Pantel, fue, 2838 grafts, 13-14/07/2017

kolias

Active Member
φιλε παντελη να εισαι πολυ αυστηρος μαζι τους οντως η μεταμοσχευση δεν παει καλα, οπως και να εχει ευχαριστημενος δεν θα εισαι , ψαξε την αιτια εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι κατι δεν εκανες σωστα . μπεσα δεν πρεπει να ανεχομαστε τετοιες καταστασεις , απαξ και κατι δεν παει καλα αναλαμβανουν τις ευθυνες τους αλλιως μαυρο και καταμαυρο εχεις καθε δικιο να φρικαρεις ολοι το ιδιο θα φρικαραμε και ναι πρεπει να φρικαρουμε και σε καποια φαση, το να ελεγες ελα μωρε δεν τρεχει τιποτα θα ηταν παραλογο. και αυτη την φορα φιλε παντελη πρεπει να πληρωσουνε
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member
Μετά την αυριανή συνάντηση θα σας ενημερώσω. Έτσι και αλλιώς φίλε αν δεν ικανοποιήθω θα κινηθώ νομικά. Οπόταν δεν τηθετε θέμα μη ικανοποίησης. Αν και πιστεύω ότι θα βρουν μια λύση γιατί φταίνε και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν θα ανεχτώ λύση τύπου μόνο για διορθωτική μεταμόσχευση. Μου καταστράφηκαν τόσα μεταμοσχευμενα, Εγώ αυτά τα πλήρωσα όμως και μαλιστα τα χρυσό πλήρωσα. Επίσης αυτα που θα μου πουν οτι θα παρουν για διορθωτικη απο το κεφαλι μου θα τα παρουν οχι απο το δικο τους. Αυτα τα μοσχευματα σκοπευα να τα βαλω στο κραουν και στην ουλη. Οποταν εγω δεν θα δεχτω λυση διορθωτικης αλλα και επιστροφη χρηματων ,η αλλιως θα βαλει μπροστα ο δικηγορος την υποθεση ,που ηδη ενημερωθηκε και αυτός μου πρότεινε πρώτα να μιλήσω με την κλινική για να δω τι θα μου πουν. Επίσης Εγώ πρέπει να τους έχω εμπιστοσύνη αν μου πουν για διορθωτικη; τι μπορούν να αλλάξουν? Και τι μπορούν να μου δώσουν? Αφού αυτές είναι οι δυνατότητες τους. Οπόταν Εγώ τι εμπιστοσύνη πρέπει να τους έχω??
 

pantel

Active Member
Περιμένουμε νέα σου φίλε. Και να έχεις υπ'όψη σου ότι το φόρουμ έχει μεγάλη επιρροή και δύναμη.
Φίλε δεν είναι σκοπός μου να επηρέασω οτιδήποτε απ εδώ. Εξαλλου δεν βλεπω να νοιαζεται καποιος αν γραψω εδω μεσα και προ παντων δεν νομιζω να νοιαζει ουτε την εταιρια που με εκανε. Οτι και να γραψετε/ψουμε αυτοι παλι δουλεια πολύ θα εχουν και δεν επηρεάζονται. Απλά ενημερώνω γιατί θέλω να ακούω τις συμβουλές σας.
 

kolias

Active Member
παντελη μπραβο απο οτι καταλαβαινω εισαι τυπος που δεν θα ησυχασει αν δεν πληρωσουν οι υπαιτοι , και πιστευω οτι με εσενα θα τα βρουν μπαστουνια. εχεις ηδη ενεργοποιησει τον δικηγορο και αυτο σημαινει οτι εισαι ετοιμος για μαχη , και να ξερεισ οτι δεν δινεισ μαχη μονο για εσενα αλλα για ολους μας
 

Harris_G

Well-Known Member
Pantel ολοι μαζι σου ειμαστε θα μπορουσε ο καθενας μας να ειναι στη θεση σου, εδωσες ενα σκασμο λεφτα σε μια safe επιλογη, δεν πηγες στα τυφλα . Πραγματικα λυπαμαι για τη συγκεκριμενη κλινικη γιατι θα την επελεγα ΑΝΕΤΑ ακομα και συνυπολογιζοντας αυτα που δε μου αρεσαν (μη εκτιμηση απο γιατρο κλπ).
 

