Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αρχίζω και εγώ τελευταία να πιστεύω ότι είναι και θέμα του οργανισμού μας στο πως αποδέχεται τα μοσχεύματα.

Αυτό το βλέπω χαρακτηριστικά σε έμενα από την δεύτερη αλλά και την πρώτη μεταμόσχευση στην γρήγορη φύτρωση που είχα από τους 3 + κάτι μήνες χωρίς θεραπείες και ειδικά στην δεύτερη στο crown μου οπού η κλινική μου έκανε λόγο για φύτρωση από τον 6-7 μήνα ενώ εμένα μου ξεκίνησε από τους 3 και ήδη βλέπω ένα σχεδόν ολοκληρωτικό αποτέλεσμα.
Εντυπωσιάστηκαν & χαρακτηριστικά μου είπαν εσένα και παλούκια να σε φυτέψουμε αγόρι μου θα βγούνε.

Ένα δεύτερο που με απασχολεί είναι στο αν ο καθένας μας κατά πόσο τηρεί την μετεγχειρητικες οδηγίες και φυσικά για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρεται ο dance και ο Panos.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
το να κομματιαζεις τα τριχοθυλακια εχει ρισκο . Δεν ξερω ακομα και σημερα ποσο εκτεταμενα το κανει ο ερντογαν . Αυτο που ξερω ειναι πως σιγουρα εχει ρισκο . Επισης αυτο που ξερω ειναι πως απο τα 27 περιστατικα του ερντογαν στο hairtransplantnetwork σε ενα χρονο , τα 7 ειχαν κακο αποτελεσμα . Πανω δηλαδη απο ενα στα 4 αποτελεσματα που ποσταρονται στο εκει φορουμ ειχε αποτυχια . Ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο , ειναι ντροπη . Το μεγαλυτερο μερος, το ζουμι της αποτυχιας ειναι το ποσοστο επιβιωσης .Δε βλεπεις να παραπονιεται κανεις για τις γωνιες που βγαινουν οι τριχες , η για κακο σχημα , η για μαδημενες δοτριες ( τουλαχιστον οχι αυτοι που δεν τις ξυρίζουν) . Η αποτυχια των περιστατικων ειναι η βιωσιμότητα . Υπαρχει προβλημα με τις μεγαλες πυκνοτητες ειναι ξεκαθαρο. Αν δεν υπηρχε , δεν θα ειχαμε αυτες τις αποτυχιες. Ομως αν πχ σε ενα περιστατικο εβαζε 30 μοσχευματα αντι για 50 και εκοβε απο 2-3 χιλιαρικα στη τιμη σε καθε πελατη , τοτε 1) πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα για επιτυχια 2) με 10 φαλακρους τη μερα καθε μερα στα χειρουργεια , θα εχανε απο τα ( μαυρα) μεικτά εσοδα καμια 7 εκατομμύρια το χρονο .

Υπαρχει το ενδεχομενο ο ερντογαν να παραγει για χρονια μετρια αποτελεσματα τα οποια κρυβονται πισω απο τους μεγαλους αριθμους μοσχευματων , και τις μεγαλες πυκνοτητες . Θα δωσω απλο παραδειγμα . Οταν κανεις μεταμοσχευση 5000 θυλακες , ειναι πολυ δυσκολο με το ματι βλεποντας τη δοτρια μετα απο μηνες να κρινεις αν το τρανσεξιον σε διπλανους θυλακες ηταν μηδενικο ή 5% η 9% ομως αυτα τα μικρα νουμερα διαφορα μπορει να σημαινουν μεχρι και 1000+ παραπανω τριχες νεκρες , να λειπουν , να μην μπορουν να μεταμοσχευθουν στο μελλον . Επειτα , οταν φυτευεις σε πυκνοτητες απο 40 μοσχευματα και πανω ανα εκατοστο , πχ 50 , με το ματι , ειναι πολυ δυσκολο να δεις αν φυτρωσαν 48 , η 44 η 41 . Θα φαινεται καταπληκτικο ετσι και αλλιως . Ομως ετσι μπορεις να εχεις εξτρα απωλειες μεχρι και 1600 τριχες στο συγκεκριμενο παραδειγμα . Νεκρες για παντα και χωρις να το προσεξει κανεις , χωρις να νοιαστει κανεις .

Υποψηφιοι πελατες μπορει να εθελοτυφλουν αλλα τα νουμερα δε λενε ψεμματα . 26% αποτυχια σε δημοσιευμενα αποτελεσματα δεν τον κατατάσσει στους κορυφαιους στο κοσμο . Καθε αλλο.
 

Georgie

Well-Known Member
Κατι άλλο που μου έκανε εντύπωση ειναι η προσέγγιση του περιστατικού .
Η Asmed και πολλές Τουρκικές κλινικές στα consultation προτείνουν εξαιρετικα μεγάλο αριθμό grafts .Και πάντα φίνα.
Στο εν λογω περιστατικό προτάθηκαν 4500 g!
Λογω budget δέχτηκαν να του τοποθετήσουν 3000 !
Επίσης αν υπήρχε θεμα οργανισμού με τόσες εξετάσεις δε θα μπορούσαν να το δουν πριν?
Αν και περιορισμένη φυτρωση υπήρξε οπότε δε νομίζω να εχει να κανει με τον οργανισμό του ασθενή .
Τέλος πάντων κακό αποτέλεσμα .
@Panos1982 πολυ καλο το αποτέλεσμα σου , να το χαίρεσαι και να εχεις υγεια πάντα !
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Αυτο που λες εννοειτε, πληρης αναληψη ευθυνων και ουτε καταδικαζω κανεναν ουτε επικροτω κανεναν. Απλα επισημαινω πως αλεξισφαιρη μμ δεν υπαρχει, ακομη και αυτα μπαζουν.

