Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eκανε τις οπες δεν ειδες τι γραφει?
Pano καλη συνεχεια στην πορεια σου.
Μια ερωτηση μονο.Ο πυρετος δεν επηρεαζει?
Και πως τον ξεπερασες?με τι φαρμακα και σε ποσες μερες?
 

tasos33

Well-Known Member
Καλή φύτρωση πανό, μη σε προβληματιζουν οι νεαρές ανατολιτισες κορασιδες που έκαναν την εξαγωγή και εισαγωγή, για να τις έχει μαζί του ο ερντο θα είναι καλές.

Αυτό που θα με προβληματιζε ήταν ο πυρετός όπως προανέφερε και ο @John_John1.
 

tasos33

Well-Known Member
Δηλαδή ο ερντογαν δεν σε άγγιξε ; Απλα εκανε το πλανο που θα ακολουθήσουν οι κοπέλες ;
Έκανε το σημαντικοτερο, διαχείριση δότριας, πλάνο και οπες. Η τοποθέτηση με το keep σε ήδη ανοιγμένες οπες είναι "εύκολη" υπόθεση.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aν κάτι δεν πάει καλά δηλαδή δεν ρίχνουμε καθόλου ευθύνες στο ότι είχε πυρετό?
 

karfakias

Member
Λοιπον Γυρισαμε απο Τουρκια,
τελικα τα θυλακια που μπηκαν ειναι 5165.
Θα ανεβασω τις φωτο που τραβηξε η κλινικη απο post-op και pre-op.
Καθως και καποιες αλλες με πληροφοριες της κλινικης για τα χαρακτηριστηκα του μαλλιου μου.

Tωρα μερικες γενικες πληροφοριες για τη κλινικη :

Οι εντυπωσεις μου απ τη κλινικη Asmed ειναι εξαιρετικες, ολο το προσωπικο λειτουργει κατω απο αυστηρο πρωτοκολλο,
και γινονται ολα με πολυ προσοχη στη λεπτομερεια.
π.χ το δωματιο χειροργειου εχει πολυ χαμηλη θερμοκρασια για την αποφυγη μολυνσεων, ( αυτο τη 2η χειρουργικη μερα με εκανε να ανεβασω 38+ πυρετο γτ κρυωσα ), το λουσιμο επισης γινεται με παγωμενο νερο για να σφυγγουν οι ωπες με τα νεα graft και να μην χαθει καποιο θυλακιο τις πρωτες μερες του λουσιματος που ειναι ακομα νοπο το δερμα ( λογο διαστολης της ωπης ας πουμε επειδη μπορει να πεσει ζεστο νερο). Υπαρχουν ειδικες στολες ειδικα παπουτσια χειρουργειου ( κι αλλα οταν πας τουαλετα) τα παντα λειτουργουν αυτοματα με αισθητηρες και δεν ακουμπας το χερι σου πουθενα ( για την αποφυγη παλι των μικροβιων κ τις εστιες αυτων ) και πολλα πολλα αλλα που θα τα πουμε κ στη πορεια....

Απο hasson -hattingen κ Αsmed που εχω επισκεφτει ειναι η πιο οργανωμενη η πιο αυστηρη και η πιο επαγγελματικη κλινικη με διαφορα απ τις αλλες δυο.

Η αληθεια οτι δε βλεπω καποιο μειον και βλεπω τελεια οργανωση και λειτουργια.
Ενα μειον που μπορει ισως να υπαρχει, αλλα μπορει και να μην υπαρχει...αν υπαρχει ομως θα ειναι το οτι
γινονται 5 χειρουργεια την ημερα, την εξαγωγη την κανουν κοπελες νεαρες ( 2 την φορα στον καθενα αρα πρεπει να εχει πανω απο 10-15 που κανουν αυτη τη δουλεια )
προφανως και τις εχει εκπεδευσει κ τις εχει εγκρινει ο ερντο να κανουν αυτη τη δουλεια ( ειναι πολυ καλος με το προσωπικο αλλα και πολυ αυστηρος επισης μαζι τους την ωρα εργασιας, τον πετυχα να κανει παρατηρηση 2 φορες σε υπαλληλους )
Αλλα οι κοπελες αυτες ειναι κυριως νεαρες απο 30 και κατω,εχει κ καποιες πιο μεγαλες απλα σκεφτομαι ποση εμπειρια να εχουν. Ισως εκει μονο υπαρχει καποιο θεμα αλλα απ οτι δειχνουν τα αποτελεσματα της κλινικης μαλλον δεν υπαρχει....