Harris_G

Well-Known Member
@kolias με ολο το σεβασμο φιλε μου πιστευω ναι μεν οτι εχει πεσει η αξιοπιστια της, αλλα οτι ειναι ακομα safe εστω με ενα 7 στα 10.
Αν απο 2,5/graft ριξουν στο 2 με Μαρα πολυ πιθανον να το ξανασκεφτω. Γιατι νταξει δε γινεται να μη πας με την ιδια τιμη στο Superstar Erdogan και την κλινικη που ντρεπεσαι να πατησεις μεσα.
 

kolias

Active Member
ρε συ χαρη ενταξει μπορει να το ξανασκεφτεις αλλα να δεις που δεν θα πας και ο λογος ειναι αυτο που επαθε ο φιλος μας , δεν εχω τιποτα με καμμια κλινικη αλλα οπως και να το κανεις ειναι επιχειρησεις οποτε το μονο που θα παθουν ειναι να πεσουν λιγο οι δουλειες τους , ο παντελης ομως φιλε κλαει το κεφαλι του, δεν ειναι το ιδιο, και εσυ για να μην κλαψεις το δικο σου τελικα δεν θα την επιλεξεις
 

Harris_G

Well-Known Member
Σαφως πανω απολα ειναι η δικαιωση του pantel, σκεψου ομως οτι και απο feriduni δεν ειδαμε καλο αποτελεσμα. Τον Γεωργιου τον κραζουν για 2 περιπτωσεις ενω εχει κανει και εργα τεχνης. Το εχω ξαναπει η πατατα παντου παιζει, επιλεγουμε το μικροτερο περιθωριο λαθους. Το μονο που με ενοχλει πραγματικα με αυτη τη κλινικη ειναι οτι χρεωνει το ιδιο με ASMED η οποια ειναι σαφως ανωτερη και ατομικα και ως ομαδα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL μπορώ να έχω την άποψη σου?

Δεν είναι καλή η εικόνα σου στις φωτό που έβαλες. Οι φώτο της κλινικής είναι όντως μακρινές και ποντάρουν στο layering με ένα μόνο ευνοϊκό πλάνο λήψης. Για το εξάμηνο δεν πας καλά, απλά νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες ακόμα για να είσαι 100% σίγουρος. Έτσι και αλλίως δεν μπορεί να κάνεις ή να διορθώσεις κάτι άμεσα. Το να συζητήσεις με την κλινική και να αρχίσεις να εξετάζεις τα σενάρια της επόμενης μέρας είναι σωστή κίνηση.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

pantel

Active Member
Δεν είναι καλή η εικόνα σου στις φωτό που έβαλες. Οι φώτο της κλινικής είναι όντως μακρινές και ποντάρουν στο layering με ένα μόνο ευνοϊκό πλάνο λήψης. Για το εξάμηνο δεν πας καλά, απλά νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες ακόμα για να είσαι 100% σίγουρος. Έτσι και αλλίως δεν μπορεί να κάνεις ή να διορθώσεις κάτι άμεσα. Το να συζητήσεις με την κλινική και να αρχίσεις να συζητάς τα σενάρια της επόμενης μέρας είναι σωστή κίνηση.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση
 

dimitris50423

Well-Known Member
Με τις τελευταιες φωτογραφιες που εβαλες φαινεται οτι αν δεν υπαρξει φυτρωση τους επομενους μηνες και ιδιος να μεινεις εχει χαθει το μεγαλυτερο μερος των μοσχευματων που πηραν απο τη ληπτρια.
μια ερωτηση μου ειναι τι εκαναν τα μοσχευματα που σου αφαιρεσαν απο τη ληπτρια. τα ξαναεβαλαν αλλου? τα πεταξαν?
Η ληπτρια σου δεν ηταν αδεια ειχε μαλλια οποτε μαζι με τα 2838 grafts που δεν ειναι καθολου λιγα επρεπε να εχεις ενα καλο αποτελεσμα.
αν χανεις τριχες απο τη ληπτρια οπως ειπες πρεπει να το ψαξεις. δεν ειναι φυσιολογικο.
θεωρω οτι εως τωρα αν δεν αλλαξει κατι ειναι απο τις μεγαλυτερες αστοχιες στις κλινικες που βλεπουμε στο φορουμ.
Αν ηταν σε μια απο τις δυο ελληνικες θα διαβαζαμε για χασαπικα αντιθετως ορισμενοι που κραζουν τις 2 ελληνικες εδω δεν ειπαν κουβεντα. Δεν λεω ονοματα.
Ευχομαι να βρεις ακρη γιατι ειναι κριμα η ολη προσπαθεια που εκανες.
 