εννοειται οτι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι το αποτελεσμα θα ειναι επιτυχημενο (οποτε δεν καταδικαζουμε καποιον για καποιες αποτυχιες), αλλα θα πρεπει ο καθενας να αναλλαβει τις ευθυνες του...σε ολες τις δουλειες ο πελατης πληρωνει για μια υπηρεσια που θα του προσφερεις, αμα εσυ δεν του το δωσεις αυτο που συμφωνησατε τοτε θα πρεπει να αναλλαβεις τις ευθυνες που σου αναλογουν (εγω τουλαχιστον στη δουλεια μου δεν θα ενιωθα καλα αν ο αλλος με πληρωνε χωρις να του προσφερω αυτο που συμφωνησαμε)....στην συγκεκριμενη περιπτωση που μιλαμε για μεταμοσχευση ο αλλος μπορει να στερηθηκε να μαζεψει τα λεφτα για τη μεταμοσχευση ειδικα αν εχει παει σε καποιον κορυφαιο γιατρο και να μην εχει αλλα λεφτα για να διορθωσει το αποτυχημενο αποτελεσμα
 

Harris_G

Well-Known Member
Κατ'εμε ο Ερντο δεν είναι τόσο wow ως "χέρι".Οι σχεδιασμοί του δε με τρελαίνουν και θεωρώ ότι αν έχεις " έμπειρο φορουμίσιο μάτι" ακόμα και τα πολύ καλά του περιστατικά τα καταλαβαίνεις. Το μεγάλο όπλο του διαχρονικά ήταν και είναι ότι προσέχει τα ΠΑΝΤΑ που άλλοι αμελούν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Όλα αυτά που μας έχουν περιγράψει μέλη και κυρίως ο Stripar και κάποιοι κακώς κορόιδευαν (θερμοκρασία δωματίου, πεντακάθαρη κλινική όπου δεν αγγίζεις τπτ, ακριβά υγρά διατήρησης μοσχευμάτων κλπ κλπ) είναι λεπτομέρειες που είναι άκρως καθοριστικές για μια επιτυχημένη ΜΜ και πολλοί τις θεωρούμε "Κλάϊν". Είναι δηλαδή αυτό που μου έχει πει ο @Panos1982 ότι είναι απίστευτος ψείρας με τα πάντα.

Στη νέα του κλινική λοιπόν ( η οποία παίζει να είναι η καλύτερη παγκοσμίως κτιριακά και λειτουργικά) όλα αυτά είναι ακόμα καλύτερα και θεωρώ ότι πλέον επί της ουσίας αυτά πληρώνεις. Τώρα σχετικά με τον Erdo να προσθέσουμε ότι έχει μεγαλώσει κιόλας και μη όντας στο "prime" του, δεν είναι απαραίτητα κακό να εκτελεί τα καθήκοντα του κάποιος νεότερος(-η). Απλά ξανατονίζω ότι με πειράζει η απροσωπία τύπου Βεκρή. Στου Lorenzo ξέρεις ότι υπάρχει και ο Ferreira, στην HDC ξέρεις ότι υπάρχει και η Χριστίνα. Τώρα ποιους έχει βάλει μπροστά ο Erdo (έχω ακούσει για μια κοπέλα) δε γνωρίζω. Αλλά για να κλείσω δε σημαίνει ότι επειδή δεν εμπλέκεται ο ίδιος σε όλα τα χειρουργεία έχει απαραίτητα χειροτερεύεσει το επίπεδο της ASMED. Δεν είναι χαζός ο Erdo αντιθέτως είναι φοβερός επαγγελματίας και ξέρει ότι αν το επίπεδο πέσει, θα πέσουν και οι εισπράξεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Αλεξίσφαιρη μμ πολύ σωστά δεν υπάρχει,αλλά υπάρχει πάντα λόγος και αιτία με ακριβή προσέγγιση γιατί δεν φύτρωσαν όλα τα g.Γιατι εκεί είναι η ουσία και αυτό που προσδιορίζει το τελικό αποτέλεσμα.
Αν πληρούνται-τηρούνται υποθετικά όλες οι άλλες προϋποθέσεις ,(καλός γιατρός-ομάδα-χαρακτηριστικά θετικά-μηδενικά προβλήματα υγείας)τότε δεν δικαιολογείται χαμηλή φύτρωση.Και αυτό είναι ή λάθος του γιατρού ή οφείλεται σε κάποια αποβολή του οργανισμού των μοσχευμάτων και αυτό πρέπει να αιτιολογηθεί.
Παράδειγμα σε μια μμ καρδιάς που είναι συμβατός ο δότης και μπορεί να αποτύχει όπως έχει συμβεί αρκετές φορές,στο ιατρικό ανακοινωθέν εξηγείται λεπτομερώς τι δεν πήγε καλά και δεν άντεξε ο οργανισμός.
Η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ποσοστό παραπάνω από 1% είναι αποδεκτό κατ εμε,αρκεί να γνωρίζω επαρκώς και τεκμηριωμένα τους αληθινούς λόγους της αποτυχίας.
 

manly_Man

Well-Known Member
το οτι εχει μεγαλωσει η κλινικη ASMED, και γινονται πιο πολλες μεταμοσχευσεις μεσα στη μερα απο οτι πριν σιγουρα μπορει να ειναι λογος του οτι καποια αποτελεσματα δεν ειναι τα αναμενομενα...καθως το νεο προσωπικο μπορει να μην εχει την απαιτουμενη εμπειρια με τις τεχνικες που εφαρμοζει η κλινικη...πχ το splitting των grafts που ανεφερε πριν ο makis, ειναι ρισκο και μπορει να μειωνει τα ποσοστα επιβίωσης των μοσχευματων αν δεν γινεται πολυ προσεκτικα κτλπ...

οσο για το αν οι ασθενεις τηρουν τις οδηγειες για το διαστημα μετα τη μεταμοσχευση, πιστευω οτι ολοι μας θελοντας να πετυχουμε το μεγιστο αποτελεσμα κανουμε πολλες φορες παραπανω πραγματα απο οσα χρειαζονται, για να ειμαστε σιγουροι οτι θα υπαρξει το βελτιστο αποτελεσμα....γιατι ειχαμε χαλασει πολυ χρονο στο ψαξιμο κ χρημα για αυτη την επεμβαση....
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι καθαρα θεμα χαρακτηριστικων δικων σου και χαρακτηριστικων του γιατρου. Ο @CVIAL εχει πει οτι ο λορεντζο δεν κανει splitting.
Φαντασου να πηγαινα εγω σε αυτον τον γιατρο με 55-65 θυλακες ανα cm που ειχε η δοτρια μου και λογο 3 και να μην μου εκανε splitting...
τι αποτελεσμα θα ειχα ειτε στη ληπτρια ειτε στη δοτρια.....τραγικο... ( δεν θα με αναλαμβανε καν προφανως....)