Ο ερντο ασχοληθηκε μαζι μου με την διαχειρηση και μετρηση της δοτριας , με την σχεδιαση του πλανου που θα μπουν τα μοσχευματα, και εκανε την δημιουργια των οπων στο κεφαλι μου αναλογα με το που χρειαζονται κ ποσα.
Την εξαγωγη και την εισαγωγη μοσχευματων την εκαναν οι κοπελες, με τα γνωστα και μη εξαιρετεα εργαλεια της κλινικης.
0,7mm punch και KEEP κατα την εισαγωγη τους.

Αυτα απο λογια.....και συζηταμε κι αλλα στη πορεια....
Θα ακολουθησουν ποστ με φωτο....
συγνώμη για να είναι σαφές...
Οταν λες έκανε τις οπές εννοείς τις οπές στην δότρια και στην λήπτρια?
Οι κοπέλες έκαναν μόνο την εξαγωγή των μοσχευμάτων " με το τσιμπιδάκι"?
Αν είναι αυτή η περίπτωση δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα.

καλή φύτρωση να έχεις να σε δούμε και εμείς.

Εχω έρθει και εγώ σε επαφή με τον γιατρό και εχω κάποιο feedback. Θα ανοίξω θέμα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.
 

tasos33

Well-Known Member
στην ληπτρια εννοει, ο erdo εκανε εκει τις οπες και οι νοσηλευτριες εκαναν την τοποθετηση με το KEEP.



συγνώμη για να είναι σαφές...
Οταν λες έκανε τις οπές εννοείς τις οπές στην δότρια και στην λήπτρια?
Οι κοπέλες έκαναν μόνο την εξαγωγή των μοσχευμάτων " με το τσιμπιδάκι"?
Αν είναι αυτή η περίπτωση δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα.

καλή φύτρωση να έχεις να σε δούμε και εμείς.

Εχω έρθει και εγώ σε επαφή με τον γιατρό και εχω κάποιο feedback. Θα ανοίξω θέμα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Ρωτάς πράγματα αγαπητέ , που έχουν απαντηθεί αναλυτικά απο τον Πάνο.
Διάβασε λίγο καλύτερα το Post του..
 

John1924

Active Member
Μια παρατηρηση που ηθελα να κάνω από καιρό: Οταν κρινονται γιατροί και κλινικές, το σωστό ειναι να εφαρμόζονται τα ίδια κριτηρια στη συγκριση. Ενα κριτήριο (κατά την άποψη μου το πλέον αντικειμενικό) είναι τα αποτελέσματα που παρουσιάζει. Επειδή όμως βλέπω ότι αρκετοί χρησιμοποιουν για τη σύγκριση μεταξύ κλινικών και άλλα κριτήρια (μάρκετινγκ, κόστος, εγκαταστάσεις κλινικής, ηλικία & εμπειρία νοσηλευτικού προσωπικού, συμμετοχή γιατρου στη διαδικασία της μ.μ. κλπ.) το θεωρώ οξύμωρο σε άλλες περιπτώσεις να δικαιολογούνται τα πάντα επειδή "αυτός έτσι κι αλλιώς ειναι κορυφαιος γιατρός" και σε άλλες τα ίδια ακριβώς θέματα να τα ανάγουμε σε "εγκλήματα" και να κάνουμε αναλύσεις επι αναλύσεων για την ακαταλληλότητα της συγκεκριμένης κλινικής, αναλόγως με τις προτιμησεις του καθενός.
Για το λόγο αυτό επαναλαμβάνω ότι το πλέον ασφαλές κριτήριο είναι το τελικό αποτέλεσμα (ο Ερντογάν π.χ. εχει να παρουσιάσει κορυφαία αποτελέσματα γι΄ αυτό και είναι στους τοπ παγκοσμίως). Το πως θα το επιτύχει αυτό ο ένας ή ο άλλος γιατρος ή κλινική είναι δικό του θέμα και αφορά στον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να εργαστεί.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε Πάνο καλησπέρα, και από εμένα. Λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ. Καλή επιτυχία αγορίνα και καλή φύτρωση. Τολμηρό το πλάνο σου, στην αρχή με ξένισε αλλά είσαι σε καλά σε χέρια και εκτιμώ όλα θα πάνε καλά. Το crownτο προσεγγίζεις σωστά και θα πάει καλά, αλλά να ξέρεις πάντα να έχεις ελάχιστα χαμηλότερες προσδοκίες γιατί η περιοχή αυτή για λόγο που δεν γνωρίζω, ίσως λόγο δομής του αιματολογικού δικτύου, δεν έχει πάντα κορυφαίες φυτρώσεις και λόγω φοράς τις τρίχας (σπειροειδής) απαιτεί διπλάσια μοσχεύματα για illusionofdensity. Διαφωνώ με το κατέβασμα σου, όσο φεύγεις από τα μαμά τόσο εκτίθεσαι σε χαμηλότερες πυκνότητες αλλά έχει καλή τρίχα, θα το πατσίσεις εκεί. Το μέγεθος του sessionεπίσης δεν το θεωρώ κακό, ειμαι εντελώς αντίθετος στα μικρά και δήθεν safesessions, απλά θα είχα μικρό φόβο εκεί που έχει ξαναδουλευτεί το κεφάλι και θα είσαι σε μερικές περιπτώσεις σε παραπλήσιες περιοχές αλλά δεν έχεις πρόβλημα εκτιμώ. Θα έχεις σε λίγους μήνες ένα τίγκα κεφάλι!! Καλή επιτυχία ολόθερμα και αναμένουμε τις φωτογραφίες σου.


