Paulo,dr.erdogan fue 4033grafts 31/1-1/2 2018

paulo

Active Member
Προφίλ πριν την μεταμόσχευση
C058C524-0F72-479A-8B12-225FF6BCD7B8.jpeg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulo

Active Member
Η δικιά μου παρατήρηση για το αποτέλεσμα των 11 μηνών είναι ότι θα ήθελα μεγαλύτερη πυκνότητα στους κροτάφους πίσω από hairline και πίσω από το τσουλουφι ,η σχεδίαση των temples και των γεφυρών είναι τέλεια για μένα γιατί όπως θα δείτε στην τελευταία φωτο ποσο τραγικά ήταν τα πράγματα .
Εγώ βλέπω μεγάλη αλλαγή στην φυσικότητα τις τρίχας όσο περνάνε οι μήνες και από την κλινική μου λένε ότι το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους 14 και μέχρι 18 μήνες και θα περιμένω να δω αν θα δώσει και άλλο από το σημείο που είμαι τώρα .
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και αν θα χρειαστούν κάποιες μικροδιορθώσεις θα τις κάνω όταν πάω για crown η για Γ ζώνη όποτε χρειαστεί .
 

Panos1982

Well-Known Member
Μια χαρα εχεις παει Παυλο το transformation ειναι τεραστιο και εχει αλλαξει ολη η εικονα σου δε νομιζω οτι τειθεται θεμα...

Τωρα οσο για την πυκνοτητα πισω απ το τσουλουφι και οτι αλλη ατελεια πιθανως βλεπεις να ξερεις οτι παντα υπαρχουν ατελειες στις μμ, δεν υπαρχει μμ που να μην εχει καποια ατελεια...
το θεμα μας ειναι να γινονται ολα σωστα σε ληπτρια και σε δοτρια και να δειχνουν ολα οσο πιο φυσιολογικα γινεται και να μιμουμαστε το φυσικο μαλλι ( να το πιασουμε δε μπορουμε ) . και να μην σπαταλαμε ασκοπα και αμορφα τα θυλακια μας λογο κακης φυτρωσης κακης τοποθετησης κλπ...

Απο κει κ περα οτιδηποτε αλλο ψεγαδι μπορεις να το διορθωσεις ή βελτιωσεις οταν και αν θα χρειαστει να ξαναπροβεις σε επομενη μμ.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω με τον Panos1982 και θα προσθέσω ότι όσο συνηθίζεις μια μεγάλη μεταμόρφωση τόσο ανεβάζεις τον πήχυ και θέλεις και άλλο. Είναι φυσιολογικό.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

paulo

Active Member
Ειμαι λιγο αχτενιστος σε αυτές τις φωτό , πιστεύω ότι έφτασε σε πολύ καλό σημείο η μεταμόσχευση και γενικά πιστεύω οτ καλυτερεύει το μαλλί και μετα τους 8-10-12 μηνες δηλ στρώνει καλύτερα και έρχεται όπως τα μαμα μαλλιά .
 

nik3

New Member
Παύλο καλησπέρα,
Μιας και έκανα λίγο μετά από σένα επέμβαση στον ίδιο γιατρό και βλέπω πλέον ισχυρή τριχόπτωση/αραίωση στην περιοχή της επέμβασης ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι πάνω κάτω η δική σου περιοχή της επέμβασης μετά το πέρας της τριετίας?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
 

Aldo

Well-Known Member
Μεταμόσχευση με κακαλα….
Μπραβο ρε μάγκα που τη ξέθαψες .

Μπαμ με ένα πέρασμα κ ούτε καραφλό χτενίσματα κ μλκιες με μαλλι 15cm, μια και έξω με φυσικότητα σε αλλά επίπεδα.
 

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Το αποτέλεσμα είναι πράγματι πολύ δυνατό. Αν ο άλλος δεν είναι Νοργουντοκαραφλοψυχάκιας και δε σε ήξερε από πριν, δεν θα σκεφτεί ούτε γι'αστείο πως είχες θέμα.
 

montecristo

Well-Known Member
Όντως πολύ δυνατό το συγκεκριμένο αποτέλεμα από Dr Erdogan με εξαιρετική φυσικότητα κ πυκνότητα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Σκέψου λοιπόν πως θα έπρεπε να δείχνουν τα 50g…. ….. ……. …… …… …@£,@&:&@£@£!!!£

Μη ξαναρχίσουμε και ξηλώνουμε και το νήμα του φιλου εδώ .
Τα 50 είναι ένα σωστό νούμερο.
Ξέρω πως δείχνουν εκ προσωπικής πείρας.;)
 
Μπλουζα