Δεν είπα αυτό (ή για να το πω πιο κομψά δεν εννοούσα αυτό). Ο Λορενζο δεν κάνει splitting συστηματικά και άνευ λόγου. Αν χρειάζεται πχ 500-600 1τριχα για μια hairline και δεν βρίσκει αρκετά προφανώς και κάνει splitting για να πάρει τα μόνοτρίχα που χρειάζεται. Ο Erdo το κάνει σχεδόν πάντα, σε πολύ μεγαλύτερη έκταση, και για λόγους που νομίζω ότι τους έχουμε συζήτησει εκτενώς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

gerassis

Well-Known Member
δειτε εδω ενα ακρως απογοητευτικο αποτελεσμα απο τον erdogan σε μια φαινομενικα ευκολη περιπτωση...

Όντως αν δεις την φωτό αμέσως μετά την επέμβαση την τόσο πυκνή για τα Ελληνικά δεδομένα τοποθέτηση δύσκολα θα πιστέψεις πόσο κακό ήταν το αποτέλεσμα. Εκτός των χρημάτων του έχασε, και τα 2/3 των grafts που δεν βγήκαν. Πήρε και Φίνα 1mg.
Το χειρότερο απο όλα είναι η αγωνία και η απογοήτευση που πέρασε όλο αυτο τον καιρό ψάχνοντας κάθε βδομάδα το crown του για καινούριες φύτρες κάτι που έχουμε ζήσει όλοι όσοι έχουμε κάνει μμ. Τελικά παραδόξος το μόνο θετικό είναι ότι δεν του έβαλε 4500grafts που αρχικά του είχε υπολογίσει αλλα 3000. Γλυτωσε δλδ τα grafts της διόρθωτικής επέμβασης. Ομως δεν έχει γράψει τπτ για επανόρθωση - αποζημείωση κτλ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

manly_Man

Well-Known Member
Όντως αν δεις την φωτό αμέσως μετά την επέμβαση την τόσο πυκνή για τα Ελληνικά δεδομένα τοποθέτηση δύσκολα θα πιστέψεις πόσο κακό ήταν το αποτέλεσμα. Εκτός των χρημάτων του έχασε, και το 1/3 των grafts που δεν βγήκε. Πήρε και Φίνα 1mg.
Το χειρότερο απο όλα είναι η αγωνία και η απογοήτευση που πέρασε όλο αυτο τον καιρό ψάχνοντας κάθε βδομάδα το crown του για καινούριες φύτρες κάτι που έχουμε ζήσει όλοι όσοι έχουμε κάνει μμ. Τελικά παραδόξος το μόνο θετικό είναι ότι δεν του έβαλε 4500grafts που αρχικά του είχε υπολογίσει αλλα 3000. Γλυτωσε δλδ τα grafts της διόρθωτικής επέμβασης. Ομως δεν έχει γράψει τπτ για επανόρθωση - αποζημείωση κτλ.
δηλαδη πληρωσε 7500 ευρω για 3000 grafts χωρις αποτελεσμα...εντωμεταξυ μερικές τρίχες μπορεί να βγήκαν και απο την φίνα...φαντασου να μην επαιρνε κ φινα κιολας πως θα ηταν το αποτέλεσμα...

απο οτι εχω δει σε ολους προτείνει φίνα κ μεγάλο αριθμό grafts ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για ενα καλό αποτέλεσμα....ωστε ακομα κ αν δεν φυτρώσουν πολλα grafts, να ειναι παλι καλό το αποτέλεσμα αφου θα είχε βάλει περισσοτερα grafts απο οτι χρειαζόταν καποιος + οτι η φινα θα βοηθησει στην επανεκφυση των αδυναμων τριχων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
δηλαδη πληρωσε 7500 ευρω για 3000 grafts χωρις αποτελεσμα...εντωμεταξυ μερικές τρίχες μπορεί να βγήκαν και απο την φίνα...φαντασου να μην επαιρνε κ φινα κιολας πως θα ηταν το αποτέλεσμα...

απο οτι εχω δει σε ολους προτείνει φίνα κ μεγάλο αριθμό grafts ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για ενα καλό αποτέλεσμα....ωστε ακομα κ αν δεν φυτρώσουν πολλα grafts, να ειναι παλι καλό το αποτέλεσμα αφου θα είχε βάλει περισσοτερα grafts απο οτι χρειαζόταν καποιος + οτι η φινα θα βοηθησει στην επανεκφυση των αδυναμων τριχων.

Τελικά μια μμ έφτασε να θεωρείται επιτυχημένη (αποψή μου) κυρίως όταν έχει υψηλά ποσοστά φύρτωσης. Πολλοί γιατροί δεν τοποθετούνε με Fue παραπάνω από 1500grafts ανα επέμβαση γιατί το θεωρουν πιο ασφαλές απο τα mega sessions. Δεν είναι τυχαίο που χωρίζουν 3000 θύλακες σε 2 επεμβάσεις εκτός αν ειναι Fut οπότε εκει η μεγαλύτερη επιβίωση των μοσχευμάτων είναι εξασφαλισμένη. Μεγάλα ποσοστα επιβίωσης στη Fue πετυχαίνουν οι πολύ έμπειροι γιατροί. Δλδ αν την έκανε ο ίδιος ο Ετρνογκαν το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό. 1 Δις ο τζίρος από μμ στη Τουρκια. Όποιος προλάβει από τους μεγαλογιατρούς μαζεύει το παραδάκι και όποιος πληρώσει τα πιο πολλά (πόσα δλδ παραπάνω απο 7.500€) παίρνει και το καλό το χέρι.
 

Panos1982

Well-Known Member
Κατ'εμε ο Ερντο δεν είναι τόσο wow ως "χέρι".Οι σχεδιασμοί του δε με τρελαίνουν και θεωρώ ότι αν έχεις " έμπειρο φορουμίσιο μάτι" ακόμα και τα πολύ καλά του περιστατικά τα καταλαβαίνεις.

Εγω θα διαφωνησω σε αυτο. Τον σχεδιασμο κ το χερι του τα θεωρω πολυ αξιολογα και τα δυο.
Τωρα αν εχεις πολυ εμπειρο ματι ναι οκ, ολες τι μμ μπορεις να τις καταλαβεις αν πας κοντα, απο οποιονδηποτε γιατρο κ αν προερχονται.
Εμενα και οι σχεδιασμοι κ το χερι του με καλυπτουν απολυτα. Μη ξεχναμε οτι επανω στο κεφαλι μου τουλαχιστον εχει κανει καταπληκτικη δουλεια, δεν μπορω να βρω σφαλμα ουτε σε ληπτρια ουτε σε δοτρια, εχει πιασει σχεδον ταβανι σε θεμα αποδοσης ( συμφωνα παντα με τις δικες μου απαιτησεις, δε ξερω αν καποιος αλλος περιμενε κατι παραπανω )
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος προσωπικα κ τους το εχω αναφερει κ γι αυτο τους αφησα να χρησιμοποιησουν κ το βιντεο μου ως διαφημιση της δουλειας τους, κατι σαν ενα εξτρα ευχαριστω.

