Part 2: H Real Reloaded.

LoverBoy

Well-Known Member
Φαντάζομαι στα έτη Μ.Λ. οι τιμές δε θα είναι ακριβώς οι ίδιες, ιδιαίτερα αν το όλο εγχείρημα διαφημιστει από την κλινική.
Αλλά χαλάλι τους αν παρέχουν υπηρεσίες επιπέδου Ισπανιας. Αλλωστε κανουν μια επενδυση και περιμενουν να τους αποφερει κερδος.
Κακό του κεφαλιού τους!Αν θέλουν να πάρουν κόσμο πρέπει να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές....... Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα οικονομικά κ αν θες γεμάτη την τσέπη πρέπει να είσαι οικονομικός!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Κακό του κεφαλιού τους!Αν θέλουν να πάρουν κόσμο πρέπει να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές....... Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα οικονομικά κ αν θες γεμάτη την τσέπη πρέπει να είσαι οικονομικός!
Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός οποτε όταν αυξάνεις τιμές θα χάσεις και πελατεία, ειδικά τον έξω του φόρουμ κόσμο που δεν ξέρει από lorenzo κτλπ που αυτός αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών των κλινικών. Οποτε θα προτιμησουν κάποια άλλη επιλογή αν τους φανεί ακριβή η τιμή.
Γενικά επειδή έχεις αρκετούς γιατρούς η κλινική μπορεί να έχει μεγαλύτερο τζίρο με περισσότερα χειρουργεία από μια κλινική που έχει ένα γιατρό.

aeratos28

Just aeratos
Γάτος ο Κοτταριδης ε?..Όταν έρθω για την συνέχεια στην επόμενη επέμβαση, θέλω και εγώ να τον ενημερώσετε παρακαλώ,είσοδο στην κλινική με το mercedes που φέρατε τον Μαλιάτση..δεν θέλω διακρίσεις..παρακαλώ να επιληφθεί επί του θέματος ο αρμόδιος για αυτά..χαχαχαχα

Ευχάριστα νέα. Είχα επισκεφτεί την Seneca πριν δύο χρόνια και όντως είχα δει μια διαφορετική προσέγγιση (πιο επαγγελματική) σε σύγκριση με άλλες ελληνικές. Γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η συνεργασία ; Πότε θέτουμε υποψηφιότητα για να μας τσεκάρει ο λορεντζο;

Marios1982

Well-Known Member
Η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Μάιο, όταν ξαναέρθει ο Λορένζο θα βγάλω πάλι ανακοίνωση για συμμετοχή σε cons.
Οπότε ξεκινάνε επεμβάσεις τον Μάιο ;; Γιαυτους που έχουν σεζόν προβλέπεται κάτι για μετά το καλοκαίρι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα