κάτι να διευκρινίσω στην διάθεση σας .
κανε ενα θεμα,δικο σου,βαλε και φωτο
αφου εισαι απολυτα ικανοποιημενος απο τον πρωτο μηνα,τοτε θα πρεπει να εχει φτασει το μαλλι στην φτερνα

athenian

Well-Known Member

Δεν έχεις τριχόπτωση και έβαλες 2600 μοσχεύματα. Η μας δουλεύεις ή σε δούλεψαν.

kapa

Μέλος του προσωπικού
athenian είπε:
Δεν έχεις τριχόπτωση και έβαλες 2600 μοσχεύματα. Η μας δουλεύεις ή σε δούλεψαν.

το οτι μας δουλευει ειναι 100% σιγουρο.
ακομα δεν ξερει αν θα φυτρωσει εστω και το 10% που ακομα τα εμφυτευματα δεν εκαναν τον πρωτο τους κυκλο,πτωση φυτρωση,και ειναι απολυτα ικανοποιημενος!!!
το οτι ειναι ενα δασκαλεμενο μηνυμα ειναι προσωπικη εκτιμηση και το αφηνω στην ακρη.
το οτι ειναι οφ τοπικ σε θεμα αλλου και γραφει κατι εντελως ακυρο το αφηνω και αυτο.
το οτι κανει διαφημιση αυτην την στιγμη, εγω εχω ηδη παραβει την υποχρεωση μου σαν mod και το συζηταω ακομα

Bouklas

Well-Known Member
spiros13 είπε:
Καλημέρα και από εμένα
Ειμαί στον Πρώτο μήνα ακόμα αλλά ως τώρα είμαι απολυτά ικανοποιημένος αφού σχεδόν όλα τα μοσχεύματα έχουν αρχίσει ήδη να μεγαλώνουν.
Στον πρώτο μηνα δεν βλέπεις τίποτα! Παρόλα αυτά εσύ όχι μονο δεν άδειασες όπως αδειάζουν όλοι αλλα σου μεγάλωσαν και σχεδόν όλα τα μοσχεύματα!
Πραγματικά αυτό θα ήθελα να το δω! Ανέβασε φωτογραφίες με πριν και μετά! Όσα λες μοιάζουν απίστευτα!

kapa

Μέλος του προσωπικού

εγω να πω οτι δεν θελω να τον μπαναρω.
θα θελα να κανει ενα νημα με την περιπτωση του.
αν δεν μπορει να το φτιαξει.
μπορει να μου στειλει πμ τις φωτο του,το μηνυμα του και του το φτιαχνω

spiros13

New Member

Καταρχήν χαλάρωσε . Εχω παρατηρήσει σε όλα τα πόστ μόλις κάποιος γράψει οτι δεν τον κοροηδεψαν η δεν ειναι έτοιμος για αυτοκτονία απο το αποτέλεσμα αμέσως ειναι πράκτορας των μεγάλων δυνάμεων . Κατέβασα την hairline συν οτι μπήκαν μέσα στα παλιά Μάλια .Μαλια στην φτέρνα όπως πολυ "έξυπνα"ειπές δεν φτάνει γιατί με ξυριςαν . Εκτός απο φωτό θα σου στείλω και το τιμολόγιο και αν θες δημοσίευσε το όλο η μέρος του σβήνοντας τα σημεία που δεν θες να βγουν . απο οτι μου είπαν χρεαιζονταν 2000 αλλά επειδή όπως μου είπαν ήμουν πελάτης με υψηλές προσδοκίες μου πρότειναν 2600. Αν με κορόιδευαν δεν ξέρω . Μπορεί
Πως σου στέλνω φωτό .

athenian

Well-Known Member

Ανοιξε δικο σου θεμα με φωτογραφιες πρι και μετα να σου πουμε γνωμες.

spiros13

New Member

Αν μπορείς δώσε μου ένα Mail και στις στέλνω αμέσως . Αλλά χαλαρώστε λίγο γιατί ειναι ένα πολυ ωραίο site αλλά το στιλ που γράφουν μερικοί ειναι επιθετικό εκ του ασφαλούς

Φωτο1

Φωτο1

Φωτό 2

Φωτό 2

Μπλουζα