Αλλο ειπα οτι θεωρω επικινδυνο...... τον αυτοματο πιλοτο των περιστατικων......Αδυνατον να κοντρολαρεις 13 περιστατικα την ημερα...
αδυνατον !!!!
Χαρη ο φιλος σου που πηγε στη νεα κλινικη του εκανε αραγε μετρηση δοτριας με το νεο μηχανημα που μας εχει δειξει στο βιντεο ?
το χρησιμοποιει δλδ και κανει δουλεια η απλα το εχει σαν marketing για να ανεβασει κ αλλο το prestige του ??

Δεν είπα αυτό (ή για να το πω πιο κομψά δεν εννοούσα αυτό). Ο Λορενζο δεν κάνει splitting συστηματικά και άνευ λόγου. Αν χρειάζεται πχ 500-600 1τριχα για μια hairline και δεν βρίσκει αρκετά προφανώς και κάνει splitting για να πάρει τα μόνοτρίχα που χρειάζεται.

Tο point μου δεν ηταν στο αν κανει η οχι για λιγα μονοτριχα της hairline αλλα αν καποιος ειναι π.χ σαν εμενα με 60g δοτριας και ειναι αναγκαιο να γινει splitting σε ολη τη δοτρια και σε ολα τα μοσχευματα ( γτ αλλιως δε βγαινουν τα κουκια) το αν θα το κανει ή αν θα σου πει φυγε εισαι ακαταλληλος.
Με λιγα λογια ο καθε γιατρος φτιαχνει τη σουπα του, και σου λεει εγω ετσι δουλευω αλλιως εισαι ακαταλληλος. οχι για μμ ομως αλλα για αυτον το γιατρο. Για αλλον μπορει να εισαι καταλληλος.
Το point μου λοιπον ηταν οτι ο καθε γιατρος ωφειλει να δινει λυσεις στους ασθενεις εχοντας στα χερια του ολα τα οπλα που ειναι διαθεσιμα σημερα (Strip , Fue, Bht, SMP , θεραπειες ) και οχι μονο καποια απ αυτα επειδη ετσι τον βολευει η επειδη ετσι κερδιζει περισσοτερα η επειδη αυτα τον βοηθουν στο μαρκετινγκ του για να χτισει πιο fantezy εικονα κ βιτρινα (γτ πιστεψτε με τους ενδιαφερει πρωτα η εικονα τους κ μετα η δικη σας)
Ειπα οτι ο "τελειος" γιατρος για μενα ειναι αυτος που χρησιμοποιει ολες τις διαθεσιμες τεχνικες κ εχει καλη εμπειρια με ολες.
Αν δεν υπαρχει ενας να τα κανει ολα τοτε επιλεγεις περισσοτερους για να κανεις τη δουλεια σου.

Μη ξεχναμε οτι λορεντζο ερντο κ πολλοι αλλοι ειναι μαρκετιστες κ τους ενδιαφερει πολυ η εικονα τους προς τα εξω κ αποριπτουν πολλα περιστατικα γτ δεν ειναι καταλληλα για την "βιτρινα" τους , αλλα οι ασθενεις δεν ειναι πραγματικα ολοι ακαταλληλοι κ υπαρχει τροπος λυσεως της ΑΑ τους.
Εχω αναθεωρησει Προσωπικα με τους μαρκετιστες "θεους" γιατρους και πλεον οταν χρειαστει να ξανακανω μμ στο κεφαλι μου
θα γινει σε γιατρο που κανει πραγματικα καλη δουλεια και δεν ειναι "θεος"
αλλα ειναι ανθρωπος που θα σηκωσει μανικια θα κατσει κατω και θα δωσει λυση στο προβλημα μου , ταπεινα απλα κ ωραια κ μακρυα απ τα φωτα της "δημοσιοτητας"
και ξερω ηδη που θα απευθυνθω οσο αφορα το δικο μου κεφαλι.
Ο καθενας να κανει τις ερευνες του κ να αποφασισει ποιοι γιατροι του ταιριαζουν δεν ειναι για ολους οι ιδιοι.

Εν κατακλειδη αν καποιος γιατρος σας λεει οτι ειστε ακαταλληλοι τοτε μην πτοειστε αμεσως, αλλα καντε κι αλλη ερευνα και συνεχιστε την αναζητηση
γιατι υπαρχει το ενδεχομενο ο ακαταλληλος να μην ειστε εσεις αλλα να ηταν ο γιατρος που το ειπε , ακαταλληλος για εσας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tο point μου δεν ηταν στο αν κανει η οχι για λιγα μονοτριχα της hairline αλλα αν καποιος ειναι π.χ σαν εμενα με 60g δοτριας και ειναι αναγκαιο να γινει splitting σε ολη τη δοτρια και σε ολα τα μοσχευματα ( γτ αλλιως δε βγαινουν τα κουκια) το αν θα το κανει ή αν θα σου πει φυγε εισαι ακαταλληλος.

Θα διαφωνήσω στο ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά. Το splitting (και ειδικά στα μονότριχα) δεν προκύπτει σαν απόλυτη ανάγκη παρά μόνο για μονότριχα στην hairline ή αν έχεις μια extreme περίπτωση όπου κάποιος έχει πολύ χαμηλή πυκνότητα, τεράστιο λόγο και μεγάλη "παρθένα" περιοχή προς κάλυψη και θέλει ένα "μαύρισμα". Τέτοια περίπτωση δεν ήσουν. Τα 60g άνετα θα μπορούσαν να γίνουν 40-45g ή και λιγότερα χωρίς διαφορά στην εικόνα της δότριας (αφού ο αριθμός τριχών σε σύνολο δεν αλλάζει και ιδιάιτερα όταν υπάρχει και μαμα μαλλί) χωρίς περαιτέρω splitting γιατί σε μια δότρια πχ όπως εσύ με 250cm2 θα έδιναν άνετα 5000g με μαμίσιο λόγο. Τα περί ανάγκης εκτεταμένου splitting μονοτρίχων στο σύνολο των περιπτώσεων εν ονόματι μιας θεωρητικής "ομογενοποίησης" που ζήτημα είναι αν χρειάζεται στο 5% των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί τέτοια υπερβολή, ειδικά στα μονότριχα (για τα δίτριχα με FUT έχω άλλη άποψη).

