Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sofo85 είπε:γιατι δεν θα τον ωφελουσε??
ANAR είπε:Πανο εαν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη πιστεύεις θα εισουν ακομα καλυτερα η οχι :chinscratch
giannis13 είπε:μπααααααα.....σιγα μην χρειαζοταν ο πανος τη μινοξιδιλη...μαλλον η μινοξ χρειαζοταν τον πανο.....![]()
hopefull είπε:και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!
ANAR είπε:Aν βαλεις μινοξιδιλη σε 6 μηνες θα εισαι οπως ειμαι εγω![]()
Με εγγύηση ο φιλος σου ο Αnar![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=1208.msg39688#msg39688 date=1284798166]
Aν βαλεις μινοξιδιλη σε 6 μηνες θα εισαι οπως ειμαι εγω![]()
Με εγγύηση ο φιλος σου ο Αnar![]()
Panos1982 είπε:[quote author=hopefull link=topic=1208.msg39671#msg39671 date=1284761128]
και Video!!! bravo σου!!!απο τα καλυτερα updates μακραν ουε σε ξενα forums δεν εχω δει τετοια αφοσιωση!
Panos1982 είπε:Τροφευς.....με τον καλο λογο στο στομα.....οπως παντα.....![]()
mind k anar ......ποσο να τα μακρυνω δλδ? ??? κοτσιδα ??? σε στυλ αναρ???
βασικα η προδιαθεση μου ειναι οτι στα 30 θα μου εχει αραιωσει το κροουν και θα φαινεται με το ματι.....οποτε μεχρι να τα μακρυνω 2 χρονια που θελουν περιπου.....θα πρεπει να τα ξανακοψω για να παω χασσον...![]()
Αφηστε που εδω ειναι φορουμ για ατομα με τριχοπτωση......ε πως την ειδαμε??? θα κυκλοφορουμε ολοι με κοτσιδα???![]()
giannis13 είπε:τον φαγατε ρε για μακρυ μαλλι....το μακρυ μαλλι δε μου αρεσει....σχεδον ολοι ειναι πιο ωραιοι με κοντο....το 99%.....πανο κοντα που ειναι και πιο αντρικα.....ασε και πολυ ελαφρυ μουσι και ποιος σε πιανει....