kolias

Active Member
οκ ενταξει μπορει για καποιο λογο να μην πηγε καλα , αν ομως οντως ειναι περιπτωση που ξεπερναει τις γνωστες των κυπριακων και γενικα του φορουμ για να μην παραξηγηθω οτι εχω καποιο προβλημα οποτε το γενικευω, το σωστο αυτη την φορα ειναι φιλοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ για τα παντα και ιδιαιτερα για την ψυχολογικη πιεση ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
 

kolias

Active Member
σε πολλες περιπτωσεις ακομα και σε ακραιες που υπαρχει θανατος ο ανθρωπος δεν γινεται να ξαναγυρισει ουτε και στην προκειμενη περιπτωση τα τριχοθυλακια . ο μονος τροπος που υπαρχει να πληρωσει καποιος ειναι με χρηματα
το θεμα της αποκαταστασης στην περιπτωση του παντελη δεν το συζηταω ειναι ανουσιο
 

pantel

Active Member
Καλησπέρα. Παιδιά είχα συνάντηση σήμερα και με τους τρεις. Απλά να αναφέρω ότι δήλωσαν φυτρωση 95%. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω και δεν προκείτε να ξανα γράφω εδώ. Περιμένω τους επόμενους τρεις μήνες για επαναξιολόγηση και καταμέτρηση των μοσχευμάτων. Τέλος θα αρχίσω αύριο τη διαδικασία αγωγής προς τη συγκεκριμένη εταιρία για πολλούς λόγους και για πολλά αντιεπαγγελματικα λαθοι τα οποία εγιναν πανω στο κεφαλι μου και καταγράφηκαν από εμένα από τη μέρα του χειρουργείου. Με αποδείξεις μάλιστα. Οπόταν θα επανέλθω όταν είναι η κατάλληλη ωρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

John1924

Active Member
δεν προκείτε να ξανα γράφω εδώ
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό (πχ. απαγόρευση από την κλινική ή είναι προσωπική σου επιλογή)?

θα αρχίσω αύριο τη διαδικασία αγωγής προς τη συγκεκριμένη εταιρία
Δεν γνωρίζω άλλη παρόμοια περιπτωση δικαστικής διαμάχης με κλινική μμ. οπότε θα είχε ιδιαιτερο ενδιαφέρον να μας κρατήσεις ενήμερους
Σου ευχομαι καλή δυναμη και κυρίως να βρεις το δίκιο σου
 

Harris_G

Well-Known Member
Pantel πραγματικά εύχομαι ολόκαρδα να βρεις το δίκιο σου και θέλω να σταθώ στο "95% φύτρωση" που σου είπαν: Ήμαρτον Κύριε!!!
 

Stripar

Established Member
Δεν γνωρίζω άλλη παρόμοια περιπτωση δικαστικής διαμάχης με κλινική μμ. οπότε θα είχε ιδιαιτερο ενδιαφέρον να μας κρατήσεις ενήμερους
Σου ευχομαι καλή δυναμη και κυρίως να βρεις το δίκιο σου
Υπάρχουν!,
αλλά είναι "θαμένες" και απο τις δύο μεριές όπως ορίζει ο μεταξύ τους "συμβιβασμός".

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό (πχ. απαγόρευση από την κλινική ή είναι προσωπική σου επιλογή)?

Μπορεί να είναι και τα δύο , συνήθως είναι το πρώτο , νομικά κολλήματα.
 
Μπλουζα