Εκεί που υπάρχει όμως διαφορά είναι ότι δεν θα μπορούσες να πάρεις ένα πιο πλήρες αποτέλεσμα σε επίπεδο "ψευτοκάλυψης" μεγάλης έκτασης, καμουφλαρίσματος δηλαδή του προβλήματος του προβλήματος, με 1μμ. Θα χρειαζούσουν περισσότερες γιατί 5000g με μαμίσιο λόγο δεν θα μπορούσαν να βγουν σε 1μμ (για να προστατευτεί η δότρια).

Για τα υπολοιπα θα συμφωνήσω. Καλό είναι κάποιος να έχει ανοιχτά τα μάτια και να εξετάζει όλο το "οπλοστάσιο" και όλες τις επιλογές ακόμα και όταν τον απορρίπτουν, εδικά όταν μπαίνουν και τα φάρμακα στη μέση. Προυπόθεση όμως είναι να μην στέκεται πίσω από προκαταλήψεις όπως "μου είπαν ότι δεν είμαι καλή περίπτωση γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το μάρκετινγκ και η εικόνα τους" αλλά με γνώμονα την γνώση και την κοινή λογική χωρίς συναισθηματισμό. Τονίζω το χωρίς συναισθηματισμό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι με πρόβλημα είναι πιο επιρρεπείς στο να αγοράζουν "ψεύτικες" ελπίδες παρά το αντίθετο.
 

Panos1982

Well-Known Member
Ο λογος που γραφω αυτα ειναι γιατι πολλοι μ στελνουν inbox αλλοι στελνουν μαιλ κ αλλοι τηλεφωνικα κ με ρωτανε αν θα πρεπει να πανε στην Asmed ή τι πρεπει να κανουν επειδη καποιος γιατρος τους απερριψε κ ζητουν τη γνωμη μου.
Αποφασισα να γραψω εδω στο φορουμ κ να πω αυτα που ειπα κ που λεω γιατι μπορει να ειναι κι αλλοι εκτος απ αυτους που εμ ρωτανε και να εχουν κι αυτοι τις ιδιες αποριες.

Επειδη εχω κανει ενημερωση κ νημα για την κλινικη Asmed ετσι κ τωρα ωφειλα αν θελω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια να ενημερωσω οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν πριν 2 χρονια που πηγα εγω στην κλινικη αυτη. Εχουν αλλαξει.Κ το αναφερω για να ενημερωθουν οι οποιοι ενδιαφερομενοι. Απο εκει κ περα μπορουν να επιλεξουν οτι θελουν εγω δεν προτρεπω κανεναν για τιποτα απλα λεω την αποψη μου.

Η απαντηση μου λοιπον σε οσους με ρωτανε για Asmed ειναι οτι εγω αν ηταν να εμπαινα αυτη τη στιγμη για μμ δε θα πηγαινα εκει.
θα αφηνα να περασουν 1-2 χρονια για να δω πως θα εξελιχθει η κλινικη και για να δω πως θα μονταρει η νεα ομαδα κ να δωσω χρονο να εκπαιδευτει το νεο προσωπικο να δω αν θα παραγει σταθερα καλα αποτελεσματα. Απο κει κ περα υπαρχουν σιγουρα καλοι τεχνιτες εντος της κλινικης αλλα οταν μιλαμε για 13 χειρουργεια τη μερα δε μπορω να ξερω σε ποιανου τα χερια θα πεσω....
Το θεωρω λιγο ρισκο κ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν θα ηταν στις επιλογες μου !! Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω !!

Στο 2ο σκελος να πω οτι ο καθε γιατρος δουλευει με δικη του τεχνικη κ φιλοσοφια , το οτι δεν ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα κ η φυσιολογια σας ή ο τυπος της ΑΑ σας με την προσεγγιση του γιατρου κ την τεχνικη που δουλευει ( ειτε ειναι καλος γιατρος ειτε οχι ) δεν σημαινει οτι δε μπορειτε να βρειτε αλλη λυση αν σας απορριψει σε αλλον γιατρο κ με αλλες μεθοδους η προσεγγισεις.
Το οτι ενας γιατρος ειπε κατι , οσο καλος κι αν ειναι αυτο δεν σημαινει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !!!! Δοξα το θεο υπαρχουν παρα πολλοι γιατροι κ μεθοδοι κ θα μπορεσουν να βοηθησουν οσο δυσκολο κι αν ειναι το προβλημα , εκτος απο ενα ποσοστο 5% που δεν περνει τιποτα εκτος απο smp.

Εκτος απο hattingen που συνδιασει στριπ κ φυε και προσωπικα τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση και εχουν (μεχρι το 2016 τουλαχιστον που ειχα ερθει σε επαφη τελευταια φορα ) συγκεκριμενο προσωπικο εδω και πολλα χρονια ειναι κ ενας ακομα γιατρος που κανει πολυ καλη δουλεια εδω και πανω απο 15 χρονια ο dr Keser. Ο γιατρος αυτος κανει fue και bht και κανει στο χειρουργειο τα παντα μονος του.
Μονος του εξαγωγη θυλακιων , μονος του οπες , μονος του εισαγωγη θυλακιων. κανει μεχρι 2 χειρουργεια την ημερα κ η κλινικη του βρισκεται εντος μεγαλου νοσοκομειου στην Αγκυρα με οτι καλο αυτο συνεπαγεται σε φροντιδα του ασθενους.
Κανει manual fue και χρησιμοποιει blades 0,7 - 0,9μμ .
Επειδη ακριβως τα κανει ολα μονος του βγαζει μεχρι 600 θυλακια την ημερα κ οχι παραπανω.
βγαζει πρωτα 150 , τα τοποθετει πολυ λιγο στο ειδικο υγρο, ανοιγει τις 150 οπες και τα τοποθετει αμεσως μεσα στις οπες ωστε να μην μενουν πολυ χρονο εξω απ το σωμα και παθαινουν οξειδωτικο στρες και ετσι μειωνει την απωλεια μοσχευματων στο ελαχιστο δυνατο.
Το μειον ειναι οτι αν καποιος θελει 3000 θυλακες θα πρεπει να κανει 5 ημερες χειρουργειο 600 την ημερα Χ 5 ημερες.
Τα αποτελεσματα του ειναι σταθερα κορυφαια εδω κ πολλα χρονια λογο τις εξιδικευσης του σε εργαλεια κ σε τεχνικη κ λογο του οτι ειναι παντα αυτος που τα κανει ολα και ξερεις οτι παντα θα βγαινει το ιδιο αποτελεσμα στους ασθενεις εφ οσων μιλαμε για το ιδιο χερι. Δεν ανακατευονται 70 ατομα ετσι ωστε να μην ξερεις ποιος εχει κανει τι σε καθε επεμβαση..... κ αλλο αποτελεσμα να εχει ο ενας ασθενης κ αλλο ο αλλος....
Η τιμη του ειναι στα 3.5 ευρω ανα θυλακιο.