Όσο για τις αρμοδιότητες του γιατρού, απλά να αναφέρω και εγώ σε άλλα μέλη του φόρουμ πως έτσι πάει. Πολλοί ασθενείς νομίζουν πως ο γιατρός θα πρέπει να κάνει τα πάντα, νοιώθουν μια ανασφάλεια όταν δουλεύουν και άλλοι στο κεφάλι τους. Κανείς μεγάλος γιατρός δεν κάνει placing, ελάχιστοι. Πχ ο Γεωργίου κάνει τις οπές για την εξαγωγή των μοσχευμάτων και τα μοσχεύματα τα βγάζουν οι τεχνικοί. Και μετά κάνει τις οπές για την εισαγωγή και την τοποθέτηση ο placer. Και εννοείτε την τομή στο strip. Το πιο σοβαρό και επικίνδυνο κομμάτι είναι η οπή στην fue, ένα λάθος θα τραυματίσει το μόσχευμα και θα καταστραφεί, και αντίστοιχα, το βάθος και η γωνία των οπών κατά το άνοιγμα για να υπάρχει φυσικότητα, σωστή πυκνότητα, μη τραυατισμός των γειτονικών τριχών, και το σωστό βάθος που θα εξασφαλίσει βιωσιμότητα στην μμ. Αυτές είναι οι αρμοδιότητες των γιατρών και σπάνια θα δούμε placerνα κάνει και οπές στο Inandout, όχι όμως ότι δεν είναι εφικτό. Όλα θα πάνε καλά, άλλωστε άνοιξες εδώ τον δρόμο και σου ευχομαι το καλύτερο!!
 

Panos1982

Well-Known Member
Ο Πυρετος δεν ειναι θεμα για την εξελιξη του αποτελεσματος οπως ανεφερε κ ο Cvial, στην περιπτωση μου ανεβηκε το απογευμα της 2ης χειρουργικης ημερας κ ειχε πεσει το πρωι της επομενης... πηρα αντιπυρετικα και την επομενη το πρωι ειχα μονο δεκατα 36,9 οπου πηρα κ το τελευταιο και επεσε στο 36.1 για το υπολοιπο της ημερας κ δεν ξαναεμφανιστηκε ποτε, δεν ηταν πυρετος απο ιωση μολυνση κτλπ ειναι καθαρα πυρετος απο αντιδραση του οργανισμου για εκτεταμενο χρονο σε ψυχρο περιβαλλον....
Οσων αφορα για οποιον δε καταλαβε οι κοπελες εκαναν την εξαγωγη μοσχευματων απο τη δοτρια, ο γιατρος εκανε την δημιουργια των οπων στην ληπτρια και στη συνεχεια οι κοπελες τα τοποθετησαν εκει με το KEEP.
Παπρεπιπτοντως ειδα πως δουλευει το KEEP και ειλικρινα ειναι πραγματικα ακατορθωτο να καταφερεις να καταστρεψεις ενα θυλακιο κατα την εισαγωγη του στην οπη οπως ειπε κ ο @tasos33 .
Οσων αφορα την εξαγωγη ρωτουσα πως βλεπουν τα θυλακια μου ( τα δικα μου θυλακια ειναι αρκετα χοντρα, η απαντηση ηταν οτι οσο πιο χοντρο ειναι ενα θυλακιο τοσο πιο ανθεκτικο ειναι, η τριχα μου εινια ολοισια και καταλληλη για fue )
περαν απ τα χαρακτηριστηκα μου, μου ειπαν οτι κατα την εξαγωγη ελεγχονται τα θυλακια σε τι κατασταση ειναι και οτι ολα ειναι οκ, ρωταω σε περιπτωση που καποιο δεν ειναι οκ τι γινεται ? μου απανταει οτι ολα ηταν καλα δεν τραυματιστηκε κανενα κατα την εξαγωγη αλλα αν τραυματιζοταν καποιο δε θα το τοποθετουσαν και θα το αντικαταστουσαν με καποιο νεο υγιες θυλακιο.

