Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κανε ενα θεμα,δικο σου,βαλε και φωτοspiros13 είπε:Καλημέρα και από εμένα
Παρακολουθώ το φόρουμ κάμποσο καιρό . Αποφάσισα να κάνω λογαριασμό αφού πλέον με την βοήθεια σας αποφάσισα να προχωρήσω σε μμ στην D*I .Για την διαδικασία : Ξύρισμα σε όλο το κεφαλιh diadikasia arxise 9μιση πρωί και τελείωσα 5 το απόγευμα . Μετα την ολοκλήρωση μου πήραν αίμα το φιγοκεντρισαν και μου έβαλαν το πλάσμα . Μου είπαν οτι βοηθά τα μοσχεύματα
Να ξεκαθαρίσω ότι το έκανα μόνο για αισθητικούς λογούς αφού δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τριχόπτωσης .Απλά ήθελα να αλλάξω το hairline . Ειμαί στον Πρώτο μήνα ακόμα αλλά ως τώρα είμαι απολυτά ικανοποιημένος αφού σχεδόν όλα τα μοσχεύματα έχουν αρχίσει ήδη να μεγαλώνουν . Έκανα 2,600 . Να πω ότι πόνεσα αρκετά λόγω του ότι μεταβολίζω πολύ γρήγορα την νάρκωση . Ακόμα και σήμερα ποναω στην δότρια περιοχή και έχω φαγούρα. Μπορώ να πω στιγμές απίστευτα έντονη .Μετά από 10 μέρες ξεκίνησα να βάζω 5% Regain και για 6 μήνες .Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω τιμή , αλλά Να πω ότι μου έκαναν 15 άτοκες .
Αν θέλετε κάτι να διευκρινίσω στην διάθεση σας .
athenian είπε:Δεν έχεις τριχόπτωση και έβαλες 2600 μοσχεύματα. Η μας δουλεύεις ή σε δούλεψαν.
Στον πρώτο μηνα δεν βλέπεις τίποτα! Παρόλα αυτά εσύ όχι μονο δεν άδειασες όπως αδειάζουν όλοι αλλα σου μεγάλωσαν και σχεδόν όλα τα μοσχεύματα!spiros13 είπε:Καλημέρα και από εμένα
Ειμαί στον Πρώτο μήνα ακόμα αλλά ως τώρα είμαι απολυτά ικανοποιημένος αφού σχεδόν όλα τα μοσχεύματα έχουν αρχίσει ήδη να μεγαλώνουν.