Ολα αυτα τα αναφερω εδω γτ με ρωτατε πολλοι σε μυνηματα οποτε για να μην γραφω τα ιδια μνματα ξανα κ ξανα το γραφω εδω να το δειτε ολοι. Αυτοι ειναι οι γιατροι που εχω εγω πρωτους στη λιστα μου. Απο κει κ περα υπαρχουν πολλοι αλλοι ακομα αξιολογοι γιατροι.
Ορεξη να εχουμε να ψαχνουμε και θα βρισκουμε !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Θα διαφωνήσω στο ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά. Το splitting (και ειδικά στα μονότριχα) δεν προκύπτει σαν απόλυτη ανάγκη παρά μόνο για μονότριχα στην hairline.

Τα 60g άνετα θα μπορούσαν να γίνουν 40-45g ή και λιγότερα χωρίς περαιτέρω splitting γιατί σε μια δότρια πχ όπως εσύ με 250cm2 θα έδιναν άνετα 5000g με μαμίσιο λόγο.

Συμφωνω για το σπλιτ στα μονοτριχα , αλλα δεν αναφερθηκα σε 1τριχα αλλα διτριχα κυριως αλλα κ μονοτριχα αναγκαστηκα ετσι ωστε να πεσει ο λογος απ το 3,2 στο 2,2. που ειναι η χρυση τομη.

Απο κει κ περα δεν ηθελα να μιλησω για συγκεκριμενο γιατρο η ασθενη αλλα ηθελα να αναφερω οτι δεν ειναι δογμα το τι μπορει να ειπε καποιος γιατρος. οποιος κι αν ηταν αυτος. Υπαρχουν κι αλλες πορτοκαλιες κι αλλες γνωμες κι αλλες γνωμες κι αλλες προσσεγισεις κοκ... εκει ηθελα να σταθω.

Επειδη ομως μ αρεσει να μιλαω μαζι σου αν μιλησουμε για μενα υποθετικα και πουμε οτι ηθελα να παω στον λορεντζο οχι δεν θα μου τα εβγαζε τα κουκια. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βγαινανε. Κι αν τελικα βγαινανε θα βγαινανε μονο και μονο επειδη εγω ειχα παει πρωτα αλλου κ ειχα κανει στριπ. κ ειχα ριξει 3200 σε ολο το μπροστινο κομματι κ θα ειχε πιο ευκολο εργο. (που κ παλι αμφιβαλλω )
Αν πηγαινα με την παρθενα καραφλα μου δλδ τερμα αδειος μπροστα κ ανοιχτος πισω στο κροουν και να ειχα μονο λιγα μαλλια στο middle ( την γεφυρα δλδ απο αριστερα προς δεξια ) κ εβλεπε τη δοτρια μου κ τα χαρακτηριστικα της και την dupa μου και το οτι δε προκειτε να παρω φινα
οχι Cvial με το χερι στη καρδια θα με εδιωχνε. γιατι εγω εχω βαλει 8500 θυλακες τωρα.
και με φυε μονο δε θα μπορουσε ποτε να τα βγαλει αυτα τα νουμερα. Θα μπορουσε να βγαλει 5κ το πολυ κ δεν θα επαρκουσε για πληρη καλυψη
και δε θα ειχα και ρεζερβες για το μελλον.....πως ακριβως θα με αναλαμβανε ??
κι επισης δεν ειναι καθολου ευκολο να πεσω στα 40g που αναφερεις. θα ηταν εμφανη η αραιωση στη περιοχη αν ομογενοποιουσα στα 40g θα ημουν τραγικος σε ολο το κεφαλι ολοκερα μετα.
Ο ερντο με εχει ομογενοποιησει στα 51g. To 51g με το 40g ειναι 28% επανω.

Στα πλαινα μου που ειχα dupa ο ερντο δεν εκανε καθολου εξαγωγη κ η πυκνοτητα μου στην περιοχη ειναι στα 48g και τα αφησε ως εχουν.
Δες φωτο 1 οτι ειμαι στα ορια του να αρχισει η περιοχη να φαινεται αδεια οριακα στεκεται καλα στο ματι.....
αν την κατεβασει στα 40g η πιο κατω απλα το εχασε.....το αποτελεσμα θα ειναι κατω των προσδοκιων....

Πηρε θυλακες απο πισω απ τη dupa και απ την πισω μερια του κεφαλιου που ο λογος ηταν υψηλος στο 3.34 και η πυκνοτητα πιο μεγαλη στα 65g
και την εριξε στα 50 για ομοιογενεια.
Προσωπικα για να ειμαστε ειλικρινεις δε το ηξερα αυτο οταν ειχα παει για consultation ( το εκανα 1 χρονο πριν την επεμβαση μου ) κ επελεξα να παω εκει οτι
στην περιπτωση μου ειναι αναγκαιο το να γινει split και ουτε επελεξα την κλινικη για το καλο split experience που εχει...
απλα αυτο μου εκατσε , ημουν τυχερος. Για αλλους λογους την ειχα επιλεξει την κλινικη.


foto1.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνω για το σπλιτ στα μονοτριχα , αλλα δεν αναφερθηκα σε 1τριχα αλλα διτριχα κυριως αλλα κ μονοτριχα αναγκαστηκα ετσι ωστε να πεσει ο λογος απ το 3,2 στο 2,2. που ειναι η χρυση τομη.