Τα θυλακια που εξαχθησαν ειναι οχι 5000 αλλα 5165 ( τα 165 παραπανω δε τα χρεωθηκα οικονομικα )

@danceworld_2001 η hairline κατεβηκε μολις 0,5mm.
Λιγο παραπανω μονο στο κεντρο της για να δειχνει πιο μυτερη κ να γινει αυτο το τριγωνο μπροστα που μου αρεσει πολυ, κ να μην ειναι πια οβαλ οπως την ειχε ο hasson που θυμιζει πιο πολυ mature hairlines.... επισης οι κροταφοι δεν εκλεισαν επισης παρα πολυ αλλα σχηματικα εγιναν κι αυτοι τριγωνικοι και πιο επιθετικοι
και σχηματικα ολο το λουκ το λατρευω σε σχεση με πριν μιας και τα τριγωνα κροταφων και hairline κανουν ολο το συνολο να ειναι μακραν σαφως ανωτερο απο πριν.
Ειναι κ μια προσεγγιση του ιδιου του ερντο αυτη, μιας κ αυτος το προτεινε γτ ηταν ο ευκολοτερος τροπος ετσι ωστε να κανουμε την hairline να δειχνει οσο το δυνατον πιο επιθετικη γινεται αλλα ταυτοχρονα να μην χρειαστει να χαλασουμε πολλα μοσχευματα για κατεβασμα, στην ουσια εγινε ενα illusion κατεβασματος κ διορθωθηκαν καποια σημεια της ετσι ωστε να γινει πιο επιθετικη χωρις να χρειαστει να κατεβει τοσο.
Δουλεψαμε κυριως σε πυκνωση κ ομοιομορφια του κεφαλιου κ οχι τοσο σε κατεβασμα

θα ακολουθησει ενα ποστ με φωτο απο το donor analysis του κεφαλιου μου που το εχω ετοιμο και αργοτερα μες τη μερα ή αυριο και οι φωτο μου απο per-op k post-op γιατι θελουν επεξεργασια να καλυψω προσωπο κτλπ κ ειναι πολλες....
 

Panos1982

Well-Known Member
Στις φωτο αυτες στη πρωτη φαινονται οι θυλακες μου σε υπερμεγεθη αναλυση σε περιπου 1cm²
και στις υπολοιπες εχουν αναλυθει η πυκνοτητα το παχος και ο λογος τριχων / θυλακιο σε διαφορετικες περιοχες της δοτριας καθως και η ικανοτητα καλυψης που εχει η καθε περιοχη αρα κ δυνατοτητα της στο ποσα θυλακια μπορει να προσφερει.
Τα χαρακτηριστηκα δε χρειαζεται να τα αναλυσω εγω φαινονται στις φωτο μπορειτε να τα δειτε εκει.

μικρογραφια δοτριας πισω.JPG
ANALİZ KEYNOTE.007.jpeg
ANALİZ KEYNOTE.009.jpeg
ANALİZ KEYNOTE.011.jpeg
ANALİZ KEYNOTE.012.jpeg
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Μπραβο φιλε ...σου ευχομαι το καλυτερο και αναμένουμε φωτος να σουμε επιτελους τι κανει αυτος ο ανθρωπος ....απ οτι κτλ πηγε 12.500€ ...χαλαλι ομως γιατι απ οτι κτλ θα μιλαμε για κάτι εντυπωσιακό ...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια πρώτη ανάλυση των στατιστικων. Χαμηλή πυκνότητα (στα όρια του να μπορεί να γίνει μμ) αλλά με πολύ καλό λόγο και πολύ χοντρη τρίχα. Αυτό σημαίνει ότι τo splitting είναι must γιατί αν έβγαιναν 5000 "ατόφια" θυλάκια θα ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα ναπάλμ στην δότρια. Άρα η επιλογή ήταν όχι μόνο κορυφαία (Erdo) αλλά και μονόδρομος τελικά αφού το splitting ήταν more than necessary...
 
Μπλουζα