Απο κει κ περα δεν ηθελα να μιλησω για συγκεκριμενο γιατρο η ασθενη αλλα ηθελα να αναφερω οτι δεν ειναι δογμα το τι μπορει να ειπε καποιος γιατρος. οποιος κι αν ηταν αυτος. Υπαρχουν κι αλλες πορτοκαλιες κι αλλες γνωμες κι αλλες γνωμες κι αλλες προσσεγισεις κοκ... εκει ηθελα να σταθω.

Επειδη ομως μ αρεσει να μιλαω μαζι σου αν μιλησουμε για μενα υποθετικα και πουμε οτι ηθελα να παω στον λορεντζο οχι δεν θα μου τα εβγαζε τα κουκια. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βγαινανε. Κι αν τελικα βγαινανε θα βγαινανε μονο και μονο επειδη εγω ειχα παει πρωτα αλλου κ ειχα κανει στριπ. κ ειχα ριξει 3200 σε ολο το μπροστινο κομματι κ θα ειχε πιο ευκολο εργο. (που κ παλι αμφιβαλλω )
Αν πηγαινα με την παρθενα καραφλα μου δλδ τερμα αδειος μπροστα κ ανοιχτος πισω στο κροουν και να ειχα μονο λιγα μαλλια στο middle ( την γεφυρα δλδ απο αριστερα προς δεξια ) κ εβλεπε τη δοτρια μου κ τα χαρακτηριστικα της και την dupa μου και το οτι δε προκειτε να παρω φινα
οχι Cvial με το χερι στη καρδια θα με εδιωχνε. γιατι εγω εχω βαλει 8500 θυλακες τωρα.
και με φυε μονο δε θα μπορουσε ποτε να τα βγαλει αυτα τα νουμερα. Θα μπορουσε να βγαλει 5κ το πολυ κ δεν θα επαρκουσε για πληρη καλυψη
και δε θα ειχα και ρεζερβες για το μελλον.....πως ακριβως θα με αναλαμβανε ??
κι επισης δεν ειναι καθολου ευκολο να πεσω στα 40g που αναφερεις. θα ηταν εμφανη η αραιωση στη περιοχη αν ομογενοποιουσα στα 40g θα ημουν τραγικος σε ολο το κεφαλι ολοκερα μετα.
Ο ερντο με εχει ομογενοποιησει στα 51g. To 51g με το 40g ειναι 28% επανω.

Στα πλαινα μου που ειχα dupa ο ερντο δεν εκανε καθολου εξαγωγη κ η πυκνοτητα μου στην περιοχη ειναι στα 48g και τα αφησε ως εχουν.
Δες φωτο 1 οτι ειμαι στα ορια του να αρχισει η περιοχη να φαινεται αδεια οριακα στεκεται καλα στο ματι.....
αν την κατεβασει στα 40g η πιο κατω απλα το εχασε.....το αποτελεσμα θα ειναι κατω των προσδοκιων....

Πηρε θυλακες απο πισω απ τη dupa και απ την πισω μερια του κεφαλιου που ο λογος ηταν υψηλος στο 3.34 και η πυκνοτητα πιο μεγαλη στα 65g
και την εριξε στα 50 για ομοιογενεια.
Προσωπικα για να ειμαστε ειλικρινεις δε το ηξερα αυτο οταν ειχα παει για consultation ( το εκανα 1 χρονο πριν την επεμβαση μου ) κ επελεξα να παω εκει οτι
στην περιπτωση μου ειναι αναγκαιο το να γινει split και ουτε επελεξα την κλινικη για το καλο split experience που εχει...
απλα αυτο μου εκατσε , ημουν τυχερος. Για αλλους λογους την ειχα επιλεξει την κλινικη.


Προβολή συνημμένου 22663

Καταρχήν να σου πω ότι δεν έχεις DUPA, μαλλον retrograde όπως και εγώ. Αν είχες DUPA θα σου είχε τσακίσει και την δότρια πίσω (occipital; parietal) και θα είχες πολύ χαμηλότερο λόγο. Η πλαινή σου περιοχή έχει 105 τρίχες (48 X 2.2) που είναι ένα πολύ καλό νούμερο ειδικά με το πάχος της δικιάς σου τρίχας. Το πρόβλημα των πλαινών σου είναι ότι λόγω retro δημιουργείται ανομοιογένεια και κάποιες περιοχές έχουν πολύ μικρότερη πυκνότητα από αυτή που σου μέτρησε ο Erdo. Αυτές είναι οι περιοχές που κάνουν μπαμ στο μάτι και δημιουργούν αυτή την εικόνα, σαν να είναι "νεροφαγωμένη". Καλώς ο Erdo δεν σου πήρε από εκεί (από το χαμηλότερο κομμάτι) όχι γιατί έχει χαμηλή κάλυψη (το ομογενοποιημένο 6,8 δίνει μια χαρά κάλυψη - εξάλλου αυτό είναι και o στόχος στην μμ) αλλά γιατί πιστεύει (και σωστά) ότι δεν είναι υγιής, στο μέλλον θα επιδεινωθεί άρα δεν είναι υποψήφια για μμ. Κάθε φορά ο Erdo (αλλά και οι άλλοι καλοί γιατροί) μετράνε αν οι διάφορες περιοχές της δότριας είναι υγιείς πριν προχωρήσουν ( το ίδιο έκανε και σε μένα). Με βάση την εμπειρία μου μια ομογενοποιημένη δότρια από 40-45g (ανάλογα το πάχος της τρίχας) με συνολό τριχών περί τις 100 (δηλαδή λόγο από 2.2-2.5) φαίνεται μια χαρά.

Ο Erdo δεν κάνει splitting για να βγάλει κυρίως δίτριχα αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία μονότριχα, ενώ οι Η&W κυνηγάνε τα 2τριχα. Η διαφορά είναι η μέθοδος. Στην FUT γίνεται ex-vivo, ελεγχόμενα, οπότε μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμό θες με πολύ αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Στην FUE γίνεται in-vivo με μεγάλες πιθανότητες αποτυχίας. Για να αυξήσεις τα ποσοστά επιτυχίας, αλλά και να διευρύνεις το splitting, πρέπει να το κάνεις κατά κύριο λόγο με τα μονοτριχα γιατί αυτά προκύπτουν από όλα τα πολύτριχα (2τριχα, 3τριχα, κλπ) δηλαδή από το 90% της δότριας. Για να πάρεις 2τριχα, υποψήφια είναι από τα 3τριχα και πάνω δηλαδή το 30% της δότριας. Αν σε αυτό προσθέσεις και την τοπολογία των graft, δηλαδή ποιά graft είναι δόκιμα (ρίζες που έχουν απόσταση μεταξύ τους) το ποσοστό αυτό πέφτει δραματικά και φυσικά αυξάνει και η πιθανότητα αποτυχίας. Ο Erdo τα ξέρει όλα αυτά για αυτό επικεντρώνεται κυρίως στα 1τριχα, κάτι που φυσικά φαίνεται και από τις αναλύσεις που έχω κάνει στο σχετικό νήμα. Στην δική σου περίπτωση το έχει κάνει με επιτυχία και σε αρκετά δίτριχα προφανώς λόγω καλής τοπολογίας των 3τριχων. Γενικά πάντως σε εσένα το splitting ήταν σχετικά μικρό για τα δικά του στανταρτ. Η απόψη μου είναι ότι καλώς το κάνει στα 1τριχα γιατί αν προσπαθούσε κυρίως για 2τριχα δεν θα ήταν πρακτικό και οι πιθανότητες αποτυχίας πολύ μεγάλες. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί με μονότριχα δεν παίρνεις κάλυψη.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ως προς το ότι ο Λορενζο δεν θα σε αναλάμβανε χωρίς φίνα όταν έκανες την 1μμ. Είναι σαφές. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχεις DUPA αλλιώς ούτε ο Erdo θα σου έκανε μμ. Aν είχες DUPA και αυτά που έβαλες κάποια στιγμή θα τα χάσεις οπότε προς τι η μμ? Μετά το στριπ όμως και την καταστασή της δότριας σου όπως την μέτρησε ο Erdo, ο Λορενζο θα σε αναλάμβανε. H διαφορά λόγου από το 2,07 στο 2,67 (μέση μαμίσια) δεν νομίζω ότι θα έκανε διαφορά σε φυσικότητα ούτε θα είχες θέμα κάλυψης.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Το λαθος του Ερντο στην καινουργια κλινικη ειναι οτι δεν εβαλε μπροστα αλλα δυο-τρια ονοματα να τα διαφημισει, οτι αυτοι ειναι οι γιατραρες μου ειναι εκπαιδευμενοι ενδελεχως απο μενα κλπ. OK, υπαρχουν και αδιαβαστοι που πηγαινουν στην ASMED και δε τους νοιαζει ποιος θα τους κανει τα incisions, αλλα ως επι το πλειστον πανε φορουμακηδες και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ολοι θελουν να μπει ο ιδιος ο Erdogan στο χειρουργειο τους. Με 13 χειρουργεια την ημερα και απειρο PRλίκι που κανει ο ιδιος τα κουκια δε βγαινουν. Θα ηταν win-win να βαλει μπροστα και αλλα ονοματα και απορω πως δε το σκεφτηκε γιατι μεχρι τωρα μας εχει δειξει οτι ειναι γατονι με την παραμικρη λεπτομερεια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Το λαθος του Ερντο στην καινουργια κλινικη ειναι οτι δεν εβαλε μπροστα αλλα δυο-τρια ονοματα να τα διαφημισει, οτι αυτοι ειναι οι γιατραρες μου ειναι εκπαιδευμενοι ενδελεχως απο μενα κλπ. OK, υπαρχουν και αδιαβαστοι που πηγαινουν στην ASMED και δε τους νοιαζει ποιος θα τους κανει τα incisions, αλλα ως επι το πλειστον πανε φορουμακηδες και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ολοι θελουν να μπει ο ιδιος ο Erdogan στο χειρουργειο τους. Με 13 χειρουργεια την ημερα και απειρο PRλίκι που κανει ο ιδιος τα κουκια δε βγαινουν. Θα ηταν win-win να βαλει μπροστα και αλλα ονοματα και απορω πως δε το σκεφτηκε γιατι μεχρι τωρα μας εχει δειξει οτι ειναι γατονι με την παραμικρη λεπτομερεια.

Harri αν βαλει 2-3 γιατραρες ξερεις τι θα γινει; θα καθησουν 6 μηνες εως ενα χρονο κανοντας καθε μερα μεταμοσχευσεις και μετα θα του πουνε αντε γεια ξεκιναμε μονοι μας.
Σιγα μην δειξει την τεχνογνωσια του σε γιατρους να γινουν ονοματα και να του φανε τη δουλειά. Τα εχουμε δει αυτα και απο Lorenzo και απο dhi και θα τα ξαναδουμε.
Γνωριζει καποιος να μας πει με σιγουρια αν στον τουρκο ασχολούνται με επεμβασεις ιατροί;
Ο οποιοσδήποτε ιατρος κατσει διπλα σε καποιον Πετυχημένο στις μεταμοσχευσεις οταν γινει καλος θα εχει συνεχως αυξανομενες απαιτησεις σε χρηματα ωσπου οταν φτιαχτει θα ξεκινησει μονος του δουλειά.
 

Harris_G

Well-Known Member
Δημητρη ισχυει 100% αυτο που λες και γινεται παντου και στην Ισπανια ( Couto,De Freitas,Villa) και στο Βελγιο (Lupanzula) και στην Τουρκια με HLC που ιδιωτευσαν Keser και Kaan. Ο κλαδος ειναι φουλ χρημα.

Απο τη στιγμη που σε καποια χειρουργεια δε μπαινει ειναι αναγκασμενος να τους δειξει την τεχνογνωσια του γιατι δουλευουν για αυτον. Τωρα αν μπορει να τους κρατησει ειναι δικο του θεμα αλλα ο Erdo βγαζει τρισεκατομμυρια (που λεει ο λογος) και εχει τετοια δυνατοτητα. Ηδη βιωνουμε μια κοιλιά στα αποτελεσματα του. Οσο βγαινει προς τα εξω οτι δε παταει ποδι στα χειρουργεια ο κοσμος απο τα φορουμ δε θα εμπιστευεται την κλινικη του.

Εχω μαθει για μια κοπελα (ουτε ξερω ονομα) που μπαινει για τα incisions και οτι μαλιστα ειναι και πολυ καλη. Απλα δε την προβαλει καθολου. Αλλα η φαση ειναι πολυ πιο αχταρμας αποτι πριν πολυ προσωπικο οχι σταθεροτητα στο line-up ιατρου-τεχνικων κλπ. Πρεπει να βαλει μια ταξη.
 
Μπλουζα